Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jana1

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2009 10:31 am    Předmět: Citovat

kukla napsal:
Ahojky děvčata tak už mám termín u pana doktora Hrubýho, nástup 3.3 s tím že mi udělá i předoperační, opravdu to v tom Turnově odsejpá a pan doktor je velmi velmi simpatický Laughing Jo a udělá mi tubu.

Ahoj Kuklo tak to se v Turnově potkáme.Já mám nástup 5.3 a 6.3. operaci.Já tě zkusím najít.Jaké je tvé jméno?Doufám,že nechytím chřipku a vše se podaří. Laughing

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
partyza

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2009 7:07 pm    Předmět: Citovat

Ahojte všechny moc zdravím,všem vám moc přeju úbytky je to podpora když to člověk čte srdce plesá jste šikulky a jinak ať vás ty nemoce neskolí a nenaruší vám plány vím jak je to člověk si to plánuje připravuje se a nakonec no je to prostě líto když to pak musíme odkládat.Tak se držte!!!!

[/url]
Jana1

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 7:32 am    Předmět: Citovat

mikes napsal:
jidlo miluju a zeru spis ze mam na to chut v iscare jsem chytil nakyho mladsiho nemam u sebe papiry a myslel jsem ze v Turnove delaj vsechny operace tak ze mi poradej lip tam

Ahoj Mikeši v Turnově dělají opravdu všechny operace a uvidíš ,že budeš s přístupem lékařů moc spokojen.Vše ti důkladně vysvětlí a poradí.Já tam budu také 5.3. ale už na předoperační vyšetření a v pátek 6.3 na operaci.Tak ať dobře pochodíš. Wink

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
RebeldeWild

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 2:12 pm    Předmět: Gastrický bypas Citovat

Ahoj chtěl bych poprosit všechny kdo ho mají..... jak jsou spokojení... jakých dosáhly váhových úbytků ATD..... Myslím, že si to zaslouží samostatné téma.
Ps: Jsem 5 dní po tomto zákroku a cítím se fajn. Very Happy
Romana

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 5:26 pm    Předmět: Citovat

RebeldeWild vítej mezi námi ,a hlavně přeji brzské uzdravení ,no váhové úbytky to je široké téma ,taky musíš vycházet z původní váhy atd.
Jinak já jsem už 2 roky po bypase ,spokojená jsem velice ,a co se týče úbytku tak je to celkem 107 kilo ale něco bylo i před operací to vidíš i na mém metříku Razz
marie S.

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 5:44 pm    Předmět: Citovat

samostatné téma není potřeba, tento zákrok pokud máš gastrický a ne minigastrický bypass má z těch lidiček kteří sem chodí pouze Romanka. Jinak kde ti operaci dělali, kolik si měl či měla vstupní váhu atd. nám nesvěříš? Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
ajulka

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 9:20 pm    Předmět: Termín Citovat

Tak v pondělí nastupuji na bandáž a v úterý mi jí udělají. Už se docela těším, jen mám strach, dostala jsem trošku rýmu Embarassed , ale je to v pohodě, dá se dýchat docela dobře. Tak snad to dobře dopadne. Laughing

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/we9wEbt/]

[/url]
34 let, 1dítě, 1 manžel
andyna

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 10:29 am    Předmět: Citovat

Ajulko,držím Ti moc a moc palečky,a přeji Ti,aby Ti kilečka mizela raketovou rychlostí,a všechno dobře dopadlo,budu na Tebe myslet!!! Razz Razz Razz

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 1:02 pm    Předmět: Re: Termín Citovat

ajulka napsal:
Tak v pondělí nastupuji na bandáž a v úterý mi jí udělají. Už se docela těším, jen mám strach, dostala jsem trošku rýmu Embarassed , ale je to v pohodě, dá se dýchat docela dobře. Tak snad to dobře dopadne. Laughing
Neboj bude v pohodě taky jsem tenkrát byla trošku nastydlá a mám to zasebou,ale jinak ti držím pěsti at to máš zasebou,a kilča půjdou dolů Very Happy .

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
martina

PříspěvekZaslal: ne únor 22, 2009 1:35 pm    Předmět: Re: Gastrický bypas Citovat

RebeldeWild napsal:
Ahoj chtěl bych poprosit všechny kdo ho mají..... jak jsou spokojení... jakých dosáhly váhových úbytků ATD..... Myslím, že si to zaslouží samostatné téma.
Ps: Jsem 5 dní po tomto zákroku a cítím se fajn. Very Happy

Ahoj, bypass je OPERACE stejně jako bandáž nebo tubulizace, a také jsou příspěvky v jednom tématu. Nemyslím, že je pro to potřeba dělat speciální, proto jsem ti to přesunula sem.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Jitka Hillebrandová

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 8:41 am    Předmět: termín Citovat

takže už mám termín operace, 24. 3. 09 včera jsem úspěšně absolvovala veškerá vyšetření a odpoledne me pan doktor potěšil. Sice je to ještě měsíc ale to snad uteče...Ale řeknu vám že snad nejnáročnější bylo si vystát tu frontu na plicním kvůli pěti minutám jsem tam tvrdla přes tři hodiny. Gatro byla taková rychlost že jsem to snad ani nepostřehla a už jsem to měla za sebou a ostatní taky dobrý. Jupííí, takže mi snad už nic nebude stát v cestě....Nebude taky někdo z vás operovaný kolem 24. 3. v Brně?

[/url]
Jitka Hillebrandová

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 8:43 am    Předmět: Citovat

jejda, nechtěla jsem založit nové téma, asi chyba v logistice Smile Omlouvám se.

[/url]
martina

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 2:10 pm    Předmět: Citovat

nevadí, přesunu to do Operace

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Arielka

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 9:51 pm    Předmět: :-) Citovat

Jitko Hill. . gratuluji k termínu Smile Určitě jsi se rozhodla správně, bude z Tebe jiný člověk Smile já se cítím skvěle, jsem šťastná že jsem se pro operaci rozhodla Laughing
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
chantal

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 10:47 pm    Předmět: Re: :-) Citovat

Arielka napsal:
Jitko Hill. . gratuluji k termínu Smile Určitě jsi se rozhodla správně, bude z Tebe jiný člověk Smile já se cítím skvěle, jsem šťastná že jsem se pro operaci rozhodla Laughing
Arielko já díky tomuto fóru a hlavně Lady jsem dnes byla na 1 pohovoru v Brně a už se začínám pomalu těšit že budu jako vy všichni dávat to sádlo dolů
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: