Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5 ... 609, 610, 611 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 3:25 pm P�edm�t: |
|
|
ahojky v�ichni, tak jsem doma po kontrole a m�m od operace p�ed 5 t�dny dole 11,5 kg, tak�e m� v�ha kone�n� klesla pod 100 kg. No jsem nesm�rn� ��astn�, tak�e v�em, kter� je�t� v�haj� m��u jen vzk�zat - NEV�HEJTE A JD�TE DO TOHO. Budete spokojen�. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 3:56 pm P�edm�t: |
|
|
Tak jsem se s nik�m nepotkala,kontrola docela dobr� a� na ten j�deln��ek p�.doktorka mi napsala do zpr�vy,�e j�m t�m�� norm�ln� porce.Ale hubnu a to je d�le�it�,to m� zas pochv�lila,tak se to vyrovnalo.
No asi je to dost,zastavila se nad t�m �e sn�m dva ban�ny a jogurt.V�m �e to je dost,ale m�m prost� jinak hlad.No tak m�m zas p�ij�t za m�s�c s nov�m j�deln��kem.Tak mi dr�te at ty blb� porce dok�u sn�it |
|
N�vrat nahoru |
|
|
zuza.kl
Zalo�en: 24.11.2006 P��sp�vky: 15
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 4:12 pm P�edm�t: |
|
|
Martino moc gratuluji, pr�v� takov� zpr�vy m� utvrzuj� �e do toho jdu. V �ter� jsem byla na pohovoru u pana dr. F. a jsem objednan� na kole�ko. Pan doktor ��kal �e kdy� v�echno p�jde, tak bych mohla j�t na operaci koncem �nora jup����� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 4:23 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj holky,j� m�m t� po kontrole.Dnes jsem se poprv� na kontrole setkala s pan� doktorkou. A dobr�. ��dn� v�hrady pan� Dr. nem�la. Jen kdy� sem j� �ekla,�e si jdu dnes koupit pod strome�ek kole�kov� brusle,tak ��kala,�e to je nebezpe�n�.Jako �e by jsem si mohla pol�mat ruce apod...No ale u� jsem je p�ed p�r lety m�la,tak snad to bude O.K. A nev�m-asi bych P�ovi (5l) nevysv�tlila,�e pod strome�kem od Je��ka nic nem�m.Pak by mohl ��kat,�e jsem zlobila...
No ale nejv�ce m� pot�ila sest�i�ka,kdy� m� zv�ila a zm��ila.Ta m� chv�lila.
Jsem p�t m�s�c� po operaci a m�m dole 20 kg. Pas a boky -+ o 20 cm m�n�.
I kdy� jsou tady v�t�� borci se shozenejma kilama,ale j� jsme spokojen�!!!!Hur�.
Papa,L. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 5:41 pm P�edm�t: |
|
|
Holky Martino a L,hlubokosklon nad va�imi �sp�chy ,jste dobr�!!!!J� chci b�t taky docent a ono se mi to i p�es dopln�n� n�jak zaseklo. Mizern� v�noce,nej�m v�c ,ale je to v�echno tak dobr� a nezdrav� a v�ude v�m hned nalij� vaj.ko���ek a tv��� se ura�en�,kdy� nechcete pr�v� to jejich ochutnat.Asi budu rad�ji sed�t doma na zadku a bude klid.U� te� m�m hus� k��i z lednov� kontroly,to m� nebude pan doktor Melechovsk� asi chv�lit a usm�vat se.Bude �sp�ch kdy� se ta v�ha jen zasekne a neposko�� hore!!! Slibuju,�e se fakt budu maxim�ln� sna�it,h�bat se a ��kat ne ne ne.Tak �ensk�(i mu�sk�)dr�te se!Hodn� �t�st�,zdrav� a spousty sundan�ch kil.Pro�ijte v�ichni kr�sn� a spokojen� sv�tky . |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 5:43 pm P�edm�t: |
|
|
L-tak to hubnem �pln� stejn� zaj�mav� no u m� je to asi t�m �e m�m hodn� pohybu tak�e ty v�t�� porce st�h�m zpracov�vat.Tak to zkus�m j�st m�� a uvid�me jak p�jdu dol� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 5:57 pm P�edm�t: |
|
|
Belo ale aby sis pak moc nesn�ila baz�ln� metabolismus. �tu, �e ti hubnut� jde d�ky pohybu, nechala bych to tak, pro jistotu.
Tak jsem se dneska utrhla a s chut� sn�dla rohl�k a dva kraj�ce se s�dlem a� to d�m do tabulky, tak se mi z��t� )) |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 6:22 pm P�edm�t: |
|
|
J� trixl co to je baz�ln� metabolismus???
Man�el mi ��kal �e mo�n� jsem na band� v�bec nemusela j�t kdybych se sna�ila takhle jako ted,vlastn� nem�m jedin� den bez aktivn�ho pohybu.No ale nakoplo m� to a nev�m jestli bych dok�zala to j�dlo sn�it na tuhle porci co j�m ted.A norm�ln� m� pohyb moc bav�,je mi fajn,m�m lep�� n�ladu a tal��e u n�s l�taji jen v�jime�n� Tak�e endorfiny fakt existujou
Nev�m doktorka ��kala �e porce jsou velk�,ale j� nezvrac�m,nic mi nen� a hubnu tak�e to zkus�m sn�it tak jak mi �ekla a kdy� to nep�jde tak to nep�jde.Hubnu a to je pro d�le�it�.Sice nev�m jestli bych hubla kdybych nemakala,ale to mi je tak n�jak jedno.T�lo se mi kr�sn� zpevnuje,u� mi nevis� b�icho a takov� ty faldy na rukou.A prost� je mi fajn. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 6:59 pm P�edm�t: |
|
|
taky jsem se tam s nik�m nepotkala, ale je pravda, �e jsem p�i�la a b�hem 5 minut jsem �la k pani doktorce. Taky jsem se poprv� potkala s dr. Dole�alovou. Tak�e m�j pobyt v ISCARE byl asi tak 10 minut v�etn� z�choda. Jinak ��dn� j�deln��ek jsem dosud nepsala a ani mi nikdo ne�ekl, �e bych n�jak� ps�t m�la. Na kontrolu jdu 22. ledna. Tak se m�jte a Zuzko opravdu ti to m��u doporu�it. Bez bandu bych to sama asi nikdy nedok�zala a jsem moc r�da, �e mi tohle forum pomohlo k tomu, �e jsem se rozhodla a �la do toho. M�jte se moc a moc fajn |
|
N�vrat nahoru |
|
|
trixl
Zalo�en: 14.8.2006 P��sp�vky: 549
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 7:25 pm P�edm�t: |
|
|
belo - baz�ln� metabolismus, ten m�me ka�d� jinde, norm�ln� kdy� holka neblbne a p�im��en� se pohybuje, tak po��d je�t� m��e toho pom�rn� dost sn�st. Pak j� n�kdo �ekne nebo m� pocit, �e by m�la zhubnout a sn�� p��jem. Trochu zhubne, ale u� nem��e j�st tolik co p�ed t�m, proto�e si tlo zvyklo na sn�en� p��jem a to co je nad tu rovnov�hu (p��jem-v�dej) ukl�d�. Tak�e si d�v�ina sn�ila baz�ln� (z�kladn�) metabolismus. M�j pohled na to je ten, �e dokud hubne�, tak bys nem�la sni�ovat p��jem, evidentn� je tv�j v�dej vy���. Tak�e ten po�adavek p� dr pova�uju za ... nepat�i�n�. M� asi n�jak� svoje tabulky a tam se nevejde�, tak ti rad� n�co takov�ho. Moje dr i nutri�n� terapeutka mi naopak p��jem kv�li pohybu o n�co zv��ily, abych nehubla v�c ne� kilo t�dn�. A�koli se b�n� doporu�uje 4000-6000 kJ, m�m 7560-8820 kJ. No a jako t�hotn� bych asi m�la j�st o n�co v�c. Zat�m m�m probl�my s mo�ov�mi cestami tak u� dva m�s�ce necvi��m. A zat�m dr��m v�hu, co� je m�j c�l ne� se zase odp�chnu k redukci.
Belo jsi perfekt, m� band�, mo�n� bys j� nepot�ebovala, kdy� se pod�v� zp�tky. Ale jak sama ��k�, to �e ji m� ti pomohlo ke zm�n� a o to jde. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 8:58 pm P�edm�t: |
|
|
J� jdu na kontrolu 22.2.07
Kdy� pominu v�echny probl�my (osobn� apod.),tak tohle mi d�l� opravdu velkou radost a jsem moc a moc ��astn�,�e jsem do toho �la.
��astn� za shozen�ch 20kg!Opravdu moc!
Te� m�m 84 kg-prost� ��asn�.
L. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
magdalena
Zalo�en: 8.9.2006 P��sp�vky: 9
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 9:26 pm P�edm�t: |
|
|
Vyu��v�m tohoto f�ra a p�eji p. doc. �iern�mu, tak� jeho kolektivu z �razov� nemocnice v Brn� ��astn� a vesel� V�no�n� sv�tky a do Nov�ho roku hodn� zdrav� a pohody a tak� �sp�ch� v pr�ci. Ty �sp�chy v pr�ci se t�kaj� hlavn� n�s ob�zn�ch pacient�, a� u� p�ed nebo po band�i. Velmi si Va�� pr�ce cen�m (jsem p�esv�d�ena, �e nep�u jen za sebe). M� se po band�i natolik zm�nil �ivot, �e je ze m� �pln� jin� �lov�k. V��te, �e v�m o �em mluv�m - dr�ela jsem tis�ckr�t dietu, celkem 30 let - a� band� m� pomohla. Je�t� jednou d�kuji za to, �e jste, �e je toto f�rum, �e d�l�te v�born� svoji pr�ci. Zdrav� Magda. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
|
Zaslal: �t prosinec 21, 2006 9:50 pm P�edm�t: |
|
|
Jo trixl moc d�kuju,utvrdila jsi m� v tom co jsem si myslela. tak �e hubnut� zdar a s odvahou do toho |
|
N�vrat nahoru |
|
|
DanaI
Zalo�en: 24.11.2006 P��sp�vky: 53 Bydli�t�: �eskoslipsko
|
Zaslal: p� prosinec 22, 2006 5:27 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj, pro��t�m si dnes p��sp�vky, a vid�m, �e v�echny m�te dobrou zku�enost z band�e, �e hubnete, jste ��astn� a tak to m� b�t. J� jsem taky u� ud�lala prvn� krok, 21.12. jsem byla na pohovoru u Dr.Dole�alov�, band� schv�lila, tak�e m� �ek� 8.1. psycholog a 18.1. kole�ko. Dr.��kala, �e bych mohla na operaci j�t tak v �noru. V�echny v�s zdrav�m a dr��m palce a� v�m to p�kn� hubne i p�es ty v�no�n� sv�tky! |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jitka I.
Zalo�en: 12.12.2006 P��sp�vky: 45
|
Zaslal: p� prosinec 22, 2006 9:13 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj,tak to jsme na tom stejn� ja jdu 15.1. na kole�ko 25.1. k doktorce a kdy� v�e klapne tak v �noru na band�. V�em v�m tady dr��m palce a d�ky za p��sp�vky utvrzuje m� to v tom ,�e jsem se rozhodla dob�e. V�em p�eju kr�sn� v�noce a hodn� sundan�ch kil v roce 2007. D�ky Jitka |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|