Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Yanilishka
|
Zaslal: po květen 25, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
Jeee holky diky moc za podporu, jakmile budu vedet vysledek, tak se na foru urcite zase ohlasim. Mejte se hezky a at se vam dobre hubne  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wVv7HqW/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: po květen 25, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
Yanilishka vítej m ezi námi a držím palečky aby vše dopadlo tak jak si přeješ  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
Yanilishka:
Ahojky. Vítej. A neboj se, pokud máš problémy, tak doporučení dostaneš. Já mám také problémy se zády a s koleny, takže jsem doporučení dostala i když mé BMI bylo "jen" 36.
Jinak se musím pochlubit, že jsem dnes čtrnáct dní od operace a o koleni zatím vůbec nevím, ale je mi jasné, že je to zatím díky tomu, že se zatím dost šetřím a moc ho nenamáhám, ale věřím tomu, že až budu v normálním režimu a povede se mi zhubnout víc kilo, že se to zlepší a budu moci zase jezdit na kole. (Jenže mě to poslední dobou bolelo moc i při blbém řízení auta, ale moc doufám v to, že ten váhový úbytek mi pomůže od bolestí). _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: so červen 06, 2009 8:56 am Předmět: Re: Díky |
|
|
Yanilishka napsal: | Děkuju za uvítání, já myslím, že by to v ten čtvrtek snad mohlo klapnout a dál se uvidí. Jestli bandáž aspoň trošku pomůže udržet nové návyky v jídle a pohybu, tak budu hrozně ráda. Když ne, vesmír se mi nezhroutí. Přeju všem hezký den. |
Ahoj Jani vítám tě mezi námi(sice trochu opožděně byla jsem na dovče).Já jsem si operaci domluvila sama protože obvoďák se se mnou o tom nechtěl bavit.Jsem z Chebu a domluvila jsem si vše až v Turnově.Mimo celého personálu chirurgie v čele s doktorm Hrubým je tam vynikající obezitolog,který je opravdu rozumný a chápavý a nebere silného člověka jako toho kdo jen žere a nic jiného nedělá.Jsem nesmírně šťastná,že jsem se k operaci rozhodla a přeji ti hodně štěstí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MartinkaP.
|
Zaslal: po červen 08, 2009 2:30 pm Předmět: Zdravím všechny |
|
|
Tak jsem sebrala odvahu(i po přečtení příspěvků) a objednala jsem se na konzultaci k panu Dr.Čiernemu.MámBMI 44,tak doufám že to vyjde.S takovými špeky se už ani sport dělat nedá.Na obezitologii jsem nikdy nebyla,myslíte že to bude mít vliv?Tak doufám aspoň v pár kilo abych vůbec mohla někde začít.Má z Brna někdo zkušenost jak to tam probíhá,abych učinla duševní přípravu.Díky za info
Omlouvám se chtěla jsem to dát již do diskuze představení nějak jsem se uklikla,tak jest-li to můžete pak přesunout.Díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chantal
|
Zaslal: po červen 08, 2009 5:00 pm Předmět: brno |
|
|
K doktoru Čeirnému chodím je to velmi příjemný lékař,vše ti vysvětlí Jenom v Brně to delší dobu trvá.Nejprve tě odešle k doktoru Zemanovi ke Sv.Anně.Já jsem tam byla poprvé v březnu a mám za sebou velmi malou část toho co musím absolvovat na termínu operace se možná budu domlouvat až tak koncem července nebo až v srpnu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: po červen 08, 2009 7:22 pm Předmět: |
|
|
Martino vítám tě mezi námi a neboj máš dostatečné BMI pro operaci, takže se nemusíš bát, že nedostaneš svolení k operaci. Taky jsem nikdy neabsolvovala mávštěvu obezitologa. Hodně štěstí. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MartinkaP.
|
Zaslal: út červen 09, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
janaaa napsal: | Martino vítám tě mezi námi a neboj máš dostatečné BMI pro operaci, takže se nemusíš bát, že nedostaneš svolení k operaci. Taky jsem nikdy neabsolvovala mávštěvu obezitologa. Hodně štěstí. |
Tož zatím díky za informace a uvítání a dám vědět jak jsem dopadla.Trochu mám obavy z té délky čekání.Dočetla jsem se že v Brně to může být i přes půl roku..No uvidím.Kdyžtak Iscare je po ruce.
Popravdě mám nedůvěru v brněnské lékaře.Léčím se několik let s vysokým tlakem,postupně se přidal i ten vyšší cukr a mají takříkajíc laxní přístup.Když jsem to chtěla řešit poslali mě do lipidové porady,tam mě řekli že krev je v pořádku,cholesterol taky a hotovo.
Pak mi doktorka napsala pro klid asi mé duše balení Xenicalu.Po to jsem zhubla,neříkám že ne.Ale do roka to bylo zase zpět.A to jsem se odnaučila jíst mastný a smažený.Mám i parní hrnec.Sladké kvůli cukru nejím vůbec:(Takže druhé balení Xenicalu mi je naprd,lidově řečeno,protože nezabírá.Tak jsem se na tu velrybu co vidím v zrcadle naštvala a vzala to do své ruky.Tak uvidím co z toho bude.A navíc bych chtěla to miminko,tak tohle bude snad ta poslední šance.
Tak doufám že sem Vás svým výlevem neunavila,ale je to tak v kostce co mě k tomu vede.A Vaše úspěchy mě podpořily to udělat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LENTILKA
|
Zaslal: út červen 09, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,tak jsem se rozhodla že se k vám taky pridám jestli teda mohu.2.6.jsem podstoupila bandáž zaludku a tak bych ráda tady byla s vámi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: út červen 09, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Lentilko vítém tě mezi námi a samozřejmě tu můžeš být.Napiš nám něco o sobě.Jak ti je po operaci?  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
MartinkaP.
|
Zaslal: út červen 09, 2009 1:27 pm Předmět: |
|
|
[quote="LENTILKA"]Dobrý den,tak jsem se rozhodla že se k vám taky pridám jestli teda mohu.2.6.jsem podstoupila bandáž zaludku a tak bych ráda tady byla s vámi[/quo
Ahojky,koukám že jsi z Brna Tak tě hned zneužiji a zeptám jak dlouho trvalo obíhací kolečko než došlo na věc.Jinak gratuluji a držím palce a ať jdou kila dolů a i tiše závidím že to máš za sebou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LENTILKA
|
Zaslal: út červen 09, 2009 10:08 pm Předmět: |
|
|
Tak nejdrive dekuji za mile prijeti MartinkoP.já jsem to nepodstupovala v Brne ,ale ve velkem Meziričí.Když jsem shánela info tak me Brno odradilo tim že musím mít strašnýho behání a k operaci by došlo tak za rok.V meziričí jsem od prvního zavolani šla za 3týdny na první pohovor a za dalších 14dni byla operace takže doba cca 2 mesíce.No dneska mě vytáhli stehy tak už se cejtim celkem dobre a delam skoro všechno.A jinak co chcete vedet nevim tak se klidne ptejte.A já mam taky dotaz jak dlouho po operaci jste byli na tekute strave v papírech je psaný 6dní a dr.mě řekl 14 dní.Ale dneska jsem si musela dat trošku kaše .Je normální že mám strašný hlad?Myslela jsem že to bude jine no nic dala jsem se do boje tak musim bojovat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cibetka
|
Zaslal: po červen 15, 2009 10:56 am Předmět: |
|
|
Ahoj, jsem tu nováček, jmenuji se Karolína a zatím se tu rozkoukávám, takže ani nevím, jestli sem vůbec patřím Nejsem po bandáži, ale mám 3 neděle udělaný minigastrický bypass a to v Praze na Homolce. Zatím jsem dala dolů 8 kilo, tak snad to půjde dál. Zatím se žaludkem zápasíme jak se dá, ale pomalu se nechává ukecat, že mě terorizovat nebude, že to bude tak, jak chci já Sice jsem ještě pořádně toto fórum "neprolezla", ale i tak už mi spousta příspěvků pomohla a dodala energii. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: po červen 15, 2009 3:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Cibetko určitě mezi nás patříš.Vítám tě tady  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cibetka
|
Zaslal: po červen 15, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jano1, děkuju mockrát za milé přivítání Páni ty jsi ale šikulka, tolik kil za tak krátkou dobu.. To musí být úžasný pocit. Já se fakt jen rozkoukávám a snažím se pomalu začít cvičit,rovnou zpevňovat, těch 8 kilo co mi ubylo, už je znát tam, kde bych vůbec nepotřebovala  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|