Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5 ... 66, 67, 68 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
megy
Zalo�en: 5.1.2007 P��sp�vky: 4
|
Zaslal: �t leden 16, 2007 7:35 pm P�edm�t: |
|
|
D�ky jsi hodn�.Dr� se |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: �t leden 16, 2007 7:48 pm P�edm�t: |
|
|
Trixl, my Tob� taky!
To jsem zv�dav�, kdo tady bude m�t prvn� miminko po bandu...
L. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Zalo�en: 27.7.2006 P��sp�vky: 234 Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�
|
Zaslal: �t leden 16, 2007 8:26 pm P�edm�t: megy |
|
|
.. ahojenky megy.....jsme na stejn� lodi ,jen j� hu� �ek�m o n�co v�ce na miminko.U� 15let se sna��me a V�e marn�,ted co hubnu je mo�n� nad�je,�e t�l��ko se umoud�� a snad se zotav� a za�ne fungovat tak jak m� a povede se.Jist� aji n�mje to souzeno uvid� a nezoufej...nev�m kolik ti je sice let...ale aji j� ve 32letech st�le douf�m.Pa a dr� se Mil�a |
|
N�vrat nahoru |
|
|
rendula
Zalo�en: 1.10.2006 P��sp�vky: 144 Bydli�t�: Plze�
|
Zaslal: �t leden 16, 2007 9:19 pm P�edm�t: |
|
|
No holky my bychom se -neb�t um�l�ho oplodn�n� -miminka taky asi nedo�kali,u man�ela je v�e ok,tzn.,�e chyba je u m�,teoreticky m�m v�e ok a funk�n�,ale ot�hotn�t se nead�ilo,l�ka�i to ozna�ili jako idiopatickou neplodnost,tedy-z nezn�m�ch d�vod�,ale osobn� m� dr. �ekl,�e ta nadv�ha je velmi pravd�podobn� p���ina.
No,ot�hotn�la jsem na 2.pokus se 125kg,rodit jsem �la se 130kg,po porodu jsem m�la 120,pozd�ji shodila na 115 ale u� zase m�m "sv�ch" 125-127.
A�-tedy pokud zhubnu po band�i,tak douf�m,�e t�eba ot�hotn�m p�irozen�,ale do um�l�ho u� nejdeme. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jitka I.
Zalo�en: 12.12.2006 P��sp�vky: 45
|
Zaslal: �t leden 16, 2007 10:06 pm P�edm�t: |
|
|
Ur�it� se vam to povede. J� jsem ot�hotn�la p�i 105b�nou cestou,ale stalo se to v okam�iku kdy jsem dala 10kg dolu. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Amalie
Zalo�en: 10.11.2006 P��sp�vky: 6 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: �t leden 18, 2007 11:31 am P�edm�t: Band� m�t nebudu, ale tu mohu b�t s v�mi |
|
|
Ahoj holky, p�e asi �tvrt rokem jsem si tu vylila srd��ko, v�echno, co m� tr�p� kolem m� v�hy. Na�la jsem si na netu hodn� info, pak i v�s. Pak jsem byla na konzultaci v Iscare (u dr. Fiedlera, nem�la jsem z toho moc dobr� pocit), na odb�rech. V�era jsem absolvovala kole�ko - gastro a sono b�icha, v�sledek v�ce ne� uspokojiv�, jen j�tra ztu�n�l�, nen� divu p�i m� v�ze), pak psycholo�ku a internistku, dr. Owen. Pr�v� tyhle dv� mi sedly �pln� nejv�c, dok�zaly mi poradit, bavit se se mnou jako s �lov�kem a moc mi pomohly. Potvrdily mi to, co jsem si myslela, �e nejsem vhodn� �lov�k pro band�, naopak bych si s n� mohla ubl�it. Nep�ecp�v�m se, v�sledky odb�r� jsem m�la skv�l�, n�zk� cholesterol, n�zk� cukr, v�echno v norm�.
Moje diagn�za se jmenuje ment�ln� bulimie - z�chvatovit� p�ej�d�n�. Tak�e prost� p�l roku j�m v pohod�, cvi��m v pohod�. Pak jsem ve velk� nepohod� a j�dlo m�m jako l�k - antidepresivum. Tak�e z�stanu pacientkou dr. Owen, ta mi bude hl�dat j�deln��ek, a je�t� se zkus�m l��it na psychiatrii.
Ka�d� to holt m� jinak a j� douf�m, �e i kdy� nebudu ta oband�ovan�, tak sem mezi v�s mohu p�ij�t, je mi tu dob�e, tohle f�rum je prost� �tuln�.
D�ky za to, �e tu jste a v�em n�m p�eju kila dol�, zdrav� nahoru!!! |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Amalie
Zalo�en: 10.11.2006 P��sp�vky: 6 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: �t leden 18, 2007 11:32 am P�edm�t: |
|
|
Z nadpisu t�ma mi vypadlo slovo SNAD, m�lo to zn�t : Band� m�t nebudu, ale snad tu mohu b�t s v�mi... |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: �t leden 18, 2007 11:35 am P�edm�t: |
|
|
Am�lie, band� nem�m a ur�it� m�t nebudu a jsem tu taky _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 d�t�, 49 let, po��tek hubnut� >131 kg, jedu na etapy , bezlakt�zov� dieta |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: �t leden 18, 2007 2:19 pm P�edm�t: |
|
|
J� osobn� si mysl�m, �e nen� d�le�it�, jestli n�kdo z n�s m� nebo nem� band�, ale d�vod pro kter� se tady sch�z�me a ten m�me v�echny spole�n� a t�m je obezita a co s n�. Radujeme se z ka�d�ho �sp�chu ka�d�ho z n�s a um�me ut�it, kdy� to nejde tak jak bychom si p�edstavovali, a proto Amelie nev� hlavu a cho� mezi n�s i nad�le. Pod�l se s n�mi se sv�mi �sp�chy jak v obezit�, tak i v l��en� a uvid�, �e to bude hned o tro�ku leh��. M�j se |
|
N�vrat nahoru |
|
|
megy
Zalo�en: 5.1.2007 P��sp�vky: 4
|
Zaslal: p� leden 19, 2007 7:53 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky tak d�v�ata to V�m z�vid�m j� �la ze sv�ch 131 na 120 bez band�e po band�i je�t� o 10kg dolu a po��d nic.Dr��m v�m palce pa |
|
N�vrat nahoru |
|
|
evazahorovska
Zalo�en: 14.11.2006 P��sp�vky: 6 Bydli�t�: Zl�nsko
|
Zaslal: st leden 31, 2007 9:42 pm P�edm�t: |
|
|
Mil� Amelie,v���m,�e t� to v prvn�m moment� sebralo a hodn� mrzelo,ale nesmutni,to p�ece nen�konec sv�ta.Naopak vem si z toho to pozitivn�,v�dyt ty jsi vlastn� �pln� v pohod�,�ensk�,kter� m� pevnou v�li,,skv�le se s n� pokec� a vlastn� zhubnout ani nemus�.To,�e se p�ej�d� ve stresu je norm�ln�,aspo� si to mysl�m,j� to d�l�m taky.V���m,�e jsi natolik siln�,�e to zvl�dne� a ve fin�le ti je�t� budeme z�vid�t.T��m se na tvoje p��sp�vky,jak v�l�� a moc ti p�eji,aby ti to vy�lo.DR� SE pa pa Ev�a _________________ CHt�la bych se spojit s n�k�m z okol�,s k�m bych mohla chodi alespo� tro�ku sportovat a taky si o sv�ch probl�mech promluvit. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: po �nor 12, 2007 5:08 pm P�edm�t: |
|
|
L napsal: | Trixl, my Tob� taky!
To jsem zv�dav�, kdo tady bude m�t prvn� miminko po bandu...
L. |
Ahoj holky,p�ikl�d�m citaci sv�ho p��sp�vk� a podle pana doktora to budu asi j�... Douf�m,�e v�e bude v po��dku.Jen to hubnut� bude muset po�kat.
Dnes jsem byla na ultrazvuku a je tam mal� �lov��ek!
Ahoj,L. _________________ 24 let,band�-11/8/06
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Zalo�en: 27.7.2006 P��sp�vky: 234 Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�
|
Zaslal: po �nor 12, 2007 5:13 pm P�edm�t: |
|
|
Stra�n� moc gratuluji mil� L....je to kouzeln� ,kdy� tu m�me dal�� t�hulku .. tak at jste v po��dku a opatrujte se beru�ko.... Mil�a P.S. : m� schozen� kil�a tak� hu� nesou plody.....j� kter� 10let nedost�vala menzes,jen po l�k�ch �i injekc�ch..jsem to hu� podruh� po sob� dostala p�irozenou cestou .....tak t�eba se n�m taky mim� povede ,kdo v�,kdy� t�l��ko za��n� reagovat...k� by se zda�ilo...kone�n �po 15letech... _________________
3/07 band�,16.2/10 tubu p�i 127kg,odhozeno 41kg,10/10 t�hu p�i 89kg,36tt-89kg |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: po �nor 12, 2007 5:24 pm P�edm�t: |
|
|
Ty brrrrr�o Skv�l� tak mooooc ti dr��m pale�ky a� se mim�sek dr�� a je zdrav� jak ��pa a maminka taky !!! Kdypak to bude?
Kouk�m taky magick�ch dvacet kilo dole a super bonus
Jsem fakt r�da, �e tu nebudu sama a douf�m se n�kaza te� trochu roz���� _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 d�t�, 49 let, po��tek hubnut� >131 kg, jedu na etapy , bezlakt�zov� dieta
Naposledy upravil trixl dne po �nor 12, 2007 5:29 pm, celkov� upraveno 1 kr�t. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: po �nor 12, 2007 5:28 pm P�edm�t: |
|
|
No jo 20kg dole,ale u� dva m�s�ce nic. A m� hubnut� bude pokra�ovat za rok.
No a pr� 10.10.07.Ale nev�m nev�m,jak jsme to po��tala j�,tak 26.10.Pan Dr.to po��t� podl.posl menstruace a j� asi tak tu��m kdy do�lo k po�et�...+- .Uvid�me on to je�t� up�esn�... Nerozum�m t�m v�po�t�m...
Milco-berco a Trixl-d�kuji!!!
L. _________________ 24 let,band�-11/8/06
|
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|