|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jana
|
Zaslal: st únor 07, 2007 10:43 am Předmět: |
|
|
Eleno, já jsem taky skalní kuřák, bohužel, jenže jak tady bylo psáno, JE to těžká závislost, který se jen tak lehko nejde zbavit. Při předoperačním kolečku samozřejmě na moje kouření došla řeč a protože mě samotnou už ta závislost vadí, došly jsme s pí doktorkou k dohodě, že nejprve kila dolů a pak se vrhneme nato nekuřáctví. Zkrátka vysoká nadváhaje pro tělo větší hrozba než to kouření, resp. asi je oboje hrozba, ale ta kila dolů mají prostě přednost. Se stejným názorem jsem sesetkalu i u jiného obezitologa v jiném zařízení. Jo, oba ti doktoři jsou zapřísáhlí nekuřáci, ale přesto volí dřívější snížení váhy!
Jinak pro Radka a Elenu - ono bude dost těžké nekouřit už od půlnoci před nástupem do nemocnice a potom tam. Nejtěžší asi bude to od té půlnoci - nerbvy budou pracovat, tělo přes noc bez nikotinu........ _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavka
|
Zaslal: st únor 07, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
| ahoj zdravim,tě stahla jsem si taky ten metr.Je to hezký.pavka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st únor 07, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
AHOJENKY SLUNÍČKA...JAK JE TO STÍM KOUŘENÍM? MĚ NIKDO NIC NEZAKAZOVAL..A SOTVA MĚ PUSTILI ,HNED V AUTĚ JSEM SI JEDNU DALA.LEČ MI NECHUTNALA...ALE DRUHÝ DEN HUŠ JSEM BÁNILA JAK O ZÁVOD ZAS..HIHHII ....Nikdo mi nic neříkal o nekouření před a ani po operaci.A když jsem po 6měsících po bandu ..stím sekla z hodinu na hodinu tak naopak říkali,že jsem neudělala dobře na jednu stranu,že ¨jsem mohla ještě pár měsíců počkat......a taky že se tělíčko "seklo"...a nejde to a nejde(od září)...až ted se to maličko rozjíždí ale to tedy na sobě moc a moc makám a jsem na velmi dietní stravě a fest makání ve fitku až 4x týdně..tělo se vyrovnává dlouho s nedostatkem nikotinu ale huš jsem snad nad tělem pomalu opět zvítězila ...ale za šílenou cenu nervu a odříkání a depek Tak se s nějakým nekouřením nenervujte a klidně kuřte at jste v pohodě.....zatím je na to čas..když huš kouříte několik let tak to pár měsíců vydrží..ale kdo přestane je přesto jednička šikovná...  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
|
Zaslal: st únor 07, 2007 1:43 pm Předmět: |
|
|
P.S...jo a mohu Vám říci když přišla sestřička večer po operaci mi píchnou včeličku tak jsem cítila ....že kouřila...a tak mi to vonělo..že jsem jí to musela říct....a ona se chudinka lekla,že je to zní cítit....hihihi...ale já jí jen záviděla...a to nekouření od půlnoci..no já si klído dala....Nastupovala jsem v pondělí a šla na operaci až v uterý....tak ještě v pondělí ráno jsem si jednu před ISCAREM dala hihhii...  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavka
|
Zaslal: st únor 07, 2007 1:59 pm Předmět: |
|
|
| a nebyla ta sestřička kuřačka blopnďatá?Z kouření si nic nedělej a kuř když ti to chutná.Mě doktor řekl,že mám hlavně jist chutná jídla a pro kuřačku je cigareta někdy chutnější než biftek. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st únor 07, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
hi hi hi cigareta jako dobré jídlo, no nejsem kuřák. A co náplasti, nepomohlo by to? Akorát jsem četla, že jsou dva druhy a musí se zjistit, který dělá líp, že může být problém s reakcí na náplast. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: st únor 07, 2007 3:02 pm Předmět: |
|
|
Četla jsem s erekcí namísto reakcí  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st únor 07, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Ono se nemá před operací kouřit kvůli narkoze,že by mohli být problémy s dýcháním. Já mám zase po každé narkoze problémy se zvracením. Kouřit jsem přestala v r.1993 a to jsem kouřila 20 denně.Kouřila jsem 20 roků a stejně jsem byla tlustá. Přestat kouřit problém nebyl,ale zhubnout a udržet si váhu opravdu nedokáži. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
|
Zaslal: st únor 07, 2007 3:34 pm Předmět: |
|
|
pavko... ne ééé..byla černovlasá mladoučká holčinka moc příjemná... No mě to nedělelo problém přestat což je taky divné, na nekouření pevnou vůli jsem měla...a na hubnutí nikdy né bohužel...Papáníčko bylo vždy lákavé..více hii hi hi hi  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: st únor 07, 2007 5:07 pm Předmět: |
|
|
Trixl, to je vidět, že fakt nejsi kuřák. Taková cigareta s kafíčkem dokáže zahnat hlad úplně neuvěřitelně. A po ránu tahle kombinace na spoustu lidí působí jako to nejlepší a nejjemnější projímadlo. Tím samozřejmě nechci dělat propagaci kouření - je hnusné, smradlavé, drahé a návykové a teď už nás taky odevšad vyháněj a nechtěj v práci - dobře nám tak, závislákům. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st únor 07, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Když jsem kouřila,také jsem si myslela,že bez ranní cigaretky nepůjdu na AHA. Není to pravda. Pouze psychika pracuje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
renuska.21
|
Zaslal: st únor 07, 2007 7:11 pm Předmět: |
|
|
no myslim si ze mam stejny problem s cogaretama jako vy no ale to je takovej blbej zlozvyk ze se toho nemuzu zbavit sice je fakt ze jsem po operaci nekourila pet dni ale pak jsem cudila ostoset
no jeste jsem se chtela zeptat ja cu taky ten metr co mate vy jak to mam sehnat????????  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st únor 07, 2007 7:45 pm Předmět: |
|
|
Je to na FORU- PROSÍM VÁS O PODPORU strana č.4 píše Trixl _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st únor 07, 2007 8:14 pm Předmět: |
|
|
jani fakt nejsem kuřák u kafe jsem si všimla, že mi blokuje pocit hladu a když ho vypiju víc tak spolehlivě prožene na wc jenže se v chytrých knížkách píše, že dělá paseku v metabolismu, takže káva je při hubnutí zlo, i když ji obsahuje řada diet, jenže jsem na něj navyklá
 _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Betty
|
Zaslal: st únor 07, 2007 11:18 pm Předmět: |
|
|
Přestat kouřit, je relativně lehké, prostě už si nezapálíš.
Přestat chlastat, prostě už si nenaliješ.
ALE - jíst málo
Myslím, že při každé operaci se nedoporučuje kouřit nějakou dobu po a před. Je to z důvodu narkózy a po operaci při každěm vdechnutí nikotinu se krev bez kyslíku dostává do přerušená tkáně, která se nechce hojit. Takové to s tím, tím. Tedy, já už se neumím vyjadřovat ani písemně, Jsem samoléčitel amatér, jinak bych nebyla pacient. Nikotinové náplasti je čistý nikotýn, ale krev je okysličována. (pokud nesedíte v putice bez oken a klimatizace) Již nekouřím, voní mi to, a kuřákům závidím........ale děkuji, už nemusím, už nemusím, _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wjsDKNk/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|