Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alca2208

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 5:56 pm    Předmět: :-)) Citovat

Ahojky Arielko ,to je fajn že už máš termin .Pořádně si užij vánoce a v ničem se neomezuj prože potom už se budeš muset omezovat furt Laughing Shocked Laughing Shocked Very Happy Laughing Pokud by jsi se neomezovala tak by to moc bolelo Rolling Eyes Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hannach11

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 6:01 pm    Předmět: Re: :-)) Citovat

Alca2208 napsal:
Ahoj všichni,tak už jsem konečně doma.Bylo to v pohodě jen jsem zvědavá jak budu zvládat tu stravu ale já se to určitě naučím Laughing Embarassed Laughing .Nechala jsem jim tam 7kg ale myslím že jsem málo pila tak zas něco doma dopiju.Jinak je mi fajn a už se těším až mi v úterý 23.12.vyndají stehy.Všechny moc zdravím

ahojky,ty už jsi doma? teda..protekce Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
držím palečky.

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Ivsa

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 7:18 pm    Předmět: René Citovat

Ahoj René, jsme na tom podobně - já jsem byla na operaci ve čtvrtek 18.12.08 taky v Iscare v Praze. Jak ti je? Já jsem docela v pohodě, jasně že mě rány jěště bolí ale to je normální - spíš mám velký problém dojít si na velkou. Celý den se snažím a strašně to bolí. Asi je to ještě po té narkoze a taky tím že jen piju. Nemáte s tím někdo zkušenost? Pokusím si dát čípek a uvidíme.... Břicho už mám jak balón. Předem díky za Vaše rady. Ivsa

[/url]
bestickova

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 7:28 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Ivso!!Mě pomohla laktulosa,na radu Janičky jsem si ji koupila v lékárně,stojí kolem 106kč

[/url]
bestickova

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 7:29 pm    Předmět: Citovat

Jinak vám všem děvčátka gratuluju k operacím a zhubnutým kilečkům!!

[/url]
Hannach11

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 7:58 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Ivso..mě zase glycerinový čípek,lactulosa mě nutí zvracet. Confused

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Arielka

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 9:49 pm    Předmět: :-) Citovat

Ahoj ALčo2208,
tak to bylo rychlý!!!! _To je super že už jsi doma, to tttě pustily ještě dřív než slibovali viď? Až budeš mít náladu tak písni, chci vědět dojmy, zážitky a prostě všechno co mě teprve čeká, tyjo ani jsi se nenadála už to máš za sebou viď? to je paráda. Teť už pujdou kileča dolu sama. 7kg v nemocnici, to není špatný!!!! Je Ti špatně, bolí to? Jak se cítíš? Moc na Tebe myslim, věřim že jsi v pohodě. Měj se papa
28 let
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZwguF6/]

[/url]
Ivsa

PříspěvekZaslal: so prosinec 20, 2008 10:14 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky, díky za rady - snad to pomůže! Jinak moc gratuluju Alče k zvládnutí operace. Mám ještě živě v paměti strach z operace - strašně se mi ulevilo že už je to za mnou. Teď jen aby se mi podařilo zhubnout tak jako vám - moc gratuluju holky!

[/url]
kubeshan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 10:04 am    Předmět: Citovat

Ivso, mě zabírá na tyhle problémy kompot, nejlépe jahodový či višňový. Mám sníženou funkci štítné žlázy, tak s tím bujuji téměř celý život.. Zabiju dvě mouchy jednou ranou, nejen že to zabere na rozpohybování střev, ale zaženu tím také chuť na sladké. A stačí jen trochu, přece jen obsahuje potvora dost cukru.. Razz Hanča

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
Ivsa

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 1:23 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Hanďo, já mám taky sníženou funkci štítné žlázy, beru dost silné hormony takže možná i pro to se mi to od operace tak zhoršilo Rolling Eyes . Určitě kompot vyzkouším, ale zatím nemůžu protože jsem teprve třetí den po operaci takže zatím jen piju podle jídelníčku. I na štědrý den ještě musím pít, takže žádnej salátek (ten zbožňuju) ani kapřík, ale ani mi to nevadí, mám z té operace strašnou radost. Koupila jsem odšťavňovač a je to fakt fantazie! Wink Laughing Wink Úplně jsem se do něj zamilovala - zkoušíme různý kombinace ovoce a zeleniny a díky tomu se to období pití dá krásně vydržet. Ivsa

[/url]
kubeshan

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 9:50 pm    Předmět: Citovat

Ty máš operaci jako vánoční dárek co? Picí období má svoje výhody i nevýhody. Váha jde rychle dolů, ale chuť by nějaká byla, zvlášť o vánocích. Tak Ti přeji, aby si to zvládla vpohodě! A s odšťavňovačem super. Taky ho mám a po operaci neměl chybu, ale i teď dělám nejen sobě, ale i rodince.. Razz Nejvíce si mi osvědčila kombinace pomelo, mandarinka, pomeranč, jablko. Jeden den v týdnu jen piju, a druhý den se cítím báječně. Hanča Laughing

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
ALENA

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 10:00 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky, tak mám problém.Po vytažené kanile na ruce se mi udělala zatvrdlina, je to kolem růžové, teplé a nateklé. Tohle samé mám v již mírnější podobě na krku, kde jsem měla zavedenou kanilu do krkavice nebo jak je to odborně, to mi oteklo již v nemocnici a jelikož jsem již pár dní naříkala na bolesti a měla jsem teploty, tak mi ji vytáhli a píchly další do ruky. Teplota klesla, ale nyní doma se začíná ozývat ta ruka, na stehy jedu v úterý, beru ibalgin a zkouším mazat framikoinem, snad do toho úterka neumřu. Nemáte někdo podobnou zkušenost a radu, co na to?

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
marie S.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 10:29 pm    Předmět: Citovat

alenko, já bych zkusila ledovat, aby se do toho nedal zánět, ale když nepomůže tak tam raději zavolej, třeba sestřička poradí po telefonu. Držím paleček abyses rychle uzdravila.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
ALENA

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 10:45 pm    Předmět: Citovat

Maruško, oni mi v nemocnici na ten krk dávali antibiotika, právě do té kanily na ruce a nyní jsem od pátku doma začíná ta ruka, volat nemá cenu, po telefonu mi nikdo neporadí, musím vydržet do úterka až pojedu na ty stehy k primáři. Tomu já tedy věřím nejvíc, ale zkusím ještě ledovat, ale zánět už tam určitě je, proto mám i teploty, snažím se je držet na 37,5 - 37,8.
Bože, konečně hubnu a zase tohle a ještě ke všemu, syn zítra je absolutně nepoužitelný, vyřizuje v dovolené pracovní resty s převody aut a ráno jde asi ve 3 stát frontu

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
bestickova

PříspěvekZaslal: po prosinec 22, 2008 9:48 am    Předmět: Citovat

Alenko zkus na to mazat ichtoxyl nebo betadin,to jsou mastičky proti zánětům,běžně se dají koupit v lékárně bez receptu,mě dost taky pomohly..Mona

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 327, 328, 329 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: