Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 398, 399, 400 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
andyna
|
Zaslal: st květen 27, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
díky za povzbuzení,uvažovala jsem,že se zeeptám doktora,jestli by mi neudělal hned tubu,ale myslím,že asi ne,když mám píštěl,no a pak už asi k třetí operaci nenajdu odvahu ,budu brát prostě meridii a snažit se udržetaspoň to,co jsem dala dolů,trošku Ti závidím,že už máš tolik dole,ale vím,že to pro nikoho není zadarmo,gratuluji  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kukla
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata, též jsem dlouho nepsala a jenom jsem pročítala vaše příspěvky. Bohužel u mě též neproběhla operace bez potíží od 11.3 jsem ležela skoro 2 měsíce na Aru, protože mi povolili stehy na žaludku po tubu, následovala otrava, zánět pobřišnice, voda na plicích a na památku mám pod prsy 25cm dlouhou jizvu. Nechci nikoho odrazovat od operace, ale at si každý kdo o ní uvažuje dobře rozmyslí jaké je riziko komplikací. Když jsem já uvažovala o operaci tak mě ani nenapadlo, že by se něco nepovedlo. Andyno přeji Ti rychlé zotavení a aby se ti dařilo udržet kilečka dole  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wq2fXiF/]
3.12.09 dokončení metříku
30let, 1dítě , vdaná Tubulizace Turnov 4.3.09 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alca2208
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 10:18 am Předmět: :-)) |
|
|
Ahojky Kuklo,tak to je teda mazec.Já jsem po operaci skoro půl roku a musím říct že bez komplikací.Je mi líto že nejsi v pohodě ale je moc dobře že jsi to sem napsala aby to všichni věděli.Já sice hubnu ale je to děsná dřina,ještě bych chtěla tak 20kg(jsem neskromná,co?? ).Přeji moc a moc zdravíčka _________________ sleeve resekce 16.12.08 -Turnov
4o let manžel + 2 dětičky,[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHR828d/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
Ahoj kuklo uf tos utekla hrobníkovi z lopaty. Ať se ti už všechny potíže vyhýbají.
Andyno radši trpělivost a nech zahojit žaludek. Operace počká, pár měsíců odklad, času máš dost  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 12:54 pm Předmět: |
|
|
Kuklo,to je teda mazec,musela sis teda vytrpět,díky ale za varování,dneska jsem byla u své obvodní domluvit předoperační vyšetření,a když jsem jí řekla,že jsem první komplikace svého operátora(odoperoval už kolem 200 bandáží),tak mi na to odpověděla,že to se dalo čekat-protože jsem zdravotník a ti to většinou vyžerou,takže o tubě už vůbec neuvažuju,vím,že to jsou jen takové řeči,ale nebudu nic riskovat.
Budu jen doufat,že mi při debandáži nerozřežou břicho-tím mě taky strašil-a půjde to laparoskopicky.Díky všem za podporu,jste moc fajn a držím vám všem palce,ať jste všichni v pohodě a kila mizí raketovou rychlostí!!!!!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 3:26 pm Předmět: |
|
|
kuklo, to sis tedy užila své, andyno tobě tky dobré pořízení at vám to holky dobře dopadne, jý jsem ráno přijela doma po abdominoplastice a liposunkci zatím jsou jen negativa, hrozně to bolí tak dojmy raději až bude líp abych vás nestrašila. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
Kuklo,
talk to je tedy opravdu mazec. Já byla na tubu nedávno a v Turnově a moc spokojená. To jsi tam tedy možná ještě ležela, když jsem tam byla, viď|!? Na jakém jsi byla pokoji?
Jinak Ti přeji, aby už bylo jen a jen líp, vše se zahojilo a kilečka šla dolů.
Hlavně ať až Tě ty komplikace opustí. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 6:09 pm Předmět: |
|
|
Ahoj kuklo,
no to je mi líto, že ti to takhle dopadlo, ale mohla bys mi (a myslím, že to zajímá i ostatní) říct co se stalo? Jak ti to vysvětlili? Čím taková komplikace může nastat? Aby to všichni věděli. Bylo to špatně sešité? Nebo špatné nítě? Či si snědla něco, co ti to poranilo? Můžeš nás informovat? _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kukla
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
Martino mě bylo řečeno, že povolili stehy, ale z čeho to povolilo tak to nevim a z jídla to určitě nebylo pila jsem jenom tekutou stravu. První týden na Aru jsem o sobě ani nevěděla, návštěvy jsem nevnímala, a pak šlo jedno vyšetření za druhým tak jsem ani neměla myšlenky pídit se kde se stala chyba. Pan doktor Hrubý měl taky se mnou starosti byla jsem první pacient, který měl po této operaci problémy. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wq2fXiF/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
No to chápu, že si neměla náladu a ani chuť něco zjišťovat, ale přece jen když si tam ležela 2 měsíce. Já bych asi chtěla vědět, co se stalo, abych se toho pro příště vyvarovala. Jestli to třeba bylo z námahy, atd.
Prostě bych se nenechala odbýt a byla neoblomná, protože je to moje zdraví a můj život a nutně bych potřebovala vědět co a jak a oni by mi to prostě museli říct. A hlavně i napsat do zprávy. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
ahoj kuklo já měla také po operaci problémy, sraženiny krve v břiše a píštěl na žaludku, do toho horečky 41, 15 dnů na JIP a měsíc a půl umělá výživa, tak vím jak ti asi bylo a jak ti je ale holt takový je život a někdy se něco pokazí i když se lékař hodně snaží a není to jeho vina doufám, že již je ti dobře a vše máš již OK
Maruško tak vítej doma, ještě to pořád tolik bolí? Posílám ti pofoukání na bebínko a odpočívej, určitě to bude lepší a lepší  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 10:57 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kuklo,tak to jsem hodně překvapená co se ti stalo,ale hlavně,že jsi se z toho dostala!Já nastupuji v pondělí,ale teď mám strach ještě větší,no ale přesto to zkusím.....takže hodně štěstí v hubnutí!Ještě se chci zeptat jestli tomu správně rozumím,tak se ti to stalo až po propuštění z nemocnice že?A neměla jsi nějaké příznaky nebo třeba bolesti co by ti avizovalo,že se něco děje?  _________________
[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucieee
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 6:57 am Předmět: |
|
|
ahojky na to přesně jsem se chtěla zeptat.... jaké jsi měla příznaky a po jaké době po propuštění z nemocnice ti to propuklo.Já to mám sice už zasebou ale teď mám strach že se třeba blbě hnu nebo něco vemu a ono mi to taky praskne.Ale musím říct že jsem 9 ten po operaci a je mi fajn, čekala jsem že prospím první týden co příjdu domů a ono je to v pohodě.Jsem sice rychlejš unavená ale není to nic hrozného.... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w3deBFa/]
[/url]
20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 8:05 am Předmět: |
|
|
Minimálně 6 týdnů má být šetřící režim, aspoň tak mi to řekli po císaři. Nic nezvedat, žádný sport, žádná divočina.
Taky se může stát, že tělo odmítne použitý materiál, různé reakce, komplikací může být hafo. U téhle operace uvádí v 5% komplikace. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kukla
|
Zaslal: pá květen 29, 2009 9:27 am Předmět: |
|
|
Ahoj děvčata, tak mě ve středu operovali a v sobotu mě pustili (uprosila jsem pana doktora) ale neměl důvod mě tam držet, byla jsem bez teplot jídlo jsem přijímala dobře a bylo mi až na bolesti v kloubech dobře. Ty klouby byly už, ale příznak , že se něco děje, ale já to brala že to k tomu patří, díky foru jsem věděla, že tam působí ještě ten plyn po operaci, ale to byla velká mílka, manželovi pan primář řekl, že ten plyn při operaci většinu odsají a v těle ten zbytek působí max. ještě 2-3 dny. Já ale měla bolesti i v neděli a měla jsem pocit, že jsem nafouklá plyny a v pondělí jsem dostala od jedné pisatelky tip na Espumizan-pomahá na větry, no a v úterý jsem si opět vzala Espu. a dostala jsem takovou křeč do těla, že jsem myslela, že je to moje poslední chvilka, ale dobelhala jsem se do postele a pořád si řikala, že to přejde, ale z postele jsem nemohla ani vstát, pak jsem volala manželovi aby mě odvezl nazpátek. Tam mě vyšetřili vzali na pokoj dali mi kapačky a vzali mi krev a už věděli že něco neni v pořádku a druhý den jsem šla na sál to už , ale věděli po podrobnějším testu krve, že jde o otravu, ale nechalo by se tomu předejít kdyby před propuštěním domů vzali krev, protože náký den už jsem jedla a pila a krev ukáže všechno. Nechci nikomu nic vnucovat, ale ten kdo podstoupí tuto operaci tak at si před odchodem domů nechá vzít krev je to taková jistota  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wq2fXiF/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|