Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janaaa

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 7:59 am    Předmět: Citovat

Gabčo o bypassse by ti nejlíp pověděla Nika, která má zkušenosti. Najdi si její příspěvky a uvidíš sama pro co se máš rozhodnout.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dasapo

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 8:09 am    Předmět: Citovat

Gabčo, bypass je dle mého názoru už hodně razantní rešení. U nás se dle mých informací zatím moc nedělá a když, tak spíše jako reoperace původní "srostlé=nepodařené" bandáže, při poškození žaludku apod. Proč nejdeš do tubulizace?

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gabča

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 8:31 am    Předmět: Citovat

dasapo napsal:
Gabčo, bypass je dle mého názoru už hodně razantní rešení. U nás se dle mých informací zatím moc nedělá a když, tak spíše jako reoperace původní "srostlé=nepodařené" bandáže, při poškození žaludku apod. Proč nejdeš do tubulizace?

Stejně tak jako pro Niku, prý pro mě neni vhodná. U tubulizace musíš být " vzorný pacient" . Já když mám "depku", je jídlo jak droga. Kdo to nezažil, nepochopí. Už jsem měla před 7 lety 78 kg a podívej na metřík, kam až jsem se "vypracovala". Já už jsem stará baba, tak si říkám, že ty vitamíny snad uhlídám a když né ??? Embarassed Crying or Very sad Rolling Eyes Wink zblbnu a budu happy Laughing

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Alkac

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 8:40 am    Předmět: Citovat

Gabčo, myslím, že stará baba rozhodně nejsi a tak to prosím tě nepodceňuj. Sama jsi psala, že nevíš, co si máš o tom článku myslet. Tak se na to ještě pořádně zeptej radši odborníků. Třeba ti dají odpovědi se kterými budeš spokojená a následně pak před operací taky klidná. Papa Smile

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml
nelojsska

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 9:36 am    Předmět: Citovat

Gabča napsal:
dasapo napsal:

Stejně tak jako pro Niku, prý pro mě neni vhodná. U tubulizace musíš být " vzorný pacient" . Já když mám "depku", je jídlo jak droga. Kdo to nezažil, nepochopí. Už jsem měla před 7 lety 78 kg a podívej na metřík, kam až jsem se "vypracovala". Já už jsem stará baba, tak si říkám, že ty vitamíny snad uhlídám a když né ??? Embarassed Crying or Very sad Rolling Eyes Wink zblbnu a budu happy Laughing
Jestli můžu něco dodat ,pokud máte fotky na studence ,ale pravděpodobně jo ,tak na starou babku nevypadáte ,zrovna jsem to prohlížela a říkala jsem si ,že vám to moc sluší... Smile

[/url]
Gabča

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 11:36 am    Předmět: Citovat

Nelojsko, děkuji za kompliment, ale padesátka je na krku, mládí pryč a důchod Rolling Eyes

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
nelojsska

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 12:27 pm    Předmět: Citovat

Gabča napsal:
Nelojsko, děkuji za kompliment, ale padesátka je na krku, mládí pryč a důchod Rolling Eyes
to není komplimenr ,to je fakt.....Já vypadat v tomhle věku takhle,tak ani nehubnu....sluší vám to i ty kg,ale to bych asi psát neměla na tomhle foru Confused

[/url]
Gabča

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 12:36 pm    Předmět: Citovat

Nelojsko, jsme tu všichni na jedné lodi, tak mi tykej a všechny ostatní. Jinak si budu opravdu připadat jak baba nad hrobem Wink Jste tu holky hodné, alespoň to čekání na operaci neni tak nekonečné

nelojsska

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 1:12 pm    Předmět: Citovat

Gabča napsal:
Nelojsko, jsme tu všichni na jedné lodi, tak mi tykej a všechny ostatní. Jinak si budu opravdu připadat jak baba nad hrobem Wink Jste tu holky hodné, alespoň to čekání na operaci neni tak nekonečné
Dobrá Gábi budu tykat...To čekání je opravdu nekonečné ,znám to ,jako mi všichni a to ještě ke všemu v den operace nás bylo 6 a já šla kolem 15h ,jako poslední,ale co jsem mohla dělat někdo jít poslední musel Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 7:42 pm    Předmět: Citovat

jen pro upřesnění------- NIKA má minigastrický bypass a to je zase trochu jiné než klasický BYPASS, ten má ROMANKA, zhubla již 106 kilo a nezdá se mi, že by z toho zblbla, jsem s ní často v kontaktu Wink Wink Wink je pravda, že je to náročná operace a dělá se velmi málo u nás, v Americe je běžná Wink Wink opravdu vzniká problém s vitamínama a minerálama, musí se celý život dodávat v tabletách. Proto se tyto operace dělají u větších BMI, protože lze u nich zhubnout velké množství kg.
Já se ptala, proč mi nenabídli tuto operaci, když jsem měla skoro 130 kg a bylo mi vysvětleno, že je velmi důležitý zdravotní stav pacienta a konkrétně já, že bych se asi celá rozpadla, jelikož mám osteoporózu, latentní tetanii a nedostatek jiných minerálů a jiné nemoci- srdce, rakovina........ tak jsem vlastně šťastná, že mi vůbec udělali bandáž Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Elen

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 7:43 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky,
Chci se zeptat za jak dlouho po operaci jste začali jíst tuhou stravu? Já zatím musím jen tekuté a musím říct, že si připadám jak mimino a jogurtové mléka mi už lezou i ušima.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wAJfuvo/]

operace 12.8.2008
Olča

PříspěvekZaslal: so srpen 23, 2008 10:14 pm    Předmět: Citovat

1 týden tekutá, 2 týdny kašovitá tj. klidně si dej polívku, ale rozmixuj ji, kaši a do ní trošku omáčky bez masa, nebo kolínka s omáčkou vše mixovat bez masa, puding, jogurt (bez kousků ovoce), tvaroh,dětské přesnídávky, já jsem i hodně odšťavňovala ovoce, meloun můžeš (pecky vyndat), rozmixovat broskev bez slupky atd. ale jen trošku jsi krátce po bandáži. Pevná strava po 3-4 týdnech vše ti řekne doktor. Přečti si vše o jídle tam je většinou vše už popsané.
krata.h

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2008 7:52 am    Předmět: doplnění Citovat

Ahojky zdravím všechny.Chtěla jsem se zeptat jestli bolí doplnění???? Surprised Surprised
a jaké jsou podmínky k tomu aby mohla o doplnění požádat.Děkuji za rady Laughing Laughing Laughing

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
marie S.

PříspěvekZaslal: ne srpen 24, 2008 10:18 am    Předmět: Citovat

v iscaru tě nedoplní dřív než za 3 měsíce , pokud se nic nezměnilo, většinou chtějí nejdřv jídelníček, aby věděli jestli neděláš nějaké dietní chyby a teprve pak třeba doplnují. Máš pocit že ti bandáž nefunguje? Někomu nepomáhá ani doplnění. Já nevím , já port nemám, ale bandáž se stahuje někdy nějak sama, někdy mi nejde sníst nic, a jindy....

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
snetka

PříspěvekZaslal: po srpen 25, 2008 8:05 pm    Předmět: Citovat

Já byla doplněna nyní 1,5ml,řekla jsem doktorovi,že sním víc bez pocitu plnosti a on mi sám nabídl doplnění.Alena

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: