Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 11:26 am    Předmět: Citovat

Majdi tak ti přeji, aby sis vše brzy vyřídila a pak už jen hooooodně zhublých kileček Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 11:51 am    Předmět: Citovat

No původně jsem chtěla jít na bandáž, ale poté co některé děvčata měly tak šílené problémy jsem se rozhodla pro tubulizaci. No nevím jak dlouho to dělají v Turnově, jak hodně velkou tam mají praxi, ale před rokem tam ještě zas tak moc lidí nechodilo, ale asi doporučení dělá hodně, no holky co znám byly v Praze Iscare, Olomouci, Brně a v Ostravě a pokud asi máš mít problém můžeš ho mít kdekoli. No risknu to, Jana byla velmi spokojená a v čekárně jsem viděla několik paní, které na to byly a nikdo si nestěžoval, naopak nechali spíš déle v nemocnici, aby nic nezanedbali a pohlídali si to. Uvidím a pak pochválím nebo ne, ale snad jo... Pa Majda
PS : Musím do rachoty, no hrůza Confused

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Štířinka

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 12:03 pm    Předmět: operace Citovat

Majdalenko vítám tě mezi námi. Tak to nejsi první, co změnila bandáž na tubu. Já na tom byla úplně stejně. Zítra na ní nastupuji.Jsem zvědavá, jak to vše dopadne, snad OK.

[/url]
bambulka68

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 2:13 pm    Předmět: Kolín Citovat

martina napsal:
Aha, no tak to je jasný, když si byla v Kolíně. K tomu už není co dodat. Kaše již není tekutá, ale kašovitá, takže ještě počkej. Ještě můžeš jogurty, ale zatím jen bílý. Vydrž. Jo a ještě dětskou výživu, ale jen pár lžiček, tvoje porce by neměla být zpočátku větší než 100 ml.

Ahoj Martino i ostatní,

patřím k lidičkám, co moc nepřispívají, občas čtu.
Jsem po bandu v Kolíně (leden 2007). Mám jen dobré zkušenosti, já i mých několik stejně "postižených" kamarádek, jsme s Kolínem, s prim. Volšanským maximálně spokojené.
Co se týká stravy po operaci, též mi dali hned po operaci piškoty, namáčené v kávě, čaji, byly dobré. Zúženým žaludkem prošly bez potíží.
Prim. Volšanský a kolektiv mě poučil pouze o nutnosti řádného rozmělnění potravy a vhodnosti tekutější potravy po operaci. Nepřikazoval, nenařizoval, řekl, že chybu ve stravování hned poznám.
Proti jiným nemocnicím asi o stravě po operaci nemluvil tak důkladně a obsáhle a striktně, ale to důležité jsme se všechny dozvěděly.
Každému vyhovuje něco jiného, mám kámošky, co i 2 roky po operaci nemohou rýži, některé třeba nezvládnou krůtí maso, každý to má jinak.
Dnes mám dosažen svůj cíl, 70 kg dole.
Všem přeji úspěchy a minimum komplikací.
Andrea
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 7:33 pm    Předmět: Citovat

ahojky bambulko,mooooooooooooooooooooc gratuluji k super výsledkům a přeji ať jsi šťastná se svou novou postavou Very Happy Very Happy Very Happy papa Zdenča
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 9:59 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj Štířinko, tak ti držím palečky, aby ti to dobře dopadlo. Vidím, že i výchozí váhu máme stejnou. Hrozně ti závidím, že už to budeš mít za sebou, no ale taky se snad dočkám, papá Majda Very Happy Very Happy Arrow

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Melci

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 9:20 am    Předmět: Psycholog ??? Citovat

Ahojky všem ...prosím vás v týdnu jdu na psychologické vyšetření Very Happy když jsem se objednávala tak se pan doktor děsně smál, že kvůli operaci žaludku potřebuji vyšetřit hlavu Very Happy prý se s tím setkává poprvé ...Můžete mi někdo říct co by mi měl asi tak napsat ? abych věděla kdyby se mě ptal ...a abych to měla dobře a nemusela to pak třeba absolvovat znovu Crying or Very sad Předem děkuji

[/url]

33 let 3 děti okres Rakovník - Tubulizace 24.7.09 Turnov Dr.Hrubý
bambulka68

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 9:32 am    Předmět: Kolín Citovat

Ch.i.k.y napsal:
mě dali piškoty v nemocnici a řekli ať si je namáčím do čaje, že to můžu...byla jsem v Kolíně....nikdo mi nic neřekl....to že po operaci se může jen tekutý vím...protože jsem se to tady dočetla....ale ten přístup v nemocnici mě fascinuje....a když jsem se ptala doktora při vizitě v den kdy mě pouštěli, tak mi řekl že dostanu všechny informace s propouštěcí zprávou... a nic....a to jsem si o ně říkala a sestřička jen krčila rameny...
můžu třeba řídkou br. kaši?

Ahojky, posílala jsem ti SZ, ale asi to neumím, stále je mezi neodeslanými. Teď jsem měla v práci kámošku, je to tvoje sousedka a kamarádka (Janička), prý ti o mně říkala. Jestli máš zájem, můžeme se sejít osobně.
Zdravím všechny na fóru.
bambulka68

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 9:40 am    Předmět: Citovat

Děkuji Zdeňko, je to opravdu úžasný pocit, ta volnost, vždyť já nebyla schopna pěšky si někam dojít, teď běhám po městě. Samozřejmě i další pozitiva. Krevní tlak se upravil, cukr v pohodě, cholesterol ... A ten výběr oblečení.
Moc všem držím palce, holky taky to dokážete! A je úžasné tady na fóru vidět, kolik lidiček je už v cíli! A kolik se k cíli blíží!!!
suelin2

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 11:43 am    Předmět: Citovat

Štířinka
doufám holka že jsi tam kde máš být Exclamation Držím palce Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
trixl

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 12:48 pm    Předmět: Citovat

Melci nepodstoupila jsem to, ale myslím si, že by měl posoudit, jestli nemáš poruchu příjmu potravy. Bulimie nebo záchvatovité přejídání není žádná prča a šlo by o život.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
suelin2

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 1:51 pm    Předmět: Citovat

Melci bude se tě ptát co doma atd,jestli dojídáš za rodinu,jestli tě k tomu někdo nenutí,jestli jsi prostě schopna dodržet režim po operaci a nebudeš psychicky labilní.Je to myslím zbytečná procedůra,aspon pro mě,ale nejspíš to musí být Sad
trixl

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 7:59 pm    Předmět: Citovat

Je to určitě dobře, když se to psychovyšetření udělá.
Holky držím palce na operace a hlavně ať se pěkně hojíte a nemáte problémy.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Iva63

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 8:53 pm    Předmět: Citovat

bambulka68 moc gratuluji, jsi šikulka, taky bych táda ještě 10 dolů, snad se mi to povede Very Happy
Trixl, metřík se ti posouvá, gratuluji!!!! Jsi fakt dobrá!!!

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
martina

PříspěvekZaslal: st červen 24, 2009 8:35 am    Předmět: Citovat

Melci - psycholog je prostě součástí předoperačního kolečka vyšetření a nelze se mu vyhnout. Ale není to žádný strašák, a v některých případech je to hodně důležité. Takže se ničeho neboj.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 406, 407, 408 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: