Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
majda

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 6:21 pm    Předmět: Hannach11 Citovat

super no vidíš Smile věřím že se to povede Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hannach11

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 6:23 pm    Předmět: Citovat

No nebudu říkat hop,dokud mě nešmiknou...pak budu jásat...ale stejně vám všem děkuji za podporu.... Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Rendy

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 6:26 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

Moc ti přejí aby ti to dobře dopadlo a ty byla konečně spokojená a netrápila se.Rendy Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Hannach11

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 6:34 pm    Předmět: Citovat

Díky Razz Razz Razz Razz

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 6:43 pm    Předmět: Citovat

Evi - to je bezvadná zpráva !!! Budu ti moc moc moc držet palce !!!

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hannach11

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 6:53 pm    Předmět: Citovat

Jé jsi mě předhonila,už jsem ti zrovna psala SZ...díky díky díky...a snad toho 30tého v Turnově...

Libuše

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 8:52 am    Předmět: Citovat

Hannach11 držim ti palce. LU máš krásných kil dole Gratulují.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Iri

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 12:24 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holki!!! Tak Hannah11 držím ti mocinky pěstičky, já taky už začala uvažovat jestli by mi nepomohli takhle, ale zas na druhou stranu si říkám, že už to u mě není taková hrůza a pokud nebudu přibírat tak to zvládnu, mocinky ti držím pěsti a moc pozdravuju a pak dej vědět, neboj dobře to dopadne a kdyby ti to nemohli udělat hned, tak tě jistě vezmou potom, hlavně tu šanci nezahazuj-třeba i za pár měsíců!!!myslím, že jsme všechny vděčné za takovou šanci a pomocníka při hubnutí!!!držím pěsti papa Iri

PříspěvekZaslal: čt říjen 16, 2008 1:06 pm    Předmět: Citovat

Libuško - děkuju Embarassed . Ty jsi taková tichá voda a přitom už máš dole hromadu kil !!! A to u lidí tvé věkové kategorie (snad se neurazíš) je výkon dvojnásobný,neb je hubnutí mnohem těžší Exclamation Exclamation Exclamation

[/url]
lecramka

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 7:11 am    Předmět: Citovat

Holky - přesně před rokem - touto dobou - jsem usínala na operačním sále a hlavou se mi honilo zda dělám dobře nebo ne.... Na tom stole leželo 110 kilo živé váhy, které obsahovalo více než 36 kilo tuku!!! Pohled na to tělo určitě nebyl nikomu příjemný - a přiznávám že ani mně. Když jsem šla proti zrcadlu nebo proti výloze kde byl můj odraz, raději jsem otáčela hlavu abych se neviděla, mé BMI se blížilo k číslu 40 kde začíná morbidní obezita - a to slovo morbidní mi znělo velmi smutně. Jako že jsem člověk k ničemu, méněcenný který navíc za pár let skončí s oddělanými klouby a díky vysokému tlaku, cukrovce a kdoví čemu ještě skončí se svým životem velmi brzy,,,, Ano, takhle jsem se na sebe dívala. Dnes je vše úplně jinak. Vážím o 35 kilo méně, operace mi pomohla k tomu že je ze mě sebevědomý člověk za kterým se dokonce otáčí i muži (Och jak úžasný a dlouho nepoznaný pocit!), tlak mám spíš nízký, veškeré krevní hodnoty jsou v pořádku nebo spíš nižší (cholesterol, cukr) a tuku mám v těle necelých 22 kilo (normál je do 19,9 kg ale ta dvě kila už mě tak moc netrápí). Možná vás svou rekapitulací nudím, ale - je mezi vámi spousta těch které se stále rozhodují zda jít či nejít - tak říkám za sebe - NEBOJTE SE a jděte do toho!!! Opravdu to za to stojí. Vybíráte si oblečení u zcela jiných stojanů, prodavačky vám lichotí že máte hezkou postavu a vy se fakt cítíte skvěle. A to za to stojí. Zároveň děkuji všem které mi tu už více než rok dělají společnost. Pomáhaly mi před mou operací, pomáhaly mi při mých drobných nezdarech či pochybnostech, rozebíraly se mnou všechny mé problémy apod. Díky moc za toto forum, díky moc za všechny ty lidičky které jsem zde poznala.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 8:19 am    Předmět: Citovat

