Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zdenkaa1
|
Zaslal: út červen 10, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
Děkuji děvčata slavím dnes,neb jsem si to vybojovala opravdu tvrdě.Děkuji Vám všem bez vaší podpory bych to nezvládla .Ludmilo rozhodně je to na tobě co si vybereš.S tím pak musíš za operatérem.V Iscare dělají jen bandáž to bys pak musela hledat jiné zařízení.Je jich spousta .Ale přeji ti neb jsi mého věku ať se rozhodneš správně.Jsme príma parta Keisha,Lú,Majda,Alenka,MaruškaS,Snetka,Romanka,Janička,Trixl,Taky10,Zelenoočko ,Kačka,a další a další.Všichni ti pomohou to už dnes vím z vlastní zkušenosti Děkuji Vám děvčata!!!!!!!!!!!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: út červen 10, 2008 7:46 pm Předmět: |
|
|
Taky - o těch tvých třicetinách já nepochybuju. . . Ale to bys už přece neměla ani gram tuku,ne ? Vždyť ,teda pokud si dobře vzpomínám,tak máš už jen neuvěřitelná dvě kila tuku navíc . . . ? _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út červen 10, 2008 7:48 pm Předmět: |
|
|
no to jo, ale představuje to tak 4 kila i s vodou...jenže s nožičkou a angínou jsem ráda, že se držím  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út červen 10, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
Zdeni, nemáš zač, moc Ti to přeji a moc si to zasloužíš....  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: út červen 10, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
No, i tak . . . Jen odpočívej,to je důležité. Přeju rychlé hojení a uzdravení !
Zdeni - já jsem taky moc ráda,že tu všichni jste. Ten pocit sounáležitosti a podpory jsem ještě nikde nezažila.  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: út červen 10, 2008 8:50 pm Předmět: |
|
|
Děvčata, díky za podporu, docela ji potřebuju. Já byla smířená s bandáží a najednou tohle. Jsem váhavý střelec /nemyslím zvěrokruh/ to jsem vodnář, najednou mám v hlavě zmatek a vím, že to budu muset nějak rozseknout. Mám zase o čem přemýšlet. Nevím do čeho jdu, i když z fóra si myslím, že mám načteno dost, ale pouze načteno, žádná zkušenost. Vůbec jsem nevěděla, že v Brně tubulizace dělají, tak jsem o tom vůbec nepřemýšlela. Taky si myslím, že tubulizace by možná byla lepší, ale nevím ? Jinak Taky 10 /Martino?/, mám ve vás všech ještě trochu zmatek, vůbec se nemusíš bát, že bych se urazila kvůli věku. Zkrátka jsem se narodila dřív. Zdeni, máš pravdu, podporujete mne už teď a jsem vám za to moc vděčná. O tom, že jste dobrá parta taky nepochybuju, protože jinak bysem sem nechodila. Jsem ráda, že se tu můžu trochu vypovídat ze svých pocitů. A nevím, jestli někdy nejsem otravná. Ale nemám s kým si o tom povídat. Můj muž to příliš neřeší, nechává to na mně. Samozřejmě je rád, že nadváhu chci řešit, ale když o tom začnu mluvit, moc podpory se nedočkám. S rodinou to taky nechci probírat, protože jsem narazila. A začíná jít do tuhého, protože se vyptávají, co mi je, když pořád jezdím po doktorech. Už mi dochází fantazie, jak to vysvětlit, ale říznout do živého se mi zrovna moc nechce. No jéjé zase jsem se nechala unést. Tak mne omluvte za ten elaborát. No ale mně se trochu ulevilo. Mějte se hezky a všem hodně úspěchů v tom, co nás spojuje. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: út červen 10, 2008 8:59 pm Předmět: |
|
|
Ludmilo - jestli mohu doporučit - v klidu si přečti nejen zde na foru ale i na internetu jako takovém všechno možné o tubulizaci i o bandáži. Oboje má své příznivce i odpůrce a poslední slovo bys opravdu měla mít ty. tak to v klidu rozvaž. Já mám tubulizaci - takže mě v ničem neomezuje, jím vše - ale málo. Jenže je tady riziko opětného roztažení žaludku. Bandáž se zase dá upravovat ale jsi dost omezená ve stravování. Popřemýšlej a uvidíš.
Lú - Tobě gratuluji k "třicítce". Také se k ní snad brzy dokopu (chybí mi půl kila) tak jsme mohly vlastně slavit ve dvou kdybys nebyla nedočkavá a pár dní posečkala
Taky10-děkuji za rady a pochopitelně nejen Tobě. Je fajn že když si nevím rady, vím že zde vždy najdu dobré dušičky které poradí a to je moc a moc fajn. _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: út červen 10, 2008 9:13 pm Předmět: Zdeni |
|
|
tobě držím pěsti a neboj budu s tebou zasloužíš si to Majda _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út červen 10, 2008 10:18 pm Předmět: |
|
|
Zdenko moc veliká gratulace k termínu, jsi bojovník a nevzdalas to a tím jsi vyhrála
ludmilo já mám bandáž, ale pokud bych mohla vrátit čas a věděla to, co vím dnes, tak bych šla raději na tubulizaci je to lepší, nemáš v sobě nic cizího, nemusíš chodit tak často na kontroly a na doplnění a jsou u ní daleko větší úbytky váhy, ono opravdu čím více roků má pacient, tak tím hůře hubne a pokud je to ještě navíc žena, tak je to ještě horší, také nemoci a léky brzdí hubnutí
kdyby mi někdo nabídl, že mi odstraní bandáž a udělá mi tubulizaci, tak to 100% beru, ale to se mi nesplní
opravdu hodně popřemýšlej a teprve až budeš jistá, kterou operaci chceš, tak na ni běž, myslím, že časem bude více tubulizací než bandáží  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: st červen 11, 2008 8:02 am Předmět: |
|
|
Ludmilo, ráda bych ti taky něco napsala na téma- bandáž vs. tubulizace. Mě zákrok čeká za necelý týden. Rozhodnout se musím sama, lékař mi pouze vysvětlil, co která z těch operací znamená. Bandáž je snadnější zákrok, vratný (jde oddělat), ale má nevýhody v tom, že máš trvale v těle cizí těleso v podobě portu a hadičky. Může se ti to u portu zanítit, port se může přetočit, pokud budeš jíst víc, než je třeba, může se ti bandáž zaříznout do žaludku. Tubulizace je zase složitější chirurgický zákrok.Jakýsi zjednodušeně řečeno "šicí stroj" ti provede zašití stěny žaludku, aby byl užší, zbytek žaludku je odstraněn. Je to tudíž nevratné. Já vidím ale výhodu v tom, že jakmile se ti zhojí šití, nemáš v sobě žádné porty, nic takového a máš v podstatě vystaráno. Také má tubulizace vyšší účinnost (o 10%) než bandáž. Já se rozhodovala asi 14 dní a nakonec jsem se rozhodla pro tubulizaci (= sleeve resekce). _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
věra kotrcová
|
Zaslal: st červen 11, 2008 8:09 am Předmět: |
|
|
zdravím všechny.lú gratuluji k tvé třicítce Lidko nevím jak se rozhodneš,ale at to bude tak nebo tak záleží vše na tobě.co se tyká lidí v rodině a mém okolí,ví o tom,že jsem byla na bandáži jen můj mužskej a tchýně.ostatním jsem řekla,že sem byla na operaci žaludku a tím to haslo.jsem z malé vesnice a už vidím ty pošklebky za zády kdyby to tady lidi věděli.koneckonců je to mé tělo a můžu si dělat co chci,ale lidi dokážou být pěkný bestie.myslím si,že by semnou leckdo souhlasil. .takže rozhodni se podle sebe.já byla operovaná 14.5.takže to bude za chvilku měsíc.přesto,že mám cukrovku a špatně se mi hojí každý škrábanec,tak po operaci mám vše zahojeno.až se divím,jak rychle se mi to zatáhlo.cítím se docela dobře a směju se tomu jak jsem byla vyklepaná strachy před operací. mějte se všichni moc hezky.zdravím VĚRA  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: st červen 11, 2008 11:50 am Předmět: |
|
|
Zdeni znova gratuluju a posílám SZ !!! Jééé to jsem ráda, že Ti to dopadlo takhle pěkně...
Lú : téda ty jsi dravec !!! gratuluju k 30tce KIL dolů !!! A jen tak dál...
 _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: st červen 11, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
Všem děkuji za milá slova
Lecramko,už čekám . . .
Lidko - já jsem se rozhodla pro bandáž poměrně rychle,protože se dá odstranit v případě komplikací nebo selhání a je regulovatelná. No a dá se eventuelně nahradit tubulizací.
Na druhou stranu,jak už bylo psáno od jiných,tak s tubulizací se o něco lépe hubne a nemáš v sobě cizí věc. Na mě je to ale hodně radikální. Jsem konzervativní. Ale je to jen můj pocit a názor . . .
Každopádně by jsi to měla být vždy právě ty,kdo bude mít poslední slovo . . .  _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|