Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kacababa

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 8:46 am    Předmět: Citovat

Taky10 napsal:
ahojky všem....Kacabo....škoda, že jsem Tě nepotkala dříve...já mám doma boloňáčka, ale než jsem si ho pořídila, tsk jsem moioc chtěla Cotona, ale nebyl nikde k mání za ucházející penízky....teď mám našeho mazlíka Pištu, tedy máme, je to taky super psisko.....

Čauky,no boloňáček je přece taky nádherný!On v povaze myslím není rozdál žádný-jsou to všechno antidepresivní psíci.Akorát naše cotonice má tu srst chmýřovitou jako chumáče bavlny.Ale pozítří stejně musí na stříhání-je jí hrozné horko.Sehnala jsem ji od známé bez papírů,ona chová i papíráky,ty prodávala za 15 tisíc,a bez papírů za 7000,-Ale ještě před pár lety se cotoni dali sehnat jen kolem 25-30tisíc,a to je prostě moc,když ho chci jen na mazlíčka.

Ufff,já už mám termín na předoperační-27.6.-to už uteče!Jak jsem se ještě před měsícem strašně nemohla dočkat,tak teď se malinko začínám bát.Narkózu jsem měla v životě jen jednou-při císaři-a bylo mi pak hoodně špatně.No co,nic není zadarmo,musím to vydržet:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Taky10

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 2:25 pm    Předmět: Citovat

určitě to zvládneš, těš se, že budeš jen hubenější a hubenější....na tu narkozu upozorni, že Ti bylo špatně, mohou Ti dát šetrnější.....držím Ti palečky....
famotid

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 3:00 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem,držte mi palečky,já nastupuji zítra do nemocnice a ve středu na operaci.Doufám,že mi to konečně pomůže a kila půjdou dolů.Ahoj

[/url]

bandáž 4,6,2008 Monika.36 let,4 děti
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ludmila

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 4:26 pm    Předmět: Citovat

Držím všechny, i na nohách. Ať ti operace dobře dopadne, nic tě nebolí , rychlé hojení a ještě rychlejší hubnutí přeje zatím bandáží nepolíbená, ale čekatelka čím dál tím víc nedočkavější Lidka.

[/url]

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?
janaaa

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 4:27 pm    Předmět: Citovat

Taky přeju ať vše dobře dopadne a brzy se vrátíš mezi nás.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010

PříspěvekZaslal: po červen 02, 2008 6:28 pm    Předmět: Citovat

famotid - držím palce,přeju rychlé srůstání a pak už hodně radosti z mizejících kil !

[/url]
kacababa

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 11:06 am    Předmět: Citovat

Famotid,samozřejmě držím palce,určitě bude všechno ok,a až se trošku vyspíš a odpočineš,bude to za tebou!Každopádně tě tu pak čekáme na nové informace,já mámtermín za 4 týdny,takže "stříhám metr"Smile
Sara

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 11:46 am    Předmět: Citovat

Já se samozřejmě k přáním hladkého průběhu také připojuji.
Kacababo, včera mi říkal jeden známý lékař, že by měl kompresivní punčochy k operaci předepsat obvoďák. Tak nevím, ale zeptám se a pak to sem napíšu, jak je to teď s punčochami. Smile
Zjistila jsem držením diety, že bandáž je u mne fakt žádoucí, protože zase sklouzávám k porušování a k větším porcím. Asi si dám zákaz vstupu do kuchyně, ale to ten můj chlap asi umře hlady.
Já nevím, jestli to některá znáte, ale když mu nedám najíst, tak celý den nejí a večer přemýšlí, jestli vlastně něco jedl. Přitom skvěle vaří a docela i rád, jen na jídlo vůbec nemyslí. Rolling Eyes
No není to nespravedlnost? Jeho jídlo prostě obtěžuje. Laughing

kacababa

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 12:51 pm    Předmět: Citovat

Já už ty punčochy mám,no tak to jsem mohla ušetřit 7 stovek!
Shodou okolností jsem včera trénovala jejich navlékání,ale to je síla!kdybych je musela nosit denně,tak snad ještě vstávám o půl hodiny dřív! Very Happy
No jak mi říkala doktorka-tak prostě 100g porcí se bez bandáže nezasytí nikdo,to není možné fyzicky vydržet,pokud nejsi anorektička,hlad tě dožene-takže ta bandáž je jediné řešení,jak se miniporcí najíst.
Už jsem si začala křečkovat doma ve skříni dětské výživy Hami a Hipp-mrkvové šťávy, brokolici,kuřecí polévku-vše jemně mixovanýýýý Very Happy
Sara

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 1:31 pm    Předmět: Citovat

Myslím, že v dnešní době na ty punčochy budu přinejmenším doplácet, spíš se s ním poradím jaký druh je nejvhodnější.
S těmi dětskými výživami mám v plánu totéž.. Laughing Dcera mi z cest minule konečně místo čokolády, které pak rozdávám, přivezla dětské přesnídávky a můj chlap s posledním nákupem také nějaké a tak jsem si vyhradila místo ve špajzu.
Jen se musím mrknout, jak je to tam s kaloriemi, abych pak do sebe nevalila zbytečně příliš výživnou krmi.
Taky10 a ostatní, co už máte prstýnek, prosím, co vy jste nejvíce po okroužkování jedli? Já vím, že bych se to jistě někde dočetla, ale i v přímo zaměřených sekcích se musím vždy prokousat spousty příspěvků, než najdu informaci, kterou hledám. Rolling Eyes

marie S.

PříspěvekZaslal: út červen 03, 2008 2:58 pm    Předmět: Citovat

víš proč se nemůžeš prokousat k odpovědi? protože se nedodržují témata, jako třeba že se do představení píše o punčochách Laughing a proto ti odpovím v sekci vše o jídle a stravování ju? Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Taky10

PříspěvekZaslal: st červen 04, 2008 5:17 pm    Předmět: Citovat

Famotid...držím palečky....
Terča

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2008 1:22 pm    Předmět: Famotid, Citovat

držím pěsti!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]

[/url]

bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
nelojsska

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2008 2:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni!!
Jsem tu poprvé.16.6.Jdu do Iscaru na kolečko.Nevim proč ,ale už je to 4 měsíce co to vyřizuji.Připadá mi to nekonečný Sad . Jestli tam někdo budete ráda pokecám osobně. Very Happy Jelikož moje mamka má kroužek ,už asi 12let tak nějak vím do čeho jdu.Ale to čekání Sad
Taky10

PříspěvekZaslal: čt červen 05, 2008 3:40 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Nelojssko, moc Tě mezi námi vítám....chápu, jak Ti je, i mě to čekání přišlo nekonečné, asi jako každému, ale léta jsme nabírali, tak snad teď si hold musíme nějaký ten měsíc počkat....nevěš hlavu, určitě se dočkáš, držím palce při kolečku, ať jsi úspěšná adeptka a brzy patříš mezi ty okroužkované, máš výhodu, že víš, do čeho jdeš, když má mamka kroužek už tolik let...ještě by jsi nám mohla prozradit, kolik Ti je, kolik vážíš a měříš a odkud jsi, jestli tedy chceš a udělat si metřík, aby jsme viděli Tvé úspěchy...pěkný den a držím palečky Martina
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: