Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rendy

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 12:58 pm    Předmět: Citovat

ALENA napsal:
Rendy ale vypadáš moc dobře, myslím, že už ani nepotřebuješ moc shazovat, na fotkách ti to sluší a vypadáš štíhle Wink Wink Wink
to se ti jenom zdá Laughing ještě něco musím dát dolů a už jsem ty věci vrátila na zpět a koupila si nové Laughing a jsem ráda,že jsem si koupila a vyzkoušela a jak mi ted padne Laughing Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ALENA

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 1:40 pm    Předmět: Citovat

Rendy neboj určitě se ti to podaří, je lepší hubnout pomalu, ale stále aspoň to pak nenabereš zpět Wink Wink já jsem s bandem nehubla ani při pidi porcích, pořád jsem byla hladná a stále jsem zvracela, teď mi to jde hoooodně pomalu, ale nemám problémy s jídlem

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rendy

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 2:23 pm    Předmět: Citovat

Alenko,máš pravdu,že je lepší hubnout pomalu u mě už to je Laughing a jde to pomalu a málo jím a stejně se nehnu Crying or Very sad a nejím všecko jako kdysy nejde to a mám furt těch 79kg ach jo a to jsem chtěla aspon do června dát 4 kila dolů a ono nic Crying or Very sad a to mám jít na kontrolu v červnu a aby mě nevyhubovaly,že jsem dala tak málo ale jinak doktor mi říkal,že už to nepůjde jako dřív a to už vidím,že to nejde Sad

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Hannach11

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 2:31 pm    Předmět: Citovat

Rendy nezoufej..já někdy nejdu ani deko a pak najednou tři kila a pak zas vůbec nic..tobě to jde jako šnek..ale hneš se..neboj....mě se to hlo,když jsem začala cvičit,jezdím na bruslích a doma mám orbitrack,který mi už neslouží jako věšák..zatímSmile))))...ale chtělo to změnu,tělo mrška už ví,že mu nedáš nic navíc Evil or Very Mad

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rendy

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 3:31 pm    Předmět: Citovat

Evi,vím máte pravdu ale chtěla jsem aspon do června dát dolů 3-4kila Laughing no snad to půjde a mě se to zastavilo jenom díky tomu však víte,že Question a ted jsem dala 300g dolů tak uvidím dál jak to půjde Laughing jinak holky dík Wink

Romana

PříspěvekZaslal: st květen 06, 2009 7:49 pm    Předmět: Citovat

Všem moc gratuluji k úbytkům ,promiňte že to nepíšu jmenovitě ale nerada bych n aněkterou z vás zapoměla ,moc vám to úpřeji a mám radost s vámi za každé to kilo pryč no a já stojím na místě a ne a ne se hnout ale neřeším to jsem mocinky spokojená jak na tom jsem a že nedojdu třeba s metříkem do konce tak to nevadí Wink Wink Laughing
martina

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 1:02 pm    Předmět: Citovat

Také se připojuji s gratulací opravdu všem. Chce to sílu a pevné nervy, ale úspěchy se dřív nebo později dostaví. Hlavně nechtějte mít všechno, co jste si roky střádali, dole hned. Chce to čas a mít to srovnaný. Ale odměna je pak opravdu sladká.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rendy

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 1:28 pm    Předmět: pokroky Citovat

to máš Marti pravdu je to tak jak to píšeš Laughing

zdena

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 3:18 pm    Předmět: hubnutí Citovat

Ahojky všichni,už jsem nebyla dost dlouho na bandinku,tak jsem to tady projela.Co se toho hubnutí týče,tak jsem neměla celkem problémy ,šlo to docela dobře,ele to ze začátku u každého,pak jsem se zastavila a nic a nic bylo to hrozné,protože jsem měla pořád hlad,žila jsem od jídla k jídlu a byla naštvaná,že jsem si to takhle nepředstavovala.5.5.jsem byla na kontrole v Iscare a řekla si o doplnění,dostala jsem 1,5 kubíku a je po hladu.Primář mi vysvětlil,že jak se hubne,tak odchází tuk a díra v žaludku,kudy prochází jídlo se zvětšuje a jídlo rychleji odchází,tak doufám,že mi to nějaký čásek vydrží.Tak se všichni držte a přeji hodně zhubnutých kil......... Laughing Laughing Laughing

[/url]

bandáž ISCARE:2.2.2009
severka

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2009 3:33 pm    Předmět: Citovat

Zdeni
ty jedeš krásně takovech kil dole,to je paráda,gratuluji!! Exclamation Exclamation mě to tak nejde ale panu doktorovi se to líbí jak to jde a doplnit mě zatím nechtěl tak uvidím,na kontrolu jedu až v červnu tak se drž,máš ten metřík pěknej
pa tvá spoluležící Marta

[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat
zdena

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2009 4:53 pm    Předmět: Citovat

severka napsal:
Zdeni
ty jedeš krásně takovech kil dole,to je paráda,gratuluji!! Exclamation Exclamation mě to tak nejde ale panu doktorovi se to líbí jak to jde a doplnit mě zatím nechtěl tak uvidím,na kontrolu jedu až v červnu tak se drž,máš ten metřík pěknej
pa tvá spoluležící Marta
ˇ

Ahoj Marti,
děkuji za povzbuzení,je to boj,ale musíme ho vyhrát,když už jsme se na to daly.Ty už jsi měla nějaká kila zhubnutá,než se Ti to pokazilo,takže to máš taky fajn.Ten Tvůj doktor je moc přísný,viděla jse to s tím pitím,moc jsem se musela smát jak jsi psala s tím švindlováním,ale vůbec se Ti nedivím,on si na Tebe opravdu zasedl,bylo to hrozné a mě to strašně stresovalo.Tak se drž,přeji co nejvíc zhubnutých kil,pa pa Zd Laughing Laughing

[/url]

bandáž ISCARE:2.2.2009
elaphe

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2009 9:07 pm    Předmět: Citovat

Ahojky lidičky, tak se musím taky pochlubit - minulou neděli jsem se vážila a už mám dole 20 kg Laughing
Nějak mi jsou už všechny kalhoty velký, tak lovím ve skříni zapadlý kalhoty co jsem na sobě neměla několik let, ale už mi začínají být malý i ty, asi pojedu něco nakoupit Very Happy
Jo je to krása, jít se projít, nezadýchat se a tak Razz

[/url]

Bandáž provedena 3.3. 2009 v Hradci Králové
Rendy

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2009 9:12 pm    Předmět: Citovat

to máš pravdu a je to nádherný pocit vid Question Laughing já jsem taky si musela kupovat nové věci ale spíš nejvíc tuniky na ty jsem jaksy ujetá Laughing

elaphe

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2009 9:20 pm    Předmět: Citovat

Rendy napsal:
to máš pravdu a je to nádherný pocit vid Question Laughing já jsem taky si musela kupovat nové věci ale spíš nejvíc tuniky na ty jsem jaksy ujetá Laughing

Jj tuniky mám taky ráda Laughing a co ty, jdou ti kilča dolů? Cool

[/url]

Bandáž provedena 3.3. 2009 v Hradci Králové
Rendy

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2009 9:22 pm    Předmět: Citovat

no včera jsem byla v lékarně pro léky a tak jsem se tam jen tak nechala zvážit a tuky,tlak adt a ono mi to naměřilo 78 ale moc se mi tomu nechce věřit,že bych to schodila a měla o kilo mín tak nevím uvidím v nedělí vážím se jen v neděli tak jsem zvědavá Laughing a tobě gratulujíííííííííííí jsi šikulka Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: