Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gábina

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2008 7:04 am    Předmět: Citovat

No jo - můj metřík se nemění tím správným směrem, ale já už jsem ho tak dlouho neaktualizovala, že jsem se bála, aby mi nezmizel Embarassed Confused Je fakt, že se stále pohybuji mezi 91 - 93 kg, takže ta "92" je solidní průměr Wink Laughing a navíc je to vůči vám fér Idea

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2008 1:49 pm    Předmět: Citovat

já stále bádám Laughing Laughing proč, když člověk přestane dodržovat ty přísné dávky a kcal,okamžitě dochází k přibírání Crying or Very sad Crying or Very sad u mě nefunguje ani to malé množství, pokud k tomu nejím také skoro nekalorické jídlo, prostě představa, že budu jíst malilinko, ale skoro vše, tak to byl pouze sen, u mě prostě nefunguje skoro nic, ale jsem moc ráda, že to funguje u ostatních Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Alkac

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 8:13 am    Předmět: Citovat

Já jsem do bandáže šla také právě s touto vizí. Že budu jíst prostě všechno, ale málo. Na prvním pohovoru mi doktor řekl, že i přes to budu muset vynechat tučná jídla. To mi docela zaskočilo, ale myslela jsem si své. Mám totiž svoji zkušenost s hubnutím, a to, když jsem si poctivě počítala kalorie. Jedla jsem max. 1000Kcal. denně a bylo na mě, jestli jsem si dala brambůrky místo zdravého oběda, nebo dortík místo nízkotučného jogurtu. Pak jsem holt po zbytek dne měla smůlu a příště jsem si to někdy rozmyslela. Někdy taky ne. A zhubla jsem za půl roku 35kg. Pak to šlo pomalinku zase nahoru. Proto jsem se pro tu bandáž vlastně rozhodla, že to nebude pouze na půl roku, ale celoživotně. Tak doufám, že se mi to podaří a držím hrozně palce všem, kteří chtějí ze svou váhou také něco dělat. Je to opravdu běh na dlouhou trať a nám v tom určitě pomůžou ty naše podpůrné "berličky". Mějte se papa. Very Happy

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml
dasapo

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 8:22 am    Předmět: Citovat

Já mám sice tubulizaci, ale v tomto je to asi stejné. Když si dáš brambůrky, tak by sis neměla říct, že už máš zbytek dne smůlu, protože jíst musíš pravidelně. Takže bys měla bez ohledu na to, co jsi snědla, jíst ten den zas a zase. Žádné hladovění. Takže když si dáš něco tučného, je potom příjem větší, ať chceš či nechceš. Já si ale taky občas zahřeším, i když převážně jsem na zelenině apod., člověk si nemá dělat násilí. Wink

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
Alkac

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 8:33 am    Předmět: Citovat

No právě... A v tom já vidím to kouzlo bandáže. Že si ty brambůrky prostě dám, ale ne pytel. Jenom trochu. A pak se zase v klidu najím, když budu cítit hlad. Jsou to zatím jen moje představy, protože jsem necelý měsíc po operaci, tak uvidím, jak to bude fungovat v reálu. Teď mám kaše a už mi dost lezou krkem. Papa Very Happy

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
marie S.

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 9:39 am    Předmět: Citovat

no kdyby mě to takhle fungovalo, to by bylo bájo, ale nefunguje, dát si brambůrky je někdy neslnitelné, sekají se, tlačí i když je koušu a koušu, takže hodně pomalu a ředím mlékem takže kaše. Kalorie musím hlídat jinak bych nehubla ani náhodou. Takže nejvíc jsem nasratá, když mám hlad jak vlk, jedla bych, ale po prvních dvou soustech se mi to sekne a je mi zle, takže si ani nepochutnám, ani se nenajím, někdy stojím dlouho nad dřezem... Ale někdy to co jednou prošlo, neprojde a příště źkusím a jde, nevím jsem jak partizán.. Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Hannach11

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 9:43 am    Předmět: Citovat

Ahojky,tak já se snažím vyvarovat tučných jídel,už jen proto,že mi dělaj neplechu v žaludku. Včera jsem si zobla kebabu a pak jsem celou noc zvracela..no prostě paráda. Můj druhý problém je,že necítím hlad,tak ani pravidelně nejím,třetí problém,nemám ani žízeň Evil or Very Mad Evil or Very Mad . Ale už i cvičím. Hubnu hodně na centimetry. Ale má představa taky byla,že když s ním za celý den průměrně mou předchozí jednu porci,že budu hubnout rychleji. Ale i za 11 kilo za 11 týdnů jsem ráda, o tom se mi mohlo jen zdát. Držím všem palečky Laughing Laughing Laughing Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Alkac

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 7:22 am    Předmět: Citovat

No koukám, že to má opravdu každý jedinec úplně odlišný. Já jsem fakt zvědavá na sebe až budu moct jíst tuhou stravu. Docela se toho bojím, protože ségra má bandáž přes šest let a má příšerný problémy. Dělali jí to v Liberci a já jí teď dokopala do Iscaru a ejhle! Na gastru jí žádnou bandáž nenašli a druhý den na rentgenu taky nic. Na kontrolu se snímkama jde koncem srpna, tak jsem zvědavá co Mudr. Melechovský řekne. Ona chce ten starej špurk vyndat, ale jak to provedou když ani nezjistili kde je, to je ve hvězdách. Rolling Eyes

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
Rendy

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2008 9:17 pm    Předmět: volná diskuse Citovat

KOUKÁM JAK VÁM TO TAM NA TY STUDENTCE TEDA FAKT SLUŠÍ TO JE K NEUVĚŘENÍ CO JSTE DOKÁZALY KLOBOUK DOLŮ,KÉŽ BYCH I JÁ TAKHLE KRÁSNĚ VYPADALA AŽ SE MI CHCE BREČET Crying or Very sad UŽ ABYCH TO MNĚLA TÉŽ ZASEBOU JEŠTĚ NECELÝ MNĚSÍC A SNAD TO PŮJDE A BUDU TÉŽ TAK HUBNOUT.MNĚJTE SE KRÁSNĚ A ZAČÍNÁ NOVÝ PRACOVNÍ TÝDEN AHOJKY RENDY 41 LET A SYNY 22 A 20 LET

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ALENA

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2008 9:27 pm    Předmět: Citovat

Alkac napsal:
No koukám, že to má opravdu každý jedinec úplně odlišný. Já jsem fakt zvědavá na sebe až budu moct jíst tuhou stravu. Docela se toho bojím, protože ségra má bandáž přes šest let a má příšerný problémy. Dělali jí to v Liberci a já jí teď dokopala do Iscaru a ejhle! Na gastru jí žádnou bandáž nenašli a druhý den na rentgenu taky nic. Na kontrolu se snímkama jde koncem srpna, tak jsem zvědavá co Mudr. Melechovský řekne. Ona chce ten starej špurk vyndat, ale jak to provedou když ani nezjistili kde je, to je ve hvězdách. Rolling Eyes

No to tedy koukám, dej nám prosím potom vědět jak sestra dopadla Exclamation Exclamation Exclamation Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
kacababa

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 10:10 am    Předmět: Citovat

Holky,a jak se na tu studentku dostanu podívat?Taky bych tam třeba dala fotky,ale nic o tom nevím... Sad
krata.h

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 10:37 am    Předmět: Studentka Citovat

kacababa napsal:
Holky,a jak se na tu studentku dostanu podívat?Taky bych tam třeba dala fotky,ale nic o tom nevím... Sad

Ahojky napiš marie S. ona ty stránky založila a stará se o ně Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Keisha

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 6:12 pm    Předmět: Citovat

Tak jelikoz tu neni tema neuspechy, pisu do temata Pokroky.. Jdu to proste na sebe verejne naprasit.. Za posledni mesic jsem zpatky nabrala 4kg a jde to stale nahoru. Poradne nevim, cim to je, ale tusim, ze za prve rozhodne tim, ze mam ted docela nervy, za par dnu se stehujeme zpet do Cech (a hrozne se mi nechce), takze toho mame strasne moc, za druhe pritel je kvuli tomu porad v praci, takze ja jsem tady uz mesic uplne sama s malou cely dny i vikendy (zadna rodina, kamaradi!) a dalsi duvod urcite taky je, ze jak jsem se dostala na tech 90 kilo, zacla jsem bejt se sebou spokojena a to bylo u mne uz i v minulosti kamenem urazu.. No proste to nezvladam, jim hodne, casto a cokoliv.. Myslim si, ze pro me uz neni navratu, budu se proste muset smirit s tim, ze budu vzdycky tlusta. Bandaz u me hned od zacatku nefungovala tak, jak jsem si predstavovala a musim se priznat ze jsem casto skoro nic nejedla (a ani nepila!) abych nejake to kilo dala dolu. No, nezvladla jsem to, jsem na sebe nastvana, ale bohuzel ne dost silna, abych to odvratila..

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
Alkac

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 6:26 pm    Předmět: Citovat

Keisho, viděla jsem tě začátkem srpna v Iscaru a moc ti to slušelo, tak to nevzdávej a zkus se zapřít. Já jsem teda taky teprve měsíc po operaci a už musím bojovat, a to hlavně s těma chuťovýma pohárkama-jsou to mrchy. Třeba až se přestěhuješ a budeš trochu víc v klidu, tak to zase půjde. Přeju ti abys nepodlehla jídlu úplně a dokázala jsi se zase zvednout a jít vstříc hubnutí. Pa Alena Wink

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
Gabča

PříspěvekZaslal: pá září 05, 2008 6:40 pm    Předmět: Keisha Citovat

Keisho, buď v klidu a nelámej nad sebou hůl. Jsi mladinká a vše se zase srovná. Kdyby jsi věděla, kolikrát já byla hubená a pak zase tlustá Very Happy .
Přestěhujete se, budeš mít klid, kamarádky a holky z klubu Tě v tom samotnou nenechají, neboj. Nepomohla-li bandáš, jsou další možnosti. Držím Ti palce a nevzdávej to !!!

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: