Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kačka

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2008 9:19 pm    Předmět: Citovat

Jsem teď v net cafe, ale zítra z prace zkusím poslat znova.. Rolling Eyes

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kačka

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 8:10 am    Předmět: Citovat

Marie.s : Takže posláno...příloha má 2,55 MB a Zazipovala jsem to.
Tak snad to klapne.

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
marie S.

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 3:11 pm    Předmět: Citovat

fotky došly, večer ti pošlu heslo atd. , vyskytly se žádosti o smazání fotogalerií tak pokud ještě někdo, napište na SZ.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Kačka

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 5:21 pm    Předmět: Citovat

Marei.s: víš co...uděláme to jinak...dozvěděla jsem se, že si kvůli mě chceš zrušit galerii a to nechi..víš co já si založím svoji a kdo bude chtít sdílet to semnou může si vybrat komu chce foto ukázat...nestojím o to, abych tu kvůli tomu, že jsem jiná než ty dělala peklo sobě a jiným...takže nic mi nezakládej a moje fotky prosím vymaž...děkuji...já si vyřeším fotky po SZ nebo emailem... Cool

A budeme mít klid obě... Idea Exclamation Cool

Gabča

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 6:58 pm    Předmět: Citovat

Holky, co blbnete? Rolling Eyes Proč se dohadujete kvůli nějakým fotkám... Je přeci jedno, kdo a jak dříve vypadal. Shocked Podstatné je, že teď jste kočky a za to, co jste dokázali vám patří obdiv a uznání. Surprised Very Happy

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let

Naposledy upravil Gabča dne čt červenec 31, 2008 10:57 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniel Paraščinec

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 8:17 pm    Předmět: Citovat

Souhlas myslim ze takovi fotky z drivejska muzou cloveku pomoct bojovat dal stim nasim bremen
janaaa

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 8:21 pm    Předmět: Citovat

Gabi a Dane tady ale nejde o to že by se holky dohadovali o fotky, ale o přístup k nim. Mnoho z nás chce zachovat anonymitu před okolím a proto nechceme aby se tam dostali nepovolaní lidé. Lidé jsou zlí, a dokážou velice ublížit. Já sama jsem to nikomu z okolí neřekla a nechtěla bych aby se to okolí dozvědělo toť vše.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Terča

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 9:07 pm    Předmět: To je fakt, Jana má pravdu, Citovat

o mě to bližní a lidé, kterým věřím, vědí. Ale pro určité drbny jsem stále na žlučníkové dietě...

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]

[/url]

bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží
24.06. 2008 první doplnění, 2 ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
marie S.

PříspěvekZaslal: út červenec 29, 2008 9:38 pm    Předmět: Citovat

já to ted tu moc nečtu, balím, jedem na dovču, kačka práva dostala, svou galerii jsem dočasně smazala, obnovím, ale s méně osobními fotkami, bez rodiny a domu apod. , na své soukromí jsem opatrná jsem veřejně činný člověk, a úředník, byt sice v současnosti mimo službu Laughing Já jsem si s kačkou nesedla, ale to je muj problém, nikoho jiného, Kačka splnila co slíbila, tak není proč ji nevyhovět. O vymazání fotek požádala jedna uživatelka, já jsem její přání respektovala. Někdo rád o svém soukromí poví, někdo holt nechce, každý je jiný.tak není proč se dohadovat Laughing

Karla

PříspěvekZaslal: st červenec 30, 2008 6:57 am    Předmět: Citovat

Terčo,u mě je to taky tak .Moje rodina a kamarádi to ví.Já bych to bez operace sama nedokázala.Už mi to prostě nešlo po těch všech dietách a jojo efektech Smile Je fakt,že někteří lidé dokážou být pěkně zlí a závistiví takže se nikomu nedivím,když to nikomu neřekl,je to každého jeho věc.

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Terča

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 11:02 am    Předmět: Jj, Karli, Citovat

někteří lidé jsou opravdu zvláštní...ale tady jsme všichni na jedné lodi, takže já jsem třeba neměla problém s fotkama na studentku...Když tam vidím ty úžasné proměny všech, je to na hlubokou poklonu, ale to skutečně pochopí jen zasvěcení a všichni ti, co si tím prošli.

[/url]

bandáž 25.03. 2008,-25 kg před bandáží
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
marie S.

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 1:54 pm    Předmět: Citovat

terinko, ty jedeš jak parník ( nebo dokonce ledoborec? ) úžasné!! Laughing

Terča

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 3:13 pm    Předmět: Maruško,díky, Citovat

ale na Tvoji krásnou sedmičku a BMI zdaleka nedosahuju Laughing !

[/url]

bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží
marie S.

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 5:06 pm    Předmět: Citovat

ale terinko moje výchozí a tvoje výchozí váha, to je o něčem jiném a taky tvoje hubnutí před operací zaslouží opravdu velkou pochvalu. Počkej za rok, to už bude sedmička na začátku taky! Laughing

emma

PříspěvekZaslal: čt červenec 31, 2008 9:06 pm    Předmět: 3. den po bandáži :-) Citovat

Ahojky, tak jsem tady mezi Vámi dnes poprvé. Na bandáži jsem byla teď v pondělí a dnes (čtvrtek) mě pustili domů. Pročítala jsem si tady různé příspěvky a jsem docela překvapená, protože jsem se toho dozvěděla víc než v nemocnici... Např. druhý den po operaci mi dali k snídani 2 housky (což jsem samozřejmě odmítla...), k obědu pak těstoviny, který jsem se snažila hodně rozkousat, ale stejně mi pak bylo až do večera divně a tlačilo mě celý břicho. Nikdo mi ani neřekl, jak jíst často, co jíst, jak pít... Ne, že bych se neptala, pusu mám docela proříznutou Very Happy ale jen mi prostě nikdo neodpověděl. Dnes tedy jsem první den doma a nejedla jsem nic, jen piju neperlivou vodu protože mám strach z toho strašnýho tlaku a bolesti a stejně mě to strašně tlačí, hlavně v okolí toho portu. Byl byste prosím někdo tak moc hodný a poradil mi, co a jak jíst a jak pít krátce po bandáži? Ráda bych dělala všechno dobře, ale bohužel nevím pořádně jak, vím vpodstatě jen to, co jsem se dozvěděla na netu, a zas třeba některý věci mi nejsou úplně jasný, protože jsou v různých fórech popsaný různě... moc moc moc Vám všem předem děkuju.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 154, 155, 156 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: