Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 6:49 pm    Předmět: Citovat

Deliso..ahojenky...byla jsem také v uterý ve střešovicích..a mám dojem ,že jsem tě na příjmu viděla.Já tedy šla jen na konzultaci...ale mám dojem,že vím kdo jsi.Černovláska dlouhovlasá..co přišla na příjem s rodičema...mamina v něčem růžovém,že???.....Šla jsem po Tobě do té samé ordinace ale už k Prof.Kasalickému... Wink Wink Wink držím pěstičky,at ti jde hubnutí samo..a jsi spokojená..mě to čeká za měsíc a kousek.na druhý pokus Rolling Eyes Wink Rolling Eyes

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bestickova

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 8:25 pm    Předmět: Citovat

janaaa napsal:
MAJDI GRATULUJU K TERMÍNKU. JÁ SE POMALU BALÍM, ZÍTRA MÁM REPETE, VRACÍM SE ZPÁTKY DO JÁMY LVOVÉ A JESTLI NEPŘÍJDE ZASE NĚCO NEOČEKÁVANÉHO, TAK VE ČTVRTEK UŽ BUDU DÝCHAT RAJSKÝ PLYN Laughing DRŽTE MI PALCE, BOJÍM, BOJÍM.

Ahojky Jani!!Moje "Veličkost" Tě přijde navštívit!!!Takže mi pěkně písni smsku,v kolik dorazíš,at tě potěším svojí přítomností!! Laughing

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dellisa007

PříspěvekZaslal: st říjen 14, 2009 11:01 am    Předmět: Citovat

Milca-berca napsal:
Deliso..ahojenky...byla jsem také v uterý ve střešovicích..a mám dojem ,že jsem tě na příjmu viděla.Já tedy šla jen na konzultaci...ale mám dojem,že vím kdo jsi.Černovláska dlouhovlasá..co přišla na příjem s rodičema...mamina v něčem růžovém,že???.....Šla jsem po Tobě do té samé ordinace ale už k Prof.Kasalickému... Wink Wink Wink držím pěstičky,at ti jde hubnutí samo..a jsi spokojená..mě to čeká za měsíc a kousek.na druhý pokus Rolling Eyes Wink Rolling Eyes

Smile Jé, tak to je pěkný, že se takhle běžně všichni potkáváme a třeba o tom ani nevíme:-D No jo, to jsem byla já a ti dva skutečně moji drazí rodičové, ti si to nemohli nechat ujít, byli mnohem víc nervozni nez ja...Smile Já si Tě bohužel nepamatuju, rodiče byli sice nervozni hodne, ale ja byla taky kapanek rozrusena, takze to mam cel takovy zkresleny... Pardon:-D No nejhorsi bylo to cekani na ambulanci, nez me vzali na pokoj, celkem kolem 4hodin, nez jsem lezela.. Ale stalo to za to:-) Pan profesor je uzsnej, ze jo? Ja jsem z nej vzdycky uplne vypleskla, pri propousteni jsem si dokonce musela sepsat seznam dotazu, protoze on me vzdycky necim rozrusi a ja pak minimalne na pulku veci zapomenu:-D Tentokrat jsem byla pripravena a pan prof byl v soku, jak jsem to na nej vybalila, nenechala jsem ho ani nadechnout:-)
Takze Tebe to ceka v listopadu, jo? A co se na poprve nepovedlo? Tak to drzim pesti:-)

[/url]

21let, svobodná, bezdětná, tubulizace 7.10.09 ve Střešovicích
kolonoha

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 7:25 am    Předmět: operace Citovat

Ahojky,
já nastupuju 10.11. so Střešovic na tubu.
Laughing
lucieee5

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 6:30 pm    Předmět: Citovat

kolonoha Ahoj já jdu na tubu 4.11. takže jsme natom podobně, ale já nastupuji do OVy jak se cítíš?

[/url]

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 7:05 pm    Předmět: termín Citovat

AHOJKY DĚVČATA,UŽ JSEM DLOUHO NEPSALA,ALE OBČAS SE SNAŽÍM DOČÍTAT,JAKO MIMOCHODEM I DNES.A KOUKÁM JAKO JELEN,CO JE TU NOVÝCH HOLČIN Very Happy .JINAK JSEM NADŠENÁ JAK VŠECHNY KRÁSNĚ HUBNETE,TAKŽE PRO VŠECHNY ODE MĚ VELIKANÁNSKÁ GRATULACE Laughing Laughing Laughing .NO A JÁ SE MUSÍM POCHLUBIT,KONEČNĚ MÁM TERMÍN A SICE 3.12.,ČEKÁ MĚ MINI BYPASS NA HOMOLCE.JINAK JSEM OD JARA ZHUBLA TÉMĚŘ 13KG,BEZ JAKÉKOLI BERLIČKY,TAKŽE JSEM MOC RÁDA A SNAD SE NĚKDY DOČKÁM I TOHO,ŽE BUDU DOCENT.PA ZDENČA
kolonoha

PříspěvekZaslal: čt říjen 15, 2009 9:11 pm    Předmět: Citovat

lucieee5 napsal:
kolonoha Ahoj já jdu na tubu 4.11. takže jsme natom podobně, ale já nastupuji do OVy jak se cítíš?

moc se těším, až zatočím se sádlíčkem Very Happy A co ty?? Jsi nervózní? Já ani ne, myslím, že hůř už vypadat nebudu Very Happy
lucieee5

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2009 1:45 pm    Předmět: Citovat

kolonoha
No já teda nervózní jsem Confused , na jedné straně chci zatočit se sádlíčkem Exclamation Exclamation a ta druhá je ten strach Crying or Very sad No a do toho ještě chudák Hanka je to hrůza, no snad už to bude mít dobrý...Každopádně to už chci mít ZASEBOU Smile

[/url]

Milca-berca

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2009 4:37 pm    Předmět: Citovat

Deliso....ahojíček Razz ...to jsem ráda,že jsem měla takové tušení,jen je škoda,že jsi to nepísla ,že tam jdeš na příjem....bych ti písla,že tam jdu na konzultaci ,mohla jsem s tebou hodit řeč..nu neva příště se jistě také potkáme... Wink Wink
Já měla dva roky klid dala jsem dolu -24kg a pak jsem začala zvracet po jídle...a a kg šla nahoru..jak jsem nemohla jíst tak jsem hřešila...a ukázalo se ,že bandáž je posunutá na jícnu téměř a přirostlá k játrum z části..tak šla ven v dubnu (ve střešovicích)...a ted po 1/2 roce(nucená pauza mezi operacema) jdu na Tubu...těším se...zatím jsem hrdina...ale bude hůř.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green až dám dolu těch 40kg co je na matříku ,tak hurá do posledního 4IVF Wink Razz Embarassed

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
kolonoha

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2009 6:10 pm    Předmět: Citovat

lucieee5
Ahojky,
četla jsem, co se stalo. Moc jí držím palečky, dobře to dopadne.

[/url]

36 let, 2 děti, tubu 13.1.2010
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 5:32 am    Předmět: Citovat

Very Happy AhOJTE děvčata, držím palce holkám Janě a Hance, hlavně ať se z toho dostane. A taky zdravím Lucieee5. Termín jsem neukecala na 4.11. ale na 14.11. Takže budu hltat každou tvou zprávičku a zkušenost. Taky se strašně bojím Embarassed Embarassed Vždycky je nějaké riziko, ale snad to dobře dopadne nám i holčinám. Janě a Hance držím palečky a myslím na ně papá Majda Rolling Eyes Rolling Eyes

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
lucieee5

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 11:01 am    Předmět: Citovat

Majdalenko
to je škoda, ale neboj budu tě pilně informovat, snad to proběhne vklidu a nebudu tam déle...Taky doufám, že neonemocním a hlavně žádné komplikace, pořád čtu co s Haňulou a přijde mi že je tam fakticky dloho, no myslím na ni, snad bude vše dobrý, taky jdeš k Foltysovi ? Je fakt super, že...Je sním docela sranda a je tady pár holek co operoval a vpoho, tak se zatím měj pa Laughing

[/url]

Petra2

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 2:44 pm    Předmět: Citovat

Ahojte holky, tak mám od úterý po operaci. Operace mi byla původně o týden odložena, ale už to mám za sebou a jsem hrozně moc ráda. Sice ještě cítím port, ale každým dnem je to pořád lepší. Teď už jen, aby všechno bylo jak má a bude fajn. Mám jen jeden problém a to je mé neustálé krkání-nevíte prosím co s tím a jestli je to normální ? Děkuji za jakoukoliv odpověď.

33 let,13.10.09-bandáž Viniční
Petra2

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 2:46 pm    Předmět: Citovat

Čekám na Zdislavu a Veroniku, které se mnou byli v nemocnici, holky, ozvětě se a přesuneme se do kavárny ano?

33 let,13.10.09-bandáž Viniční
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2009 6:44 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Lucieee5 taky by mě měl operovat pan doktor Foltys, snad je dobrý, děvčata zatím velice byly spokojená. Tak určitě budeme i my. NO jinak mám obavy, strach Embarassed Embarassed a snad mi tentokrát nezruší operaci, Ahoj Majda Very Happy Very Happy

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 427, 428, 429 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: