Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Keisha
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 5:28 pm Předmět: |
|
|
Ja ale nemam depku a ani nepisu, ze bych nebyla spokojena s bandazi. Akorat jsem od toho cekala neco jineho a to je moje hloupost, protoze jsem si predem nic nezjistila. To ze hubnu je jenom moji zasluhou jelikoz necitim, ze by mi v tom bandaz nejak pomahala. Asi vsechno co pisu zni nejak jinak nez to myslim.. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 5:34 pm Předmět: |
|
|
Keisha napsal: | Ja ale nemam depku a ani nepisu, ze bych nebyla spokojena s bandazi. Akorat jsem od toho cekala neco jineho a to je moje hloupost, protoze jsem si predem nic nezjistila. To ze hubnu je jenom moji zasluhou jelikoz necitim, ze by mi v tom bandaz nejak pomahala. Asi vsechno co pisu zni nejak jinak nez to myslim.. |
nezlob se ,ale myslím si bandáž pomáhá víc než myslíš.Já jí zatím nemám a pořád si říkám ,nebudu jíst tolik jen málo, jako bych měla bandáž ,ale nejde to,mám pocit hladu a stejně se najím víc, než bych při bandáži mohla.Takže si myslím ,že to pomůže hodně.Aspoň v to doufám  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 5:39 pm Předmět: |
|
|
nelojsko, někdo opravdu necítí žádné omezení ani pocit sytosti, prostě by mohl jíst naprosto stejně jako před bandáží. je to pak jen o ukázněnosti a zvyku jíst méně. U každého to funguje jinak. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 5:48 pm Předmět: |
|
|
Nelojssko tak to se mas, ja jsem bohuzel nebyla ( no jsem porad) tlusta jenom kvuli tomu, ze mi nestacily male porce ale bylo to hlavne kvuli tomu co jsem jedla, ze jsem jedla pozde vecer a hlavne jsem podlehala chutim. To vsechno se mi ted dari regulovat (jadnou dole jednou nahore ) Jestli ty mas nadvahu jenom kvuli tomu, ze ti nestaci male porce, pak pro tebe bandaz bude fungovat uzasne. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 5:55 pm Předmět: |
|
|
A jeste pises, ze se ted najis vic, nez bys s bandazi mohla.. To jsem si prave taky myslela, domnivala jsem se, ze proste nebude fyzicky mozne se vic najist, ze me to proste nejak zastavi... Vubec to tak neni, muzes vlastne snist uplne jakekoliv mnozstvi a navic u me treba trva az 20 minut nez mozek dostane zpravu ze zaludku ze jsem najedena, takze je to jenom o tom snist odmerenou porci (mit porad hlad) a za chvilku zjistit, ze uz jsi asi najedena.. I kdyz me teda predepsane porce k zahnani hladu nestaci.. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 5:59 pm Předmět: |
|
|
Keishi asi jsem tě opravdu špatně pochopila, omlouvám se. Myslela jsem že ti zase není 2x nejlíp a taky to vyznělo trochu jinak než sem zamýšlela. Chtěla jsem ti jen dodat trochu toho sebevědomí z toho, jak krásně hubneš (i když ty ten pocit nemáš, tak my co sledujeme tvůj metřík ano). Věřím, že je těžké se omezovat, když necítíš omezení (toho jsem zaplaťpánbůh ušetřená, nevím jestli bych měla v sobě tolik sebeovládání, kdybych měla pocit hladu). Já jsem měla dneska na oběd jedno kuřecí křidýlko a byla jsem sytá jako kdysi po 4 chlebech Ještě jednou se ti omlouvám.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:07 pm Předmět: |
|
|
Jani nemas se za co omlouvat, spis mi doslo, ze asi znim jako vecny stezovatel, vetsinou se tady ukazu kdyz je mi ouvej. Tentokrat jsem jenom reagovala na Marusky prispevek o tom, jak jsou lidi neinformovany, tak jsem chtela potvrdit ze v Iscare se s zadnym vysvetlovanim moc neparou a ja diky sve hlouposti, neznalosti a nezkusenosti jsem od bandaze ocekavala veci, ktere jsou vlastne nemozne kdyz se nad tim zamyslim. Proste jsem si myslela, ze mi to zabrani v jidle, proste to do sebe nedostanu a to je samozrejme hloupost.. Ale spokojena jsem, dostala jsem se pod stovku a ted uz se tesim z kazdeho dalsiho kila dole. Tenhle tyden treba zeru, zeru a zeru, ale musim se smirit s tim, ze je to boj na cely zivot a ze budou dny/ tydny/ mesice kdy to proste nepujde.. jsme jenom lidi. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky

Naposledy upravil Keisha dne pá červen 13, 2008 10:49 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:12 pm Předmět: |
|
|
Keisha napsal: | A jeste pises, ze se ted najis vic, nez bys s bandazi mohla.. To jsem si prave taky myslela, domnivala jsem se, ze proste nebude fyzicky mozne se vic najist, ze me to proste nejak zastavi... Vubec to tak neni, muzes vlastne snist uplne jakekoliv mnozstvi a navic u me treba trva az 20 minut nez mozek dostane zpravu ze zaludku ze jsem najedena, takze je to jenom o tom snist odmerenou porci (mit porad hlad) a za chvilku zjistit, ze uz jsi asi najedena.. I kdyz me teda predepsane porce k zahnani hladu nestaci.. |
Takže to, že se nedá přejíst ,že to vyhodíš u tebe nefunguje??Já osobně si myslím taky ,že potřebuju kroužek k tomu abych nejedla velké porce. Neříkám ,že nemám chutě ,ale spíš mě trápí hlad než chutě.  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
U me to teda nefunguje, muzu polykat velke kusy masa, rohliku, no proste cokoliv a uz jsem parkrat snedla 300 g porce a nic mi nebylo.. Tak jsem se nechala doplnit (3ml, coz je dost) a vubec nic se nezmenilo.. Na kazdeho to pusobi jinak, ale osobne si myslim, ze vetsi cast lidi je na tom podobne jako ja.. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
Moje mamka má kroužek 12let.A u ní není den, kdy by nechodila zvracet.Proto jsem myslela ,že to tak bude u většiny z vás,že když ten žaludek to nebude chtít ,tak to vrátí.U ní to tak funguje i když v takové míře bych to taky nechtěla. Takže ona i když chutě má ,tak jí to žaludek neveme. _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:24 pm Předmět: |
|
|
To bych taky nekdy potrebovala, ale bohuzel.. Opravdu jak je videt to na kazdeho funguje jinak. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky

Naposledy upravil Keisha dne čt červen 12, 2008 6:25 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:25 pm Předmět: |
|
|
Keisha napsal: | U me to teda nefunguje, muzu polykat velke kusy masa, rohliku, no proste cokoliv a uz jsem parkrat snedla 300 g porce a nic mi nebylo.. Tak jsem se nechala doplnit (3ml, coz je dost) a vubec nic se nezmenilo.. Na kazdeho to pusobi jinak, ale osobne si myslim, ze vetsi cast lidi je na tom podobne jako ja.. |
Tak to jsi mě tedy překvapila,myslela jsem si ,že to nejde,protože podle brožurek ,by to jít nemělo se přejíst nebo jíst velké kousky.No, tak to jsem zvědavá, jak dopadnu. _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Keisha napsal: | To bych taky nekdy potrebovala, ale bohuzel.. Opravdu jak je videt to na kazdeho funguje jinak. |
Ale opravdu ,tvá váha je fakt pěkná ,co bych za to dala , už mít pár kg dole _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt červen 12, 2008 8:14 pm Předmět: |
|
|
nelojssko, tvoje mamka má zřejmě rigidní bandáž, tenkrát se adjustabilní nedávala, ale to že chodí zvracet to by ji na 100 % řekli že to není dobře, a pokud by to bylo u bandáže mohlo by to být i nebezpečné, přečti si článek co jsem dala do tématu prosím vás o podporu... takhle bandáž nemá fungovat, přečti si i odpovědi na obezitologické poradně iscare. Má to fungovat tak, že ty si uvědomíš že jseš plná a že ž nechceš jíst, že nemáš chuť protože máš dost. Spoustě lidí to tak funguje ( Olča..) a spoustě ne. Ale určitě ne tak, že se najíš víc a pak to vyzvracíš to by bylo moc špatně.Chutě musíš ovládat sama, jíst malé porce a pomalu aby to mozku došlo, protože ten malý žaludek bude plný, když to v něm zůstane dostatečně dlouho , to znamená hodně pít ale ne po jídle, aby se nspláchlo atd. Kdyžtak se ještě objednej diabezologické sestře na iscare, vysvětlí ti způsob stravování.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: pá červen 13, 2008 8:20 am Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | nelojssko, tvoje mamka má zřejmě rigidní bandáž, tenkrát se adjustabilní nedávala, ale to že chodí zvracet to by ji na 100 % řekli že to není dobře, a pokud by to bylo u bandáže mohlo by to být i nebezpečné, přečti si článek co jsem dala do tématu prosím vás o podporu... takhle bandáž nemá fungovat, přečti si i odpovědi na obezitologické poradně iscare. Má to fungovat tak, že ty si uvědomíš že jseš plná a že ž nechceš jíst, že nemáš chuť protože máš dost. Spoustě lidí to tak funguje ( Olča..) a spoustě ne. Ale určitě ne tak, že se najíš víc a pak to vyzvracíš to by bylo moc špatně.Chutě musíš ovládat sama, jíst malé porce a pomalu aby to mozku došlo, protože ten malý žaludek bude plný, když to v něm zůstane dostatečně dlouho , to znamená hodně pít ale ne po jídle, aby se nspláchlo atd. Kdyžtak se ještě objednej diabezologické sestře na iscare, vysvětlí ti způsob stravování.  | Ahoj MAruško,
moje mamka má kroužek ,který je na pevno.Nedávno byla u doktora ,který řek ,že je v pořádku.Já si myslím ,že to její zvracení má trochu s krouškem spojitost ,ale také né.Má žaludeční neurozu,tak je to i tím.Ale paní co má bandáž dělanou v iscaru,která mě vlastně o tom řekla,je nesmírně spokojená.A úspěchy má teké krásné ,tak doufám ,že na tom budu stejně.Jínak o stravování si myslím ,že vím dost.Díky  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|