Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jana

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2007 8:33 pm    Předmět: Citovat

Holky zlatý obandážovaný, určitě to tady někde je, ale já nemám sílu to hledat, tak mi prosím řekněte: tu bandáž dělají v celkovém uspání nebo jen s nějakou menší anestezií? A jak dlouho potom spíte?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
L

PříspěvekZaslal: st leden 17, 2007 8:38 pm    Předmět: Citovat

Je to v celkové anestezii.Jak dlouho se spí? No já jestli si vzpomínám dobře,tak jsem šla na sál +-9:30 a poprvé jsem se na hodiny koukla kolem 14h.-už na pokoji. A operace trvá tak 60/90/120 minut.Jak u koho.Takže jestli mě začali operovat před 10h.,tak bych řekla,že jsem spala tak 2 a půl hoď ky.

L.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rendula

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 6:29 pm    Předmět: Citovat

Tak mládeži,ve středu mě čeká kontrolní gastro,jestli ATB a Lanzul zabraly a jestli jo,už by mě asi řekli datum operace,tak mě prosím mocinky držte palečky.

Jestli tam zas něco najdou,tak se asi picnu,ale říkám si,že už jsem si svůj kyblík smůly vybrala tím,že se tam něco našlo a že to na přeléčení ty 2 měsíce stačily.

Už se operace nemůžu dočkat,snažím se trochu zhubnout,ale moc se nedaří,no ale aspoň už nepřibírám.
Třeba když budu vědět termín operace,budu mít zase daleko větší motivaci a půjde mě to líp,že jo????
Co myslíte????

Jinak na vás všechny moc myslím,ale malej mě zaměstnává natolik,že nestíhám chodit pravidelně,většinou si vás jen dočtu a zase letím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Romana

PříspěvekZaslal: pá leden 26, 2007 7:19 pm    Předmět: Citovat

Ahoj rendulo,to víš že ti budeme držet palečky a doufáme že budeš mít vše v pořádku a dočkáš se toho termínu tvé operace Laughing To že zatím nehubneš to nevadí hlavní je že si váhu udržuješ a nejdeš s ní nahoru.Určitě až dostaneš datum operace tak se budeš moc těšit a budeš mít větší motivaci.Tak se měj pěkně a hlavně neonemocni v tomhle dost zimním počasí.Přeji pěkný zbytek dne Shocked Very Happy Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
rendula

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 8:55 am    Předmět: Citovat

Přeji všem krásný den,ještě jsem se vás všech,co jste už po operaci chtěla zeptat-byl jste někdo na gastru více než 2x?????

Já vím,že to určitě dobře dopadne,ale červík pochybnosti hlodá a hlodá,a vrtá a vrtá,hajzlík jeden. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
renuska.21

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 8:59 am    Předmět: Citovat

ja jsem byla na gastru jen jednou takze ti k tomu moc nereknu Rolling Eyes
trixl

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 9:00 am    Předmět: Citovat

Moje paměť je děravá, ale myslím že ne Smile
Budem na tebe myslet, aby to bylo ok.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
rendula

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 10:51 am    Předmět: Citovat

Holky to bylo super,protože tzn.,že ty prášky zabírají spolehlivě a tím pádem bych to i já měla mít dobrý.

Mám to na 13.45,to bude docela síla,to vydržet bez jídla a pití. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
No ale zase to není denně,tak to vydržím,ne???
Romana

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 11:56 am    Předmět: Citovat

rendulo neboj určitě bude všechno v pořádku,no čas vyšetření máš docela pozdě ale určitě to zvládneš a vydržíš.Mohla by jsi později vstávat ale to asi kvůli malýmu jen tak nepůjde. Crying or Very sad Sama zkušenost nemám ale vím že děti jsou většinou ranní ptáčata tak pěkný den Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
rendula

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 12:14 pm    Předmět: Citovat

Romčo,no to asi fakt nepůjde,ještě mě napadlo tam v pondělí zavolat a zkusit se přeobjednat na ráno,ale pochybuju,že to půjde.
Radši se na to vyprdnu a vydržím to,ať nedělám problémy.
Jitka I.

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 2:02 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Rendulo, já mám jít také znovu na gastro. Ve čtvrtek jsem se ptala pani doktorky jestli se stává, že to tam bude znova. Uklidnila mě ,že jsou ty léky fakt silný a že se to tam stalo snad jen dvakrát a že už je to dlouho. Tak držím palce. Laughing Laughing Laughing
rendula

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 2:20 pm    Předmět: Citovat

Jé,to by bylo super.
Nevím,jestli je to těma lékama,ale nestává se ti,že se ráno budíš a máš děsně sucho v krku????? Confused
Já to mám tak nějak co beru ten Lanzul.
L

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 4:22 pm    Předmět: Citovat

Rendulo,jestli Tě to uklidní,tak já byla na gastru v 17 h. v červnu když byli pařáky,jako....
A bylo to v poho.Když jsem měla žízeň, tak jsme si vypláchla pusu a bylo to O.K.
Držím palce!

L.
Jitka I.

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 4:40 pm    Předmět: Citovat

Už jsem je dobrala,ale taky mi přišlo ,že mám sucho a divno v puse. Tak to bude těma lékama.
DanaI

PříspěvekZaslal: so leden 27, 2007 5:32 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, čtu vaše připomínky k Lanzulu, beru ho také od 18.1. a mám podobné pocity, sucho v ústech a vůbec suché rty. Lanzul budu brát 2měsíce a pak mě čeká kontrola na gastru a jestli to bude OK, tak hned bandáž.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: