Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 420, 421, 422 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
monty
|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 8:54 pm Předmět: děti |
|
|
Míšo proč si myslíš,že si připadám jako blbec přijde mě to celkem nefér,že mě to takhle doktor řekl.Já bláhová si myslela,že po tubu už děti mít nesmíš.Ještě jsme to doma několikrát probírali s manželem a dnes jsem mu to také řekla co jste tu psali a byl z toho celý udivený jako já.Nevím asi jsem zase asi nějaký zvláštní případ nebo co,ale tohle bych od dr.Čierného celkem nečekala a hrozně mě to mrzí.A tobě myslím,že to vyjde váha hodně ovlivňuje těhotenství tak doufám,že ta operace Ti pomůže.Pá,pá Monika. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wDRwJ9c/]
[/url]
35 let,2 holky 12 a 15,Tubulizace 20.07.2009 Brno Viniční a uvidíme..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucieee
|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem děvčata já otěhotněla při 128kg a rodit jsem šla při 145. A myslím že mé těhotenství bylo ohodně lepší a klidnější než to první při kterém jsem vážila 114kg a rodila ze 128kg. V prvním těh. jsem měla cukrovku a v druhém néé.. A můj gynekolog v tom také neviděl problém.Ale je fakt že o mě se jen chlap otře a už to je.
Držím moc, moc palečky aby ti těhotenství vyšlo....papa a dobrou _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w3deBFa/]
[/url]
20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm |
|
Návrat nahoru |
|
|
kacababa
|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
Já nevím,ale se mnou v ISCARE vždy jednají úžasně, moje operatérka i internistka si mě pamatují,i když s nimi telefonuji.No soukromý telefon na ně fakt nepotřebuju,v ISCARE vždycky slouží někdo na Hot Line pro restrikční operace žaludku.A tubulizace se tam provádí, informovali mě o ní už vloni,tak nevím...Čekací doba od posledního vyšetření byla u mě 6 týdnů-to nevidím jako problém.
Opravdu je třeba si to dopředu dobře rozmyslet-jaký zákrok podstoupit.Jinak přežvykovat fakt nemusím a sním zcela všechno Ale nesmí se hltat,to je taky pravda..
A to,že teď momentálně tady jede vlna TURNOV je prostě fakt...Četla jsem hooodně odzadu, a v r. 2006 jela vlna ISCARE...Tak proč bych nemohla napsat, že je Turnov "in",když je to pravda..???
Časem třeba v Písku začnou provádět nějaké nové zákroky na léčbu obezity, (něco už se rýsuje,četla jsem o tom) a všichni takto postižení zamíři tam.A netvrdím,že třeba s radostí neodhodím bandáž a nepojedu si nechat udělat nějaký zákrok,abych mohla mlsat svou milovanou čokoládu a netloustla...Takže asi tak. _________________ 42 let, bandáž 4.7.2008
další operace 13.8.2009-replantace portu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wR30vfh/weight.png[/img]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
koraline
|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s kačababou, při prvním pohovoru v ISCARE mě pan primář Svoboda taky informoval o všech ostatních operacích a vysvětlil, proč si myslí, že by pro mě byla bandáž nejlepší.. A já s tím souhlasila. |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: so srpen 22, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
S těhu je to indivinduální, nad BMI40 se mi nedařilo donosit. Kapitolku jsem uzavřela, s ničím nepočítala a ono to přišlo samo jak jsem hubla a zhubla pod tu "svoji" hranici.
Posledně do porodnice nastupovala maminka, která musela mít kolem 160 kil. Nejen že byla vysoká, ale i tak prostorově výrazná, že jsem takovou mamku ještě neviděla a to ani bez bříška. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zapletalka
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:24 am Předmět: Helicobakter |
|
|
Chtěla jsem se zeptat, zda některá (některý) z vás měla při gastroskopii před tubu pozitivního helicobaktera, protože já ho pozitivního mám, tak by mě zajímalo, jak dlouho se to léčí? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
Czeperka
Založen: 4.5.2009 Příspěvky: 27 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
Zapletalko, já měla léky na 14 dní. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wi1Naff/]
[/url]
Tubulizace a žlučník Turnov 11.8.2009, 36 let, 2 děti 14 a 3,5 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Czeperka
Založen: 4.5.2009 Příspěvky: 27 Bydliště: Klášterec nad Ohří
|
Zaslal: út srpen 25, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
Ještě mám jeden dotaz - psaly jste tu holky o Biosilu proti vypadávání vlasů a ještě o nějakém šamponu. Já to nemůžu dohledat. Nevíte někdo, co to bylo za šampon?
A co jiné vitamíny, berete někdo něco? Nechtěla bych to přehánět, ale myslím, že nějakou podporu těla by too chtělo. Zase, aby to žaludek zvládal. Zatím beru jen Omeprazol na žáhu. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wi1Naff/]
[/url]
Tubulizace a žlučník Turnov 11.8.2009, 36 let, 2 děti 14 a 3,5 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ALENA
|
|
Návrat nahoru |
|
|
kacababa
|
Zaslal: út srpen 25, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
Já kromě Biosilu Plus beru Supradyn a střídám rakytníkový a šípkový olej (rakytník hubí heklicobacetry,kromě toho je to úžasný adaptogen proti padání vlasů) a šampony střídám přírodní od Urtekramu nebo Alverde,ale taky se používá proti padání Revalid, Capillan vlasový aktivátor+šampon, Reghaar vlasová voda+šampon.Jsou cenově přístupné a účinné.Určitě stějně,jako čtyřikrát dražší kůra Aminexyl od Vichy.. _________________ 42 let, bandáž 4.7.2008
další operace 13.8.2009-replantace portu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wR30vfh/weight.png[/img]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
bossice
|
Zaslal: st srpen 26, 2009 3:01 am Předmět: |
|
|
Děvčata, asi pozdě reaguji na Vaši debatu o velikosti žaludku...vše je přece v našich rukách, teda spíš ústech, když nebudeme ukázněný, roztáhneme si jak žaludek nad bandáží, tak i ten po tubulizaci. Mojí mamince před lety museli vzít celý dvanáctník a většinu žaludku kvůli vředům, doktoři to popisovali jako "pahýl" žaludku. A dneska má žaludek normální velikosti a sežere toho - s prominutím - víc, než já ještě před bandáží. A je hubená. Zkrátka žaludek je sval a může se smrštit i roztáhnout a taky máme každá jinak rychlý či pomalý spalování. Takže podle mne jsme každá svého štěstí strůjcem a záleží to vážně čistě jenom na nás. V okolí mám jak příklad přežrané bandáže, tak přežrané tubu. Čili asi tak, držme si navzájem palce, ať se dokážeme ovládat a vzájemně si posilujme vůli vydržet. Není to vyhozená snaha, pak budeme nejen létat lehce jako motýlci, ale budeme mít i šťastné motýlkové myšlenky...jen se nesmíme přecpávat toho květinkového nektaru! Snad jsem Vás moc nezpražila, jestli jo, tak si to tak neberte a přehlédněte to mé rozumbradování. Ahojky _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dellisa007
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
Ahoj, páni, přihlášení se na fórum začíná podtrhovat skutečnost blížící se operace Jsem tu tedy úplně nová (tedy jako pisatelka, čitatelka jsem velice aktivní) V úterý si jdu k prof.Kasalickému pro termín operace, ač je mi teprve necelých 22let, rozhodla jsem se vesměs jednoznačně pro tubulizaci, strach je obrovský, hlavně díky mému báječnému strachujícímu se okolí , ale na tomto fóru jsem myslím zjistila spoustu užitečných informací, za což Vám všem moc děkuju:-D Ale ještě jsem se chtěla zeptat na praktickou stránku zákroku, a to sice kolikrát se podstupuje klistýr a je-li při zákroku nutná cévka...? Já vím, asi bych měla mít před takovýmto zákrokem jiné starosti, ale nějak si nemůžu pomoct... A má někdo zkušenosti se Střešovickou nemocnicí a prof.Kasalickým? Zdá se mi úžasný, tak jen aby to dobře dopadlo... Je to má vůbec první operace, tak nevím, co mám vlastně čekat... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Michaela 2
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 12:50 pm Předmět: operace |
|
|
Ahoj,
já jsem byla sice v Brně, ale klistýr mi tam nedělali. Ptala jsem se předem a sehnala jsem si sama YAL - tekutinu na vyprazdňování, dává se to i před porodem nebo jinýma operacema, zeptej se na to v lékárně nebo u svého obvoďáka, nevím, jestli to není na receps. Taky si můžeš koupit v lékárně glycerinové čípky.
Na operaci jsem šla v pondělí, a tak jsem byla víkend už jen na tekuté stravě a v neděli se dostatečně vyprázdnila no a od večera už vůbec nic, ani jíst ani pít.
Cévkování. Doporučuju se před operací vyholit. Během operace ti dají cévku, ale nevíš o tom. Probudila jsem se na JIPCE odpoledne a do rána jsem tu cévku měla. Nebolí to, ničeho se neděs, jen máš holt víc hadiček. Jednu v ruce s výživou a tekutýma lékama proti bolesti, případně i tekutý draslík dostáváš rovnou do žíly. Pak máš 2 dreny, pod levým prsem jeden a druhý pod pravým + ta hadička na čurání. Ve středu ráno jsem se zbavila i těch drenů, takže vem si do špitálu MP3, poslouchala jsem ho už na JIPCE a dřímala u toho a bylo to v pohodě.
Měj se a držím palce !
Míša _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wer3zMM/]
38 let, Tubulizace 3.8.2009 Brno, před operací zhubnuto 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
monty
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Delliso007,Vítám Tě mezi námi.Neboj se já vím mě se to kecá,ale opravdu je to vše v poho a není čeho se bát.Já byla také poprvé na operaci a strach jsem měla nepopsatelný,ale překvapilo mě jak to vše proběhlo v poho.Jinak nevím jak ve Střešovické,ale zatím tu nebyli stížnosti snad na žádnou nemocnici.Mě klystýr nedělali v Brně se nedělá a cévkovat Tě určitě budou během operace,ale o tom stejně nevíš a když ti to budou vyndávat tak to nebolí je to moment a spíš cítíš takový zvláštní tlak.Takže se neboj i ten klystýr se dá zvládnout prostě tě to prožene a to je to nejmenší zlo.Jak si na tom vlastně s váhou a jak si se vlastně tak brzy dostala tak daleko až k operaci tady to není tak moc vidět.Něco nám prozraď, pokud Ti to samozřejmě nevadí.Pá,pá Monty. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wDRwJ9c/]
[/url]
35 let,2 holky 12 a 15,Tubulizace 20.07.2009 Brno Viniční a uvidíme..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dellisa007
|
Zaslal: čt srpen 27, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
Děkuju za odpovědi, no to jsem teda zvědavá no, já s váhou bojuju odjakživa, teda vlastně od 1roku života, do té doby jsem prý dostávala rybí tuk a měla jsem všelijaké zdravotní prolémy, ale to znám jen z vyprávění No, každopádně ve 13ti jsem začala poprvé hubnout navážno, tehdy jsem zhubla z 85 na 64kg, no a od 15ti jen zdátně nabírala až na neskutečných 124kg (měřím 167cm), prostě peklo... Tak jsem se chytila za hlavu a začala se snažit, tedy už pod dohledem obezitologa, ale od začátku se záměrem bariatrického výkonu. Všechna vyšetření mám již za sebou, ještě čekám na výsledky z endokrinologického ústavu, mám totiž nějakou hormonální poruchu, tak jsem zvědavá i na to... Každopádně jsem za posl. 3 měsíce zhubla na 114, ale teď už se to nechce hnout, brala jsem Meridii, ale po té mi bylo pekelně zle a měla jsem sklony k omdlévání, takže s tou jsem se rychle rozloučila, no a teď tedy čekám na termín... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|