Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: út říjen 13, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
Deliso..ahojenky...byla jsem také v uterý ve střešovicích..a mám dojem ,že jsem tě na příjmu viděla.Já tedy šla jen na konzultaci...ale mám dojem,že vím kdo jsi.Černovláska dlouhovlasá..co přišla na příjem s rodičema...mamina v něčem růžovém,že???.....Šla jsem po Tobě do té samé ordinace ale už k Prof.Kasalickému... držím pěstičky,at ti jde hubnutí samo..a jsi spokojená..mě to čeká za měsíc a kousek.na druhý pokus  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: út říjen 13, 2009 8:25 pm Předmět: |
|
|
janaaa napsal: | MAJDI GRATULUJU K TERMÍNKU. JÁ SE POMALU BALÍM, ZÍTRA MÁM REPETE, VRACÍM SE ZPÁTKY DO JÁMY LVOVÉ A JESTLI NEPŘÍJDE ZASE NĚCO NEOČEKÁVANÉHO, TAK VE ČTVRTEK UŽ BUDU DÝCHAT RAJSKÝ PLYN DRŽTE MI PALCE, BOJÍM, BOJÍM. |
Ahojky Jani!!Moje "Veličkost" Tě přijde navštívit!!!Takže mi pěkně písni smsku,v kolik dorazíš,at tě potěším svojí přítomností!!  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dellisa007
|
Zaslal: st říjen 14, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
Milca-berca napsal: | Deliso..ahojenky...byla jsem také v uterý ve střešovicích..a mám dojem ,že jsem tě na příjmu viděla.Já tedy šla jen na konzultaci...ale mám dojem,že vím kdo jsi.Černovláska dlouhovlasá..co přišla na příjem s rodičema...mamina v něčem růžovém,že???.....Šla jsem po Tobě do té samé ordinace ale už k Prof.Kasalickému... držím pěstičky,at ti jde hubnutí samo..a jsi spokojená..mě to čeká za měsíc a kousek.na druhý pokus  |
Jé, tak to je pěkný, že se takhle běžně všichni potkáváme a třeba o tom ani nevíme:-D No jo, to jsem byla já a ti dva skutečně moji drazí rodičové, ti si to nemohli nechat ujít, byli mnohem víc nervozni nez ja... Já si Tě bohužel nepamatuju, rodiče byli sice nervozni hodne, ale ja byla taky kapanek rozrusena, takze to mam cel takovy zkresleny... Pardon:-D No nejhorsi bylo to cekani na ambulanci, nez me vzali na pokoj, celkem kolem 4hodin, nez jsem lezela.. Ale stalo to za to:-) Pan profesor je uzsnej, ze jo? Ja jsem z nej vzdycky uplne vypleskla, pri propousteni jsem si dokonce musela sepsat seznam dotazu, protoze on me vzdycky necim rozrusi a ja pak minimalne na pulku veci zapomenu:-D Tentokrat jsem byla pripravena a pan prof byl v soku, jak jsem to na nej vybalila, nenechala jsem ho ani nadechnout:-)
Takze Tebe to ceka v listopadu, jo? A co se na poprve nepovedlo? Tak to drzim pesti:-) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wr4dZiQ/]
[/url]
21let, svobodná, bezdětná, tubulizace 7.10.09 ve Střešovicích |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kolonoha
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 7:25 am Předmět: operace |
|
|
Ahojky,
já nastupuju 10.11. so Střešovic na tubu.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lucieee5
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 6:30 pm Předmět: |
|
|
kolonoha Ahoj já jdu na tubu 4.11. takže jsme natom podobně, ale já nastupuji do OVy jak se cítíš? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwIgEUo/]
[/url]
29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
Založen: 13.3.2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Voltuš 27Rožmitál pod Třemšínem
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 7:05 pm Předmět: termín |
|
|
AHOJKY DĚVČATA,UŽ JSEM DLOUHO NEPSALA,ALE OBČAS SE SNAŽÍM DOČÍTAT,JAKO MIMOCHODEM I DNES.A KOUKÁM JAKO JELEN,CO JE TU NOVÝCH HOLČIN .JINAK JSEM NADŠENÁ JAK VŠECHNY KRÁSNĚ HUBNETE,TAKŽE PRO VŠECHNY ODE MĚ VELIKANÁNSKÁ GRATULACE .NO A JÁ SE MUSÍM POCHLUBIT,KONEČNĚ MÁM TERMÍN A SICE 3.12.,ČEKÁ MĚ MINI BYPASS NA HOMOLCE.JINAK JSEM OD JARA ZHUBLA TÉMĚŘ 13KG,BEZ JAKÉKOLI BERLIČKY,TAKŽE JSEM MOC RÁDA A SNAD SE NĚKDY DOČKÁM I TOHO,ŽE BUDU DOCENT.PA ZDENČA _________________
mini bypass Homolka3.12.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kolonoha
|
Zaslal: čt říjen 15, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
lucieee5 napsal: | kolonoha Ahoj já jdu na tubu 4.11. takže jsme natom podobně, ale já nastupuji do OVy jak se cítíš? |
moc se těším, až zatočím se sádlíčkem A co ty?? Jsi nervózní? Já ani ne, myslím, že hůř už vypadat nebudu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lucieee5
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
kolonoha
No já teda nervózní jsem , na jedné straně chci zatočit se sádlíčkem a ta druhá je ten strach No a do toho ještě chudák Hanka je to hrůza, no snad už to bude mít dobrý...Každopádně to už chci mít ZASEBOU  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwIgEUo/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
Deliso....ahojíček ...to jsem ráda,že jsem měla takové tušení,jen je škoda,že jsi to nepísla ,že tam jdeš na příjem....bych ti písla,že tam jdu na konzultaci ,mohla jsem s tebou hodit řeč..nu neva příště se jistě také potkáme...
Já měla dva roky klid dala jsem dolu -24kg a pak jsem začala zvracet po jídle...a a kg šla nahoru..jak jsem nemohla jíst tak jsem hřešila...a ukázalo se ,že bandáž je posunutá na jícnu téměř a přirostlá k játrum z části..tak šla ven v dubnu (ve střešovicích)...a ted po 1/2 roce(nucená pauza mezi operacema) jdu na Tubu...těším se...zatím jsem hrdina...ale bude hůř.. až dám dolu těch 40kg co je na matříku ,tak hurá do posledního 4IVF  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kolonoha
|
Zaslal: pá říjen 16, 2009 6:10 pm Předmět: |
|
|
lucieee5
Ahojky,
četla jsem, co se stalo. Moc jí držím palečky, dobře to dopadne. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wYUX25j/]
[/url]
36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 5:32 am Předmět: |
|
|
AhOJTE děvčata, držím palce holkám Janě a Hance, hlavně ať se z toho dostane. A taky zdravím Lucieee5. Termín jsem neukecala na 4.11. ale na 14.11. Takže budu hltat každou tvou zprávičku a zkušenost. Taky se strašně bojím Vždycky je nějaké riziko, ale snad to dobře dopadne nám i holčinám. Janě a Hance držím palečky a myslím na ně papá Majda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lucieee5
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
Majdalenko
to je škoda, ale neboj budu tě pilně informovat, snad to proběhne vklidu a nebudu tam déle...Taky doufám, že neonemocním a hlavně žádné komplikace, pořád čtu co s Haňulou a přijde mi že je tam fakticky dloho, no myslím na ni, snad bude vše dobrý, taky jdeš k Foltysovi ? Je fakt super, že...Je sním docela sranda a je tady pár holek co operoval a vpoho, tak se zatím měj pa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwIgEUo/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra2
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 2:44 pm Předmět: |
|
|
Ahojte holky, tak mám od úterý po operaci. Operace mi byla původně o týden odložena, ale už to mám za sebou a jsem hrozně moc ráda. Sice ještě cítím port, ale každým dnem je to pořád lepší. Teď už jen, aby všechno bylo jak má a bude fajn. Mám jen jeden problém a to je mé neustálé krkání-nevíte prosím co s tím a jestli je to normální ? Děkuji za jakoukoliv odpověď. _________________
33 let,13.10.09-bandáž Viniční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra2
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 2:46 pm Předmět: |
|
|
Čekám na Zdislavu a Veroniku, které se mnou byli v nemocnici, holky, ozvětě se a přesuneme se do kavárny ano? _________________
33 let,13.10.09-bandáž Viniční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: so říjen 17, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
Lucieee5 taky by mě měl operovat pan doktor Foltys, snad je dobrý, děvčata zatím velice byly spokojená. Tak určitě budeme i my. NO jinak mám obavy, strach a snad mi tentokrát nezruší operaci, Ahoj Majda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|