Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 416, 417, 418 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lucieee5
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Nazdar všichni, tak dnes jsem byla u psychouše, teda co ta chtěla vše vědět, vůbec si nejsem jistá, jestli jsem správně odpovídala. A ty obrázky co Vám to připomíná, no ze všeho byli motýli a břicho, byla to síla, nejhorší natom je že musím čekat týden na výsledky a pak teprve, jestli mi to povolí k Dr. a ten mi konečně stanoví termín OPERACE!!!Už abych to měla zasebou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Michaela 2
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 9:01 pm Předmět: LUCIEE |
|
|
Ahoj Luciee,, já jsem žádné obrázky u psycholožky neměla, byla jsem tam hodinu, víceméně jsme si povídaly, pak mně dala vyplnit asi 100 (to kecám míň) otázek a když se jí nějaká odpověď nepozdávala, tak se mě ptala, jak to myslím a po hodině mně napsala doporučení a popřála, ať mně to dobře dopadne. Hlavně se mě ptala, jestli jsem si jistá tím, na co se chystám a uvědomuju si tu změnu životního stylu, který je nutný a stravovací návyky a tak. Byla to moc příjemná paní. Další otázky se týkaly spíš povahy a chování, co tě trápí a co ti dělá radost a jak se potýkám se stresem a agresí (nejsem agresivní , ale mám ráda jasno a když se mně něco nelíbí, tak to řeknu) Jsem spíš extrovertní typ, hlavně mezi známýma i když díky obezitě jsem čím dál víc introvert. Luciee, tobě takové otázky nedávali ? A vám ostatním ? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wer3zMM/]
38 let, Tubulizace 3.8.2009 Brno, před operací zhubnuto 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 8:07 am Předmět: Michaela 2 |
|
|
já měla to samé jako ty pohovor plus vyplnit otázky a bylo to tak na dvě hodinky v pohodě  _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lucieee5
|
Zaslal: pá červenec 31, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
Jo,taky jsem měla takové otázky o dietě jestli stím dokážu žít, ale měla jsem ještě říkat co připomínají mi obrázky, bylo jich asi 20 a přišly mi všechny stejné jo a ve finále ten test, no jenže čekám na výsledky, tak jsem nervozní, člověk nikdy neví _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwIgEUo/]
[/url]
29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomáš
|
Zaslal: ne srpen 02, 2009 11:11 pm Předmět: minigastrický bypass |
|
|
Má tady někdo zkušnost s minigastrickým bypassem na Homolce? Čeká mě to za měsíc. Moc se bojím. Zdravím a díky za cenné rady. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
lucieee5 napsal: | Ahoj Mono, ani nevíš jak se ráda dovídám, že je tady i někdo kdo byl v OV, nebo tady je samá iscare a trutnov, mohu se zeptat kolik jsi od operace zhubla, já jsem p.Foltysovi řekla, že si neumím říct ne, že pořád jím a jím a neznám meze, proro mi to nabídl, abych pravdu řekla měla jsem trochu strach, nebo jsem od známé věděla pouze o bandáži, na kterou jsem chtěla jít, jak jsem se dozvěděla, že mi něco uřežou bojím bojím , ale koukám, že tady je to běžné... |
Ahoj,taky jsem pacientka dr.Foltyse-je moc fajn-jenže já jsem šla na bandáž-a měla jen samé komplikace-od února 2009 až do června-kdy mi ji musel dát pryč-hnisání,odstranění komůrky až píštěl do žaludku.Dneska už bych šla 100% na tubu!Držím Ti palce a neboj-určitě Ti to dobře dopadne!!!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
Tomáši ahoj vítám Tě mezi náma,nejsem si jistá,myslím že mikeš ale určitě se někdo najde.Ptej se rovnou na foru domácí pokec.Jo a neboj ,každý si projde strachem ten tě přejde hned po operaci a pak už budeš jen rád,jak ti jdou kilečka dolů a udělěj si metřík.Konečně další chlap mezi náma bojovnicema  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 1:31 pm Předmět: |
|
|
tomáš ahoj, vítám tě mezi náma, minigastrický bypass má NIKA, ale už tu dlouho nic nepsala, zkus si najít její příspěvky, třeba tam najdeš, co potřebuješ vědět  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
Tomáši ahoj ano jak píše Alenka minigastrický bypass má jen Nika ,Mikeš i já máme roux en y je v nich rozdíl.Jinak přeji hodně úspěchů  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lucieee5
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 9:01 pm Předmět: |
|
|
andyna
Ahoj, dík za info. To mě mrzí ty potíže no a o tubu neuvažuješ? Já jdu v pátek znovu k psycho, tak snad mi to konečně vyjde. .. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwIgEUo/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Dolenská
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 1:18 pm Předmět: stehy |
|
|
Ahoj, jsem tady nová a je to super, chtěla bych se zeptat zda jste někdo neměl problémy po vydnání stehů, mě je vyndali a do druhého dne se mi v jednom místě vytvořila asi 1 cm prasklina a vytéká z ní tekutina. Nevíte jak na to? Jsem z toho docela špatná a nevím co s tím. Díky Petra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 2:09 pm Předmět: |
|
|
Pokud je to uzka štěrbinka a pouze z ni vyteka tekutina, nic to neni.Mě to takhle teklo cca tyden,akorat jsem okoli potirala levaandulovym (cistym esenciálním) olejíčkem,který je antiseptický.Poprvé toho bylo tolik, že jsem myslela,že jsem na sebe vylila čaj...
Ale kdyby se to začlo "šklebit" a roztahovat,radši s tím bež na kontrolu.. _________________ 42 let, bandáž 4.7.2008
další operace 13.8.2009-replantace portu
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wR30vfh/weight.png[/img]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 3:43 pm Předmět: lucieee5 |
|
|
O tubulizaci zatím neuvažuju,možná časem,jestli si váhu neudržím,ale teď jsem šťastná,že jsem zase v pořádku-až na pár jizev. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lucieee5
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
andyna
Ahoj , promin nějak jsem přehlédla tvůj metřík, tvá váha je skvělá, ani by ti tubu nedali, myslím, že testy budu mít OK, ten přístup byl úplně o něčem jiném, říkala že nebude předvídat, ale že nevidí důvod, proč ne, šla jsem prostě ke špatné zaujaté psycholožce,.,.Snad to bude vpoho, Jo a jak so v OV o tebe starali co personál? Všichni píšou, že jsou spokojeni, snad budu i já v Ov, se mějte hezky papa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wwIgEUo/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
chantal
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:41 am Předmět: operace |
|
|
Tak jsem se právě vrátila z Brna a už mám konečně také termín operace a to 29.9 v Brně na Viniční.Ani nevíte jakou mám radost ale zároveň také strach.Nakonec jsme se domluvili na tubu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|