lecramka napsal:
Holky - přesně před rokem - touto dobou - jsem usínala na operačním sále a hlavou se mi honilo zda dělám dobře nebo ne.... Na tom stole leželo 110 kilo živé váhy, které obsahovalo více než 36 kilo tuku!!! Pohled na to tělo určitě nebyl nikomu příjemný - a přiznávám že ani mně. Když jsem šla proti zrcadlu nebo proti výloze kde byl můj odraz, raději jsem otáčela hlavu abych se neviděla, mé BMI se blížilo k číslu 40 kde začíná morbidní obezita - a to slovo morbidní mi znělo velmi smutně. Jako že jsem člověk k ničemu, méněcenný který navíc za pár let skončí s oddělanými klouby a díky vysokému tlaku, cukrovce a kdoví čemu ještě skončí se svým životem velmi brzy,,,, Ano, takhle jsem se na sebe dívala. Dnes je vše úplně jinak. Vážím o 35 kilo méně, operace mi pomohla k tomu že je ze mě sebevědomý člověk za kterým se dokonce otáčí i muži (Och jak úžasný a dlouho nepoznaný pocit!), tlak mám spíš nízký, veškeré krevní hodnoty jsou v pořádku nebo spíš nižší (cholesterol, cukr) a tuku mám v těle necelých 22 kilo (normál je do 19,9 kg ale ta dvě kila už mě tak moc netrápí). Možná vás svou rekapitulací nudím, ale - je mezi vámi spousta těch které se stále rozhodují zda jít či nejít - tak říkám za sebe - NEBOJTE SE a jděte do toho!!! Opravdu to za to stojí. Vybíráte si oblečení u zcela jiných stojanů, prodavačky vám lichotí že máte hezkou postavu a vy se fakt cítíte skvěle. A to za to stojí. Zároveň děkuji všem které mi tu už více než rok dělají společnost. Pomáhaly mi před mou operací, pomáhaly mi při mých drobných nezdarech či pochybnostech, rozebíraly se mnou všechny mé problémy apod. Díky moc za toto forum, díky moc za všechny ty lidičky které jsem zde poznala.

Tak to ti moc gratuluju,taky toužím po 75kg...no možná za rok se taky pochlubím....Eva

lecramka

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 9:35 am    Předmět: Citovat

Evi určitě ano - věř že to všechno dobře dopadne a pak pojedeš jak dráha Smile

42 let
Rendy

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 9:44 am    Předmět: Citovat

Ahoj Lecramko tak to je užasné i já jsem se rozhodla jít do toho abych taky vypadala hezky a mohla si koupit na sebe něco pěkného,a aby mně nebolely klouby adt.Je to skvěle zatím za 3 týdny mám 5 kilo dole a tuk 1 kilo ale ono to pomalu půjde dál věřím si a to je hlavní že Question Moc ti fandím co jsi pro sebe udělala a je to moc krásně napsáno i já jsem se tak na sále připadala jako horda sádla jinak se mněj pěkně a zase něco napiš je to pro nás inspirací Very Happy Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 9:49 am    Předmět: Citovat

lecramka napsal:
Evi určitě ano - věř že to všechno dobře dopadne a pak pojedeš jak dráha Smile

Ahojky,moc děkuju,snad se můj sen splní a mě říznou nejednou a já za 3 neděle bud moct napsat,že jsem nechala nějaké to kilčo v nemocnici,že je mi dobře a že hubnu...už se na to moc těším....

lecramka

PříspěvekZaslal: pá říjen 17, 2008 10:23 am    Předmět: Citovat

Rendy počkej za rok - také tady budeš psát ódy na to jak jsi hezká a jaké sis koupila skvělé oblečení. A ty Evi taktéž. Uvidíš že všechno dobře dopadne. Jsem ráda že jsem sem tehdy přinesla zkušenost z Turnova. Do té doby tady o něm nikdo nevěděl a za ten rok už vás tam byla spousta - a nezaznamenala jsem jedniný negativní ohlas. I to o něčem svědčí Smile
Držím palečky.

42 let
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 306, 307, 308 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: