Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 301, 302, 303 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rendy

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:10 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

Tak to je teda jednání to je teda zdravotnictví a ještě jim máme platit,vždtit on je prímařem na oddělení tak snad by mněl pacienta prohlídnout né Question Tady je prominte mi ten výraz ,,,bordél.

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marie S.

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:11 pm    Předmět: Citovat

hannach je mi líto, že si vybíráš komplikace, já vím jaké to je, ale tohle! Kdoví čím je to způsobené, je pravda, že se to může stát, na jiném serveru píše milča-berča že se jí to taky stalo, je to nepříjemné, držím palec aby se vše vyřešilo, ale co stím to nevím... Crying or Very sad Wink

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marie S.

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:29 pm    Předmět: Citovat

našla jsem toto, týkalo se o neadjustabilní, ale adjustabilní mmůže mít jak vidno stejný problém http://www.clsjep.cz/Ukazclanek2.asp?clanek=5389&jazyk=&cislo=289

Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:33 pm    Předmět: Citovat

maruško,jsi poklad a já ti moc děkuji..Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:39 pm    Předmět: Citovat

Děkuji všem,kdybych vás neměla,už se hroutím...opravdu díííííííííííkyyyyyyyyyyyyyyyyy Embarassed Embarassed Embarassed

Rendy

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:41 pm    Předmět: operace Citovat

Beruško a Rockerovy přejí brzké uzdravení a že to máte zasebou a hurá do hubnutí Very Happy Rendy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
lecramka

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:53 pm    Předmět: Citovat

Beruško , když si vzpomenu jak jsem se před rokem touto dobou chystala do Turnova na operaci , byla jsem plná obav a nikde nenašla nikoho se zkušeností s Turnovem.... No hlava plná otazníků, večer před operací deprese zda dělám dobře a zda nepřijdu svou blbostí o život (operace je fakt dost závažná). No dnes už mohu pouze rekapitulovat - a bylo to nejlepší rozhodnutí mého života. A mám pocit že MUDr Hrubý si na nedostatek práce opravdu nemůže stěžovat. Před rokem mi říkal že jsem snad druhá nebo třetí - nyní po roce vás tu je tolik že už se to dá určitě počítat na desítky - a všechny mluvíte velmi pozitivně. Jsem ráda že jsem sem zpočátku přispěla radou která některým vám pomohla s rozhodováním- Tak Beruško - a nyní si jen užívej vše krásné co tě čeká - obdiv lidí kolem tebe, nákup nových krásných věcí apod

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 9:53 pm    Předmět: Citovat

a jak to v Turnově probíhá prosím,jdu 4.11. tak ať vím Very Happy
jinak držím palečky s hubnutímSmile

Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 10:13 pm    Předmět: Citovat

já měla nadstandard poprvé a bylo mi smutno,ale je fakt,že má člověk soukromí. Jen jsem chtěla vědět,jestli tě taky nechaj ležet jen v andělovi na chodbě,kde chodí každej,nic ti neřeknou,jen každej vezme kartu a řekne,hm už vím..to je super pocit..nevíš,jestli si o tobě myslej,že jsi neschopná,tlustá a ještě k tomu teď úplně ponížená,nebo co se děje,bylo mi hrozně...pak mě na sále odkryli a já zůstala nahá...byla to věčnost..nahá a s nohama roztaženejma..potupa největší...no nic,nebudu si stěžovat,bylo to mé rozhodnutí...

Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 10:37 pm    Předmět: Citovat

díky,docela jsi mě uklidnila,ale stejně je to blbej pocit...jdu na stejný zákrok třikrát..dvakrát úplně zbytečně..ale jo,chci to..chci být hubená..chci zažít tu euforii si vybrat v normální velikosti oblečení,nevypadat na fotkách jako obr...chci stačit dcerkám v jejich rozletu..víš,přeju si být ta hezká mamča...holky mám jak z cukru..nosej hadříky podle poslední mody(né že by na tom záleželo) ale jim to sluší a mě se to moc líbí...každý po nás pak kouká,ale nevím,jestli je to kvůli nim,nebo že jsem je ukradla,páč ony jsou hubeňoučké a já jsem jak mašina...asi to každá znáte...holky bruslej,jezděj na kole(malá teda na odstkovadle Very Happy ),jezdíme i na závody,starší jezdí na 4kolce..chci být všude s ní..ale nezvládám,jsem unavená a je mi špatně...tak mi držte palečky a ať se vám vyhnou pb a bolesti...

marie S.

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 10:48 pm    Předmět: Citovat

tedy hannach V tom Liberci to mi připomíná mé rodiště Sokolov, jak tam s mamkou zacházeli... a já četla na jejich stránkách že se chystají na bariatrické operace, to taky bude stát za to. V Turnově je určitě slušné zacházení jako na iscare, tam jedeš pod prostěradlem, všichni se usmívají, utěšují, pohladí, já nevím, to by měla být samozřejmost. Crying or Very sad UVIDÍŠ VŠECHNO DOBŘE DOPADNE! Já nevím jak ty, jseš mladší a chceš mimi, ale to by snad nemělo být ani po tubulizaci problém ne? Já pokud budu mít nějakou komplikaci s bandáží ( už nemám port a zkrácenou hadici někde v prostoru za žaludkem) tak si nechám bandáž odříznout i se žaludkem a je to. A možná bych to nechala rovnou i s kusem střeva, jako chce Martina. Na všechno se pana doktora vyptej , jestli by šlo obojí, ta milča psala že jde na tubulizace se sundáním bandáže do iscare a že ji to bude dělat Kasalický. Skoda že nepíše i sem. Ale jseš mladá a krásná holka se z toho vykřešeš!!! Wink Wink

Hannach11

PříspěvekZaslal: pá říjen 10, 2008 11:02 pm    Předmět: Citovat

mě pan doktor říkal,že tady to nikdo nedělá najednou...chtěla jsem to taky v jednom zákroku..já se ho poptám..díky za rady:-)
ale říkal,že to dělá někdo jen v Americe a že jen asi 3 lékaři...tak jsem zmatená

Rendy

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2008 7:20 am    Předmět: operace Citovat

Tak to já musím říct sice jsem byla operována v FN Hradci Králové,ale bylo to výborný ze zacházení pacientů,to samé jak píše Beruška i semnou zacházely moc dobře taky mně utěšovaly at se nebojím akorát nemohly mi napíchnout žíly to zabralo asi čtvrt hodiny mám mizerný žíly ale pak mi daly taky dejchnout kyslík a nevěděla jsem oničem až na dospáváku apak mně odvezly na pokoj a ten den přišel doktor co mně operoval mudr.Hroch jestly je vše v pořádků,ato než jsem šla na operaci tak ten den mi daly náký prášek na zlepšení nálady abych na to moc nemyslela,tak jsem stouhle FN opravdu spokojená Very Happy Rendy

trixl

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2008 9:26 am    Předmět: Citovat

Hanach teda fuuuuuuj ať se styděj. Byla tam operovaná jedna moje známá, před pár lety, ale to je cizinka, vynášela je do nebe, no bodejť, když cvakala přímo to se mohli přetrhnout a snesli by jí modré z nebe. Proč nemají ten samý přístup k pacošům "na pokladnu"? Už od vícero cizinců jsem slyšela jak je to u nás lepší než u nich a jak jsou naši dři šikovní. No asi jak kde a jak kteří.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Rocker71

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2008 1:23 pm    Předmět: Citovat

Ahojda holky,tak jsem doma po tubulizaci v Turnově,je to bezva cítím se fajn a říkám : MuDr Hrubý je vynikající odborník a skvělý člověk.Sestry jsou také výborné,dobře se o vás starají,no nemám nejmenší výhrady.Vřele všem dodporučuji
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 301, 302, 303 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: