Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jana1
|
Zaslal: st únor 18, 2009 10:31 am Předmět: |
|
|
kukla napsal: | Ahojky děvčata tak už mám termín u pana doktora Hrubýho, nástup 3.3 s tím že mi udělá i předoperační, opravdu to v tom Turnově odsejpá a pan doktor je velmi velmi simpatický Jo a udělá mi tubu. |
Ahoj Kuklo tak to se v Turnově potkáme.Já mám nástup 5.3 a 6.3. operaci.Já tě zkusím najít.Jaké je tvé jméno?Doufám,že nechytím chřipku a vše se podaří.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
partyza
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
Ahojte všechny moc zdravím,všem vám moc přeju úbytky je to podpora když to člověk čte srdce plesá jste šikulky a jinak ať vás ty nemoce neskolí a nenaruší vám plány vím jak je to člověk si to plánuje připravuje se a nakonec no je to prostě líto když to pak musíme odkládat.Tak se držte!!!! _________________ 35let,2děti,2psi,čekám na bandáž[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wSNGJsk/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: so únor 21, 2009 7:32 am Předmět: |
|
|
mikes napsal: | jidlo miluju a zeru spis ze mam na to chut v iscare jsem chytil nakyho mladsiho nemam u sebe papiry a myslel jsem ze v Turnove delaj vsechny operace tak ze mi poradej lip tam |
Ahoj Mikeši v Turnově dělají opravdu všechny operace a uvidíš ,že budeš s přístupem lékařů moc spokojen.Vše ti důkladně vysvětlí a poradí.Já tam budu také 5.3. ale už na předoperační vyšetření a v pátek 6.3 na operaci.Tak ať dobře pochodíš.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RebeldeWild
|
Zaslal: so únor 21, 2009 2:12 pm Předmět: Gastrický bypas |
|
|
Ahoj chtěl bych poprosit všechny kdo ho mají..... jak jsou spokojení... jakých dosáhly váhových úbytků ATD..... Myslím, že si to zaslouží samostatné téma.
Ps: Jsem 5 dní po tomto zákroku a cítím se fajn.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so únor 21, 2009 5:26 pm Předmět: |
|
|
RebeldeWild vítej mezi námi ,a hlavně přeji brzské uzdravení ,no váhové úbytky to je široké téma ,taky musíš vycházet z původní váhy atd.
Jinak já jsem už 2 roky po bypase ,spokojená jsem velice ,a co se týče úbytku tak je to celkem 107 kilo ale něco bylo i před operací to vidíš i na mém metříku  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: so únor 21, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
samostatné téma není potřeba, tento zákrok pokud máš gastrický a ne minigastrický bypass má z těch lidiček kteří sem chodí pouze Romanka. Jinak kde ti operaci dělali, kolik si měl či měla vstupní váhu atd. nám nesvěříš?  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajulka
|
Zaslal: so únor 21, 2009 9:20 pm Předmět: Termín |
|
|
Tak v pondělí nastupuji na bandáž a v úterý mi jí udělají. Už se docela těším, jen mám strach, dostala jsem trošku rýmu , ale je to v pohodě, dá se dýchat docela dobře. Tak snad to dobře dopadne.  _________________ bandáž 24.2.2009, před 2kg, 1 doplnění
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/we9wEbt/]
[/url]
34 let, 1dítě, 1 manžel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 10:29 am Předmět: |
|
|
Ajulko,držím Ti moc a moc palečky,a přeji Ti,aby Ti kilečka mizela raketovou rychlostí,a všechno dobře dopadlo,budu na Tebe myslet!!!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 1:02 pm Předmět: Re: Termín |
|
|
ajulka napsal: | Tak v pondělí nastupuji na bandáž a v úterý mi jí udělají. Už se docela těším, jen mám strach, dostala jsem trošku rýmu , ale je to v pohodě, dá se dýchat docela dobře. Tak snad to dobře dopadne.  | Neboj bude v pohodě taky jsem tenkrát byla trošku nastydlá a mám to zasebou,ale jinak ti držím pěsti at to máš zasebou,a kilča půjdou dolů . _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne únor 22, 2009 1:35 pm Předmět: Re: Gastrický bypas |
|
|
RebeldeWild napsal: | Ahoj chtěl bych poprosit všechny kdo ho mají..... jak jsou spokojení... jakých dosáhly váhových úbytků ATD..... Myslím, že si to zaslouží samostatné téma.
Ps: Jsem 5 dní po tomto zákroku a cítím se fajn.  |
Ahoj, bypass je OPERACE stejně jako bandáž nebo tubulizace, a také jsou příspěvky v jednom tématu. Nemyslím, že je pro to potřeba dělat speciální, proto jsem ti to přesunula sem. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka Hillebrandová
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 8:41 am Předmět: termín |
|
|
takže už mám termín operace, 24. 3. 09 včera jsem úspěšně absolvovala veškerá vyšetření a odpoledne me pan doktor potěšil. Sice je to ještě měsíc ale to snad uteče...Ale řeknu vám že snad nejnáročnější bylo si vystát tu frontu na plicním kvůli pěti minutám jsem tam tvrdla přes tři hodiny. Gatro byla taková rychlost že jsem to snad ani nepostřehla a už jsem to měla za sebou a ostatní taky dobrý. Jupííí, takže mi snad už nic nebude stát v cestě....Nebude taky někdo z vás operovaný kolem 24. 3. v Brně? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLtpALm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka Hillebrandová
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 8:43 am Předmět: |
|
|
jejda, nechtěla jsem založit nové téma, asi chyba v logistice Omlouvám se. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wLtpALm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 2:10 pm Předmět: |
|
|
nevadí, přesunu to do Operace _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arielka
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 9:51 pm Předmět: :-) |
|
|
Jitko Hill. . gratuluji k termínu Určitě jsi se rozhodla správně, bude z Tebe jiný člověk já se cítím skvěle, jsem šťastná že jsem se pro operaci rozhodla  _________________ TUBULIZACE v Turnově 13.1.2009.
Nejtlustší období 146 kg.
Metřík dokončen 23.8.2009
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
chantal
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 10:47 pm Předmět: Re: :-) |
|
|
Arielka napsal: | Jitko Hill. . gratuluji k termínu Určitě jsi se rozhodla správně, bude z Tebe jiný člověk já se cítím skvěle, jsem šťastná že jsem se pro operaci rozhodla  | Arielko já díky tomuto fóru a hlavně Lady jsem dnes byla na 1 pohovoru v Brně a už se začínám pomalu těšit že budu jako vy všichni dávat to sádlo dolů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|