Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 426, 427, 428 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bobice

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 3:03 pm    Předmět: Citovat

Holky-posílám pozdrav do Turnova, hezky se vyspěte po narkoze a ať nic nebolí Laughing

[/url]

hubnutí od dubna 2009-bez operace, 40let, vdaná, dvě děti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Soňa

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 4:36 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Suelin, díky za podporu. Tak mi byla operace odložena. Byla jsem už komplet nachystaná, jenom odvézt na sál, ale jelikož jsem měla zvýšenou teplotu, tak mi byla operace odložena Sad Ach jo. Už jsem to chtěla mít za sebou a teď všechno nanovo.

33 let,13.10.09-bandáž Viniční
suelin2

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 4:46 pm    Předmět: Citovat

Soňi ahojky,tak to je fakt smůla Razz ale nevěš hlavu,oni vědí co dělají i když to pro tebe je zklamání.Tak další termín,ale s náma to jistě zvládneš Exclamation
Soňa

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 5:01 pm    Předmět: Citovat

Děkuji. Příští pondělí jdu znovu na odběry a pokud to dobře dopadne, tak v úterý bych šla na operaci. Snad už to bude dobré. Nevím, kolikrát bych zvládla ty nástupy do nemocnice a odchody. Hrozně moc jsem se bála a pak to bylo velké zklamání. Navíc mě mrzí, že už bylo všechno domluvené- v práci, hlídání dětí a tak. Ten příští týden je trošku komplikace, ale snad se mi taky podaří všechno domluvit.

Romana

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 6:08 pm    Předmět: Citovat

Soni neboj to bude dobrý ,týden uteče jako voda ,já mám taky posunutý termín operace ale o 3 týdny protože pan doktor má něco s rukou Crying or Very sad taky všechna předoperační mám hotová měla jsem dnes nastoupit ten se jen můžu modlit abych do té doby neonemocněla ,jak to tak vidím v okolí tak budu asi hodně odolávat a nebo padnu a jak se znám to druhé bude pravděpodobnější Rolling Eyes
Soňa

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 6:14 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Romči, tak to je opravdu pech. Tak to ještě můžu brát pozitivně, že budu čekat jen týden. Snad se nám to oběma napodruhé podaří Very Happy . Držím pěsti.

Hanaka

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 8:28 pm    Předmět: Citovat

Ahoj děvčata,
tašku mám sbalenou, vlastně moc nevím co budu potřebovat. Ale říkám si jako o dovolené, co nemám to nepotřebuju. Zapletalka už mi drží postel, naštěstí se u ní v pokoji uvolnila. Už se na mě těší, i když promluvíme spolu asi nejdřív ve čtvrtek. Má na pokoji nějaký chrápající babičky, tak se těší na mě. Asi se naivně domnívá, že dáma jako já nechrápe. Brzy zjistí svůj velký omyl:-)
Bossice - Ivča mi říkala, že se o ni v TU postaráš. Takže teď se budeš muset postart o dvě. Snad Tě moc nepotrápíme. Jsme silná dvojka a to doslova a do písmene:-) Ráda Tě uvidím, až budeme v pohodě a seznámím se s Tebou.
Díky všem za podporu
Hana

[/url]
suelin2

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 9:10 pm    Předmět: Citovat

Hanako držím ti palce a at se brzo uzravíte a jste na příjmu a informovat,jasný papa
Beruna22

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2009 9:42 pm    Předmět: Citovat

Soňo, přesně vím co prožíváš , já jsem to zažila před měsícem, mě poslali domů pro zánět močového měchýře, ale neboj týden uteče jako voda a bude to všechno OK. Pa Surprised Surprised Surprised

[/url]

38let,vdaná, dcery 18 a 15 let, ,bandáž 15.9.2009,před bandáží -5kg
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 3:25 pm    Předmět: Citovat

Romčo..Alenko..děkuji moc za radu a vaší pomoc...jsem dlužnící...jistě si to tady ta kamarádka přečetla...děkuji ještě jednou

............................................................................................................................................................................................................

Tak a ted něco nového ještě...dneska jsem byla u Kasalického a čeho jsem nevšimla...není už docent...ale pozor.. je Prof.Mudr.Kasalický CSc......a měl dobrou náladu ...a já odcházela s termínem na tubulizaci...pár dní po mejch 35tinách..a to 19.11 jdu na sál......konečně se to zase pohne směrem k dalšímu pokusu o mimí tak za pár měsícu

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
ALENA

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2009 7:19 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca tak ti moc, moc, moc gratuluji, jsi neskutečná bojovnice, moc ti přeji, aby ti vyšlo úplně VŠECHNO Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po říjen 12, 2009 4:21 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Ahojte kočky, takže jsem byla dneska v OV-Porubě a dostala jsem termínek 12.11.2009 jsem šťastná jako blecha .... a snad nedostanu třeba blbou rýmu, budu baštit celaskony a vitamínky jak splašená. Shocked Shocked Takže zatím papá a zkusím znovuaktivovat svůj meterík. Surprised Shocked Pa Majda

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
janaaa

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 9:25 am    Předmět: Citovat

MAJDI GRATULUJU K TERMÍNKU. JÁ SE POMALU BALÍM, ZÍTRA MÁM REPETE, VRACÍM SE ZPÁTKY DO JÁMY LVOVÉ A JESTLI NEPŘÍJDE ZASE NĚCO NEOČEKÁVANÉHO, TAK VE ČTVRTEK UŽ BUDU DÝCHAT RAJSKÝ PLYN Laughing DRŽTE MI PALCE, BOJÍM, BOJÍM.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdalenka

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 11:43 am    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Ahoj Janičko, budu na tebe myslet ať ti všechno dobře dopadne a pokud to klapne příští týden se za tebou stavím do nemocnice. Razz Razz Razz
A děkuji. Papá Mada Razz

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Dellisa007

PříspěvekZaslal: út říjen 13, 2009 5:25 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, tak to mám již za sebou:-DMinulé úterý jsem nastoupila do střešovic, ve středu ráno šla na sál, kdež úžasný prof. Kasalický udělal z mého žaludku tubu, daší den na jipce mi bylo špatně, teda prý, já si nic nepamatuju:-D, a pak už bylo všechno v pohodě... Už od soboty je mi vlastně úplně dobře, jen jsem trošku unavená, ale to přejde... Pustili me sice az dneska, ale hlavne ze jsem doma a v pohode... Ted uz jen preklenou obdobi tekute a kasovite stravy a uz to bude cupr:-) Taky jsem jim tam nechala 7kg, takže i sdoou předoperařní to delazatim minus 19kg, takze se blyska na lepsi casy:-) Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 426, 427, 428 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: