Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 7:33 pm    Předmět: Citovat

Zdeni - děkuju Embarassed . Koukám,jak to jde parrádně tobě! Za chvilku budeš i ty docentka, že . . . ? Shocked

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lecramka

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 9:25 pm    Předmět: Citovat

Jinak co se týká Lú, Janaaaa a Renča levá - tak holky na vás já prostě nemám. Jste rychlíci. Takže jste mě v šílené rychlosti předjely a nyní už mi mizíte kdesi v nedohlednu. Ale přeji vám to - opravdu. Je super že to funguje!

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Karla

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 7:26 am    Předmět: Citovat

Reni,Lú a Jani děkuji Vám moc Embarassed Musím se s Váma podělit o obrovskou radost,dneska jsem se šla zvážit k mamce,protože mi doma váha nefunguje.Takže se jednou za čas vážím u ní Smile Konečně jsem se dočkala jsem docentka Very Happy Very Happy Very Happy Až budu doma tak si změřím metřík,je to super pocit Very Happy

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Rendy

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 9:25 am    Předmět: volná diskuse Citovat

Koukám holky jak teda válčíte z váhou kdyby i mně to tak šlo jak Vám ale jsem krátce po operaci tak to chce asi trpělivost.Manžel mi včera koupil předem k svátku dikitální váhu a ta teda váží přesně váží i tuky v těle adt .Jinak Vám moc fandím Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
janaaa

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 10:30 am    Předmět: Citovat

Karla napsal:
Reni,Lú a Jani děkuji Vám moc Embarassed Musím se s Váma podělit o obrovskou radost,dneska jsem se šla zvážit k mamce,protože mi doma váha nefunguje.Takže se jednou za čas vážím u ní Smile Konečně jsem se dočkala jsem docentka Very Happy Very Happy Very Happy Až budu doma tak si změřím metřík,je to super pocit Very Happy

Karli bomba, jsi šikulka gratuluji.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 11:06 am    Předmět: Citovat

Karla napsal:

Karli velká gratulace i já se těším až kouknu na váhu a uvidím docentku.Je to super pocit viď.Gratulace vím co to stojí.Zdenka Rolling Eyes

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Karla

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 11:08 am    Předmět: Citovat

Děkuji Vám moc holky Smile) Zdeni za chviličku už ji taky uvidíš ,jde Ti to moc krásně i všem ostatním Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Hannach11

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 11:27 am    Předmět: Gratulace Citovat

Ahojky,všem gratuluju,snad se mi to taky už hne...já pořád nic už 3 měsíce...objednala jsem se dokonce do obezitologické poradny do Turnova,v Liberci žádnou nemáme,tak snad mi pomohou a poradí...Jani,díky za rady a za podporu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
majda

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 12:27 pm    Předmět: Kájo Citovat

moc ti gratuluji jsi jednička Very Happy

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
majda

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 12:30 pm    Předmět: Zdeni Citovat

další kg dole super gratuluji Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
janaaa

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 1:14 pm    Předmět: Citovat

Zdeni gratuluju k dalšímu kg. Jedeš jako drak, za chvíli mě doženeš. Vím co tě to stojí.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2008 1:24 pm    Předmět: Citovat

Karli,moc moc gratuluju k devítce !!!! Jde ti to opravdu parádně !!!! Shocked Shocked Shocked

Lecramko - díky . . . Nicméně tvá kila i BMI mám ještě daleko Laughing Cool

[/url]

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 9:29 am    Předmět: Citovat

Ahoj všem,dnes je to přesně 9 měsíců od mé operace,tak mi dovolte trošku bilancovat. . . Výsledky totiž po pravdě předčily má očekávání. Od operace k dnešnímu dni mám dole 40 kg. Mým cílem - tedy snažila jsem se být realistka bylo 30 kg za rok. Nevím,jestli zrovna rychlost je tím kritériem,které je správné,ale jasně si vybavuju,že jsem před operací hltala metříky těch,kteří měli už dole více kil,počítala dobu od operace a snila o tom,že to zvládnu taky. Bohužel jsem někam pečlivě uložila své počáteční míry,takže nemůžu předložit kompletní přehled,ale alespoň jednu si pamatuju. Před operací v pase 125cm,dnes 86cm.
Život se mi mění k lepšímu. Morbidní obezita,kterou jsem si nesla životem,mi totiž bránila na plno si ho užívat. Nechodila jem mezi lidi,styděla jsem se projevit názor a prostě jsem se snažila být co nejméně nápadná,jen aby lidi neregistrovali má kila a já nemusela vnímat ty pohledy . . . Moc doufám,že se mi ještě vyplní další přání a má důležitá motivace,abych mohla slavit jiných 9 měsíců . . .
Čím dál tím víc si uvědomuju,že mě ještě čeká si váhu dlouhodobě udržet a že to bude ještě pořádná fuška,ale já věřím,že už nedopustím,aby se mi život vrátil do těch minulých kolejí.
Dostávám se k tomu,co pro mě znamená,že jsem objevila tohle fórum. Jsem si naprosto jistá,že kdybych se s vámi nepoznala - tedy zatím alespoň písemně,tak bych to takhle nezvládla. Tolik podpory a chvály jsem opravdu nezažila za celý předchozí život. Vlastně mě každá pochvala a komentář k fotkám od vás přivádí do neuvěřitelných rozpaků a samozřejmě z nich mám velikánskou radost . . . Je to odměna i motivace.
Důležité je pro mě vědět i to,že stejně jako já , máte i vy krize a pochyby a podpora,kterou tu nacházíme,nás drží nad vodou.Za to vám všem moc děkuju Exclamation Exclamation Exclamation

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

[/url]
Rendy

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 11:59 am    Předmět: volná diskuse Citovat

Ahoj Lu je to krásně napsáno a co jsi teda dokázala zchodit tolik kileček je to užasné a moc ti to přejí i já bych chtěla dokázat co ty Very Happy Rendy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
lecramka

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2008 12:42 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Lú - skvěle napsané. Opravdu. A téměř vše se shoduje s tím co bych napsala já. To že když je člověk obézní - má pocit méněcennosti, Víceméně se diví že se s ním vůbec lidi baví a má pocit že všichni vnímají jen a jen ta nadbytečná kila. Nezapomenu na situaci kdy mi můj mladší kolega v práci začal říkat Mama Kami a já si představovala Helenu Růžičkovou v této roli. Když jsem zjistila s kým už mě srovnává nebylo mi z toho nejlíp. Na firemních akcích jsem odmítala tancovat, neb jsem se styděla za své tělo apod. Určitě to většina z vás všech zná. Dnes mám váhu kterou jsem neměla téměř 20 let , jsem šťastná a zároveň dobře pohyblivá. Před dvěmi týdny jsem byla na dovolené kde jsme se seznámili s jedněmi lidičkami. Oba měli normální postavu a mě nejvíc potěšila věta od té paní kdy nějak přišla řeč na obezitu a ona mi řekla: No tak ty mí problémy s váhou určitě nebudeš, vždyť vypadáš dobře. Zírala jsem na ní a říkala si - no holka - kdybys mě viděla před rokem, mluvila bys hodně jinak... Takže držím všem palečky ať slyší jen a jen chválu a ať slaví své drobné úspěchy které člověka motivují jít dál.. nebo alespoň udržovat to čeho docílil.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Naposledy upravil lecramka dne so říjen 04, 2008 10:05 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: