Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

P�edstaven�

Jdi na str�nku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
Iv�a

Zalo�en: 12.8.2006
P��sp�vky: 11
Bydli�t�: kutnohorsko

P��sp�vekZaslal: so srpen 12, 2006 3:39 pm    P�edm�t: P�edstaven� Citovat

Ahoj, j� jsem mezi v�mi nov�, ale u� v�s trochu zn�m, �etla jsem va�e p��sp�vky. Operaci m�m za sebou - te� 9.8., ale proto�e jsete tu zku�en� uv�t�m ka�dou radu, zejm�na co se t�k� j�dla, jestli j�te n�co speci�ln�ho, co jste dosud nejedli a tak podobn�. D�ky moc a t��m se na diskuzi.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Iv�a

P��sp�vekZaslal: so srpen 12, 2006 4:35 pm    P�edm�t: Citovat

Teda j� jsem necht�la zakl�dat nov� t�ma, ale bohu�el se je�t� dob�e neorientuju, to se omlouv�m. Iv�a
N�vrat nahoru
Jaja

Zalo�en: 24.7.2006
P��sp�vky: 57
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: so srpen 12, 2006 4:42 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojky Iv�o, v�t�m t� do "klubu". Ostatn� se �asem taky p�ipoj�. Jak se vede?J� byla na operaci ve �tvrtek Wink . Tak zat�m se m�j Jaja
N�vrat nahoru
MICHAELA

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 141

P��sp�vekZaslal: so srpen 12, 2006 5:03 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojky Iv�o,j� ti tedy rozhodn� nem��u poradit,jsem takov� �ekatelka a probl�my s j�dlem m�m p�ed sebou(u� brzy),ale cht�la jsem se zeptat ,jak ty se c�t� ty po operaci?Douf�m �e dob�e,samoz�ejm�. Smile To v� jsem zv�dav�. Confused Confused Tak se m�j fajn a je dob�e �e jsi mezi n�mi. Razz Razz Razz
N�vrat nahoru
matrix.xx
Anonymn�

P��sp�vekZaslal: ne srpen 13, 2006 8:35 am    P�edm�t: Citovat

Servus madam Twisted Evil tak v�tej mezi d�lov� koule,tedy u� pomalu b�val� Very Happy
Jen se neost�chej a syp informace ostatn�m, co na ten krou�ek �ekaj,p�� hltaj ka�dou zku�enost a je to jen dob�e,aspo� nebudou tak vystresovan�. Razz Razz
N�vrat nahoru

Sv�tlana Smel�kov�

Zalo�en: 8.8.2006
P��sp�vky: 3

P��sp�vekZaslal: ne srpen 13, 2006 8:23 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojky v�ichni,jsem tady taky nov� i kdy� tyto str�nky pro��t�m u� v�ce ne� rok Laughing Jsem rok a m�s�c po operaci a m�m dole 32kg.Nen� to sice zase tak moc jak jsem si p��la,ale zase hubnu hodn� objemov� - z velikosti �.56 na 46-48 je to pro mn� n�dhera.Nem�te se v�bec �eho b�t,kile�ka p�jdou dol� a my zase budeme kr�sn� a p�ita�liv� jako d��ve....dr��m v�em pale�ky v boji s nadv�hou papa
N�vrat nahoru
MICHAELA

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 141

P��sp�vekZaslal: ne srpen 13, 2006 9:07 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Sv�tlano,to je n�dhern� skok z 56(i j� j� moment�ln� vlastn�m) na 46-48 Shocked .To je moc dob�e, �e jsi se k n�m p�idala.Ka�d� kdo t�m �sp�n� pro�el,je pro n�s obrovskou motivac�.Ur�it� si vzpom�n�,jak jsi byla ze v�eho vyjan�en�,kdy� jsi byla na za��tku. Confused Wink Jak� ty m� na svoje hubnut� ohlasy od okol�?Jak jsi si tady p�e�etla,ne ka�d� si to u��v� jak by si po tom v�em zaslou�il.I kdy� co n�m je do z�vistivc� a pomlouva�� Twisted Evil Twisted Evil .Jen�e stejn� to malinko zamrz�.Douf�m �e jsi nadm�ru spokojen� se sv�m nov�m J�. Wink M� a jsovku to �ek� z�tra a v �ter�,jsme v po�ad�,tak n�m ty i ostatn� dr�te pale�ky,aby to bylo v poho a na�e velikosti se za�eli takhle ��asn� zmen�ovat.�us�k snad ve st�edu?! Idea
N�vrat nahoru
martina

Zalo�en: 31.7.2006
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: st�edn� �echy

P��sp�vekZaslal: po srpen 14, 2006 8:48 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj Iv�o, i j� t� zdrav�m, ale j� jsem teprve �ekatelka na vstupn� vy�et�en�, tak ti m�c neporad�m, v�c poradit bych pot�ebovala j� sama. ALe v�t�m t� tady mezi n�ma. Laughing Laughing Laughing
N�vrat nahoru
martina

Zalo�en: 31.7.2006
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: st�edn� �echy

P��sp�vekZaslal: po srpen 14, 2006 8:51 am    P�edm�t: Sv�tlana Citovat

Ahojky, no to se teda m�, to je �pln� n�dhera. Ti�e z�vid�m, ale douf�m, �e mi z�tra dopadne dob�e vstupn� konzultace a �e m� neodm�tnou a za n�jak� �as tak� podstoup�m operaci a pak ty kila budou jenom padat dol�. Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing
N�vrat nahoru
Iv�a

P��sp�vekZaslal: po srpen 14, 2006 11:30 am    P�edm�t: Citovat

D�ky za mil� p�iv�t�n�, teda u� m� dlouho takhle nikde nev�tali. P�izn�m se, �e jsem do toho vl�tla dost narychlo, moje rozhodnut� padlo a� n�kdy v kv�tnu a vrhla jsem se do toho po hlav� a zrealizovala to rychle. Zn�m se, jak to neud�l�m hned, u� se k tomu nedekopu. Moje prvn� pocity jsou- stra�n� radost, �e jsem se odhodlala a ud�lala to, dostala jsem se v�c do pohody, proto�e v���m, �e to pom��e - k tomu mi dopomohli i va�e p��sp�vky, kter� jsem si hezky anonymn� pro��tala.
Pro Martinu - velmi m� oslovil tv�j p��b�h, dr��m moc palce, abys to �sp�n� vy�e�ila. Ahoj - jsem moc r�da , �e jsem mezi v�mi!!!!!
N�vrat nahoru
Sv�tlana Smel�kov�

Zalo�en: 8.8.2006
P��sp�vky: 3

P��sp�vekZaslal: po srpen 14, 2006 9:48 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojky M�o a ostatn� �ekatelky..Budu na v�s moc myslet a dr��m v�m pale�ky.V�bec se nemus�te b�t,bolesti po operaci rychle vymiz� a radost z ka�d�ho kile�ka je tak velik�,�e na n�jakou operaci rychle zapomenete.M�o,ptala jsi se jak� jsou reakce lid� kolem m�.J� jsem se s t�m nikdy netajila,�e jdu na operaci,proto�e neum�m lh�t a nav�c si mysl�m,�e se nen� za co styd�t.Samoz�ejmn� jsem sly�ela ,�e to nem�m d�lat a �e jsem bl�zen,ale dneska sly��m jen jak dob�e vypad�m,jak mi to slu�� a jak moc jsem oml�dla.Zm�nila jsem se �pln� - z kost�mk� jsem vlet�la do sportovn�ho oble�en�,zm�nila jsem ��es-nosila dlouh� vlasy a te� jsem ost��han� �pln� na kr�tko.Mus�m ��ct,�e mn� skoro nikdo nepozn�v� Laughing a j� z toho m�m ohromnou legraci.M�j 15-ti let� syn chod� jako py�n� p�v ,kdy� mu jeho spolu��ci ��kaj�,�e mamka je te� moc �ikovn�.Tak�e co se t��e lid� kolem m�,tak jsem se nesetkala z ��dnou �patnou reakc� a i kdyby se n�kdo takov� hloup� na�el,tak bych si z toho nic ned�lala,proto�e to d�l�m pro sv� zdrav� a hlavn� pro sebe!!!!!!!!Jen hlup�ci budou po��d pomlouvat,a� bude� m�t 200 kilo nebo 50..Mus� se nau�it v�it si sama sebe a m�t se r�da,proto�e i ty jsi na sv�t� d�le�it� �lov��ek.
N�vrat nahoru
trixl

Zalo�en: 14.8.2006
P��sp�vky: 549

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 8:21 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj, o t�hle diskuzi a str�nk�ch v�m dlouho, dost mo�n� rok i v�c. Zat�m jsem nesebrala odvahu, i kdy� bych to moc r�da podstoupila. M� to za sebou jeden m�j bl�zk� �lov��ek. �el na to p�ed 10ti lety, ale je�t� ho �ezali, nebylo to b�n� laparoskopicky a dostal tu pevnou band� jen p�sek. V t� dob� jsem mu sice �ekla, �e je to jeho t�lo a jestli mu to pom��e k ze�t�hlen� a ke spokojenosti, a� jde. Ale myslela jsem si, �e je bl�zen, zvl᚝ kdy� jsem ho vid�lal potom. Dost dlouho unaven�, pomal�, kdy� sn�dl t�i l�i�ky si st�oval na bolest v �aludku a �el si lehnout. Bohu�el v�m a� te� z t�hto str�nek, �e ten dort�k s kr�mem a �leha�kou to byly ty nejhor�� 3 l�i�ky co mohl j�st. Jen�e kdybych n�co �ekla, tak by mi akor�t ud�lal p�edn�ku a NIC by nezm�nil Sad Do roka shodil pom�rn� dost to je pravda, jak dlouho hubnul si nepamatuju a i to postupn� p�ib�r�n� zprvu nebylo moc vid�t. Vypadal moc dob�e, ale ... potom za�al op�t nab�rat a op�t dr�et nesmysln� diety. Je tam kde byl a je to hor��, proto�e se u� skoro neh�be. M�j probl�m je asi takov�, �e jsem kdysi vyk�ikovala doma, �e nikdy do takov� bl�zniviny nep�jdu. Co� bylo p�ed 25 kily. Tak�e se styd�m p�ed man�elem a dosp�l�mi d�tmi. Kdyby to �lo ambulantn� nebo kdybych m�la jistotu, �e to vyjde do ok�nka kdy m� mu� volno, tak bych jim ani nic ne��kala, dokud by to trochu �lo. Na �aludek nebo �lu�n�k se nem��u vymluvit. M�m jin� probl�my, s pohybov�m apar�tem. Dal�� m�j probl�m je ten, �e pochybuju o sob�. Co kdy� budu jako on a po p�r letech �t�hlosti to zase naberu zp�tky? A posledn� m�j probl�m, p�e se tu, �e v Iscaru cht�j�, aby klientka p�e�la od VZP k jin� poji��ovn�. No nev�m jestli by m� jin� poji��ovna cht�la. Jsem dlouhodob� doma s posti�en�m d�t�tem, nem�m vlastn� p��jem vyjma soci�ln�ch d�vek.
Vid�la jsem na netu, �e se tato operace d� nechat ud�lat i jako samopl�tce. Ale minim�ln� 80 tis�c, to je pro m� dost. Sta��, �e budu ur�it� pot�ebovat �pravu b�icha, po 4 d�tech a zvl᚝ po tom posledn�m, kter� se mi narodilo ve 40.
Taky obezitologie, byla jsem dvakr�t za �ivot. P�i +20 mi dr �ekla, �e to nepot�ebuju a nen� to na m� vid�t. P�i +50 se mnou byli rychle hotov� a zklamalo m�, �e mi dali doporu�en� co nej�st a byly to ty v�ci, kter� u� mnoho let v�bec nej�m. M�m probl�m dos�hnout sytosti, tak sice zdrav� j�dla, ale kvanta. Pr�ky mi na�t�st� necpali, ale n�v�t�va za 3 m�s�ce. Tak jsem to vzdala. Nebyla jsem schopn� dodr�et dlouhodob� doporu�en� kalorick� p��jem.
Opravdu nec�t�te hlad? Ani po del�� dob� po operaci? To by byla v�hra. Leeeta jsem trp�la hladem p�i sv�ch r�zn�ch experimentech, diet�ch a hladovk�ch. Hlad vn�m�m jako psychickou a fyzickou bolest. Diety posledn�ch 10 let neprovozuju, ale hodn� jsem nabrala, v�t�inu ze sv�ch nyn�j��ch + 50 kil.
Dr��m v�em palce a budu v�s sledovat.

Naposledy upravil trixl dne �t �nor 25, 2010 2:44 pm, celkov� upraveno 2 kr�t.
N�vrat nahoru
Jaja

Zalo�en: 24.7.2006
P��sp�vky: 57
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 8:48 am    P�edm�t: Citovat

Zdrav�m trixl, co se t��e poji��ovny, tak t�m je snad jedno kdo se k nim p�ihl�s�, j� osobn� jsem u 0ZP a v�e prob�hlo v naprost� pohod�.Je pravda,�e ISCARE je limitov�m touto poji��ovnou na 20 z�krok� na p�l roku a pak zase znovu podepisuj� asi n�jakou dohodu. Dost �asto jsem sly�ela, �e ostatn�m l�ka�i radili p�ej�t ke zdravotn� poji��ovn� Ministerstva vnitra. Nevzd�vej to, v ISCARE je opravdu trochu jin�. J� byla ochotn� nejprve zkusit dietky, ale celkem bez �sp�chu. Taky mi st�le l�ka�ka opakovala, �e mus�m cvi�it, ale v�dy jsem j� vysv�tlila, �e vzhledem k tomu, �e jsem astmatik a alergik, tak kolo od jara do �ervence a od konce srpna do poloviny ��jna nep�ipad� v �vahu. T�locvi�na s v�ce ne� jedn�m �lov�kem tak� ne, proto�e pak jsem po jedn� hodin� cvi�en� byla m�s�c nemocn�, chodila na inhalace, zobala antibiotia atd. Pan� doktorka mi doporu�ila rotoped, dodnes ho nem�m, proto�e nev�m kam bych ho doma dala, nen� m�sto Wink .Celkem to pan� doktorka pochopila. Band� mi nab�zela ji� p�ed dv�ma lety, tedy cca po p�l roce co jsem k n� chodila. V t� dob� jsem m�la mnoho jin�ch starost� a tak jsem to striktn� odm�tla. A� letos v dubnu jsem se rozhodla, v���m, �e jsem ud�lala dob�e.Jsem sice teprve p�r dn� po z�kroku, ale jin� cesta pro m� asi nebyla. Opravdu m� u� nebav� st�le poslouchat, mus�te zhubnout, tak velk� nem�me atd ....Jde o to se odhodlat, uv�domit si, �e je to omezen� na cel� �ivot, ale obezita �lov�ka omezuje asi podstatn� v�c nebo teda aspo� m�.Tak zat�m Jaja
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 10:39 am    P�edm�t: Citovat

M��ete mi poradit kolem zm�ny poji��ovny? Kdo to ud�lal tak co je t�eba a kdy, a� n�co nepro�vihnu. D�ky moc.
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 11:01 am    P�edm�t: Citovat

Spoji��ovnou u� v�m. Nahledala jsem si to na netu.
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R