Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 8:16 pm    Předmět: Citovat

Ivo 63 držím palečky.Vše dopadne O.K.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
drahuna

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 8:49 pm    Předmět: Iva63,bestickova Citovat

Zdravim Vás holky,věřte,že Vám to uteče jak voda a ničeho se nebojte.Před operací jsem dostala oblbováka a na sále jsem dostala narkozu a vzbudila jsem se na jipce.Když jsem si řekla o injekci od bolesti,tak jsem ji dostala,takže mě skoro vůbec nic nebolelo.Za 2 dny jsem byla v pohodě a chtěla jsem jít domů.Fakt se nebojte,všechno bude dobré.Držím palce.

[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iva63

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 8:52 pm    Předmět: Citovat

zdenkaa1, drahuna
Moc děkuju za podporu!!! A gratuluji k odloženým kilčům. Jste šikulky!!
Sleduju každé vaše kilo dole a moc mi to pomáhá. Ty vaše shozený kila podporují moje rozhodnutí, čím dál víc vím, že jsem dobře udělala. Díky Wink

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
Rendy

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 8:35 am    Předmět: přestavení Citovat

NEBOJ IVY TAKY NÁM TO UTEČE Very Happy JÁ UŽ JSEM TAKY NEDOČKAVÁ POČÍTÁM DNY V KALENDÁŘÍ A PŘIPADÁM SI JAKO CVOK UŽ BYCH TAKY CHTĚLA SCHAZOVAT A DO VÁNOC DÁT ASPON 20 KILO TO BY BYLO NĚCO A V MÉM OKOLÍ BUDOU ČUMNĚT A ,,ŘÍKAT CO SE SNÍ STALO NA JEDNOU VÁŽÍ TAK MÁLO NENÍ NEMOCNÁ NEBO CO,, TADY NA VESNICI JE TO HROZNÝ ALE JSEM TAKOVÁ ŽE SI NIKOHO NEVŠÍMÁM PŘÍJDU Z PRÁCE A JSEM DOMA A NIKDE SE Z NIKÍM NEVYBAVUJÍ ANI TO TU NIKDO NEVÍ JINAK MÁME DOST VELKOU ZAHRADU TAK JSME VĚTŠINOU TAM NEBO TEDA U PC CO JINAK MÁ ČLOVĚK DĚLAT MÁME HO OD BŘEZNA NIKDY JSEM NA PC NEUMNĚLA A TED JSEM MUSÍM SE POCHVÁLIT SNAŠÍM SE UŽ TOLIK INFORMACÍ JSEM NAŠLA ALE STÁLE SCHÁNÍM PROTO´ŽE BEZ TOHO BYCH ASI BYLY V HÁJI TAK SE MUSÍM POŘÁD A POŘÁD ZDOKONALOVAT RENDY Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
aneta-k

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 1:25 pm    Předmět: Představení Citovat

Ahoj, jmenuju se Aneta, a už dva měsíce si pročítám vaše příspěvky, které mi pomohly se rozhodnout pro bandáž žaludku. Mám už za sebou základní kolečko v ISCARU. Ráda si čtu vaše příspěvky a pomáhá mi to v mém rozhodnutí pro bandáž. Aneta
Rendy

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 1:47 pm    Předmět: přestavení Citovat

TAK TO TE TU VÍTÁME JÁ JSEM TU TÉŽ NOVÁ A MÁM TERMÍN 22.9.A JSEM TEDA NEDOČKAVÁ ALE JAK TU HOLKY PÍŠOU UTEČE TO JAKO VODA KOLIK TI JE MNĚ JE 41 A MÁM DVA SYNY VE VĚKU 22 A 20 RENDY Very Happy

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
aneta-k

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 2:11 pm    Předmět: představení Citovat

Děkuju Rendy, bude mi 33 a mám dvě děti, Kláře jsou 4 a Markovi 3. Přiští týden si mám volat ohledně data operace, tak jsem s toho nervózní, aby to nebylo za 1/4 roku. Aneta
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 5:22 pm    Předmět: Citovat

Rendy,Any-K,Anatomis vítám Vás do klubu.Ať vše uteče a vy se dočkáte.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Alkac

PříspěvekZaslal: pá srpen 08, 2008 7:17 am    Předmět: Citovat

nelojsska napsal:
Alo ,já jsem se jí vysloveně ptala na to ,že holky co byli se mnou,že jim doktor řek ,že kaši až po stehách.5ekla mi na to ,že to na to nemá vliv ty stehy.Byli jsem v jeden den a rozdíl byl v tom ,že jako jedinou mě operovala doktorka a byla jsem jako poslední ,tak proč by jsme měli mít jiný pravidla v jídelníčku

Čauky Míšo, už jsme si o sobě dlouho nedaly vědět, tak ti píšu tady. Samozřejmě taky zdravím všechny na klubu. Laughing
Včera jsem byla na vyndání stehů a dneska se cítím zase o dost líp. To víš, že se mě ptal, jestli jsem dodržovala tekutý režim, tak ještě že jsem nezačala s kašema dřív. Dneska už si nějakou udělám, ale vůbec nevím jakou, protože jsem sama doma a nevařím, takže si nemůžu mixnout oběd. A to jdu ještě odpoledne na oslavu-grilovačka! Musím si prostě něco sebou udělat a až bude maso na grilu vonět, tak vytáhnu tu deci kaše a pustím se do toho. Je to rodinná oslava, takže každý ví, tak se nebudu cejtit trapně.
Mám odpolední vycházky, tak jsem ráda, protože bych se doma asi už zbláznila. Na další kontrolu jdu až 4.9. Co ty? Kdy máš kontrolu? Jestli mi bude dobře, tak pojedu do Iscaru už 25.8. si dát ukončit neschopenku, protože mi to až v září přijde dlouho. Tak dej vědět až budeš mít čas, to víš, já mám už dceru dospělou, tak asi toho času mám víc. Měj se pa. Laughing Laughing

[/url]
Bandáž 29.7.2008, 36 let
1 dcera - 19 let
Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml
ROMANA GOLKOVA

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 8:04 am    Předmět: PREDSTAVENI Citovat

AHOJ , JMENUJI SE ROMANA A MAM PRED SEBOU OPERACI BANDAZ ZALUDKU. SLIBUJU SI OD TETO OPERACE MOC , ALE MAM STRACH ,ZE MI TO OPET NEVYJDE. DRZELA JSEM UZ RUZNE DIETY, ZHUBLA JSEM ,ALE POK OPET NABRALA I VIC A TAK JSEM SE ZATA LETA -JE MI 42-DOSTALA SE SVOU VYSKOU -168-NA 149 KG. HRUZA !!!!!!!!!!!!!!!!! MAM TERMIN U P. PR. CIERNEHO NA 4.8.2008 DOUFAM ZE MI TO NEODLOZI. MAM STRACH , ZE POKUD NEZHODIM TECH 5KG PRED OPERACI TAK ME NEODOPERUJE
janaaa

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 8:10 am    Předmět: Re: PREDSTAVENI Citovat

ROMANA GOLKOVA napsal:
AHOJ , JMENUJI SE ROMANA A MAM PRED SEBOU OPERACI BANDAZ ZALUDKU. SLIBUJU SI OD TETO OPERACE MOC , ALE MAM STRACH ,ZE MI TO OPET NEVYJDE. DRZELA JSEM UZ RUZNE DIETY, ZHUBLA JSEM ,ALE POK OPET NABRALA I VIC A TAK JSEM SE ZATA LETA -JE MI 42-DOSTALA SE SVOU VYSKOU -168-NA 149 KG. HRUZA !!!!!!!!!!!!!!!!! MAM TERMIN U P. PR. CIERNEHO NA 4.8.2008 DOUFAM ZE MI TO NEODLOZI. MAM STRACH , ZE POKUD NEZHODIM TECH 5KG PRED OPERACI TAK ME NEODOPERUJE

Ahojky Romana, vítám tě mezi námi a gratuluji k rozhodnutí. Všechny jsme měli strach že zrovna to budeme my, kterým to nepůjde. Neboj, držím palce a ať to rychle ubíhá do operace.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
ROMANA GOLKOVA

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 10:00 am    Předmět: ODPOVED Citovat

AHOJ JANOO, DIKY MOC ZA PODPORU . MAM VSE VYRIZENO JEN NASTOUPIT NA OPERACI . MELA JSEM UZ TOTIZ JEDEN TERMIN ,ALE VOLALI MI , ZE MUSI ZMENIT PLAN, NECO JIM DO TOHO VLEZLO , TAK MI DALI TENTO. TAK DOUFAM , ZE VSE UZ PROBEHNE VPORADKU. MAM DLOUHODOBOU NEMOCENSKOU A TAK JSEM TO VYUZILA A VYRIDILA TU OPERACI. ALE POKUD ZASE NECO NEVYJDE BUDU MUSET UZ NASTOUPIT A NECHAT TO NA PRISTI ROK . MAM STRACH ZE ZASE BYCH JESTE PRIBRALA . MAM DIST STRESIUJICI ZAMESTNANI . ATAK TU ZIJU . MEJ SE HEZKY
janaaa

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 10:07 am    Předmět: Citovat

Romčo ty máš termín na 4.8.? Nemá tam být 4.9.?

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
ROMANA GOLKOVA

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 10:49 am    Předmět: ODPOVED Citovat

JASNE ! JA JSE PROSTE NEMOZNA. ASPON VIDIS , ZE HNED NECO SPLETU
ALENA

PříspěvekZaslal: ne srpen 17, 2008 7:25 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Romanko vítám tě mezi náma a přeji ať ti to do operace rychle uteče Laughing Laughing Laughing no a potom hooooodně zhubnutých kil Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: