Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 266, 267, 268 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
drahuna

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2008 7:13 am    Předmět: Sara Citovat

Ahoj Sáro,taky mám problémy se štítnou žlázou,diagnoza zní absolutní hypofunkce.Prostě,jak mi řekl dr.úplně mrtvá štítná žláza.Takže co má vyprodukovat,beru v lécích.Každý den tu největší dávku hormonu.Beru je už několik let a na váhu to nemá vůbec žádný vliv.Myslím,že Tvůj dr.nemá pravdu.Držím palečky,nedej se,já taky bojuju.Jen teď velmi lituju,že jsem se rozhýbala docela pozdě.

[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Libuše

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2008 8:06 am    Předmět: Citovat

Sáro držim ti palečky ke kroužku.

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
kacababa

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2008 9:55 am    Předmět: Citovat

Saro,moc děkuju za přání,ještě jsem v práci.V pátek mi řekli,že na operaci jdu 4.7.,nástup do nemocnice mám 3.7. ráno,takže jsem z toho byla trochu rozladěná,už jsem mohla být po...Ale co se dá dělat.Aspoň zítra v klidu vypravím dceru na prázdniny a zabalím si uzlíček..:-(Jak jsem se celou dobu těšila,tak se teď booojim,boojim..
Sara

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2008 2:22 pm    Předmět: Citovat

Libuše i Drahuš, děkuji za přání, pomohlo mi to v lehké nervozitě... Smile
Ač tady vidím vaše pokroky, mísí se s přibližujícím termínem ve mně různé pocity, což je asi normální. Na jednu stranu lituji, že jsem na kroužkování nenatrefila dřív, ale až když jsem dorostla k takovým rozměrům a na druhou stranu, mám obavu z narkózy, kde prožiji premiéru a smiřuji se s určitým pocitem nemohoucnosti, který bude nějaký čas po operaci následovat a který tolik nesnáším. Sad
A tak už se těším, až budu mít po všem a budu pracovat na svém odlehčení a rozhodně už necouvnu... Laughing

Sara

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2008 2:56 pm    Předmět: Citovat

Není zač Kacababo, moc dobře vím, jak ti teď je...wink:
Mně v Iskare říkali, že termín 7.7. je orientační a že se mi ozvou ve čtvrtek, nebo v pátek před a termín v tom týdnu upřesní a instruují mne přesně co a jak dál. Takže já s tím počítám.
Neboj, já myslím, že v Iskare mají dost zkušeností, aby věděli, co si s námi počít v jakékoliv situaci. Navíc mi přijde, že neberou člověka jako další kus, ale oproti jiným lékařům se každému věnují s trpělivým klidem a profesionalitou.

A vrátím se ještě k těm punčochám. Byla jsem přímo u cévního lékaře v nemocnici. Nejen, že jsem si vykoledovala na říjen operaci, ale napsal mi i léky a punčochy, za které jsem doplácela v lékárně 33,- Kč. Říkal, že se nemám měřit, že mne přesně změří v jejich lékárně a objednají je. No šla jsem do lékárny u nás a musela se změřit sama, ale metr měli. Vše je o přístupu a lidech... Jen jsem se smála, že zdůraznil, aby byly s krajkou...
Laughing Také chtěl, abych je do operace nosila. Obléknout je, je horor a fuška, celá rodina se mohla uřechtat, ale chodit v nich v tomhle vedru jsem nezvládla.
Mimo jiné mi napsal papír na Iscare, kde je, aby mi píchli před operací nějakou injekci do břicha, jak mi řekl, dle složení to vypadá na ředění krve.

Tak Kacababo, hlavu vzhůru a budu na tebe myslet a držet ti ty pěsti pro štěstí... Laughing
A jak nejsem závistivec, až půjdu příští týden na řadu, budu ti závidět, že to máš už za sebou... Wink

drahuna

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2008 3:12 pm    Předmět: Citovat

Kacababko ,neboj!Jdeš přeci k odborníkům.Já vím ono se to řekne,ale každá má strach,je to přirozené a lidské.Dobře že už jsi tak daleko.Já jdu zítra k psychologovi a taky se bojím,co si na mě vymyslí.I když ten strach je jiný než před operaci.
Sáro,doufám,že až budu po operaci,že mě taky někdo povzbudí.Ale asi jo,jsem tu chvíli a je mi tu dobře,jste tady hodné dušičky.Tak se mějte hezky,já se jdu vrhnout na trochu vařené rýže.

[/url]
dasapo

PříspěvekZaslal: út červenec 01, 2008 8:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Drahuško, určitě se taky dočkáš Razz . A uvidíš, že tě pak někdo povzbudí. Razz A té rýže si dej i za mě, já mám pořád tekutou Crying or Very sad . Jinak se cítím skvěle a držím pěsti všem, které to čeká. Těm ostatním závistivě Razz koukám na metříky.

[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!! Wink
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov
nelojsska

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 8:45 am    Předmět: Citovat

dasapo napsal:
Ahoj Drahuško, určitě se taky dočkáš Razz . A uvidíš, že tě pak někdo povzbudí. Razz A té rýže si dej i za mě, já mám pořád tekutou Crying or Very sad . Jinak se cítím skvěle a držím pěsti všem, které to čeká. Těm ostatním závistivě Razz koukám na metříky.
Ahoj dasapo,
Mohla by jsi napsat jak to zvládáš?Já totiž se nebojím ani tak té operace ,jako té představi po tom ,tak kdyby jsi byla tak hodná a napsala .......... Very Happy

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kacababa

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 9:26 am    Předmět: Citovat

Holky,díky za podporu,dneska kmitám doma,uklízím,ještě vyklízím kuch.linku,prostě bych se zabavila a nemyslela na blbosti,a taky,že potom budu nějakou dobu trochu pohybově omezená.Já jsem se své první a dosud poslední narkózy při císaři bála strašně,myslela jsem,že za a/ vůbec neusnu, za b/pokud usnu,už nikdy se neproberu...Ale couvnout se nedalo,dítě se narodit muselo..a nakonec ta narkóza byla v pohodě..Tak snad i podruhé.
Punčochy jsou příšerné,to navlékání horror,no ale snad to pro jednou zvládnu.Snad nejhorší pro mě bude od půlnoci do operace v tomhle vedru nepít.. Very Happy
nelojsska

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 9:53 am    Předmět: Citovat

kacababa napsal:
Holky,díky za podporu,dneska kmitám doma,uklízím,ještě vyklízím kuch.linku,prostě bych se zabavila a nemyslela na blbosti,a taky,že potom budu nějakou dobu trochu pohybově omezená.Já jsem se své první a dosud poslední narkózy při císaři bála strašně,myslela jsem,že za a/ vůbec neusnu, za b/pokud usnu,už nikdy se neproberu...Ale couvnout se nedalo,dítě se narodit muselo..a nakonec ta narkóza byla v pohodě..Tak snad i podruhé.
Punčochy jsou příšerné,to navlékání horror,no ale snad to pro jednou zvládnu.Snad nejhorší pro mě bude od půlnoci do operace v tomhle vedru nepít.. Very Happy
Ahoj,myslím si ,že na tom jsou všichni stejně před operací a můžu tě uklidnit mám jí za měsíc a nedovedu si představit den před tím a ráno ja v 6,30h jedu autobusem hodinu a pul do Prahy to budou myšlenky... Rolling Eyes A přesně jak píšeš sice jsem narkozu už taky měla ,ale bojím se.Tak ti jen píšu neboj vše bude super a uvidíš nakonec zjistíš ,že jsi si udělala malou dovolenou. Laughing

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dasapo

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 10:23 am    Předmět: Citovat

Ahoj nelojssko. Jestli se bojíš toho, co bude po operaci, tak úplně zbytečně. Já už ani nevím, že jsem na nějaké operaci byla. Už se mi odloupaly i stroupky po stezích, takže jsem "jako nová" a o 7 kg lehčí. Nechci posunovat metřík, dokud nezdolám tu 100ku. Cítím se moc dobře a těší mě pocit, že mi asi opravdu začíná nový život. Jen je pravda, že jsem ráda, že už mi končí tekutá dieta, protože mléka a polévek už jsem opravdu přejezená. Já mám tubulizaci, dnes jsem měla poprvé netekutý jogurt (asi 1/3) , při jídle mě nic nebolí, jen mám pocit, že se to do mě nevejde a i tu trochu jsem jedla 20 minut.Takže z mého pohledu vše, jak má být. Opravdu nelituju ani trochu.

[/url]
drahuna

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 2:55 pm    Předmět: Citovat

Hurá mám pána psychologa za sebou! moc jsem se mu líbila a mám se ukázat po operaci.Byl to velmi příjemný pán,žádné záludné otázky,kreslení panáčku ap.Jen rozhovor,jestli manželovi vadí moje kilka.Byla jsem u něho hodinu,fajn jsem si pokecala.Kéž by všechno šlo tak hladce.Jo ,že jsem se mu líbila myslím tím,že se mu líbil můj elán,s jakým jdu do věci.

[/url]
dasapo

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 5:54 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Drahuš, vidíš, já ti říkala, že psycholog bude v pohodě. Tak jsi zase o krok blíže, co? A pojedeš teda do Turnova nebo počkáš na Brno? (Moje doporučení znáš Razz ).

[/url]
drahuna

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 6:38 pm    Předmět: dasapo Citovat

Zítra volám dr.Hrubému.postěžuju si trošku jak to dopadlo s obezitologem(jak jsem Ti psala) a doufám,že se dohodne termín.Jinak jsem dnes skoro celý den taky na tekutém.Popíjím mikyšku

[/url]
dasapo

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2008 7:05 pm    Předmět: Citovat

Drahuško, máš to na SZ.

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 266, 267, 268 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: