Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 437, 438, 439 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janaaa

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2009 10:35 pm    Předmět: Citovat

MAJDI JE TĚŽKÉ TĚ UTĚŠOVAT, CHÁPU CO PROŽÍVÁŠ, ALE TO ŠPATNÉ SIS UŽ VYBRALA A TED UŽ BUDE JENOM LÍP. VĚŘ. DRŽÍM VŠECHNY PĚSTI.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
suelin2

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2009 9:35 am    Předmět: Citovat

Majdalenko od rána vstávám s pocitem že se válíš na sále a chrupkáš,to je pech.Ale nezoufej,vše zlé je pro něco dobré,apon můžeš ještě s manžou na véču a dát si do nosu a jsme tady my,podržíme tě Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Lenka Jakubcová

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2009 10:10 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer.Tak v čera jsem byla u pana doktora a domluvily jsme se na termýnu 8.12 bude můj den D. Chtěla jsem se zeptat vás skušenejších opravdu mě čekají krušné vánoce,nebo i to se dá hned na poprvé takovej nával dobrot a schon zvládnout.V čera jsem byla odhodlaná že to zvládnu ale tet mám docela strach,že toho bude s dětma,pečením,vařením a tím zhonem na mě moc.Jak jste to zvládali vy..... Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majdalenka

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2009 11:17 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Ahojte děvčátka moje zlaté, dnes jsem si zrušila tu nemocenskou už jsem byla včera na noční a budu čekat. Sestra mi slíbila, že mi dneska zavolá a nevolala mi, takže zítra tam brknu já, jak to mám v ten čtvrtek udělat, jestli mám jít na hladno nebo co... Dnes volaly kámošky manželovi, jak se mám po operaci, takže fajné vysvětlování, ani mi to nikdo nechce věřit. A manžel si vzal teď dovolenou, aby se postaral o děti a příští týden už asi nedostane, takže to bude komplikované i s hlídáním, ale snad do třetice všeho dobrého, takže se uvidí. Papá Majda Rolling Eyes

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
suelin2

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 8:23 am    Předmět: Citovat

Majduš držím paluchy at ti to klapne,nemohu si ani představit co se v tobě odehrává,jsi dobrá už ted Exclamation Exclamation Exclamation Manža to zvládne je šikula i s babčou,neboj Razz Razz Razz
kolonoha

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 11:55 am    Předmět: Citovat

tak moje operace se také odkládá na neurčito. Jsem marod, mám špatný krevní testy i moč Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
A to jsem už 18.11. měla nastoupit Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

[/url]

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010
suelin2

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 12:28 pm    Předmět: Citovat

kolonoh tak tebe taky provází smůla,to je to počasí Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad .Tak se drž ,brzo se vykurýruj at jsi fit Exclamation Exclamation
Majdalenka

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 1:58 pm    Předmět: Citovat

Crying or Very sad Kolonoho asi je to chabá útěcha ale aspoň nejsi sama. Radši ať jsi v pořádku, než mít pak komplikace. Držím palce a ono to klapne. Papá Majda Wink

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
kamča

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 2:25 pm    Předmět: odložení operace Citovat

téééda holky...já jak vás tady poslouchám, tak vám teda opravdu nezávidím...jako chápu, že je dobře,když nejsou nějaké testy v pohodě..mám pocit, že ted s postupem času na to lékaři hledí víc než dřív, ale odmítnout mě proto, že malujou... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad tak mě klepne!!!!
nicméně vám všem držím palečky a už nevím kdo se ptal jak se dá zvládnout nápor sladkostí atd. těsně po operaci přes vánoce...no já nevím,ale já neměla na jídlo po bandáži ještě tak 2 mesíce ani pomyšlení...a celé je to nové, člověk z toho má radost, navíc úbytek se dostaví opravdu jen pár dní po operaci, což vám udělá takovou radost, že i kdybyste to jídlo mohli, tak byste si ho samou radostí stejně nedaly... Laughing Laughing Laughing takže se vánoc nebojte Very Happy moc držím palce!!!
lucieee5

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 3:27 pm    Předmět: Citovat

Kolonoha,
přesně jak říkala Majda, raději odložit když to máš takové špatné, ať nejsou komplikace, já měla taky blbou sedimku a přece mě vzali, takže to máš asi horší. Určitě to uteče ...

[/url]

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let
kubeshan

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 4:11 pm    Předmět: Citovat

Majdalenko a kolonoho, držím palečky, aby jste se konečně dočkaly svého vysněného dne..Majdalenko, Tobě se smůla nalepila na paty.. Kolonoho, lepší odložený termín, než následné možné komplikace.
Jinak i já mám už svůj termín operace, takže veliká radost, ale i strach.. Díky Vám všem na fóru, sama bych asi už po těch komplikacích nenašla odvahu. Děkuji a držím palečky všem ostatním čekajícím i hubnoucím. Razz Hanča

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
kubeshan

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 4:31 pm    Předmět: Citovat

Jsem to ale hlava děravá, Milčo-berčo dej vědět, jak jsi dopadla.. Musím na Tebe myslet holka, hlavně to nevzdávej. A taky přeji aby se mezi nás konečně vrátila Hanaka.. Rolling Eyes

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
Pajdulina

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 9:03 pm    Předmět: Citovat

nějak mi nejde udělat metr

[/url]
30 let, před operací -7 kg, TUBULIZACE 18.11.2009, Turnov MUDr. Martin Hrubý
Kenyska

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 9:39 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem. může se mi ozvat někdo, koho operoval pan prim. Čierny? Já mám už termín a chtěla bych se poptat na podmínky. Díky moc. Smile
kolonoha

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2009 11:02 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky,
moc díky všem. Vím, že je lepší raději počkat a dát se dohromady. Ale pak...... budu jak nudle Very Happy Very Happy Very Happy
Já se tak těšíííííííííííííííííííím Laughing Laughing Laughing

[/url]

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 437, 438, 439 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: