Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Iri

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 9:40 am    Předmět: Bandáž- odstranění Citovat

Ahojky holky, tak mi bylo kočkama tady doporučeno, ať tady písnu pro vás které se rozhodujete, zda jít na bandáž, co to pro mě znamenalo....
V roce 2006 v září jsem byla na operaci bandáže-adjustabilní(108kg)
Operace proběhla bez komplikací, a já začla nový hubnoucí život! Trvalo rok než jsem začala mít problémy, nejdříve jsem v září 2007 byla na "upuštění tekutiny z kroužku" protože se mi bandáž ucpala, zřejmě slupkou z rajčat, dva dny před navštívením lékaře, jen blití a strávený čas v posteli, protože se ani chodit nedalo jaká to byla bolest..... (myslela jsem, že si s tím tělo nějak samo pomůže)...po upuštění okamžitá úleva, dokonce bylo slyšet jak to něco prošlo kroužkem.... od té doby jsem měla veliké problémy, cokoliv jsem snědla, pokud to nebyla pouze tekutá strava, tak jsem šla okamžitě zvracet, takže jsem jedla opravdu velice vybíravě, ale ani to nezabránilo tomu, že mi bylo téměř pořád zle, nebo mě prostě jen břicho(žaludek)bolelo.... V prosínci 2007 jsem zničeho nic začala jen zvracet, neudržela jsem v sobě ani vodu, po třech dnech, kdy už jsem byla totálně vyčerpaná a dehydrovaná, jsme jeli do nemocnice, kde mě z kapáků musela sestra pořád odpojovat, protože jsem musela zvracet, nikdy jsem nezažila takovou slabost, ještě nutno dodat, že mě v nemocnici moc nepomáhali, žaludek jsem měla neustále přeplněný slinami, které se tam hromadili, to co ze mě šlo, bylo jakoby černá zdrclá krev....no v noci napadlo sestru!!!!! že by mi mohli dát hadičku přez nos do žaludku, tím pádem mi nesmírně ulevili, protože okamžitě všecky tekutiny šly hadičkou ven a já cítěla úlevu jak hrom-podotýkám díky sestře!!!! nebudu vám psát jak skvěle doktoři dělali gastro, co mi mohli vše poškodit, když mi dali krkem kameru a hadičku z nosu nevytáhli.... no po 7 dnech na kapácích zjistili, že už mi nemůžou pomoci a musí to jít ven, takže celkem jsem byla v nemocnici 10dnů, na kapákách, nevěděla jsem co se mnou je, a po operaci mi to taky nebyl schopen nikdo říct, pořád jsem cvhtěla vědět jestli jsem uděla chybu já, nebo proč.... Před odchodem mi šeptla sestřička, že mi hadička od komůrky přirůstala k játrům a tím pádem jakoby strhla žaludek, proto se stal neprůchodný.... proto mám svědomí čisté, že jsem se nepřežírala a není to mojí vinnou...
Moc mě to mrzí, ale co naplat, jinak před operací než jsem bandáž dostala se ke mě chovali naprosto úžasně, jen pokud jsem měla problémy, tak mi nejvíc pomohla ta sestřička... samozřejmně, že doktoři taky odvedli dobrou práci, jen někteří by potřebovali víc citu....
Nechci vás žádnou strašit, ale napsala jsem jen to co jsem zažila a řeknu vám holky, kdyby mi někdo řekl, co mě čeká, tak přez to do toho jdu, před bandáží jsem měla 108kg, byla jsem téměř chodící mrtvola, bez sebelásky a když se na mě někdo podíval, tak jsem věděla, že je to jen aby se mi smál, jaká jsem hrozná....teď se snažím udržovar a i když nejsem optimální (86kg) tak je mi nádherně, jsem na sebe pyšná a jsem moc ráda, že mi bandáž pomohla. Kdyby jste mě znali před tím, tak určitě poznáte rozdíl a to nejen podle kyleček, ale i podle vztyčené hlavy vzhůru!!!
Takže všem vám mocinky přeju krásné hubnutí a držím pěstičky všem!!!papa Iri Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rendy

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 9:50 am    Předmět: operace Citovat

Ahoj Iry tak jak to tu pročítám ten tvůj příběh tak si si prožila opravdu dost až jsem stoho zdrcená sdnad nebudu mít takové problémy jsem sice krátce po operaci a mně do ted nejde sníst třeba malý krajíček veky ze sýrem neprojde to tak jen tekuté snad se to časem poddá doufám v tom.Jinak ti přejí aby to bylo už lepší a nemněla náké komplikace.Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
wexus

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 10:18 am    Předmět: Citovat

co piše Iri mužu potvrdit zname se spoustu let a to že se po bandaži sni stal uplně jiny člověk je Very Happy je pravda pravdouci.Takovy rozlet se hned tak nevidi. Jinak Iri poděděne kalhoty budu vracet už ted je mam v pase o8 cm větší.

[/url]
Karla

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 11:09 am    Předmět: Citovat

Vítám Tě Wexus a gratuluji k operaci a přeji,aby Ti šla kilča krásně dolů jako teď Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
ALENA

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 1:57 pm    Předmět: Citovat

Iri díky moc za příspěvek, je moc fajn, že jsi nám sem napsala i negativní reakci při bandáži Exclamation Exclamation Exclamation ono je to potřeba také psát z té druhé strany, aby ti, co mají problémy se nelekli, že něco udělali špatně oni a nepřestali sem chodit a komunikovat s ostatními o svých problémech Wink Wink když má někdo problém a zde čte jen samé kladné informace, tak se potom někdo stydí sem napsat a trápí se sám a to není dobré ani pro něho ani pro nás ostatní Rolling Eyes Rolling Eyes já ti ještě jednou moc děkuji a věřím, že pokud je tu více lidiček, co mají jakékoliv problémy po operaci, že nám sem napíší Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gabča

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 2:47 pm    Předmět: ... Citovat

Iri,
díky za příspěvek, doufám, že už budeš mít klid a hlavně se Ti podaří udržet váhu. Držím palce !!! :

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
trixl

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 4:06 pm    Předmět: Citovat

Holky jste hrdinky ... a myslím si, že už by to stálo za nové téma - možné potíže s bandáží nebo tak nějak. Už se tu svěřuje víc a víc lidí.
Iry tak ať už je jen líp.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Iri

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 7:14 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky, no mě je už jen a jen dobře, jen to musím držet, kdybych se rozjedla, tak to mám nahoře spátky a toho se opravdu bojím!!! Taky Majčo, kalhoty nevracej a pošli dál!!! žádné velké věci nechci!! jak mě začnou kalhoty tlačit, tak vím, že jsem skrblík si něco většího koupit a hned se víc hlídám, takže nic velkýho nepřeneseš přes práh Laughing Jo a kočeny určitě tady dejte nějaké nové téma o těch problémech s bandáží, protože já opravdu v té nemocnici byla utrápená z toho, že si za to mžu sama a probrečela jsem tam noci.... jo a ani když mi to vzali nejní úplně nejlépe, mám potíže s větry, a musím dělit stravu jinak mě bolí střeva... No teďka už nemám pomocníka, a musím to zvládnout sama Wink No a ještě k těm rohlíkům, ty jsem nemohla celý rok, okamžitě bylo ucpáno a taky kuře jsem nemohla ani rýži, jinak myslím všechno... když si na něco vzpomenu tak písnu, už je to zase rok tak jsem zapoměla... jo a když se mi udělalo moc těžko, tak mi pomáhala kofola, ale jen hlt, dva... ale naopak kamarádka s bandáží jí dodnes nemůže, myslím, že problémy jsou opravdu individuální a každá reaguje jinak, dneska si taky myslím, že to moje tělíčko nechtělo nic cizího! No a to bych chtěla silikony, tak nevím Laughing ale vážně, je to po těch zhozených kilíčkách docela potřeba, škoda že to nehradí pojišťovna co?! papap Iri Wink
Hannach11

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 8:43 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,IRI..jsi statečná..já zvracím už 4 měsíce..sice né pořád,ale i tak se vždy hrozím..ta hrozná bolest za hrudní kostí...bohužel zvracení mi nejde,musím se nutit,když se nevyzvracím,je mi na omdlení..nakonec jsme zjistili,že mi v Liberci udělali blbě bandáž a ona prostě sjela...v Turnově si ze mě dělají srandu,že když jsem přežla péči v Liberci,že už přežiju všechno. No na klidu mi to nepřidalo,jdu na vyndání a následně tubulizace,bohužel nemám morálku se uhlídat...Tak držím všem palečky a pokud máte pb,ptejte se doktorů..já se teda taky ptala,ale mě bylo řečeno,že zvracení je princip bandáže...ještě,že mě Jana a jiní vyslali do Turnova..ještě jednou díky....Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Taky10

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 9:02 pm    Předmět: Citovat

Holčiny, moc Vás všechny zdravím a novým i starým lidem zde na foru přeji moc kilíček dolů a skvělé hubnutí...bohužel a omlouvám se moc teď opravdu nemám čas přispívat a dělit se o zážitky, je toho nějak moc, taky rodinné problémy, mnoho práce a děti....prostě optavdu nestíhám....pokusím se s tím něco udělat, slibuji, ale teď to opravdu zatím nejde.....jen Vás chci všechnyx moc pozdravit, občas sem na Vás kouknu a mám z Vás radost......tak na mě nezapomeňte, i já na Vás myslím a kdyby byl nějaký srazík...určitě si na mě vzpomeňte, to si to nějak zařídím, abych byla mezi Vámi.........to já mocinky ráda, mějte se krásně a zdravím opravdu všechny a zase dám o sobě vědět i nějaké fotky na studentku...krásné podzimní dny přeje Martina.....jinak váha je taková, jako na metříku, dolů mi to teď moc nejde, ale hlavně, že to nejde nahoru, držte se všichni, držím palečky.....
ALENA

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2008 10:07 pm    Předmět: Citovat

ahoj Martinko taky tě moc zdravím a vzpomínám na Prahu Laughing Laughing Laughing i moje kolegiňka z práce stále vzpomíná, jak jsme se krásně bavily a všechny, co tam byly moc zdraví Wink Wink Marti až budeš mít klidněji, tak ty sem zase začneš chodit a psát nám krásné zážitky Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Hannach11

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 1:22 pm    Předmět: Citovat

Tak dneska jsem se dozvěděla,že mi asi udělají odstanění a tubulizaci v jednom,jsem tak ráááááádááááááááááááááááááá. Eva

martina

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 1:28 pm    Předmět: Citovat

No tak to ti moc přeju. A je to taková naděje i pro mně, že je to možné najednou. Mám jako ty strach, že bych se k tomu 2x nedostala. Budu to muset vyřešit i v práci a nechci říkat, proč jdu na operaci, a kdyby to šlo najednou, tak by to bylo OK. Budu čekat na další zprávy od tebe. Jseš přece jen o krůček přede mnou a já vím, že jdu správnou cestou.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Gabča

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 1:53 pm    Předmět: Citovat

Hannach11 napsal:
Tak dneska jsem se dozvěděla,že mi asi udělají odstanění a tubulizaci v jednom,jsem tak ráááááádááááááááááááááááááá. Eva

Evčo, to je super, tak přece jen operace 2 v 1 !!! Moc Ti to přeju.

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Hannach11

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2008 5:28 pm    Předmět: Citovat

Uvidíme,v jakém stavu bude žaludek,pan doktor říkal,že když se to udělá najednou,že je větší riziko pooperačních komplikací...ale uvidíme,na druhou už bych asi sílu,odvahu a čas nenašla,mám dvě treperendy,na kterých jsem hlavně já závyslá...asi víte o čem mluvím. Ale určitě dám potom vědět co a jak. Díky i za podporu,velmi mě to pomáhá...jsem nějaká na hadry..bojím se,chci už aby
to bylo za mnou a já začala hubnout...tak hurá do toho Very Happy Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: