Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jana

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 10:43 am    Předmět: Citovat

Eleno, já jsem taky skalní kuřák, bohužel, jenže jak tady bylo psáno, JE to těžká závislost, který se jen tak lehko nejde zbavit. Při předoperačním kolečku samozřejmě na moje kouření došla řeč a protože mě samotnou už ta závislost vadí, došly jsme s pí doktorkou k dohodě, že nejprve kila dolů a pak se vrhneme nato nekuřáctví. Zkrátka vysoká nadváhaje pro tělo větší hrozba než to kouření, resp. asi je oboje hrozba, ale ta kila dolů mají prostě přednost. Se stejným názorem jsem sesetkalu i u jiného obezitologa v jiném zařízení. Jo, oba ti doktoři jsou zapřísáhlí nekuřáci, ale přesto volí dřívější snížení váhy!
Jinak pro Radka a Elenu - ono bude dost těžké nekouřit už od půlnoci před nástupem do nemocnice a potom tam. Nejtěžší asi bude to od té půlnoci - nerbvy budou pracovat, tělo přes noc bez nikotinu........

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pavka

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 12:54 pm    Předmět: Citovat

ahoj zdravim,tě stahla jsem si taky ten metr.Je to hezký.pavka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 1:40 pm    Předmět: Citovat

Wink AHOJENKY SLUNÍČKA...JAK JE TO STÍM KOUŘENÍM? MĚ NIKDO NIC NEZAKAZOVAL..A SOTVA MĚ PUSTILI ,HNED V AUTĚ JSEM SI JEDNU DALA.LEČ MI NECHUTNALA...ALE DRUHÝ DEN HUŠ JSEM BÁNILA JAK O ZÁVOD ZAS..HIHHII Embarassed ....Nikdo mi nic neříkal o nekouření před a ani po operaci.A když jsem po 6měsících po bandu ..stím sekla z hodinu na hodinu tak naopak říkali,že jsem neudělala dobře na jednu stranu,že ¨jsem mohla ještě pár měsíců počkat......a taky že se tělíčko "seklo"...a nejde to a nejde(od září)...až ted se to maličko rozjíždí ale to tedy na sobě moc a moc makám a jsem na velmi dietní stravě a fest makání ve fitku až 4x týdně..tělo se vyrovnává dlouho s nedostatkem nikotinu Rolling Eyes ale huš jsem snad nad tělem pomalu opět zvítězila Exclamation ...ale za šílenou cenu nervu a odříkání a depek Rolling Eyes Evil or Very Mad Tak se s nějakým nekouřením nenervujte a klidně kuřte at jste v pohodě.....zatím je na to čas..když huš kouříte několik let tak to pár měsíců vydrží..ale kdo přestane je přesto jednička šikovná... Wink Laughing

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 1:43 pm    Předmět: Citovat

P.S...jo a mohu Vám říci když přišla sestřička večer po operaci mi píchnou včeličku tak jsem cítila ....že kouřila...a tak mi to vonělo..že jsem jí to musela říct....a ona se chudinka lekla,že je to zní cítit....hihihi...ale já jí jen záviděla...a to nekouření od půlnoci..no já si klído dala....Nastupovala jsem v pondělí a šla na operaci až v uterý....tak ještě v pondělí ráno jsem si jednu před ISCAREM dala hihhii... Embarassed Laughing Embarassed

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
pavka

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 1:59 pm    Předmět: Citovat

a nebyla ta sestřička kuřačka blopnďatá?Z kouření si nic nedělej a kuř když ti to chutná.Mě doktor řekl,že mám hlavně jist chutná jídla a pro kuřačku je cigareta někdy chutnější než biftek.
trixl

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 2:25 pm    Předmět: Citovat

hi hi hi cigareta jako dobré jídlo, no nejsem kuřák. A co náplasti, nepomohlo by to? Akorát jsem četla, že jsou dva druhy a musí se zjistit, který dělá líp, že může být problém s reakcí na náplast.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
bela

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 3:02 pm    Předmět: Citovat

Četla jsem s erekcí namísto reakcí Very Happy
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 3:09 pm    Předmět: Citovat

Ono se nemá před operací kouřit kvůli narkoze,že by mohli být problémy s dýcháním. Já mám zase po každé narkoze problémy se zvracením. Kouřit jsem přestala v r.1993 a to jsem kouřila 20 denně.Kouřila jsem 20 roků a stejně jsem byla tlustá. Přestat kouřit problém nebyl,ale zhubnout a udržet si váhu opravdu nedokáži.
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 3:34 pm    Předmět: Citovat

pavko... Wink ne ééé..byla černovlasá mladoučká holčinka moc příjemná... Wink No mě to nedělelo problém přestat což je taky divné, na nekouření pevnou vůli jsem měla...a na hubnutí nikdy né bohužel...Papáníčko bylo vždy lákavé..více hii hi hi hi Embarassed

Jana

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 5:07 pm    Předmět: Citovat

Trixl, to je vidět, že fakt nejsi kuřák. Taková cigareta s kafíčkem dokáže zahnat hlad úplně neuvěřitelně. A po ránu tahle kombinace na spoustu lidí působí jako to nejlepší a nejjemnější projímadlo. Tím samozřejmě nechci dělat propagaci kouření - je hnusné, smradlavé, drahé a návykové a teď už nás taky odevšad vyháněj a nechtěj v práci - dobře nám tak, závislákům.

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 5:48 pm    Předmět: Citovat

Když jsem kouřila,také jsem si myslela,že bez ranní cigaretky nepůjdu na AHA. Není to pravda. Pouze psychika pracuje.
renuska.21

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 7:11 pm    Předmět: Citovat

no myslim si ze mam stejny problem s cogaretama jako vy no ale to je takovej blbej zlozvyk ze se toho nemuzu zbavit sice je fakt ze jsem po operaci nekourila pet dni ale pak jsem cudila ostoset Laughing
no jeste jsem se chtela zeptat ja cu taky ten metr co mate vy jak to mam sehnat???????? Question
ALENA

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 7:45 pm    Předmět: Citovat

Je to na FORU- PROSÍM VÁS O PODPORU strana č.4 píše Trixl

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
trixl

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 8:14 pm    Předmět: Citovat

jani fakt nejsem kuřák Smile u kafe jsem si všimla, že mi blokuje pocit hladu a když ho vypiju víc tak spolehlivě prožene na wc Smile jenže se v chytrých knížkách píše, že dělá paseku v metabolismu, takže káva je při hubnutí zlo, i když ji obsahuje řada diet, jenže jsem na něj navyklá
Mad

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Betty

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 11:18 pm    Předmět: Citovat

Přestat kouřit, je relativně lehké, prostě už si nezapálíš.
Přestat chlastat, prostě už si nenaliješ.
ALE - jíst málo Question Idea Question
Myslím, že při každé operaci se nedoporučuje kouřit nějakou dobu po a před. Je to z důvodu narkózy a po operaci při každěm vdechnutí nikotinu se krev bez kyslíku dostává do přerušená tkáně, která se nechce hojit. Laughing Takové to s tím, tím. Tedy, já už se neumím vyjadřovat ani písemně, Embarassed Jsem samoléčitel amatér, jinak bych nebyla pacient. Wink Nikotinové náplasti je čistý nikotýn, ale krev je okysličována. (pokud nesedíte v putice bez oken a klimatizace) Již nekouřím, voní mi to, a kuřákům závidím........ale děkuji, už nemusím, už nemusím,

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: