Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 151, 152, 153 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ludmila

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2008 4:49 pm    Předmět: Marci. Citovat

já vím. Jenže by to bylo jednodušší, kdyby lednice nebyla pořád narvaná salámy, klobásy a dalšími lákadly. Víš, já si říkala, že když se na tu vojnu dám, že se bude trochu krotit. Ale ani náhodou. No a já, když to vidím, protože jsem doma, tak mne to zbytečně láká a mohlo by to jít líp než to jde. Semo tamo něco uždíbnu a znáš to ždibec ke ždibci ..... Ale stejně jsem na sebe hrdá. Tuhle váhu jsem měla tak před osmi roky a ono to je znát. Aspoň já to cítím, i když si zatím nikdo, kromě švagrové nevšiml. Ale neva. Ono taky na metráku asi nějaké to kilo hned vidět není. No nic, už stácilo. Měj se hezky, a dík za podporu, pomáhá. Tobě taky přeju snadné hubnutíčko.
Měj hezký den a čau Lidka.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
janaaa

PříspěvekZaslal: út červenec 22, 2008 8:45 pm    Předmět: Citovat

Liduš, věřím, že je to pro tebe teď těžké. Já taky miluju omáčky, klobásky a podobné kalorické bomby. Ale já mám oproti tobě tu výhodu, že i když si dám řízek (který bych samozřejmě neměla), tak vím, že mi to neublíží, protože do sebe víc jak 1/2 kuřecího řízku nedám. Oči by chtěly, ale žaludek říká nenene. O to to máme jednodušší. Nevyhýbám se vůbec žádným jídlům, protože mám strach, že kdybych se jím vyhýbala a jednou moje vůle povolí, šlo by to nahoru jako po každé dietě, kdy jsem přestala dodržovat dietní režim. Každý si zažil jojo efekty a tomu se chci vyvarovat. Je pravda, že před operací jsem žádnou dietu nedržela, protože jsem si říkala, že je to naposledy, což teď už vím, že není pravda. Teď bych řekla, že si dopřávám dokonce častěji, ale ono je to v tom množství. A o to tu jde. Nikdo se nechce celý život omezovat. Život máme jen jeden, ale vědět kdy máme dost, to byl náš problém. Přeju ti aby si se taky brzy dočkala.
Jo a ještě něco, dokud jsem zhubla 25 kg nebyl jediný člověk (kromě mých nejbližších), kdo by řekl, že jsem zhubla. Teď když potkávám známé a je to pouhých dalších 8 kg, se každý diví a ptá se jestli nejsem nemocná. Je to zkouška, kolikrát jsem si říkala, to snad není možný tolik kg dole a nikdo nic. Takže vydrž odezva bude. Já jsem taky malá, mám 157 cm.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lecramka

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 7:15 am    Předmět: Citovat

Jani - přesně tak. Také jím cokoliv - nezříkám se klobásy, dortu, řízku - neb sním málo - takže jsem fakt v klidu a kila jdou dolů i když nyní už bohužel pomalinku. Ale upřímně - s těmi 78 kily jsem nepočítala ani náhodou - říkala jsem si že se spokojím osmičkou na začátku. A přesně jak říkáš - na 30-ti kilech přišel zlom kdy mě lidi zastavují a ptají se.... Pravda já to kamafluji a svádím na ten nádor s kterým jsem bojovala - takže to nikomu nepřijde divné....

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
majda

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 7:24 am    Předmět: Libuško Citovat

30 kg dole gratuluji Very Happy Majda

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
majda

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 7:28 am    Předmět: Marcelko Citovat

gratuluji Very Happy ty jedeš do cíle Very Happy Majda

majda

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 7:30 am    Předmět: Jani Citovat

ty nové fotky Very Happy to je fakt nádherná změna Very Happy gratuluji moc ti to sluší si kočka Very Happy Majda

janaaa

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 8:30 am    Předmět: Citovat

lecramka napsal:
Jani - přesně tak. Také jím cokoliv - nezříkám se klobásy, dortu, řízku - neb sním málo - takže jsem fakt v klidu a kila jdou dolů i když nyní už bohužel pomalinku. Ale upřímně - s těmi 78 kily jsem nepočítala ani náhodou - říkala jsem si že se spokojím osmičkou na začátku. A přesně jak říkáš - na 30-ti kilech přišel zlom kdy mě lidi zastavují a ptají se.... Pravda já to kamafluji a svádím na ten nádor s kterým jsem bojovala - takže to nikomu nepřijde divné....

Marci najdou se takový, kterří říkají, že chodím na jehličky, že to není možné tolik kg za tak krátkou dobu. U nás to stále nikdo neví, takže se dohadujou, ale mně to příjde jen k smíchu, jsou i takový co říkají že už nemám hubnout (hlavně takové ty barbieny). Můj chlopek říká, maji strach že budeš hubenější jak ony.
A Marcelko, já taky nejdu žádnou závratnou rychlostí, hubla jsem 3-4 kg za měsíc a teď je to 2 kg. Ale za rok to udělá 24, takže stále spokojenost. Je lepší si to sečíst.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 11:34 am    Předmět: Citovat

Janičce -ty fotky teda kus práce fakt pěkný,ale 33kg jsi dobrá fakt.A co problémy?Nevidím Tě na ICQ.
Marcelka kg jsi 11111111111111111111111111!Z Laughing

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
ludmila

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 3:00 pm    Předmět: Jani, Citovat

ta tubulizace opravdu takhle funguje, že cítíš, že jsi plná a dost? Já si myslela, že se i to dá přejíst a žaludek se roztáhne. Právě z toho mám trochu obavy, abych se udržela jíst jen malé porce. Žaludek tě tlačí, bolí nebo jak to cítíš? Teď ještě žádné omezení nemám, ale mám právě problémy udržet se a vzít si jen trochu, protože jsem byla zvyklá na porce pro mlatce. No a kdyby to takhle fungovalo, jak jsi popsala, bylo by to fajn, ale asi tak jednoduché to zase nebude. No přesto se snažím a doufám, že mi to vydrží.
Tak jo. Měj se a ať se ti daří hubnout do krásy. Lidka

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
Hannach11

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 7:09 pm    Předmět: Dotázeček Citovat

Ahoj všichni,jsem 6 týdnů po operaci,domů jsem přišla o 5kg lehčí..byla jsem strašně natěšená,že to jde krásně,ale od té doby ani deko.Jdou mi centimetry,lidi kolem mi říkají,že je to vidět,ale ty kila mě trápí. Včera jsem byla na kontrole,doplnili mi komůrku(5ml),tak snad konečně budu hubnout. Hlad nemám,ale ten jsem neměla ani předtím,jen mi někdy nesedlo jídlo.
janaaa

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 10:05 pm    Předmět: Re: Jani, Citovat

ludmila napsal:
ta tubulizace opravdu takhle funguje, že cítíš, že jsi plná a dost? Já si myslela, že se i to dá přejíst a žaludek se roztáhne. Právě z toho mám trochu obavy, abych se udržela jíst jen malé porce. Žaludek tě tlačí, bolí nebo jak to cítíš? Teď ještě žádné omezení nemám, ale mám právě problémy udržet se a vzít si jen trochu, protože jsem byla zvyklá na porce pro mlatce. No a kdyby to takhle fungovalo, jak jsi popsala, bylo by to fajn, ale asi tak jednoduché to zase nebude. No přesto se snažím a doufám, že mi to vydrží.
Tak jo. Měj se a ať se ti daří hubnout do krásy. Lidka

Ano tak to funguje. Samozřejmě se to dá přejíst, ale proč bych to dělala. V momentě, kdy cítím, že mám dost, přestávám jíst, i kdyby mi měl na talíři zůstat jen jeden kousek. Podle mě by takhle měla fungovat i bandáž. Některá děvčata ale říkají, že to necítí. Já to cítím velmi brzy. U masa je to už po třetím soustu. Polívky sním hluboký talíř. Pečiva tak 1/2 rohlíku nebo 1/2 chleba. Přílohy nejím vůbec. Proč taky jsem masová Laughing tak proč si kazit chuť bramborem že?
Ale aby sis nemyslela chutě máme taky, a někdy jsou až šílené, ale ono se to do nás prostě nevejde.
Jsi šikulka a je vidět že ti pevná vůle vůbec nechybí a to je dobře. Jsi na dobré cestě. Hodně štěstí.

[/url]
janaaa

PříspěvekZaslal: st červenec 23, 2008 10:07 pm    Předmět: Citovat

zdenkaa1 napsal:
Janičce -ty fotky teda kus práce fakt pěkný,ale 33kg jsi dobrá fakt.A co problémy?Nevidím Tě na ICQ.
Marcelka kg jsi 11111111111111111111111111!Z Laughing

Zdeni děkuji, ale ty taky jedeš jako čert. ICQ mi blbne. takže jak ho znovu zaktualizuju, dám o sobě vědět.

[/url]
Kačka

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2008 7:39 am    Předmět: Citovat

Ludmilo: nedokážu si představit, že by se to přejedlo, protože to prostě do sebe nedostaneš...je to tak já jím a i kdybych měla nachat na talíři jedno sousto, tak cítím takovek tlak, že kdybych si to dala tak prasknu...to samé s tím, že když se najím nedostanu do sebe ani lok vody a musíš si vždy vybrat zda jít a pít....jsem schopná sníst 3/4 chlebíčku, 3/4 normálního rohlíku, 1/2 krajíčku chleba bez 1 sousta, maso fakt po 2 soustech nemůžu, 1 houskový knedlík apod....

Majdi: zdravím a gratuluju šikolka, doufám, že je líp...a je to všechno lepší a můžeš se věmnovat sobě?! Sad Wink

Jinak je mi líto, že pořád nemám přístup na studentku a nemůžu tam dát foto svoje... Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
majda

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2008 7:57 am    Předmět: AHOJ KAČKO Citovat

DĚKUJI Smile TO NECHÁPU PROČ TY ZROVNA NEMÁŠ HESLO NA STUDENTKU Rolling Eyes TO JE NĚJAKÉ NEDOROZUMĚNÍ NÉ Rolling Eyes DĚVČATA ŽE MÁM PRAVDU Very Happy KAČKA SI TO ZASLOUŽÍ Very Happy MAJDA

Olča

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2008 11:10 am    Předmět: Citovat

Ohledně Kačky zda dostat přístup na studentku nebo ne rozhoduje Maruška která se o to stará a je náš anděl strážný a plně jí důvěřuju. Takže prosím nikdo nedávejte přístup na Studentku pokud tak neučiní sama Maruška. Jinak myslím, že už tady bylo jednou zmiňováno, že pokud chce někdo na studentku tak má poslat Marušce fotky ona je tam vloží a pošle heslo.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 151, 152, 153 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: