Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 429, 430, 431 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
santoval

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 6:25 pm    Předmět: Citovat

Ahoky holky!!Jsme sice stále čekatelka ale můžu Vám předat mé zkušenosti, v užívání různých preparátů.Před 4 lety jsme byla ne redukční mamaplastice(zmenšení prsou), tak brala jsem zhruba tak dva měsíce před operací vitamín C 500mg a Wobenzym také, kdo je kuřák je lépe omezit(já nejsem), a musím říct, že se operace zdařila a to hlavní hojení jizev super sám pan primář se ptal co dělám, že se mi to tak dobře hojí,takže VŘELE DOPORUČUJI!!!!Na netu se dá najít různé např. bylinné přípravky, vitamín c je zaručený antioxidant. Cp se týče menstruace, v den operace jsem ji nesměla mít na to mě upozornil primář, a mně to vyšlo, že jsem ji měla dostat, takže jsem zašla ke gynekologovi a napsal mi prášky.Takže milé holčiny to jsou mé zkušenosti.

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
koraline

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 6:35 pm    Předmět: Citovat

Antikoncepce by se měla vysadit, aby se předešlo trombóze.. Ačkoliv mám jeden z nejnovějších druhů antikoncepcí, stejně mi bylo doporučeno ji 4 týdny před operací vysadit, pro jistotu.. Menstruace by prý při plánované operaci být neměla, ale není to úplně tak, že být nesmí.
lecramka

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 7:01 pm    Předmět: Abdominiplastika Citovat

V zásadě hrazená není.Ale záleží kde si ji seženeš a na jakých podmínkách se dohodnete. Takže se dá zařídit i přes pojišťovnu. Ale určitě ne v soukromých zařízeních. Tam chtějí peníze na ruku.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
lucieee5

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 7:24 pm    Předmět: Citovat

Majdi, tak snad nám to teda ted vyjde, taky už to mám domluveno v práci nemocenskou atd. Takže nám to vyjít musííííí Very Happy Mimochodem Dr. měobjednal tak abych neměla zrovna menzes, takže vím že ho mít nesmíš. Taky jsem uvažovala o těch lécích, ale nevím jestli se hned po operaci můžou, vím že drcené, ale nevím po jaké době od operace...Zatím papa Lucka Holky držte se at kilečka pěkně letííí Very Happy

[/url]

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 8:43 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky taky mě bylo doporučeno, abych vysadila antikoncepci. Tak jsem ji vysadila a začala znovu brát tak zhruba po 4měs. od operace..... Mě menzes skončil týden před operací a zase jsem to dostala 2 den po operaci. V nemocnici jsem byla 8 dní, takže to nebylo vůbec příjemný Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad Embarassed Crying or Very sad
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2009 10:03 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Děvčata moc vám děkuji za odpovědi, no zítra letím na gyndu a prášky teda vysadím, budeme to muset řešit s tátou jinak Shocked Embarassed Shocked Embarassed A pak se uvidí. A začnu papkat i to Céčko pro jistotu , s tím Wobenzym se ještě poradím s lékařem. Tak papá Majda Laughing Laughing

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zapletalka

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 7:07 am    Předmět: Citovat

Tak to já jsem, milá děvčata, menstruaci dostala den před výkonem a měla jsem ji, nejspíš vzhledem k aplikaci Heparinu proti srážlivosti krve do mého bříška, strašně silnou a skoro 13 dní. Opravdu neznám nic lepšího Sad , ale bohužel se nedalo nic dělat, moje nervy to tak zařídili. Jo a s práškama na oddálení opatrně, to jsou taky hormony, které by jsme před operací brát rozhodně neměly!!!

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 7:31 am    Předmět: Citovat

Děvenky, na hojení jizev je wobenzym přímo indikován! Neváhejte, vyplatí se, i když je dost drahý. Ale nemusíte hned kupovat pikslu za 2tis., že? Taky je dobrý koenzym Q 10, ale chce to 60 mg, alespoň krátkodobě. Úspěchům zdar a jizvám zmar!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zapletalka

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:08 am    Předmět: Citovat

Já jsem si ten Wobenzym počítala, na mou váhu bych potřebovala 13 tablet ráno a 13 tablet večer, což dělá za měsíc léčby 780 tablet, takže aby to mělo smysl, tak bych musela koupit pikslu s 700 tbl za cca 2300-2500,- Kč. A touto kalkulací to skončilo Sad bohužel, tohle si opravdu dovolit nemohu, ale kdo může, vřele doporučuji, je skvělý.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Dejna

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:20 am    Předmět: ... Citovat

Tak to nejsi sama, Zapletalko, já to taky dostala v noci před operací, ale problém nebyl, nechali mě osprchovat ještě v 7,30h, na sál jsem šla na 8 a na ARO se to taky zvládlo...
A s těmi prášky na oddálení fakt opatrně, před operací páteře mi je vyloženě zakázali, že jsou to hormony ...

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Zapletalka

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:29 am    Předmět: Citovat

Já jsem to taky zvládla, ale obešla bych se bez této drobné komplikace právě kvůli síle krvácení po protisrážlivých lécích. Nemohla jsem zamhouřit oči na déle než tři hodiny, jinak jsem převlékala celou postel i sebe. Prostě lahůdka. A ty hormony na oddálení jsou mnohem horší, než antikoncepce s minimální dávkou hormonů a dle můho uvážení by ji gynekolog, který je aspoň trochu při vědomí, neměl nikdy ženě naordinovat před operačním výkonem.

Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:43 am    Předmět: Citovat

Zapletalko úplně vím o čem mluvíš, já brala po operaci Varfarin a taky mě to stálo za to, hrůůůza Crying or Very sad ... a o práškách na oddálení ani nemluvím. Příště vím, že raději ten týden s menzes nějak přetrpím, ale oddálení už nikdy Exclamation Exclamation
Dejna

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:53 am    Předmět: ... Citovat

přesně tak, radši vydržet, ono se dá... jen sestřičky na ARO pak už zvedaly oči, když mě každé 3 hodiny musely odpojovat od těch všech přístrojů a kapaček, abych mohla na mísu na židli, protože vleže to nedám...

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Zapletalka

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 9:55 am    Předmět: Citovat

Já jsem naštěstí (no jak se to vezme) nemusela antikoncepci řešit, jelikož jediný chlap, který mě za poslední dva roky viděl nahatou byl pan doktor Hrubý a ten, kdo mu asistoval při operaci Embarassed Od posledního rozchodu v srpnu 2007 jsem se o chlapy přestala zajímat jako o druh a pěstuju si doma úplně jiná zvířátka Laughing Laughing Laughing

Dejna

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2009 10:00 am    Předmět: Citovat

Jen počkej, Zapletalko, kila ti letí dolů, za chvíli budeš kočka jak lusk a třeba si zase na ten "druh" vzpomeneš... Very Happy ... vždyť jsme holky v nejlepším věku, přece Very Happy

-6kg před
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 429, 430, 431 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: