Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 265, 266, 267 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 6:44 pm Předmět: Holky, |
|
|
tak to já mám obvoďačku skvělou, podporovala mě už od začátku a vždy se mi snažila pomoci, jak jen to šlo.
Když jsem si tam byla pro opis z rentgenu, dostala jsem pochvalu a nařízení,jen tak dál !
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]
[/url]
bandáž 05.03. 2008,- 25 kg před bandáží
24.06. 2008 první doplnění 2 ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
Karlo třeba začne pacienty sám posílat  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
Jojo,je moc dobře,že nejsou všichni stejní . . . Musím ale ještě dodat,že jinak jsem u paní Dr docela spokojená. Měla jsem trochu nahnáno,jak bude reagovat,když jsem ji obešla a dostavila jsem se s žádostí o předoperační,ale popřála mi štěstí a po operaci,když mi vytahovala stehy,tak říkala,že doufá,že mi to zabere a ať nezapomenu na pohyb . Od té doby jsem tam nebyla,ale chystám se na kontrolní odběry,tak jsem zvědavá . . .  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 12:38 pm Předmět: |
|
|
nelojsska napsal: | Ahoj
Tak moje paní doktorka, co mě bude operovat ,se jmenuje Malčánková.termín operace mám od 28.7.2008 což mám za pár. :lolNebude tam někdo?? |
Ahojky,tak mě taky bude operovat Dr.Malčánková a Dr.Melechovský.Neznáte je někdo?Jinak termín mi dali až 4.7.,nástup den před-ve čtvrtek.Ale co,když už jsem vydržela čekat tak dlouho,tak holt ještě týden počkám |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 1:57 pm Předmět: |
|
|
kacababa napsal: | nelojsska napsal: | Ahoj
Tak moje paní doktorka, co mě bude operovat ,se jmenuje Malčánková.termín operace mám od 28.7.2008 což mám za pár. :lolNebude tam někdo?? |
Ahojky,tak mě taky bude operovat Dr.Malčánková a Dr.Melechovský.Neznáte je někdo?Jinak termín mi dali až 4.7.,nástup den před-ve čtvrtek.Ale co,když už jsem vydržela čekat tak dlouho,tak holt ještě týden počkám | Ahojky,Tak o paní doktorce jsem slyšela,že je výborná o panu doktoru nevím nic.Tak držím palce ,a´t ti to dobře dopadne!!  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
kacababa držim ti palečky . _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: so červen 28, 2008 1:27 pm Předmět: |
|
|
matrix.xx napsal: | A touž sem se dohodl s lékaři že v případě toho,že shudím hodně kil a bude mi nějaká ta kůže někde viseti,tak mi to ufiknou na plastický a bude klídek a je to taky přes pojišťovnu,tak čím více kil dole tím lépe potřebuju sundat takových 50 kilo | Ahoj jestli můžu něco dodat.Já jdu na bandáž také do Iscare 28.7.,to teď není podstatné,ale chtěla jsem reagovat na to (ufiknutí kůže).Paní co má bandáž 2 roky a chce si nechat odsranit přebytečnou kůži na břiše ,tak jí řekli že se to platí je to od 5000-1000kč podle velikosti.Taky si totiž myslela ,že to hradí pojišťovna.Tak nevim ,jen píši co vím.Ahoj  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: so červen 28, 2008 8:12 pm Předmět: |
|
|
Nelojsska FN Bulovka má smlouvu s pojišťovnou tak to ufikne zdarma. V Iscare to ufikne chirurg asi za 10.ooo kč ale výsledek nic moc, jenom odřízne kůži, nesešije břišní svaly ani neudělá nový pupík. To plastik to je něco jiného slabounká jizvička, přešití pupíku a sešití břišních svalů, ale ta cena v Praze je to kolem 40.000 kč i v Iscare. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: ne červen 29, 2008 8:31 am Předmět: |
|
|
Olča napsal: | Nelojsska FN Bulovka má smlouvu s pojišťovnou tak to ufikne zdarma. V Iscare to ufikne chirurg asi za 10.ooo kč ale výsledek nic moc, jenom odřízne kůži, nesešije břišní svaly ani neudělá nový pupík. To plastik to je něco jiného slabounká jizvička, přešití pupíku a sešití břišních svalů, ale ta cena v Praze je to kolem 40.000 kč i v Iscare. | ahoj,Prosím,když tedy na Bulovce to dělají zdarma ,to dělají každému?? _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: ne červen 29, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
Chci se zeptat,co nebo kde to všude ufiknou.Většinou,když člověk hodně zhubne tak mu visí jednak kůže na břiše,ale taky na stehnech a na pažích.Co všechno na plastice udělají?Pomáhá něco,kromě cvičení zmenšit tu plandavou kůži? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZRqtqr/]
[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: ne červen 29, 2008 9:18 pm Předmět: |
|
|
Drahun -mám dole 31 kilo a zrovna před týdnem mě kamarádka obdivovala jaktože mi nikde nic neplandá. Ano - visí mi břicho - to bohužel ano a s tím počítám že půjdu na operaci. Ale nohy i ruce jsou OK. Posilovna určitě neuškodí, jakékoiv posilování a cvičení je ku prospěchu věci, dále jsou určitě dobré zpevňující krémy - prostě nejlépe od každého něco. Sama uvidíš co ti bude vyhovovat... _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: ne červen 29, 2008 9:25 pm Předmět: lecramka |
|
|
Chci začít už teď,přece jenom ve 40 letech je ta kůže elastičtější,než ve52.Uvidíme,modelka už nebudu,ale těším se,že polovinu prášku,co teď musím užívat možná vysadím.A o to taky jde. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZRqtqr/]
[/url]
52 let. Moje heslo:Co šlo nahoru,musí jít i dolů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: ne červen 29, 2008 10:54 pm Předmět: |
|
|
Po operaci ale musíš mít 6 týdnů šetřící režim, takže žádné posilko. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sara
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 12:20 am Předmět: |
|
|
Zdravím po čase všechny,
Kacababo, myslela jsem na tebe a na tvůj nástup a málem jsem ti nestihla popřát, aby ti vše dobře dopadlo a dobře jsi to zvládla.
Mineme se o pár dnů. V den tvého nástupu se dovím, kdy mne to příští týden čeká, tak se třeba sejdeme na nějaké kontrole, protože bych tě ráda poznala...
Kdo mne bude operovat nevím, protože jsem samozřejmě zapomněla jméno pana doktora, ale vím že to je na Iscare " ten pan doktor s vlasy", jak mne poučily sestřičky...
Tak ještě jednou držím pěsti pro štěstí. _________________ bandáž žaludku: 10.7.2008
-14 kg před bandáží...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sara
|
Zaslal: út červenec 01, 2008 12:57 am Předmět: |
|
|
Jak jsem tady četla, nejsem asi sama s takovými zkušenostmi od obvodního lékaře. Příští týden mám nástup na Iscare a dnes jsem byla u obvoďáka kvůli předoperačnímu vyšetření. Docela jsem byla rozladěná.
Mé problémy s váhou by se prý daly řešit zvýšenou dávkou léků na štítnou žlázu a i jinak a operace prý je drahá a kdybych prý věděla za jakých podmínek ji zdravotní pojišťovna hradí... Ještě že prý je to vratné a ne trvalé, takové radikální řešení...
Ale za jakých podmínek jsem se nedozvěděla, s mou štítnou žlázou tvrdí, že to nic není už dva roky, ať jím prášky a bude to dobré... Křečáky a nohy, že váhou bolí, no jo to ta váha...a rok už mi slibuje. že mi doporučí nějakého cévního doktora, kterého jsem si našla nakonec sama a akutní operaci přesunula na říjen, kvůli bandáži.
A tak sbírám odvahu na příští týden, ale jednou jsem se rozhodla a nevzdám to.  _________________ bandáž žaludku: 10.7.2008
-14 kg před bandáží...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|