Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 298, 299, 300 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iva63
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 4:44 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem, nepsala jsem delší dobu, ale pořád čtu všechny vaše příspěvky. Moc vás všechny obdivuju, jaké máte perfektní výsledky!!! Všem vám k nim gratuluju!!!
Dnes jsem byla v Turnově a dostala jsem termín operace 24.10. Pan doktor mi udělá kombinovanou operaci, tubulizaci i žlučník najednou. Mám z toho radost i strach zároveň, ale dvě mouchy jednou ranou budou za mnou. Tak mi držte pěsti, ať mi to dobře dopadne . Díky moc _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
Gabčo i já se přidávám k ostatním děvčátkům!!Vždyť už jen to,že jsi našla odvahu do toho jít,na to je potřeba obrovský kus odvahy!!!a ten zbytek?no to je prostě nádhera!!jestli dojdu do 100 pevně věřím,že ano,budu mezi nejšťastnějšíma lidičkama na světě,jen si vem,jak dlouho jsme si ty svoje polštářky střádaly a Ty ses jich za rok a půl zbavila skoro úplně..věř,že to půjde dál a budeš hubnout a hubnout až dosáhneš svého ideálu.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 5:04 pm Předmět: |
|
|
Iva63 napsal: | Ahoj všem, nepsala jsem delší dobu, ale pořád čtu všechny vaše příspěvky. Moc vás všechny obdivuju, jaké máte perfektní výsledky!!! Všem vám k nim gratuluju!!!
Dnes jsem byla v Turnově a dostala jsem termín operace 24.10. Pan doktor mi udělá kombinovanou operaci, tubulizaci i žlučník najednou. Mám z toho radost i strach zároveň, ale dvě mouchy jednou ranou budou za mnou. Tak mi držte pěsti, ať mi to dobře dopadne . Díky moc |
Ivy taky jsem měla 2V1. Žlučník i tubulizaci a jsem ráda, protože bez operace žlučníku bych se nikdy neodvážila na operaci žaludku. Ale takhle jsem si říkala, že když už stejně budu ležet na sále, tak do toho půjdu. Tak se drž a ať ti čas do operace rychle uteče. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dagy
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
vsechny vas moc zdravim. stale vas vsechny sleduji a skutecne mi to neda. vase vysledky jsou naprosto DOKONALE. nikdy bych bez vas nedokazala jit za svym cilem a vratit se na predtehotenskou vahu. docela se zatim dari, chute jsou strasny, ale nechci uz jiz ani o krok zpatky. mam jeste dlouhou cestu pred sebou. ale chci vydrzet. diky vam za to, mejte se a at jdou kila dolu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 5:15 pm Předmět: |
|
|
tedy jaani vyjádření 2v1 , jsem se nasmála. pokud to jde tak je to asi nejlepší, mě to najednou nechtěli udělat. no taky jsem se dočkala  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 8:55 pm Předmět: |
|
|
tak si vás tady čtu, jak krásně hubnete, chodíte na operace a pak se vracíte, všichni se moc snažíte, je to nádhera
Gábinko holky mají pravdu, já kdybych zhubla jen polovinu toho co ty, tak bych byla nesmírně šťastná, tobě to zase půjde dolů, jen buď trpělivá a vše zase bude fungovat i když mě se moc líbíš i nyní, vypadáš výborně
Jani taky jsem koukala na studentce, musí to hodně bolet, jsi jak po havárce  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 9:01 pm Předmět: |
|
|
Maruškoty tvoje diagnozy, to je vždycky počteníčko, holt jsi odsouzená mít vždy všechno daleko horší a problémovější než ostatní, jsi takovej obětní beránek, ale bojuješ statečně a hlavně s humorem  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Saxana
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 12:33 pm Předmět: Re: pro Terezu88 |
|
|
Pipča napsal: | mě doktor a rehabilitační říkala.
Dva dny nevycházet ležet doma a po hodince se projít. Nic těžkýho nezvedat. Třetí den vyrazit na malou procházku. Po vyndání stehů se všechno zlepší, přestanou táhnout.
Nechopenka se mi netýká, ale asi to bude podle toho kde pracuješ. Jestli tě čekají třeba těžký balíky, tak to doporučuju co nejdelší. Ale při sedavým zaměstnání cca 14 dnů.
Řídit auto mi dovolil cca za týden. Tak předpokládám, že po vyndání stehů už sednu za volant. Ale nákupy pro rodinu si odpustím nejmíň 2 měsíce. Nechám se rozmazlovat.
Posilovat opatrně je to břišní operace. Jelikož chodím na aquaaerobic, mám dovoleno jít tak cca za 1 měsíc s tím, že opatrně na levou nohu. Zvedat velmi málo, abych se nebouchla do žeber. A málo skákat. Mám prý nahlásit, že jsem po operaci a začít pomalu se cvičením. | ahojkyPipčo,kdy pujdeš cvičit do bazénu,šla bych s tebou,ale odpoledne,mám vycházky do 18,od kolika to je? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 1:21 pm Předmět: |
|
|
Moc děkuji za všechnu tu chválu. Mám vás ráda
Už se tu považuji skoro za "veteránku" , ale ráda sleduji úspěchy všech ostatních. Když jsem na fóru začínala, bylo mnoho hlasů, aby se ozval někdo, kdo je déle po operaci. Noví příchozí byli zvědaví, jak to vypadá dál, po čase . . . Tak jsem tady i proto, aby to bylo vidět
Trixl je neúnavná a úspěšná ve své redukci bez operace a dokonce mezitím stačila i porodit . A už je zase zpět a pokračuje.
Alenka tu zastupuje ty, kterým operace bohužel moc nepomohla, ale je rozumná a ví, že je štěstí i to, co se jí podařilo. Všichni víme, že za to, jak je disciplinovaná už by si dávno zasloužila být v cíli metříku.
Romanka si teď právě vybírá odměnu za své dlouhé hubnutí v podobě plast. operace, která z ní udělá zcela nového člověka. Člověka, který je pánem svého těla a zaslouží si upřímný obdiv a podporu.
Olinka už svůj cíl dosáhla, ale i tak sem občas zajde a my vidíme, že se úbytek udržet dá . . .
Mohla bych určitě pokračovat ale vy už snad víte, co jsem chtěla napsat.
Je dobré si pomáhat, posilovat se ve slabých chvilkách, svěřovat se s tím, co nás trápí a hlavně: žít pro radost sobě i druhým . _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Naposledy upravil Gábina dne so říjen 04, 2008 7:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Gábi je to krásně řečeno a není co ktomu dodat víc jste hold holky šikulky to je bez pochyp  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 2:58 pm Předmět: |
|
|
Gábinko teda to jsou tak pěkná slova ,že k tomu co jsi napsala není žádného komentáře jen to že je to vše pravda ,hlavně co se týká ostatních děvčat
No jinak myslím že veteránek je nás tu víc ale samozřejmě to myslím v dobrém ale to ty jistě víš
Jinak dnes jsem byla na kontrole - 9 den po operaci ,těšila jsem se že mě vytáhnou nějaké stehy a sponky (že jich mám v sobě víc než dost) ale prý ještě ne tak se dočkám až příští týden ve středu.Jinak se daří docela fajn jen ještě potřebuji pomoc při oblékání bohužel ruce ještě nefungují jak mají (sice nebyli řezané ale já mám řez vedený až skoro do půli zad tak proto ta moje prozatimní neohrabanost)  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
romanko, můžeš nám popsat operaci více, kdyžtak na studentce? _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 5:01 pm Předmět: Re: pro Terezu88 |
|
|
Saxana napsal: | kdy pujdeš cvičit do bazénu,šla bych s tebou,ale odpoledne,mám vycházky do 18,od kolika to je? | To máš neschopenku? Jestli jo tak není pro srandu králíkům. Vnitřní stehy se hojí až 6 týdnů. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pipča
|
Zaslal: pá říjen 03, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
pro Saxanu
plavat půjdu až se mi zahojej stehy. Ještě mám trochu strupy. Vidím to tak za 14 dní až 3 neděle. Hrozně mi to chybí.
CHodím do Dua a je to v úterý a čtvrtek od 17 hodin. (jestli to za prázdniny nezměnily)
Moc sem příspěvky nepíšu, ale ráda je od Vás všech čtu.
Cítím se velmi dobře. Jak když jsem nebyla na operaci, kromě toho že mnohem míň jím, a nemám hlad. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7YcqDo/]
[/url]
Ivana, 44 let, dcera 19 let, syn 17 let, vdaná
Bandáž 17.9.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sisa
|
Zaslal: so říjen 04, 2008 8:43 am Předmět: |
|
|
všechny zdravím tak už jsem doma z Iscare a s bandáží je mi docela dobře Jsem unavená a strášně mě bolí ramena prý se může stát že se tam usadí plyn kterým nás hustí u operace tak snad to brzy přejde Děkuju všem moc za podporu Večer před operací jsem chtěla utéct protože jsem viděla holky po operaci a moc se mi to nelíbilo ale vydržela jsem a jsem ráda jen vůbec nemám hlad a musím se nutit i do pití Personál byl úžasný a pan dr. Melechovský taky super ve čtvrtek jdu na stehy tak potom zasednu a udělám si i meřík Jen holky co jdete na operaci cokoliv vám nebude jasný nebo si nebudete jisté:PTEJ TE SE!!!!!!!!!! doktorů, sesřiček nebo nás co to máme zasebou Byli tam holky co sice šly na operaci ale skoro nic nevěděli |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|