Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
janaaa
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 7:59 am Předmět: |
|
|
Gabčo o bypassse by ti nejlíp pověděla Nika, která má zkušenosti. Najdi si její příspěvky a uvidíš sama pro co se máš rozhodnout. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 8:09 am Předmět: |
|
|
Gabčo, bypass je dle mého názoru už hodně razantní rešení. U nás se dle mých informací zatím moc nedělá a když, tak spíše jako reoperace původní "srostlé=nepodařené" bandáže, při poškození žaludku apod. Proč nejdeš do tubulizace? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 8:31 am Předmět: |
|
|
dasapo napsal: | Gabčo, bypass je dle mého názoru už hodně razantní rešení. U nás se dle mých informací zatím moc nedělá a když, tak spíše jako reoperace původní "srostlé=nepodařené" bandáže, při poškození žaludku apod. Proč nejdeš do tubulizace? |
Stejně tak jako pro Niku, prý pro mě neni vhodná. U tubulizace musíš být " vzorný pacient" . Já když mám "depku", je jídlo jak droga. Kdo to nezažil, nepochopí. Už jsem měla před 7 lety 78 kg a podívej na metřík, kam až jsem se "vypracovala". Já už jsem stará baba, tak si říkám, že ty vitamíny snad uhlídám a když né ??? zblbnu a budu happy  _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alkac
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 8:40 am Předmět: |
|
|
Gabčo, myslím, že stará baba rozhodně nejsi a tak to prosím tě nepodceňuj. Sama jsi psala, že nevíš, co si máš o tom článku myslet. Tak se na to ještě pořádně zeptej radši odborníků. Třeba ti dají odpovědi se kterými budeš spokojená a následně pak před operací taky klidná. Papa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wCBNV8W/]
[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 9:36 am Předmět: |
|
|
Gabča napsal: | dasapo napsal: | Gabčo, bypass je dle mého názoru už hodně razantní rešení. U nás se dle mých informací zatím moc nedělá a když, tak spíše jako reoperace původní "srostlé=nepodařené" bandáže, při poškození žaludku apod. Proč nejdeš do tubulizace? |
Stejně tak jako pro Niku, prý pro mě neni vhodná. U tubulizace musíš být " vzorný pacient" . Já když mám "depku", je jídlo jak droga. Kdo to nezažil, nepochopí. Už jsem měla před 7 lety 78 kg a podívej na metřík, kam až jsem se "vypracovala". Já už jsem stará baba, tak si říkám, že ty vitamíny snad uhlídám a když né ??? zblbnu a budu happy  | Jestli můžu něco dodat ,pokud máte fotky na studence ,ale pravděpodobně jo ,tak na starou babku nevypadáte ,zrovna jsem to prohlížela a říkala jsem si ,že vám to moc sluší...  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 11:36 am Předmět: |
|
|
Nelojsko, děkuji za kompliment, ale padesátka je na krku, mládí pryč a důchod  _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 12:27 pm Předmět: |
|
|
Gabča napsal: | Nelojsko, děkuji za kompliment, ale padesátka je na krku, mládí pryč a důchod  | to není komplimenr ,to je fakt.....Já vypadat v tomhle věku takhle,tak ani nehubnu....sluší vám to i ty kg,ale to bych asi psát neměla na tomhle foru  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 12:36 pm Předmět: |
|
|
Nelojsko, jsme tu všichni na jedné lodi, tak mi tykej a všechny ostatní. Jinak si budu opravdu připadat jak baba nad hrobem Jste tu holky hodné, alespoň to čekání na operaci neni tak nekonečné _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 1:12 pm Předmět: |
|
|
Gabča napsal: | Nelojsko, jsme tu všichni na jedné lodi, tak mi tykej a všechny ostatní. Jinak si budu opravdu připadat jak baba nad hrobem Jste tu holky hodné, alespoň to čekání na operaci neni tak nekonečné | Dobrá Gábi budu tykat...To čekání je opravdu nekonečné ,znám to ,jako mi všichni a to ještě ke všemu v den operace nás bylo 6 a já šla kolem 15h ,jako poslední,ale co jsem mohla dělat někdo jít poslední musel  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 7:42 pm Předmět: |
|
|
jen pro upřesnění------- NIKA má minigastrický bypass a to je zase trochu jiné než klasický BYPASS, ten má ROMANKA, zhubla již 106 kilo a nezdá se mi, že by z toho zblbla, jsem s ní často v kontaktu je pravda, že je to náročná operace a dělá se velmi málo u nás, v Americe je běžná opravdu vzniká problém s vitamínama a minerálama, musí se celý život dodávat v tabletách. Proto se tyto operace dělají u větších BMI, protože lze u nich zhubnout velké množství kg.
Já se ptala, proč mi nenabídli tuto operaci, když jsem měla skoro 130 kg a bylo mi vysvětleno, že je velmi důležitý zdravotní stav pacienta a konkrétně já, že bych se asi celá rozpadla, jelikož mám osteoporózu, latentní tetanii a nedostatek jiných minerálů a jiné nemoci- srdce, rakovina........ tak jsem vlastně šťastná, že mi vůbec udělali bandáž  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Elen
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 7:43 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky,
Chci se zeptat za jak dlouho po operaci jste začali jíst tuhou stravu? Já zatím musím jen tekuté a musím říct, že si připadám jak mimino a jogurtové mléka mi už lezou i ušima.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wAJfuvo/]
operace 12.8.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: so srpen 23, 2008 10:14 pm Předmět: |
|
|
1 týden tekutá, 2 týdny kašovitá tj. klidně si dej polívku, ale rozmixuj ji, kaši a do ní trošku omáčky bez masa, nebo kolínka s omáčkou vše mixovat bez masa, puding, jogurt (bez kousků ovoce), tvaroh,dětské přesnídávky, já jsem i hodně odšťavňovala ovoce, meloun můžeš (pecky vyndat), rozmixovat broskev bez slupky atd. ale jen trošku jsi krátce po bandáži. Pevná strava po 3-4 týdnech vše ti řekne doktor. Přečti si vše o jídle tam je většinou vše už popsané. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krata.h
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 10:18 am Předmět: |
|
|
v iscaru tě nedoplní dřív než za 3 měsíce , pokud se nic nezměnilo, většinou chtějí nejdřv jídelníček, aby věděli jestli neděláš nějaké dietní chyby a teprve pak třeba doplnují. Máš pocit že ti bandáž nefunguje? Někomu nepomáhá ani doplnění. Já nevím , já port nemám, ale bandáž se stahuje někdy nějak sama, někdy mi nejde sníst nic, a jindy.... _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snetka
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
Já byla doplněna nyní 1,5ml,řekla jsem doktorovi,že sním víc bez pocitu plnosti a on mi sám nabídl doplnění.Alena _________________ Bandáž 28.4.2008
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1E5OoF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|