Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 342, 343, 344 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kukla

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 2:06 pm    Předmět: Citovat

IVO63 moc díky za odpověd, mě láká to ,že je to blízko do IS, jsem takovej uřvanej blbec kterýmu se hned stýská po domově. Ale možná by to za zvážení stálo, uvidim co mi řeknou toho 17.2 jak to bude časově. A chci se tě zeptat vyšetření ti dělali v IS a ty jim pak řekla že si to necháš dělat v Turnově? Jak se na to tvářili? Když se mi bude zdát, že je to na dlouho tak tě potom poprosim o kontakt na tu kliniku(nemocnici) Jo a ještě otázečka je to v Turnově na takové úrovni jako IS(moderní pokoje apod?) Jinak mě je v celku jedno co mi udělají, ale chtěla bych to brzo( to asi všichni) ale nevim jestli by s tím souhlasil manžel, spíše se mu líbí bandáž že to není takový zásah Shocked Jinak ještě jednou díky Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martina

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 3:24 pm    Předmět: Citovat

Turnov je normální nemocnice. Pokud chceš mít něco lepšího - objednej si nadstandard jako to udělala většína z nás. I já jsem ho měla, je to o klidu a pohodě. Jinak jsou pokoje 3 lůžkové a víc, bez televize a hygienické zařízení na chodbě společné pro všechny pokoje. Samozřejmě zvlášt muží a ženy. Ale jinak klasická nemocnice. ISCARE je o něčem jiném. Navíc v ISCARE budeš maximálně 2-3 dny, v Turnově počítej necelý týden.

Akorát jestli můžu říct svůj názor (ozkoušela jsem obě zařízení) vzhledem k možnosti tubulizace bych volila i trochu nepohodlí v Turnově. Pan doktor Hrubý je jednička ve svém oboru a navíc člověk, který svou práci dělá srdíčkem. Je to PAN DOKTOR, kterých není na světě moc a bylo by jich potřeba mnohem víc.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
kukla

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 3:53 pm    Předmět: Citovat

Martino taky díky za info. Zajímalo by mě po zkušenostech jak s bandáží tak s tub. kterou operaci by jsi nyní preferovala( kdyby jsi neměla koplikace jestli by jsi znovu volila kroužek nebo by jsi po zkušenostech šla rovnou na tub. Jsem na váškách Rolling Eyes
A ještě otázka na IVU 63 kam jezdíš na kontroly, musíš do Turnova nebo ti udělají prohlídku i v IS. Děvčata díky moc Laughing Předpokládám že máš Prahu blíž.
martina

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 4:11 pm    Předmět: Citovat

Já osobně bych do bandáže už nešla. Volila bych tubulizaci. A na kontroly Iva i já jezdíme do Turnova. Ale byla jsem 8 týdnů po operaci a ted mám přijet až za 3 měsíce, když bude vše v pořádku. Jinak se ozýváš ze začátku panu dr. telefonicky jednou za týden, ted již stačí jednou za měsíc.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
severka

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 5:13 pm    Předmět: Citovat

marie S.

Tak mi bandáš nechali,pan doktor Melichovský mi to dal do pořádku ale říkal ře to musím hlídat výckrat to spravit nepujde,tak musím být hodná ,stahy jedu vyndat ve středu zatím jsen na tekutinách ale drcení léku je brrrrrrr!!!!!!

[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat
Iva63

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 5:23 pm    Předmět: Citovat

Jak řekla Martina, jezdíme do Turnova, ale jezdí se míň na kontroly než po bandáži. Byla jsem na kontrole měsíc po operaci, potom tři a ted říkal pan doktor, že se uvidíme po roce, jen kdybych měla nějaký problém, tak přijedu dřív. A každý měsíc mu zavoláme jak nám je. Je to opravdu PAN DOKTOR, s velkým P. Měla jsem taky nadstandart a pokoj i péče byly opravdu nadstandartní. Do Prahy to mám taky blíž, ale nelituji, že jsem volila Turnov. V Praze mě objednali na kolečko, tj. sono, gastro, psycholog a interna. To samé mi udělali v Turnově den před operací, krom psychologa, toho jsem si zařídila doma. Navíc mi ještě dělali spirometrii. Do Iscare jsem jen zavolala, že nepřijedu na kolečko a že si zavolám o jiný termín. A pak jsem tam už nevolala. Myslím, že jim to zas takový problém nedělá, když se někdo nedostaví, protože si to ten člověk může opravdu během čekání může rozmyslet a vzhledem k tomu, že jsou největší klinika specializovaná hlavně na bandáže, tak pacientů mají dost a dost. To víš, tubulizace je už na pořád, ale já dneska můžu říct, že jsem necelé 4 měsíce po operaci a ještě nenastal den, že bych litovala, že jsem do toho šla. Jo, a manžel s tím žít nebude, žít s tím budeš ty. Tuhle větu jsem slyšela od své obvodní lékařky, když jsem se s ní radila, jakou variantu bych měla zvolit. Very Happy Promysli to a poraď se s odborníkem. Ale v Iscare ti nabídnou jen bandáž. Jak jsem už řekla, specializují se na ni. Kdybys potřebovala kontakt na Turnov, ozvi se. Very Happy

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 6:27 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,já taky doporučuji Turnov a tubulizaci..já měla i bandáž a nebylo mi dobře,ale je to opravdu od člověka..někdo ani neví,že jí má a je moc spokojený. Je to o pocitu..port,kroužek..nebo třetina žaludku. Po bandáži jsem se zlobila,že jen zvracím a bolí mě port..ale já byla v Liberci a tam je péče a zkušenosti nulové. V Turnově a určitě i v IS je péče kvalitní a vědí co dělají,ale většina z nás je netrpělivá a chce to hned....Jak říká Ivuška..není dne,kdybych litovala,že tubu mám. Váhu pod 100 jsem neměla 5 let a teď jsem již 13kg pod 100...je ´to super pocit...
A doporučuji taky nadstandard..máš soukromí a klid..já to měla kvůli tomu,že manžel by nestačil dorazit na návštěvy a já taky hned bulím. Tak držím palečky a teď se rozhodni sama..uvidíšSmile

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kukla

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 6:32 pm    Předmět: Citovat

Díky moc za informace Laughing
marie S.

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 6:37 pm    Předmět: Citovat

ono ptát se těch kdo má nebo měl problémy s bandáží jestli by šli do toho znovu je dost jednoznačné. Já za sebe říkám, a že problémy mám velké, a jestli bych šla do toho znovu? Těžko říci. Já se na bandáž jako takovou nezlobím, je to operace jako každá jiná, X pacientům to funguje bez problému, že já mám holt smůlu to je smůla. Možná bych měla problémy i s tubulizací, kdo ví? Setkala jsem se s mnoha názory,budu mít malý žaludek, co když přijde nějaká nemoc, nejde to vrátit... co když se ten sval znovu vytáhne a ztloustnu???? jo to kdyby člověk viděl do budoucna to by bylo ...

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
kukla

PříspěvekZaslal: pá únor 06, 2009 10:37 pm    Předmět: Citovat

Všem moc díky mám o čem přemýšlet, co se mi líbí tak jak píšete , že v Turnově se tak dlouho nečeká na operaci Laughing a když už tam pak budu tak proberu s doktorem co by bylo pro mě vhodné jestli band nebo tubu Rolling Eyes
Tak ještě budu otravovat Ivu63 o slibovaný kontakt. Předem moc děkuji, jste zlatíčka už o tom nepochybuji Embarassed
Tečetka

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2009 8:05 am    Předmět: Citovat

Ahoj vsem, tak uz jsem po bandazi. Ve ctvrtek nam ji udelali a vcera jsme byli doma. Nakonec udelali i mamince bandaz a zlucnik ji vyndaji pozdeji Smile. Tak jsem rada, ze na to nejsem sama Smile
Dejna

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2009 10:20 am    Předmět: Ivo63, Citovat

děkuji ti i ostatním za odpovědi Kukle, odpovídaly jste jí na stejné otázky, které mám i já... taky pořád zvažuji, zda bandáž nebo tubulizaci, špatně chodím - jsem po operaci páteře a čeká mě další a nemohu téměř vůbec cvičit, a navíc moje tělo velmi špatně snáší jakýkoliv kov a cizí předmět v těle - můj zubař mi řekl, že kdyby měl víc takových expertů jako já, že by s tím sekl Shocked... mohu taky požádat o kontakt na Turnov? moc vám všem děkuju a přeju, ať valí kilča dolů, jen zírám, jak vám to jde ...
Jíťa63

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2009 11:11 am    Předmět: Citovat

Souhlasím s Martinou,Ivčou i Hannach.Než jsem stačila zareagovat,všechno jste nepsaly..... Laughing Laughing Laughing

[/url]

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dejna

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2009 11:19 am    Předmět: Kuklo, Citovat

snad jsme to našla správně: V případě zájmu navrhuji konzultaci, kde bychom probrali možnosti chirurgické léčby a stanovili další postup. Objednejte se prosím na tel.č. 481 446 252 (gastroenterologie, sestra Míla).
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý
Panochova nemocnice Turnov
kukla

PříspěvekZaslal: so únor 07, 2009 11:38 am    Předmět: Citovat

Dejno díky za ten kontakt, tak jsme na stejný lodi co? V pondělí tam zavolám a uvidim na kdy mě objednají. Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 342, 343, 344 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: