Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ajulka

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 8:28 am    Předmět: Citovat

tý joooo, vám to všem jde tak krásně!!! Smile Jen koukám, že to jde o něco lépe těm, kteří mají tubu. Nebo se mi to jen zdá? Rolling Eyes

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/we9wEbt/]

[/url]
34 let, 1dítě, 1 manžel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jana1

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 8:38 am    Předmět: Citovat

Arielko to je teda fofr Laughing Moc se těším až se osobně poznáme.Myslím,že máme hodně společného,škoda jen že mě nenapadlo se taky měřit.Sice vidím,že v určitých partiích to jde líp dolů ale ty čísla jsou pak jednoznačná.Drž se kočko Wink Wink Wink :wink:Moc se těším na srazík

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
Jana1

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 8:46 am    Předmět: Citovat

Ajulko je to asi opravdu různé, podle typů lidí.Já jsem po tubu zítra tři měsíce a do dneška jsem ještě nepocítila co je to chuť a hlad.Pokud mám tekutou nebo kašovitou stravu tak je to v pohodě ,ale pokud najedu na tuhou tak mám problémy.Naopak zase vím o děvčatech ,že i po tubu mají hlad(i když je to divné,protože prý pouze u tubu ti odříznou část žaludku kde se vytváří hormon hladu takže logicky už by jsi ho už neměla mít).Ale zase nemají problémy a sní všechno.Myslím si a zatím se mi to potvrzuje,že každá operace je jen berlička a ten základ je v mozku.Pokud jsem už podstoupila takovou operaci tak se musím fakt snažit.I když tělo stagnuje tak ale časem povolí a začne hubnout.

Naposledy upravil Jana1 dne so červen 06, 2009 8:36 am, celkově upraveno 1 krát.
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 9:17 am    Předmět: Citovat

Taky jsi jak tyčka:-))))) Laughing

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 9:26 am    Předmět: Citovat

Nemyslím si,že operace je jen berlička,já ten hlad nemám,chutě občas,hlavně,když s Arielkou píšem co bychom si daly Laughing ..většinou dojde na salám s octem Laughing .
Já hubnu celý život..hubená jsem snad byla jen před svatbou a chvilku po ní. Teď už když jdu kolem zrcadla,tak se musím vrátit a podívat se,jestli jsem to já..prostě tomu nemůžu uvěřit. Bohužel jednu nevýhodu to má...začala jsem utrácet za oblečení...dřív jsem měla jednu mikinu,jedny rifle..atd..teď má plnou skříň a pořád se mi něco líbí,konečně si kupuju v obchodě co se mi líbí,ne jen co mi je. Jinak se těším na sraz,až vás všechny poznám,snad se nás sejde hodně. Jen ještě..od kolika to je?

kukla

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 10:11 am    Předmět: Citovat

Ahojky Všem, musím se taky pochlubit s metříkem i přes komplikace, které jsem měla tak to pomalu leze dolů, ale mě to stačí i po těch troškách Laughing A mlsná mě honí pořád, dám jsi vše na co mám chut, ale neni toho kopec Embarassed

3.12.09 dokončení metříku
30let, 1dítě , vdaná Tubulizace Turnov 4.3.09
Blanka67

PříspěvekZaslal: pá červen 05, 2009 1:31 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem zase o jedno kilečko lehčí, jsem nadšená!!!!! Cítím se úžasně, nic mě nebolí, netlačí, mohu jíst všechno a pít také - pouze tedy v mini množství. Mohu krásně sportovat, jsem tak nějak lehčí.....
Moc Vám všem držím palce!!!!

[/url]

Bandáž v ISCARE 10.3.2009, před operací -3kg
Jana1

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 8:41 am    Předmět: Citovat

Kuklo jsi šikulka.Hlavně že je ti už dobře a jsi v pořádku.To rychlý hubnutí nějak leze do peněz.Sotva si něco koupím na sebe tak je mi to za chvilku velké.Asi si otevřem bazar s oblečením Rolling Eyes Rolling Eyes

Rendy

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 8:54 am    Předmět: Citovat

Jana1 napsal:
Kuklo jsi šikulka.Hlavně že je ti už dobře a jsi v pořádku.To rychlý hubnutí nějak leze do peněz.Sotva si něco koupím na sebe tak je mi to za chvilku velké.Asi si otevřem bazar s oblečením Rolling Eyes Rolling Eyes
tak to je omě stejný koupím si něco na sebe a zas něco novýho Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Hannach11

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 4:10 pm    Předmět: Citovat

Tak už jsem skoro na konci metříku...dneska je to rok od první operace...mám dole 42,5kila...mraky a mraky cm..plno nových kamarádů...(tím myslím vás Embarassed ) a jsem maximálně spokojená. Mám velikost 40...něco M,něco L...propadla jsem nakupování Laughing . oblečení
Všem děkuji,že jste mě drželi nad vodou při mé patálii s bandáží....díky za podporu,rady a povzbuzení.
Jinak k tomu oblečení..já to vyřešila kalhotama Dap sport a rejoice...viď Arielko..sednou bezvadně a hubnou s váma...chci jen říct,že mám třetí za éru hubnutí...myslím,že se vyplatí si je koupit....dělaj štíhlejší postavu Embarassed Embarassed ..já klamala tělem Laughing Laughing

janaaa

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 4:43 pm    Předmět: Citovat

Jana1 napsal:
Ajulko je to asi opravdu různé, podle typů lidí.Já jsem po tubu zítra tři měsíce a do dneška jsem ještě nepocítila co je to chuť a hlad.Pokud mám tekutou nebo kašovitou stravu tak je to v pohodě ,ale pokud najedu na tuhou tak mám problémy.Naopak zase vím o děvčatech ,že i po tubu mají hlad(i když je to divné,protože prý pouze u tubu ti odříznou část žaludku kde se vytváří hormon hladu takže logicky už by jsi ho už neměla mít).Ale zase nemají problémy a sní všechno.Myslím si a zatím se mi to potvrzuje,že každá operace je jen berlička a ten základ je v mozku.Pokud jsem už podstoupila takovou operaci tak se musím fakt snažit.I když tělo stagnuje tak ale časem povolí a začne hubnout.

Jani oni neuříznou veškeré tzv.hladové hormony, ale poměrnou část. A věř, že až budeš po operaci víc jak rok, budeš pocitovat hlad i ty. Je to berlička do začátku, ale pak už záleží jen a jen na tobě, jestli se vrátíš ke starým návykům a porcím. Vím o čem mluvím. A víte sami, kolik je odpoperovaných, kteří do pár let to nabrali zpátky at už měli bandáž či tubu. Záleží na jednotlici a jeho vůli jak se k tomu postaví.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
janaaa

PříspěvekZaslal: so červen 06, 2009 4:51 pm    Předmět: Citovat

Arielka napsal:
Teeeda,všichni jste šikuly šikovný a hubnutí vám jde skvěle Laughing
Já jsem dneska prováděla preventivní přeměřování mýho tělíčka a ejhle zase nějakej ten centimetřík fuč Smile Takže pro pořádek : v pase -38cm., boky -31 cm., nohy -13 cm., pod prsama - 31 cm a přes prsa - 24 cm Smile no a váha je vidět na metříku.... I když ještě nejsem na konci, musim uznat, že kdyby už to níž nešlo, nevadilo by mi to Smile jsem spokojená, přeju všem ostatním taky zdárné hubnutí Smile

No to by bylo, aby si s takovým úspěchem nebyla spokojená. Gratuluju.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Romana

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 12:16 am    Předmět: Citovat

Hannach11 mocinky gratuluji k dokončení metříku Laughing

Ještě vás děvčata chci poprosit aby jste zbytečně necitovali zprávy ,jak již to několikrát psala Martina zbytečně to zabírá místo ,stačí když jen oslovíte i tak je jasné komu odpovídáte.Děkuji za pochopení Shocked
nadeje

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 1:17 pm    Předmět: Ahojda Všem :-) Citovat

Jani 1 Tak to jsem přesně jáááá...hlad mám pořád, o chutích ani nemluvě, ale sníst můžu cokoliv, ještě jsem nenašla nic co by byl problém..jen musím hóódně kousat. Dole mám zatím jen ...to jen myslím oproti některým z vás, 10kilo, ale jsem víc než spokojená. Tak doufám že to půjde pomalu ,ale jistě Smile A už se těším na srazík až to proberem do podrobna. Ve čtvrtek mi říkal pan doktor že je nahlášenejch asi 40 lidí a na sobotu to vypadá na výlet po okolí, tak se těším, v okolí je to moooc krásný. A doufám že se se mnou počítá na srazu, nepřišlo mi žádné potvrzení, tak snad dojde to upřesnění v týdnu. A holky nepojedete některá z Hradce Králové?

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny Smile
janaaa

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 4:18 pm    Předmět: Citovat

Naděje já sice jedu přes Hradec Králové, ale jestli pojedu, tak jedu už ve čtvrtek. Zatím to v práci nemám povoleno. Tak snad se zadaří a poznám se s dalšími z nás. Držte mi palce.

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 234, 235, 236 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: