Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:36 am    Předmět: Citovat

Ani bys nevěřila,že se do toho Turnova těším,to je ujetý co? No neva...každá jsme nějaká Very Happy . Vůbec netuším,proč jsem z Liberce tenkrát neutekla,bylo tam dost náznaků,že není něco v pořádku..bohužel jsem tak toužila to mít za sebou,že jsem to přehlížela...pan doktor Hrubý je zlatíčko,volala jsem mu a říkám mu,že jsem děsná,že ho otravuju a víte co on na to? Že jsem pacientka a já jdu na operaci a že mám právo vědět co se bude dít,tak ať volám a ptám se...to je super pocit...

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Karla

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:58 am    Předmět: Citovat

Marcelko Smile Moc Ti gratulujii ,hodně jsi dokázala.Musí to být krásný pocit 75 kg Smile Já se tam asi nedostanu do cíle,ale jsem ráda za to co jsem dala dolů.Jít na operaci bylo pro mě to nejlepší rozhodnutí a vůbec ničeho nelituji Very Happy

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lecramka

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 11:29 am    Předmět: Citovat

Evi - panu doktorovi Hrubému jsem vděčná za hrozně moc. Hlavně za to že mi zachránil život neb nebýt té operace a nebýt toho že mi potom na ultrazvuku objevil ten nádor který mi v dubnu vyndavali, dnes tady možná nejsem vůbec. Takže pro mě člověk kterému jsem moc a moc vděčná za radikální změny vmém životě a nemluvím opravdu "pouze" o hubnutí. Věř že budeš ve velmi dobrých rukou. Navíc jsou tam i úžasné sestřičky, domů jdeš až když se na to sama citíš, jídla ti nabízí dietní sestřička dle toho na co máš chuť apod - fakt na turnov nedám dopustit.
Karlo - už jsi sundala o 5 kilo více než já a to je obrovský úspěch a věř že to dolů ještě půjde. Nemusí to skončit zrovna na 70-ti kilech, ale pro Tvé tělo už to, co jsi ze sebe odhodila je úžasné a věř že srdce i klouby se radují. A o tom to hlavně je!

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
marie S.

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 11:37 am    Předmět: Citovat

lecramco, užasná rekapitulace, moc ti to sluší. Já mám sice taky tak 74-75 kilo, ovšem při mé podvýšce Laughing Laughing ale já jsem s tím celkem pokojená. Na jaře plánuju plastiku stehen, s břichem se uvidí, ještě by potřebovaly špeky sundat. Blbý je zase nemůžu cvičit , mám zřejmě něco s bederní páteří, skříplej nerv, musím na neurologii, byla jsem fčera u obvodní. a ta říkala honem honem, bude hůř.Noha mi brní , pálí a v kříži jakoby bylo něco seklého, kolikrát než si sednu tak nadesetkrát než najdu nějakou vhodnou polohu. Kolikrát raději v socce stojím,představa že si budu pět minut sedat a pak musím vstát... horší je to v autě. Tak dokorka říkala necvičit, na rotoprdu nešlapat dokud se nepřijde na to co to je. mám radost Twisted Evil

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 11:39 am    Předmět: Citovat

Fakt se začínám těšit,teda stále jsou obavy,jestli mi udělají rovnou ty dvě operace jak tu někdo psal 2v1 Laughing Laughing . Ale snad ano. Jak mi pan doktor povolil bandáž,tak mám konečně pocit,že mi nepraskne hrudník. 30tého bychom se měli sejít v Turnově,pokud se chce někdo přidat,Beruška tam jede na kontrolu...a já bych vás ráda poznala...jste má inspirace..tak bych ráda i na živo Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy,už znám Lú..moc bezva mamina...je to můj hubnoucí vzor... Embarassed Embarassed Embarassed Razz Razz

Naposledy upravil Hannach11 dne pá říjen 17, 2008 6:23 pm, celkově upraveno 1 krát.
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 11:40 am    Předmět: Citovat

Maruško,ty si umíš taky užít vše co jde...au Shocked Shocked

lecramka

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 11:41 am    Předmět: Citovat

Maruško to vypadá jak něco skříplýho ne? Hnus fialovej fakt. No já necvičila už od dubna. Jsem lajdák. Po operaci jsem nesměla a nyní už sice mohu ale nějak se k tomu nemohu dokopat. Tak o tom pouze žvaním a skutek utek Smile Hele ty podvýško - ten výraz mě dost pobavil Smile Trefný! Ty jsi celá drobná a to bříško - to se dá schovat, dnes jsou v módě trika přes prsa a pak plandavá a to může být tvůj styl. Nožky máš hubený tak k tomu těsné kalhoty a jsi štramanda .-)

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
ALENA

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 8:01 pm    Předmět: Citovat

lecramko Marcelko, to je krásná rekapitulace, moc ti to přeji na fotkách vypadáš báječně Wink Wink Wink tak si užívej nového těla a s těma chlapama máš pravdu, když jsem mívala tak 85 kg, tak koukali a dnes koukají také, ale takovým zvláštním jakoby mrtvým pohledem Laughing Laughing Laughing Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
ALENA

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 8:13 pm    Předmět: Citovat

Maruško ty jsi teda opravdu vychytávač všech komplikací a problémů Evil or Very Mad Evil or Very Mad tak nic nedělej ať je ti líp i když tyhle věci bolí i když neděláš vůbec nic Sad Sad to sedání znám, když mě chytnou záda stačí chvilku stát na místě nebo zajet třeba do Globusu nakoupit a nejsem schopná se posadit do auta, šílená bolest a při vytupování to samé, navíc se nemůžu potom postavit rovně a chodím v předklonu, no hnus Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil tak opatrně, mě pomáhá trošku mazat MOBILINEM nebo MUSKUSANEM Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Romana

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 11:51 pm    Předmět: Citovat

lecramko krásná rekapitulace moc ti to přeji a gratuluji a užívej si všeho plnými doušky Razz Razz

Maruško teda holka ,ty pořád máš nějaké trable Mad to tě úpřimně lituji ty už jsi toho zažila dost tak by ti ty potvory co bolí měli dát už pokoj Evil or Very Mad ale ty jsi bojovník ,zatneš zuby a zvládneš to ,tak se šetři ať tě to dlouho nebolí Exclamation Exclamation Wink

Alenko jsem se musela smát jak jsi psala mrtvý pohled Razz Razz
no jestli máš na mysli takové,které vypadají tak jako já když jsem bez nálady tak to je přímo vražedný pohled Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ppperla

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 11:41 am    Předmět: Citovat

Ahoj,

já jsem se rozhodla, že na operaci nepujdu teda na bandáž žaludku.Už jsem volala taky psycholožce a taky jsem psala doktorovi.Psycholožka byla ráda i semnou , že si taky mylsí že to mám zkoušet ješt ěsama.

Pořád jsem nad tím přemýšlela a pořád vidím jak každej s bandáži po dvou letech přestává hubnout a tak si říkám za dva roky bez bandáže přece musím zhodit i já je to dlouhá doba .

Řídím se zdravou stravou něco jako jste to co jíte no prostě zase sihlídám jídlo a zapisuji a jsem i ráda že jsem se tak rozhodla.Pro bandáž s emužu rozhodnout kdykoliv.

Manžel je moc rád že na bandáž nejdu.podporoval mě , ale sám si to moc nepřál a tak je rád a moc mi v hubnutí fandí.

A já?jsem spokojená a to je to nejhlavnější.Všem vám přeji hezke hubnutí

Ahojte a jsem ráda, že jsem tady našla pár super lidiček
Olča

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 3:06 pm    Předmět: Citovat

ppperla - Pokud jsi se tak rozhodla a myslíš, že to vydržíš a budeš stále jen držet diety a nebudeš si moc dát na co budeš mít chuť tak ti to přeju a držím pěsti. Já vím o čem mluvím 2 roky jsem věděla o bandáži a stále jsem si říkala to já přece nepotřebuju vždyť shodím i bez toho, ale bohužel. Shodila jsem 15 kg a dál to už nešlo i přesto, že jsem dodržovala dietu jsem přestala hubnout pak jsem se naštvala a začala zase jíst to trvalo asi 4 měsíce a stále dokola. Teprve potom jsem si uvědomila, že tu bandáž opravdu potřebuju a že jsem promeškala zbytečně 2 roky. Promiň, ale něky mi příde, že nevíš co vlastně chceš. Neřiď se tím, co říká tvoje okolí, ale co chceš opravdu jen ty sama. To je i moje zkušenost.
Rendy

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 3:21 pm    Předmět: operace Citovat

Oli máš pravdu já natom byla stejně,taky jsem držela dělenou stravu,od doktorky léky a výsledek byl ten,že jsem sice dala kila dolů ale jsem to zase nabrala i dvojnásobně zpátky a pak přišly zdravotní problémy a už jsem co jsem nabrala nešly ty kila dolů maximálně 2-3 kila což není dost na moje záda a klouby tak jsem se letos v červnu rozhodla jít na bandáž a jsem velmi ráda,že jsem do toho šla sice nehubnu jak tu ostatní ale za 3 týdny dát dolů 5kilo a kevšemu dát 1kilo tuku dolů tak si myslím,že pro mně je to uspěch a kevšemu jsou mi kalhoty,halenky adt volné a cítím se opravdu skvěle a věřím,že ještě dát kila dolů a já si věřím,nechci tě Ppperlo přemlouvat je to tvoje rozhodnutí,alé já bych už nad tím ani minutku neváhala a jsem ráda,že jsem do toho šla a mám potoporu i u rodiny a jsem jim velmi vděčná. Very Happy Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ppperla

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 3:39 pm    Předmět: Citovat

No uvidíme jak mi to pujde, ale podívám s ena jste to co jíte a je vidět že to hubnutí tam jde i těm co říkal yže jim to nejde a jak to krásně jde a tak se nebudu vymlouvat a budu hubnout. A to není dieta to je zmněna životního stylu.To není otom, že když má člověk na něco chut tak že si to nedá .Když má člověk na něco chut tak si určitě dá jen toho nesmí sníst po kilech. Však uvidíme neřešte to.Jen jsem vám to chtěla oznámit jaké je mé rozhodnutí. Jsem mladá a tak operaci vidím opravdu jako poslední východisko. zákroku v Ostravě se boím a jinam mě nikdo vozit nebude.Já řidička nejsem .
Rendy

PříspěvekZaslal: so říjen 18, 2008 3:43 pm    Předmět: operace Citovat

to jsi špatně vyložila mně jen líto,že jses tak rychle rozhodla já nejsem stzěch abych někoho přemlouvala to je každýho věc víš Question

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: