Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 286, 287, 288 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kokos

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 9:03 am    Předmět: ??? Citovat

Se to dobře říká, ale nechci lítat pak po nemocnicích..................
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dasapo

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 9:07 am    Předmět: Citovat

Komplikace můžeš mít i po vytržení zubu. A to kvůli tomu taky neodložíš a nebudeš chodit s "bolavou hubou". Byla jsem na tom podobně jako ty ( s váhou) a dnes mám skoro o 20 kg méně ( za necelé 3 měsíce). Nebolí mě kolena ani záda jako dříve a spousta lidí mi říká, že mi to sluší. Zase dobíhám tramvaje a sportuju. Chce to ještě jiný komentář? Já kvůli těm věcem, o kterých píšeš, nakonec zvolila tubulizaci=sleeve resekci žaludku. Přečti si něco o tom a začni nový život Razz , je to super! Dáša

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
bestickova

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 9:25 am    Předmět: nebezpečí bandáže Citovat

Ahojky!!já na tom byla podobně jako Ty,3 roky jsem to zvažovala a když jsem se už nemohla unést,řekla jsem si a dost!!a dneska mi zbývá pár dní před resekcí žaludku a po tom,co jsem si přečetla tady na foru vím,že svého rozhodnutí litovat nebudu,ikdyž to bude ze začátku opravdu moooc těžké..

[/url]
kokos

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 9:27 am    Předmět: ???????????????? Citovat

Co to je ta resekce?
bestickova

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 9:29 am    Předmět: resekce Citovat

mrkni se na tenhle odkaz,je to tam všechno pěkně vysvětlené a je k tomu i obrázek
http://www.bandingklub.cz/tubulizace-zaludku.phtml

[/url]
janaaa

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 11:42 am    Předmět: Citovat

Ahojky kokosko, nedivím se ti, že máš strach. Nebylo by ani přirozené kdybys ho neměla. Je to rozhodnutí, které za tebe nikdo nevyřeší. Ty musíš vědět jestli ti všechny ty vedlejší účinky stojí za to, aby si se začala cítit jako člověk, aby ses nebála jít do společnosti, aby si na tebe neukazovali prstem. Ano máš pravdu, že jsou lidé, kterým to nepomohlo, ale bylo to opravdu bandáží? Nebylo to jejich neukázněností? Víš ona ta bandáž za tebe nezhubne, záleží opět jen na tobě, ty musíš hlavně chtít. Ona ti má pouze pomoct. Jestli ale této metodě nevěříš a tak k tomu i přistupuješ nejsi ten správný kandidát. Musíš věřit a udělat vše proto, aby si to byla zrovna ty, které pomohla.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kokos

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 12:24 pm    Předmět: ahoj Citovat

víš, já se chci snažit, ale všichni to tak komentují, jakoby to byla pomalu stejná dřina, to hubnutí s a bez bandáže
janaaa

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 12:41 pm    Předmět: Citovat

Kokosko, ale ona to dřina opravdu je. Bez kázně by nikdo nebyl tam kde je. Výhoda je v tom, že nepociťuješ návaly hladu, že ti stačí málo, aby si měla dost. Ale v případě, že neudržíš svoje chutě na uzdě, což bych řekla je kámen úrazu u diet, bylo to k ničemu. Budeš se přejídat, roztahovat žaludek, když budeš jíst kalorické bomby, tak to bude to samé. Je pak jedno jestli jíš málo, když ti to kaloricky vydá za oběd i s večeří, ale to jsou věci, které určitě znáš. Nic není zadarmo, a je proto nutný proto taky něco udělat.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Gabča

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 12:48 pm    Předmět: Bez práce nejsou koláče Citovat

Lucko,
hubnutí je vždy " běh na dlouhou trať", s bandáží i bez ní. Bandáž či jiná operace Tě přibrzdí jíst velké porce a tím tloustnout. Většina z nás, má nadváhu proto, že víc přímala, než vydávala. Shodit 30-50kg je prostě vždy dřina. Rolling Eyes

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 1:21 pm    Předmět: Citovat

Kokos - jak píšou ostatní - dřina to prostě je.Ale to omezení množství ti v té námaze uleví. A rizika ? Ano i ta jsou. Ne každý je bez komplikací.Taky jsem se bála. Zatím se mě žádné komplikace nedotkly a rozhodnutí jít na bandáž považuju za jedno z nejlepších,která jsem v životě udělala.
S těmi kily,co jsme si nahromadili,to už prostě bezpracně dolů nepůjde.

[/url]
trixl

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 3:01 pm    Předmět: Citovat

Kokos ještě se dvacet kil budeš rozmýšlet a pak zjistíš jak já, že se začnou navalovat zdravotní problémy, komplikace všeho druhu. Ten vzhled je jen taková špička ledovce. Obezita na BMI40 už je vražedná.
Bandáž je tak nejjednodušší a nejjemnější metoda co můžeš zvolit. když si to rozmyslíš jde to vrátit zpátky.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Renata Levá

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 3:24 pm    Předmět: Citovat

Kokos-musím se přidat k ostatní-nic není zadarmo.Ani jedna z nás nezhubla tak,že podstoupila nějakou operaci a ty kila zmizela-jakýkoliv bariatrický zákrok je jen obr berle k sebekázni-toto jsou slova mého pana doktora-kdo to nemá v hlavě srovnané tak je to zbytečné.Znám 2kluky co přejedli bandáž protože puding,šlehačka,zmrzlina a různé jiné dobroty tim žaludkem prostě protečou at máš žaludek jakkoliv velký.Někomu to jde rychleji,někomu ne ale důležité je chtít ten život změnit a dojít si pro tu pomoc.Já sama bych nikdy takhle nezhubla-můj věčnej boj-20kg dolů a 25kg nahoru byl nekonečnej!!!!! a ačkoliv si říkám,proč si do toho nešla dřív tak vím,že všechno špatné k něčemu dobré-musela jsem si dojít k tomu extrému a když se podíváš na moji výchozí váhu tak to extrém byl ,abych pochopila,že tady mám tehdy 2letého syna pro kterého tady musím být a né umřít ve 40na nějakou nemoc způsobenou moji tlouštkou.

Tubulizace 5.12 2007
Rendy

PříspěvekZaslal: so září 06, 2008 8:57 pm    Předmět: operace Citovat

tak se mi už blíží operace ještě 14dní a budu to mít zasebou a čím se to blíží tak jsem stoho nějak nervozní,ale ono přejde akorát mám trochu strach že to nepůjde laparoskopicky lékař mi tam psal i možný i notmální výkon tak jsem zvědavá Rolling Eyes Rendy 41 let syny 22 a 20 let

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
kokos

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 9:44 am    Předmět: Co tedy jíte? Citovat

Holky a paní a slečny a co tedy vlastně po bandáži jíte? Cvičíte hodně?
kokos

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 12:09 pm    Předmět: Kokos Citovat

Ta¨k mi můj obvoďák potvrzení nenapíše. Musim prý mít minimálně rok zpět potvrzení od dietologa, že mi nejde hubnout...................tak sem zas kde jsem byla............... Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 286, 287, 288 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: