Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
majda

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 6:22 am    Předmět: Dášo Citovat

hezky si to napsala Very Happy máš pravdu Very Happy já to neřešila s obvodákem Very Happy rovnou jsem jela do Turnova a za měsíc operace Very Happy ničeho nelituji Very Happy v Turnově jsem si nechala udělat i předoperační Very Happy jsem štastná pa Majda

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
majda

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 8:03 am    Předmět: Zdravím všechny Citovat

tak Zdenka je už na sále Very Happy operace údajně v 9 h Very Happy Majda

nelojsska

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 8:04 am    Předmět: Re: Dášo Citovat

majda napsal:
hezky si to napsala Very Happy máš pravdu Very Happy já to neřešila s obvodákem Very Happy rovnou jsem jela do Turnova a za měsíc operace Very Happy ničeho nelituji Very Happy v Turnově jsem si nechala udělat i předoperační Very Happy jsem štastná pa Majda

Ahoj Majdo,
Jelikož jsem daleko od Prahy,proto jdu na předoperační k obvodnímu.A zjistili mi něco se štítnou žlázou ,tak mi dali v Iscaru doporučení na hlubší vyšetření.Proto jsem tam musela.Dnes budu volat na výsledky.A na to proč ,že mě posílají ,na to vyšetření k němu ,mi řek ,že když se tak starají o moje zdraví,že se diví,že mi vyšetření neudělali a posílají mě s tím za ním.Ze to o něčem svědčí,ale že obrázek si o tom musím udělat sama. Crying or Very sad

[/url]
majda

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 8:16 am    Předmět: Nelojssko Citovat

Ahoj ano chápu Smile já v Iscare dopadla tak že paní doktorka řekla operaci VZP neproplatí Crying or Very sad tak jsem jela do Turnova a to nabralo rychlé obrátky Smile za měsíc operace Smile pan Hrubý je jednička Very Happy a Tubulizace nejlepší rozhodnutí Very Happy držím pěsti a být tebou pokusila bych se o Tubulizaci v TURNOVĚ Very Happy PA MAJDA

Gábina

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 8:49 am    Předmět: Re: Dášo Citovat

nelojsska napsal:
majda napsal:

Ahoj Majdo,
Jelikož jsem daleko od Prahy,proto jdu na předoperační k obvodnímu.A zjistili mi něco se štítnou žlázou ,tak mi dali v Iscaru doporučení na hlubší vyšetření.Proto jsem tam musela.Dnes budu volat na výsledky.A na to proč ,že mě posílají ,na to vyšetření k němu ,mi řek ,že když se tak starají o moje zdraví,že se diví,že mi vyšetření neudělali a posílají mě s tím za ním.Ze to o něčem svědčí,ale že obrázek si o tom musím udělat sama. Crying or Very sad

Nelojsska - je jasné, že vyšetření, na které stačí obvoďák ti nebudou předepisovat v ISCARE, když to tam máš daleko Idea . To by snad mohlo dojít i tvému obvodnímu při jeho vzdělání, ne?? Shocked Rolling Eyes
A ten argument, že si doktoři chtějí bandážemi jen nahrabat??? A kdo hrabe z nemocí spojených s obezitou? Právě tvůj obvoďák Exclamation : věčné měření tlaku, kontroly krve kvůli cukru a cholesterolu, zbytečné kontroly váhy, protože ta jde stále nahoru, věčné vypisování různých doporučení na spec. vyšetření - třeba na ortopedii - a s nálezem zpátky k obvoďákovi, že?! Shocked A najednou ti někdo jiný udělá operaci, za kterou dostane zaplaceno on a ne tvůj obvodní, a ty budeš hubnout, budeš zdravá a svého starého obvodního už nebudeš tolik potřebovat, že! Idea Tak kdo hrabe - komu jde o prachy a komu o tvé zdraví??? Zkus si na to odpovědět!
Já myslím, že toto fórum mluví za vše. Píše se tu i komplikacích, nepříjemnostech - nic si netajíme, takže doktor, který ti vyjmenuje veškerá možná a sotva procentem zastoupená negativa si pro mě nezaslouží titul LÉKAŘ! On by ti měl navrhovat alternativy a hledat řešení a ne tě srážet tam, kde už se léta neúspěšně plácáš, stejně jako jsme to měli my všichni tady Embarassed Rolling Eyes .

PS:Omlouvám se za tento trochu emotivní příspěvěk, ale chovaní toho pana "taky doktora" mě doslova zvedlo ze židle!

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nelojsska

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 9:14 am    Předmět: Citovat

Ahoj Gábi,
No mě taky ,ale furt je to muj doktor ,tak jsem to vyslechla rozhodil mě to ano,ale pujdu na to ........ Smile

[/url]
nelojsska

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 9:18 am    Předmět: Re: Nelojssko Citovat

majda napsal:
Ahoj ano chápu Smile já v Iscare dopadla tak že paní doktorka řekla operaci VZP neproplatí Crying or Very sad tak jsem jela do Turnova a to nabralo rychlé obrátky Smile za měsíc operace Smile pan Hrubý je jednička Very Happy a Tubulizace nejlepší rozhodnutí Very Happy držím pěsti a být tebou pokusila bych se o Tubulizaci v TURNOVĚ Very Happy PA MAJDA

nevim rpč ,ale tubulizace bych se bála ,zdá se mi to jako velký zákrok oproti bandáži ,sice jsou pak krásné výsledky ,ale já osobně se budu držet bandáže.Opravdu nemám ráda doktory a těžko si na ně zvykám ,takže mi stačí Iscare a bandáž.A obdivuju ty co šli do tibilizace.Děsí mě představa ,že budu v sobě něco mít a představit si že mi něco vzali to je pro mě horší,zní to asi divně ,ale je to tak.

[/url]
nelojsska

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 9:25 am    Předmět: Citovat

jinak Gábi ,je neuvěřítelné ,jak ty umíš povzbudit a máš na vše odpověď .Příště si tě beru k obvodnímu Laughing Laughing Opravdu je tu ze všech stran podpora což je perfektní .[/b]DÍKY VŠEM Very Happy Very Happy

[/url]
majda

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 9:36 am    Předmět: Nelojsska Citovat

cápu Smile hodně štěstí Very Happy Majda

majda

PříspěvekZaslal: st červen 25, 2008 9:37 am    Předmět: Nelojsska Citovat

oprava chápu hodně štěstí Very Happy Majda

Gábina

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2008 8:02 am    Předmět: Citovat

nelojsska - jsem srabík a bandáž byla pro mne díky své šetrnosti k organismu jedinou možnou operací. I přesto bylo sbírání odvahy mou nejdelší etapou v cestě za skutečně razantním a věřím, že i posledním hubnutím. O bandážích jsem věděla dlouho, ale hrozně mi trvalo, než jsem si přiznala, že takovou nadváhu pouhou vůlí a dietou nezvládnu. Naštěstí mi lékaři dali za pravdu a pomohli mi vrátit se zpět do normálního života. Nikdy nepřestanu být vděčná jim, že to tak dobře zvládli a jednomu dni "blbec", který mě přinutil zvednout sluchátko a navolit číslo do ISCARE . . . Very Happy Very Happy Very Happy

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Karla

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2008 12:46 pm    Předmět: Citovat

Gábi,já jsem na tom byla stejně Smile Strašně moc jsem se bála operace,dokonce ještě ten den ráno mi tak pracovali nervičky,že jsem to chtěla vzdát,ale řekla jsem si,že když už jsem došla tak daleko,že by to byla velká chyba!!! A teď jsem šťastná,že jsem do toho šla,vůbec ničeho nelituji a podstoupila bych to znovu Smile Chtěla bych všem moc poděkovat za podporu a nováčkům přeji hodně štěstí a aby se ničeho nebáli Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Nanynka

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2008 1:27 pm    Předmět: Citovat

Kačka napsal:
P.S. Nanynko: dost jsem se zasmála takhle po ránu !!! Laughing Laughing Laughing dík Cool

To je dobře...smích je potřeba Wink ....ale teda ujišťuji tě že k vůli vaší srandě to opakovat nehodlám Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]

Doma dva koníci,dvě čičiny a fenečka CSV
Bandáž 23.4.2008
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2008 1:42 pm    Předmět: Citovat

Já jsem se o bandáži dozvěděla a uvažovala o ní o rok dříve,než jsem na ní byla.Nebyly to komplikace - ani zdravotní ani s pojišťovnou - ,co mi vše zpomalily. Dala jsem na názor své obvodní lékařky,která mi to rozmluvila na příkladu jedné své pacientky,která měla dost komplikací. Místo toho jsem dostala napsanou Lindaxu a nasadila jsem dietu. A potom starý známý scénář... Dala jsem dolů 20 kilo,přestala brát po půl roce pilule a začala opět přibírat. Už jsem tím věčně stejným koloběhem byla opravdu unavená,otrávená a naštvaná. Po čase dávali v tv reportáž o bandáži a tak jsem sedla na net a při hledání informací jsem objevila tohle báječné fórum,kde mi tyhle lidi a jejich nádherné metříky nalili do žil spoustu energie se do toho obout a objednat se. Nejdříve do Iscare,kde mají ale fakt dlouhé termíny(alespoň mi to tak v tom odhodlání přišlo) a pak do Turnova k MUDr Hrubému. Nelituju a myslím,že ani nebudu. Už se tu o tom psalo,že každý cítí jinak ty možnosti,které chirurgická léčba obezity nabízí. Já se rozhodla pro bandáž a jsem spokojená. Pravda,to omezení by mohlo být větší,ale třeba to půjde ještě doplnit . . .
Už jsem rozeslala několika známým,kteří mají s váhou problém a nevěřili svým očím,když mě po čase viděli adresu,aby si tu mohli počíst a někteří už mají i tel. na pana doktora. Mívám dokonce v tom nadšení chuť oslovovat lidi s tímhle problémem na ulici. To samozřejmě nedělám a dělat ani nebudu,ale mám někdy pocit,že tím,že velká část obvoďáků se na operace tohoto charakteru dívá negativně (z těch důvodů,které napsala Gábina nebo prostě z nějaké omezenosti nebo neznalosti?) ochuzují svoje pacienty o možnost kvalitnějšího života tím,že jim o nich neřeknou nebo jim to přímo rozmluví.
Takže znovu a ráda opakuju : díky za tohle fórum,za vás všechny . . .

[/url]
Karla

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2008 5:40 pm    Předmět: Citovat

Lú,to máš pravdu.Můj obvoďák mi vždy říkal to samé,že obezita není nemoc,že se člověk nesmí přecpávat atd...Pokaždé jsem si vyslechla pořád dokola tu stejnou písničku.Naštěstí jsem obvoďáka obešla,protože mě k dietologovi poslala moje doktorka z revmatologie a ten mi bandáž nabídl,že to dělá jeho spolužák.Měla jsem štěstí,pak už to vzalo rychlý obrat.Když už jsem věděla,že na to půjdu,tak jsem hledala na netu a našla tohle forum.Jsem moc ráda,protože jsem pochybovala a vy jste mi dodaly odvahu.Děkuji moc Smile A pan doktor obvoďák??? Když viděl mé výsledky tak najednou obrátil,že někdy se musí pomoci i jinak,když už to nejde...Jsem první pacientka u něho v ordinaci co má tuhle operaci.Jejda jsem se nějak rozepsala Smile Přeji všem hezký večer Smile

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 264, 265, 266 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: