Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 1:57 pm    Předmět: Citovat

Jani, vsak to je v pohode Smile tak to ti tise zavidim, ze jdes uz v pondeli, taky bych sla Smile Ja se vic dovim teprv zitra - teda zatim teprv jak dopadly vsechny testy a kdy pojedu do Prahy na konzultace... No uz aby to bylo Smile Jak se tesis? Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jana

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 4:49 pm    Předmět: Citovat

Qwys, taky jsem záviděla těm co byly mnohem dál, ale ty už nemusíš, za 5-6 týdnů na tom budeš jako já dneska. To je akorát tak čas si všechno připravit doma i v práci. Já se těším moc a moc, považuji to za něco jako "druhou šanci" na život, ta první byla narození. Zrovna dneska jsem seděla ráno na posteli a prohlížela si svoje nohy, zejména kolena, stehna. kotníky - a chtělo se mi zvracet. V koupelně jsem zrcadlo s obličejem raději vynechala úplně. A to už vůbec nemluvím o tom ještě horším:dýchavičnosti, vysokém tlaku, vysokem cholesterolu,nemožnosti si zavázat tkaničky nebo se obout do hezkých bot, jak ležím v plné vodě s půllitrem vody atd. atd. A jsem už nachystaná že bych mohla jít zítra: taška sbalená, postel podložená aby se mi lépe vstávalo, ve spíži přesnídávky, voda, čaje, v mrazáku čiré vývary. Jen ještě zítra půjdu do knihovny a v neděli koupím jogurty. To snad stačí. Jo a ještě: včera jsem si koupila rotoped a mám předplacené od 1. dubna hodiny plavání v bazénu. To už snad budou rány zahojené a budu tam moct vlízt.

[/url]
qwys

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 6:04 pm    Předmět: Citovat

Ja mam tlak ok, cholesterol ok, dychavicnost je, ale ohnu se v pohode dlanema na zem, to zase jako jo... Bmi mam vyssi nez ty, tak se tomu divim... No ja bych klidne co nejdriv sla, protoze je neprijemne zameskavat ve skole, ale verim, ze zameskam max. 3 dny. Plavani je super, to ti schvaluju, pritom kdyby clovek nezral tak je za chvili jak proutek Very Happy Lec jist se musi, trochu Smile Bude te to bavit cim dal vic, a myslim ze 1.4. uz budes moci plavat.
Jana

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 7:33 pm    Předmět: Citovat

Qywys, asi to bude tím, že mě je 50 a ty jsi mladá holka Smile Laughing

[/url]
Betty

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 9:19 pm    Předmět: Citovat

Jani neboj. mě je taky tolik, ale dnes jsem se třeba dověděla, že jedna svině zlá nadřízená už nebude mít takovou moc ve firmě a vesele jsem 1/2 hodinky tancovala za veršování a nerytmického zpěvu. Jen moje nová kolegyně byla z toho trochu vedle. Laughing Laughing Neboj také budeš křepčit. Cool

[/url]
trixl

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 9:20 pm    Předmět: Citovat

Laughing Betty a dalo se to poslouchat aspoň? Laughing A vidíš, ještě sis udělala dobře Wink

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Betty

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 9:32 pm    Předmět: Citovat

Jako dítě jsem chodila do pěveckého souboru, kde jsem setrvala do pubertálního věku, pak následoval soubor zabývající se hudbou barokní, takže mé křepčení nemá základ u kanibalů, ale já si k tomu vesele zarýmuji a jsem vesel a to je hlavní. Je dokázáno, že se po smíchu hubne a prospívá peristaltice, ----Pojďme, buďme spolu veselí--------

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

[/url]
trixl

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 10:07 pm    Předmět: Citovat

Tak to určitě stálo za poslech Smile Taky moc ráda zpívám Smile

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
elena

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 10:47 pm    Předmět: Citovat

Holky (kuřačky) potřebuju poradit. Včera jsem se na jedněch stránkách, kde přispívají taky doktoří z Iscare dočetla, že by se nemělo 2 týdny před operací a 3 týdny po ní kouřit! To mi přijde úděsné. Vy, které kouříte, jestli jste tu někdo, dovede si to představit? To bych před operací přibrala deset kilo, zabila rodinu i sousedy a po operaci sama sebe!!!! Jestli máte někdo zkušenost, jak to je tak mi prosím napište. Díky. Elena

[/url]
Betty

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 11:00 pm    Předmět: Citovat

Elen, ISCARe provozuje i poradnu na odvykání kouření. Idea
Dobré Question Informace jistě podají vám informace. Arrow

[/url]
elena

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 11:20 pm    Předmět: Citovat

Víš Betty, ono to asi nepůjde všechno na jednou. Přestat jíst a ještě kouřit, to bych asi vážně nezvládla. Kdo nekouří nepochopí. Samozřejmě bych se toho ráda zbavila, ale teď zatím ne. Ty nervíky, začít žít úplně jiný způsob života, nový jídelníček. Je toho dost. Jsem rozhodnutá s tím seknout, ale ne teď, to by vážně na mě bylo dost. Každej, kdo kouřil a přestal tak ví, jak potom přibral a to já teď vážně nepotřebuju.

[/url]
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 11:28 pm    Předmět: Citovat

Wink

Naposledy upravil Zelenoočko dne út duben 06, 2010 5:02 pm, celkově upraveno 1 krát.
Betty

PříspěvekZaslal: út únor 06, 2007 11:39 pm    Předmět: Citovat

Reaguji proto, aby ti pomohli na to období přes operaci. Já jsem kouřila od 15 let a přestala jsem před dvěma lety. nemohu říci, že by mě to nechybělo.
Ale už jsem jednou přestala, tak proč se trápit, kouřila jsem 20 denně a přibrala jsem 20 kg, ale když mi nejdou kila dolů, tak přemýšlým o tom jestli nezačít znovu.

[/url]
Radek

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 4:50 am    Předmět: kouření Citovat

Ahoj Eleno!
Na kouření jsem se v ISCARE ptal chyrurga.Řekl mi,že bych měl přestat,ale jako doktor.O žádných týdnech před ani po operaci nebyla řeč.
To by úplně zhatilo moje plány.Doufám,že jsi četla špatně jsem na tom co se kouření týče přinejmenším jako ty.Ahoj Radek
bela

PříspěvekZaslal: st únor 07, 2007 7:49 am    Předmět: Citovat

Ahoj já se ptala taky jestli mám hned po operaci přestat kouřit a doktorka mi to nedoporučila,teda jako říkala že by to bylo samozřejmě dobrý,ale že by toho na mě bylo dost,takže jsme se domluvili,že až mě propustí chirurgové z evidence,tak se pokusím přestat potom
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: