Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karla

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 8:32 pm    Předmět: Citovat

Lú děkuji Ti moc Smile Ty už to máš za pár 8 kg a jsi v cíli,je to úžasné co jsi dokázala Smile Gratuluji Ti Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 8:37 pm    Předmět: Citovat

Karli - díky . . . . Laughing

[/url]
Renata Levá

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 9:20 pm    Předmět: Citovat

Karlo,moc gratuluji,jsi šikulka-máš za sebou velký kus práce!!!

Tubulizace 5.12 2007
Karla

PříspěvekZaslal: út srpen 12, 2008 10:05 pm    Předmět: Citovat

Renátko,děkuji Ti moc Smile To Ty jsi skvělá,obdivuji Tě Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Gábina

PříspěvekZaslal: st srpen 13, 2008 10:40 pm    Předmět: Citovat

Ahojík
Tak jsem dnes absolvovala kontrolu v ISCARE. Doma jsem si říkala, že pokud tam uvidím dr. Melechovského, musím mu poděkovat za to, co pro mě tou operací udělal. Měla jsem štěstí, odchytla jsem ho v čekárně a snažila se v poněkud zmateném monologu vyjádřit svůj vděk Embarassed Rolling Eyes Laughing . K mému údivu si mne pak zavolal na kontrolu (měla jsem jít k pí. Fraňkové). Řekl mi, že je se mnou spokojený, že jsem toho hodně dokázala Embarassed . Ani mne nevážil, věřil mi Shocked . Povídali jsme si, jak se cítím, jestli zvracím (1x týdně je prý hodně Embarassed ), jestli dodržuji porce, kolikrát denně jím apod. Pak jsem musela ukázat své břicho Rolling Eyes Embarassed Shocked Sad . Nabídl mi chirurgické řešení, ale já s tím chci ještě počkat, vysvětlila jsem mu své důvody a domluvili jsme se, že se ozvu. Příští kontrolu mám až za rok a tak si myslím, že ani můj lékař neočekává nějak dramatické hubnutí. Když jsem si procházela své záznamy, zjistila jsem, že si svou současnou váhu +/- kilo udržuji už od 15.5. Shocked Rolling Eyes Embarassed , takže nejspíš konečná Sad . Nicméně pohyb je prý důležitý i do budoucna (to jsem tušila Wink ) pro formování a posilování těla Arrow pro kondici a správné fungování čehokoliv Wink Budu doufat, že se někdy dostanu alespoň na 89.90 abych se pokochala tím pohledem, ale asi spíš ne. Leda, až mě ořežou Wink Embarassed Razz

Desapo - plně souhlasím s Elenou a Renatou. Dříve jsem hubla bez problémů 4 kila měsíčně, pak 3, pak jsem přidala pohyb a bylo to 3 - 4 kg měsíčně, pak 2 kg a teď bojuji o to, aby metřík odpovídal skutečnosti. Rolling Eyes Embarassed Samozřejmě bych se mohla chrtit jen se zeleninou a vývarem, ale já šla na bandáž, abych mohla jíst VŠECHNO. Samozřejmě, že kalorické bomby konzumuji jen výjimečně a příležitostně, ale nevařím si nic extra a dám si skoro vše, na co mám chuť. Také mám větší potřebu sladkého než dříve a to si musím opravdu tvrdě hlídat Evil or Very Mad Exclamation . Jinak je mi OK a stále doufám, že už se brzy stane něco nového, čím bych se mohla chlubit. (A nemyslím tím jen hubnutí Wink Embarassed Laughing ).

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
dasapo

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 7:31 am    Předmět: Citovat

Gabči, mně je jasné, že někdy se ta váha zastaví. Razz Já před lety jedla dělenou stravu asi 2 roky, to mi dost fungovalo, ale zastavila jsem se na 69 a dál to prostě nešlo a stálo to tam několik měsíců. Můj příspěvek byl z části vtip (to o vyhladovění Razz) a z části by mě fakt zajímala podstata věci. Všude se píše- tělo si zvykne na nižší příjem, upraví se metabolismus,... a mnoho jiného. Stále si ale myslím, že přece když víc energie vydám, než přijmu, tak z čeho se ten deficit bere? Jsem technický typ a žádnou kvalifikovanou fyzikálně-chemicko-lékařskou odpověď jsem nikde nenašla. Ale netrápí mě to tak moc, abych měla strach, že umřu hlady, to vážně ne Razz. Už teď jsem vděčná za každé ubrané kilíčko a děkuji vynálezci tubulizace a dr. Hrubému, kudy chodím Razz
Krásný den. Dáša

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
Libuše

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 8:15 am    Předmět: Citovat

Gábinko dokazala si hodně a taky tě pořád obdivují.Já vim že holky taky hezky hubnou ,taky je obdivuju ale tebe mám prostě za vzor.tak ti držim palečky aby se ti podařilo co si nejvíc co si přeješ.A všem taky moc přejí hodně zdraví a držim palečky jak jím to hezky jde.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Rendy

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 8:41 am    Předmět: pokroky Citovat

TAK JÁ VÁM TÉŽ PŘEJÍ USPĚŠNÉ HUBNUTÍ A KÉŽ I JÁ BYCH TO MNĚLA ZASEBOU A TAKY HUBLA´JÁ TO MÁM TEPRVE VŠECKO PŘED SEBOU ALE UŽ SE TO MALINKO K TÝ BANDÁŽÍ BLÍŽÍ Very Happy JINAK JSTE TU VŠECHNY FAJN Very Happy RENDY 41 LET SYNY 22 A 20 LET

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Hannach11

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 7:58 pm    Předmět: GRATULACE Citovat

Gratuluju,gratuluju...jste prostě úžasní. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ahojky všichni,jak já vám závidím hubnutí,mě se váha drží a né a né se hnout. Nejím nijak moc,většinou toho sním stejně jako moje 5tiletá dcera,nekdy i míň. Vařím i docela dietně. Asi musím přidat pohyb,nebo ještě nějaké omezení. Nejíte třeba od 18ti hod,nebo tak něco? Díky Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dasapo

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 8:05 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Hannach, nevím, jak ostatní, ale já teda zcela jistě sním méně než pětileté dítě. Záleží samozřejmě čeho- polévku tak 8-10 lžic, ale tuhou stravu tak max. dvě lžíce, jím to z dezertního talíře malou lžičkou a hóóóódně dlouho. Tak 1/3 krajíce chleba, 1/3 jogurtu apod. To myslím, že toho to dítko zbouchá víc...
Přeji ti, ať se to zdárně rozběhne. D.

[/url]
krata.h

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 8:06 pm    Předmět: ouva ouva Citovat

Ahojky,zítra je to měsíc co budu po operaci.Čtu tady jak to jde za začátku nejvíce a já když šla na operaci tak v den příjmu jsem měla 107,8 teď mám 104,4 prosím nevím jestli až půjdu 28.8 na kontrolu si mám říct o doplnění jelikož vůbec necítím pocit sytosti a cítím jak mi jde jídlo rovnou do druhé části žaludku. Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling Eyes Rolling Eyes

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Hannach11

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 8:16 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Dasapo,tak toho sním teda hodně,jogurt sním celý a polévku sním i mističku. A to mám už doplněno 5ml. Mám si tedy říct o další doplnění? Doufám,že nebudu ten případ,kterému to nefunguje. Díky za odpověď. eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
dasapo

PříspěvekZaslal: čt srpen 14, 2008 8:19 pm    Předmět: Citovat

Hannach, já mám tubulizaci, takže k doplnění ti toho moc nepovím, poraď se s doktorem, ale tvůj úbytek 11 kg od 6.6. není úplně málo, tak se nermuť předčasně, třeba se to pohne...

[/url]
Gabča

PříspěvekZaslal: pá srpen 15, 2008 8:17 am    Předmět: Citovat

Zase pár kg dole, měsíc jsem to vydržela se nevážit ,buruška má sice daleko do cíle, ale jde správnou cestou.
Děvčata, nemá tu někdo minigastricky by-pass?

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 4:11 pm    Předmět: Citovat

Gábi - já vždycky,když vidím tvůj metřík,tak nevěřícně kroutím hlavou. Sundat 62 kilo,to je prostě neuvěřitelný . . . !!!!! Držím palce,aby se zadařilo i to ''něco jiného'' . . . Laughing

Když vidím,jak vám to všem jde,tak jen tiše závidím (samo,že v dobrém),neb já už přez měsíc - už ani nevím přesně - ani ťuk. . . Ach jo. . . .

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 160, 161, 162 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: