Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
999.koc

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 10:07 pm    Předmět: Citovat

Ano já mám první dítě a opravdu je vymodlené a nečekané.Asi před 8 roky jsem vážila tolik jako teď a podstoupila hormonální léčbu a nepodařilo se to a teď úplně samo

[/url]
Jana 37 let band 9.5.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olča

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 10:17 pm    Předmět: Citovat

Jani a pak že bandáž není zázračná Embarassed Razz Wink JE A JAK Exclamation
janaaa

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 10:18 pm    Předmět: Citovat

OLČI ALE JÁ MÁM TUBULIZACI Razz

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Karla

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 5:49 am    Předmět: Citovat

Janiiii,veliká gratulace!!!! Je to až neuvěřitelné jak ty kila z Tebe padají Smile) Za chvilku budeš na konci metříku Smile)

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
janaaa

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 12:11 pm    Předmět: Citovat

Karli tak na konec metříku se nedostanu, ale jsem spokojená i s tím co mám. Opravdu. Ale koukám, že ty mě za chvíli doženeš. Jedeš jako drak. Už se blížíš k druhé desítce. Jsi jednička s * Wink

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Taky10

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 12:43 pm    Předmět: Citovat

Koukám jak blázen, jde Vám to všem fakt skvěle...kila Vám mizí s nad s každým mým přihlášením.....Olčo, to padám...další kilo dole....já chci taky...... Crying or Very sad
lecramka

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 2:02 pm    Předmět: Citovat

Janaaa - tak koukám že už máš na začátku také osmičku. Moc ti to přeju - je to krásný pocit viď? Já už vyhlížím docela dlouho sedmičku ale váha se mnou doslova koketuje, vždy když už mám 80,1 a říkám si že to musí přijít tak tam zase skočí další den 80,7 a opět to pomalu klesá. No ale snad se někdy dočkám Smile))

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 6:08 pm    Předmět: Citovat

Teda Janiii já nestačím koukat Shocked Shocked Shocked !!! posílám ti další(!) velikánskou gratulaci !!!! Ta osmička na začátku je úžasná !!!

Karli - teda ty taky jedeš !!! Shocked

Elenko - Embarassed Embarassed Embarassed

Hanhulo - držím palce,aby ti doplnění splnilo očekávání !

999.koc - tvůj popis otěhotnění do mě vlévá naději,neb řešíme podobný problém . . . Laughing

Lecramko - ta moje váha má patrně nějaké komunikační kanály s tou tvojí,neb mně totéž dělala minulý týden . . . Laughing Confused

[/url]
Karla

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 6:15 pm    Předmět: Citovat

Lú ,moc Ti děkuji Smile Obdivuji Tvůj metřík je to krása.Musí to být super v to já ani nedoufám Embarassed Jsi skvělá!!!

[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky Smile
Sleeve resekce,13.5.2008
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 6:21 pm    Předmět: Citovat

janičko gratuluji ty jedeš jako rychlík ,jé kéž bych měla já někdy 8 na začátku.Papa Zdenka JEDNIČKA Exclamation

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
majda

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 6:22 pm    Předmět: Jani Citovat

gratuluji už 31 kg Very Happy to je super Very Happy pa Majda

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 6:41 pm    Předmět: Citovat

Karli - díky Embarassed . Jde ti to parádně a máš nepochybně našlápnuto ještě dál a dál a dál . . . Very Happy

[/url]
Gábina

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 8:41 pm    Předmět: Citovat

PRO ELENU
V tuto chvíli si vylaď úsměv, protože tě chci potěšit Laughing Laughing Laughing
Buď na sebe hrdá, jak dlouho sis dokázala udržet velký - opravdu velký - váhový úbytek Exclamation Shocked Kdypak se ti něco podobného v životě povedlo Arrow pokud vůbec někdy Exclamation Vypadáš skvěle a při tom z tebe sálá spousta pozitivní energie. Vůbec nejsi pasivní, seschlá a hubnutím unavená troska. Jsi aktivní a veselá a zdravá Very Happy . Co chtít víc? Já osobně také doufám, že na konec metříku někdy dolezu, ale v současné době si užívám to, co je: že na mé zhubnutí pozitivně reaguje okolí, že si můžu bez větších problémů kupovat oblečení, že nebudím nežádoucí pozornost všude, kam vstoupím apod... Určitě to máš stejně, jen už si toho tolik nevážíš, protože sis zvykla, že, ženo Exclamation Wink Vím, že plánuješ estetickou operaci. Počkej, co to s tebou udělá Exclamation Shocked Určitě ti ubere alespoň 4 kg - to zaprvé. Zadruhé: určitě se budeš cítit ve svém těle opět skvěle. Zatřetí: zase ti to ubere na konfekční velikosti a za . . . . Určitě bych mohla pokračovat dál. Zkrátka Arrow pořád je, na co se těšit a nebude konec, dokud to sami nevzdáme. Ale to už tu bylo a tam se vracet nebudeme, že ne?
Také mám výpadky a selhání, dny veselejší a smutnější, váhu skvělou a depresivní. Už ale jinak přemýšlím a ty určitě také, jen si to už neuvědomuješ Wink . Když mám večer hlad, kouknu na hodiny a když je pozdě Rolling Eyes , prostě si nic nevezmu. V restauraci si nevybírám jen podle chutí, ale podle velikosti porce (samozřejmě ty menší Wink ), naučila jsem se odmítat nabízené jídlo, když nemám hlad apod.
Udělaly jsme velký kus práce, hodně jsme změnily k lepšímu. Máme radost z obyčejných věcí a nebudeme si ji kazit věčným sledováním váhy Exclamation . Už ji jen kontrolujeme a až si tělo po té hubnoucí námaze zvykne na nový režim, určitě bude ochotné zase něco pustit. Doufám v to a věřím, že dřív nebo později budeme spokojené. Laughing Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg

Naposledy upravil Gábina dne ne červen 22, 2008 8:39 pm, celkově upraveno 2 krát.
janaaa

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 8:50 pm    Předmět: Citovat

Lecramko, pocit je to nádherný, nepopsatelný.........A neboj ty toho dosáhneš a za chvíli až budeš před 6 budeš vzpomínat jak si čekala na 7.

Zdeničko neboj taky tam bude, nevěřila jsem že toho dosáhnu a vidíš, ještě nedávno jsem byla spokojená s docentkou a podívej teď.

na tebe nemám, si borka, další kg. Ty snad nejíš Wink

A [b]Elenko[/b] až budu vypadat jako ty, nebudu si lámat hlavu tím, že už mi váhá stojí. Si kočka a k tomu ještě veselá a milá osůbka. Tak nevěš hlavu a užívej si svého nového těla.

[/url]
Gábina

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 8:58 pm    Předmět: Citovat

janaaa - jde mi to hodně ztuhla, ale musím ti pogratulovat Confused
Néééé - dělám si legraci Laughing Laughing Laughing Jsi fakt dobrá, jak ti to pořád jde. Nestačím zírat Shocked Shocked Shocked . Asi už bych tě jen těžko poznala. Tvé fotky ze srazu jistě dávno neodpovídají realitě. Musím říci, že ti to tempo závidím Embarassed . Ale vím, že máš jinou operaci a vím (a ty tušíš), že časem se tempo zpomalí Rolling Eyes . Je dobré s tím počítat, ale zatím jedeš nezadržitelně ke svému cíli a já ti přeji, aby ti tempo vydrželo co nejdéle Razz Very Happy Razz . Věř mi, pak už je to "vopruz" Wink Laughing Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: