Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
suelin2

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 7:30 pm    Předmět: Citovat

Berunko tak ti držíme pěsti Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation a drž se kočko Exclamation Exclamation Exclamation
kacababa

PříspěvekZaslal: po září 14, 2009 8:04 am    Předmět: Citovat

Sybila napsal:
Ahoj Beruno, dnes jsem vstala ze své postýlky a je mi velmi dobře, včera to bylo strašné, ale dnes supr. Když to půjde takhle dál, tak zachvíli budu lámat rekordy. V ISCARE jsem za ty 3dny nechala 3kg. Tam být půl roku, tak nepotřebujeme mít bandáš. Oni tam vůbec nevaří, tam nenajdeš kus jídla. Podle mě, jim vždy někdo přiveze knorr bujón, který potom ohřívají a nakoupí bílé jogurty a to je vše. Já si ale nenaříkám, vždyť to je záměr a kvůli tomu tam jezdíme. Jinak personál vynikající ohleduplní a vše tam jde jako na drátku. Po operaci nám na pokoj přišla rehabilitační sestra, jmenovala se paní Babičková a učila nás nové fígle, jak si ulehčit rekonvalescenci, jak vstát z postele, jak pracovat s tělem aby ti šli prdíky atd... Byla úplně skvělá , až jí poznáš tak mi dáš za pravdu. Stále se usmívají a jsou moc fajn, všichni. Držím ti palce i na nohou, aby jsi opravdu šla v to pondělí a budeme závodit . Beru, prosím tě napiš mi jestli máš SKYPE a pokud ano, tak napiš jménoa číslo. abychom se mohly občas slyšet. Zdravím všechny a všem přeji velké úbytky na váze.

V ISCARE sice vaří,ale málo Very Happy Měla jsem tam před operací kousek dušeného filé s bramborovou kaší.
Personál je super-já si tam vždycky připadám jak na dovče.Byl tam Jaroušek?To je mladý zdravotní bratr-hezký a hrozně hodný.Nejdřív jsem na něj koukala s nedůvěrou,ale je to fakt profík.
[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Beruna22

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 2:30 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem, tak už jsem doma teď jsem dorazila, musím říct. že už jsem zažila i příjemnější věci, ale dá se to vydržet a každým dnem věřím, že bude líp. A hlavně Ta kilečka to bude nádhera. Teď si jdu lehnout a zase se ozvu. Papa všem.
suelin2

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 4:43 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Beru tak odpočívej pěkně a nabírej sil,až budeš pá týdnů po,ani si nevzpomeneš Razz Razz Razz
bossice

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 5:27 pm    Předmět: Citovat

Berunko, ty ty ty!!! Kdepak máš metřík? Laughing Teď ho nesmol, radši odpočívej, snad Ti bude brzo dobře a pak to napravíš. Hodně štěstíčka v léčení.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dáša Zvěřinová

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 7:06 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Beru!!!!!!!!!! Tak já čekám na mejlíka, kdy mi písneš jestli seš už doma nebo seš srababka a prodloužila sis o jeden den pobyt v Iscare, který je jak v hotelu jako já hihi Laughing a našla jsem tu od Tebe zprávičku. Je mi jasný, že Ti není nejlíp. Já touhle dobou si válela šunky ještě v Iscare a druhý den mi bylo divně, zimnice, a tak, sice už doma, ale byla jsem ráda, že ležím. Každým dnem bude ale líp a líp, veř mi a ty kilečka za to stojí! Až ti bude líp, určitě napiš mejlíka,dojmy ze všeho, budu se moc těšit.Teď se hlavně opatruj a hodně odpočívej.Já jedu na kontrolu teď 24.9., tak snad už mi řeknou, že můžu opustit kašovitou stravu, která mi někdy už leze krkem Shocked Very Happy

[/url]

Před bandáží 109kg.26let,mám 2.5letou holčičku Nelinku.Operována 18.8.09. v Iscare
suelin2

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 8:17 pm    Předmět: Citovat

Dáši na to že nejsi ani měsíc,jedeš taky moc moc krásně Razz Razz
Dáša Zvěřinová

PříspěvekZaslal: st září 16, 2009 8:31 pm    Předmět: Citovat

Suelin díky Embarassed , ale já před operací měla 109kg, mám to napsaný pod metříkem nevím, zda sis toho všimla, 118kg jsem měla než jsem šla do Iscare. Ale i za tyhle kila jsem šťastná jak blecha

Laughing , ségra, která mě po měsíci viděla, mi taky hned řekla, že mám o kilometr menší prdel Razz

[/url]

Před bandáží 109kg.26let,mám 2.5letou holčičku Nelinku.Operována 18.8.09. v Iscare
suelin2

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 7:25 am    Předmět: Citovat

Ahojky Dáši máš pravdu,nevšímla ale i přesto at počítám jak chci jedeš pěkně Exclamation Exclamation a s tou kilometrovou prdelí jsi mě rozesmála,tu už taky nemám Razz Razz Razz ,zato ani kilka nejdou zase jsem se stopla Crying or Very sad
Dáša Zvěřinová

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 7:46 am    Předmět: Citovat

Sue ale máš už nádherný kilečka, tak asi si tělo žádá odpočinek Smile . A jak dlouho už stojíš?

[/url]

Czeperka

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 10:19 am    Předmět: Citovat

Suelin, ještě chvíli a mám tě Laughing Teď jsem taky asi 10 dní stála a včera se to konečně hnulo...

Já kilometrovou prdel neměla nikdy a teď jí mám úplně mrňavou. Já mám přes zadek 90 cm a přes prsa 126!! jabko jak vyšitý.

[/url]
Tubulizace a žlučník Turnov 11.8.2009, 36 let, 2 děti 14 a 3,5
bossice

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 4:10 pm    Předmět: Citovat

Čauky Czeperko, sleduju, jak se Ti daří. Gratuluju. No a s tou prdelkou...já jsem ji taky nikdy neměla, teď tam mám jen kůži a klouby, takže už mě tlačí kosti při sezení na tvrdým, ale ty 2 pneumatiky na pupku se nechtěj pohnout, takže jsem pěkně vypasený jablíčko. Čili JAPKO jako Brno, v pase mám víc než přes boky. Twisted Evil Ráda bych to sádlo přemístila, ale nemám kouzelný proutek, kruciš. No tak se musím "maskovat" oblečením. Ale mužíček prohlásil, ať jsem ráda za to, co mám, že kdybych k tomu pupku měla ještě vymodelovanou prdelku, že by to byl děs a hrůza, protože bych se klátila tu jednu, tu na druhou stranu. Laughing Tak se Czeperko měj, vydrž a zdravím všechny bojovnice a velím k útoku Exclamation Já jsem měla 3 měsíce ty střevní potíže, teď se mi to teprve spravuje a jak jsem přestala průjmovat, už mám 2 kila nahoře. Jasně, holky, že na břichu, jak jinak, že? Čert aby to sepral Evil or Very Mad Very Happy .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
janaaa

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 6:51 pm    Předmět: Citovat

ASI TO SEM NEPATŘÍ, ALE MUSÍM SE POCHLUBIT, PŘEDOPERAČNÍ UŽ MÁM HOTOVÝ, TAKŽE VE STŘEDU HURÁ SMĚR OSTRAVA A TEN PŘEVIS BUDE PRYČ. UŽ SE NEMŮŽU DOČKAT AT TO MÁM ZA SEBOU. STRACH JE JAKO PŘED KAŽDOU OPERACÍ, ALE AŽ PŮJDU NA ČTVRTOU BUDU TO SNAD UŽ BRÁT S NADHLEDEM Embarassed

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
bossice

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 7:30 pm    Předmět: Citovat

Ó Janooo, kéž bych byla na tom tak, jak jsi teď Ty. Budeš dokonalá. Dobře to dopadne, držím palce a určitě všechny holky tady taky. To můžu napsat, protože věřím, že tu není jediná nepřející závistivka. Tak hodně štěstí Exclamation Wink Už jsi toho tolik podstoupila, jsi odvážná a těm štěstí přeje, takže je to jasný Laughing .

Beruna22

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2009 10:11 pm    Předmět: Hotovo Citovat

Ahoj bossice, tak už jsem se polepšila a metřík je na světě.Už je mi mnohem lépe, když to takhle půjde dál tak jsem za chvíli jůůraaa.Pa Razz Razz

[/url]

38let,vdaná, dcery 18 a 15 let, ,bandáž 15.9.2009,před bandáží -5kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: