Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:49 pm    Předmět: Citovat

Gábinko jsi na sebe zbytečně moc přísná, to co jsi dokázala s bandáží, tak to si zaslouží zlatou medaili- jak je nyní ta olympiáda, tak rozdávám medaile- vše chce svůj čas. I běžec který jako posel nesl zprávu a uběhl dráhu, kterou dnes běhají maratonští běžci, sice doběhl, ale padl mrtvý k zemi. Tak chvilku vydrž a těch pár zbývajících kil určitě půjde dolů a neublíží ti to zdravotně. I když já mám stále takový pocit, že se v tvém těle začínají dít jiné a krásné změny, možná se pletu, ale určitě nastal čas. Já kdybych zhubla jen polovinu toho co ty, tak jsem neskonale šťastná Wink Wink Wink

Jinak všichni hubnete krásně a všem přeji, aby se jim splnil jejich sen a dosáhli na vytouženou váhu Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
janaaa

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 7:52 pm    Předmět: Citovat

Lú napsal:
Gábi - já vždycky,když vidím tvůj metřík,tak nevěřícně kroutím hlavou. Sundat 62 kilo,to je prostě neuvěřitelný . . . !!!!! Držím palce,aby se zadařilo i to ''něco jiného'' . . . Laughing

Když vidím,jak vám to všem jde,tak jen tiše závidím (samo,že v dobrém),neb já už přez měsíc - už ani nevím přesně - ani ťuk. . . Ach jo. . . .

Lú nesmutni, já už taky skoro měsíc ani ťuk. Ale ono se to rozjede neboj. Nechce se mi věřit tomu že už nebude nic, to si prostě nechci ani připustit, takže nám nezbývá než bojovat, bojovat a bojovat.... Wink

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
lecramka

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 11:05 am    Předmět: Citovat

Lúú proboha máš dole tolik kilogramů že se ti o tom před rokem určitě ani nesnilo, Odhaduji že jsi o pět konfekčních velikostí menší - co víc si přát?
Já jsem po operaci deset měsíců a úbytek stále nějaký mám i když to jde pomalu. Jeden měsíc stojím, pak spadnou dvě kila apod. Prostě už to nejse samo jako dřív. Takže věř že to zase půjde a nemysli na to. Raduj se z toho jak vypadáš nyní a užívej si nové oblečení. Já už jsem neštastná z toho jak jej neustále obměňuji.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 11:33 am    Předmět: Citovat

lecramka napsal:
Lúú proboha máš dole tolik kilogramů že se ti o tom před rokem určitě ani nesnilo, Odhaduji že jsi o pět konfekčních velikostí menší - co víc si přát?
Já jsem po operaci deset měsíců a úbytek stále nějaký mám i když to jde pomalu. Jeden měsíc stojím, pak spadnou dvě kila apod. Prostě už to nejse samo jako dřív. Takže věř že to zase půjde a nemysli na to. Raduj se z toho jak vypadáš nyní a užívej si nové oblečení. Já už jsem neštastná z toho jak jej neustále obměňuji.

Marcelko to je přesný, mám strach si koupit něco novýho protože za chvíli je mi to velký. Teď řeším dilema zda se dívat po zimní bundě už teď anebo počkat na poslední chvíli. Mám strach že než ji budu potřebovat už mi bude velká. Jenomže když budu čekat může se stát, že bude pozdě a já nebudu mít co na sebe.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Iva63

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 1:25 pm    Předmět: Citovat

Gabči, moooc ti gratuluju, jsi úžasná!!!!!!

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
Gabča

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 6:24 pm    Předmět: Citovat

Ivčo díky, zatím je tuku spousta, tak to jde celkem fofrem Very Happy

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Rendy

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 6:43 pm    Předmět: Citovat

AHOJÍK TAKY SE PŘIPOJUJÍ KE GRATULACI JEN TAK DÁL GABČI.RENDY Very Happy Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Gábina

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 11:18 pm    Předmět: Citovat

Děkuji za krásná slova chvály .
Já teď skutečně nehubnu Arrow je to jednou míň, pak víc a zase zpátky na začátek a pořád dokola Rolling Eyes . Pan doktor mi při poslední kontrole řekl, ať už se vážím jen jednou měsíčně, že bych se jen zbytečně stresovala Shocked . To ale určitě nevydržím a navíc se bojím, že kdybych nějak více "ujela" Embarassed , déle by mi trvalo dostat se zpět Sad . Tak se budu vážit jednou týdně a uvidím, co to udělá Wink Řekla jsem si, že ještě příští týden tak nějak dojedu, jak jsem zvyklá jíst, protože máme v rodině nějaké slavení Embarassed Wink , ale pak chci zase víc "zabrat". Nebudu jíst to, co ostatní, ale chci zkusit zase dietit jako před operací. Bude to takový útok proti tuku a jsem zvědavá, jestli to zabere Shocked Váhu udržuji přibližně stejnou už skoro 3 měsíce a tak si snad tělo dostatečně odpočinulo a mohlo by zas něco pustit Rolling Eyes Jinak žádné jiné novinky nemám, ale co bych ve skoro 37 letech chtěla, no né Question Wink Tak si říkám, že je ještě brzy Wink Embarassed Very Happy.

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Gábina

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 11:43 pm    Předmět: Citovat

Lú napsal:
Gábi - já vždycky,když vidím tvůj metřík,tak nevěřícně kroutím hlavou. Sundat 62 kilo,to je prostě neuvěřitelný . . . !!!!! Držím palce,aby se zadařilo i to ''něco jiného'' . . . Laughing

Když vidím,jak vám to všem jde,tak jen tiše závidím (samo,že v dobrém),neb já už přez měsíc - už ani nevím přesně - ani ťuk. . . Ach jo. . . .

- ty sice koukáš na naše metříky, jak nám to jde, ale asi zapomínáš koukat na ten svůj Exclamation Shocked Tobě se zdá, to co jsi zhubla, málo? Vždyť na váhu je to jedna celá anorektička i se železnou postelí Wink Laughing A to mluvíme jen o zhubnutých kilech. Mrkni také na současnou váhu a BMI. V tom třeba zrovna v porovnání se mnou vedeš na plné čáře a věřím, že i ve zhubnutých kilech mě hravě doženeš a nejspíš i předběhneš Razz .
Užívej si, to co se ti povedlo, a těš se na to, co přijde Wink Very Happy

Laughing Laughing Laughing PŘEJI VŠEM HEZKÝ A ÚSPĚŠNÝ TÝDEN Laughing Laughing Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
bestickova

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2008 9:50 am    Předmět: pokroky Citovat

Děvčátka,tak vám všem gratuluju ke zhozeným kilečkům!!Těm co to mají stejně jako já před sebou,pevné nervy a žádný strach!!Vždyť jsme teprve na začátku!!

[/url]
krata.h

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2008 9:22 pm    Předmět: nejde Citovat

Ahojky,prosím proč mi stojí váha a vůbec nejde dolů?Jsem měsíc po operaci a mám dole 3,4 kg jsem tedy za ně ráda jen mi to přijde málo proti tomu co tady hubnete ostatní Crying or Very sad 28.8 jdu na kontrolu a chtěla bych se zeptat na doplnění.Co myslíte??? Embarassed Crying or Very sad Rolling Eyes

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Hannach11

PříspěvekZaslal: po srpen 18, 2008 9:25 pm    Předmět: Reakce Citovat

Ahojky,mám stejný problém,před operací 3 kila,hned po příchodu z nemocnice 5 kg a pak za 10 týdnů 3 kila. Doplněno mám a zase nic...ale ono se to hne...prý se moc upínáme na váhu...a to já teda jo,jsem hrozná,lezu tam i třikrát denně Shocked Shocked

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
trixl

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2008 8:39 pm    Předmět: Citovat

Holky a co centimetry? jestli jdou dolů centimetry, tak ty jsou DŮLEŽITĚJŠÍ než váha.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Hannach11

PříspěvekZaslal: út srpen 19, 2008 8:43 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,jo mě centimetry jo..už 18 cm přes zadek...já budu jak modelka,ale se 106 kg Laughing Laughing Laughing

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 1:48 pm    Předmět: Citovat

Stačila jsem odjet na krátkou dovču,vycucnout ještě něco z toho letošního léta.Trochu jsem si popustila uzdu - 4 malá pivka a 2x velikánský nanuk,tak radši nepolezu týden na váhu.
ALE,po návratu si čtu ta pěkná slova,co mi píšete a moc vám za ně děkuju.
Jsem hrozně šťastná za ta kila,která jsem sundala a i kdyby už to dál nešlo,jsem spokojená. Jasně,že bych ráda pokračovala,ale ten pocit,který mám letos v plavkách,ten je i tak skvělý !!! Navíc moc dobře vím,že mám teď rezervu v pravidelném pohybu,ale snad se do toho s koncem prázdnin zase vpravím.
Jo Marcelko,měla jsem velikost 52/54 a teď 44/46. . . Smile
Janii,letošní léto trávím se třemi tričky,neb ty,co jsem si nakoupila dopředu mi už plandají a to přidává kila Wink
Gábi,představa anorektičky,kterou jsem s sebou vláčela mě fakt pobavila Very Happy,ale tebe stopro v kilech nepředčím . . .

Všem přeju hodně sil k boji s kilama a těm,co nám to zrovna stojí,tak pevné nervy!

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 161, 162, 163 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: