Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

P�EDSTAVEN� NOV��K�

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4 ... 222, 223, 224  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
gimka

Zalo�en: 18.11.2006
P��sp�vky: 1
Bydli�t�: Sob�slav

P��sp�vekZaslal: po listopad 20, 2006 12:39 pm    P�edm�t: Dotaz Citovat

Ahoj v�ichni, pohybu m�m celkem dost,ale n�kam chodit t�eba na aerobik nemohu, p�es den chod�m do �koly,pak je�t� do pr�ce,tak�e nem�m ��dn� voln� �as.Tak nev�m jak m�m shodit ty kila. Do �koly chod�m 6 km p�ky a do pr�ce taky.Tak nev�m poradte n�kdo.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
trixl

Zalo�en: 14.8.2006
P��sp�vky: 549

P��sp�vekZaslal: po listopad 20, 2006 5:10 pm    P�edm�t: Citovat

Aby se hublo, tak se mus� aspo� 3xt�dn� 30 min ��dn� propotit tri�ko. Na zp�sobu pohybu zas tak moc nez�le��. Sex�k Wink
N�vrat nahoru
Amalie

Zalo�en: 10.11.2006
P��sp�vky: 6
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: po listopad 20, 2006 10:58 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj, jestli chod� denn� �est kilometr� p�ky, tak m� jist� dostatek pohybu, abys zhubla. Pro spalov�n� tuku je d�le�it� p�im��en� tepov� frekvence, to znamen� nej�t ani p��li� pomalu - pak se t�lo nenastartuje, ani p��li� rychle, pak se nespaluj� z�soby tuku.

Ta z�t� se d� vypo��tat podle tepov� frekvence, to by ti mo�n� n�kdo tady poradil, po��t� se podle v�ku, pohlav�, tr�novanosti. B�hem aktivity by pak nem�la v�razn� poklesnout ani p�es�hnout limit.

J� jsem si svou tepovou frekvenci nechala vypo��tat ve fitku od tren�ra, kter� mi d�lal pl�n cvi�en� a on mi poradil, jak u sebe p�ibli�n� pozn�m, �e jsem ji dos�hla, tak�e to pou��v�m i p�i cest� do pr�ce (taky to m�m cca 6km, ale ne v�dy se mi poda�� vst�t tak brzy, abych to dala p�ky, jsem trochu sp�� Wink ) a kdy� jedu doma na rotopedu tak taky podle spo��tan� tepovky.

--

Je�t� doporu�uji se zamyslet nad t�m, co j�, nejen kolik, ale kdy a jak pravideln�. To je m�j probl�m. Cvi��m, spaluji, ani nej�m extra hodn�, ale extra hrozn�...

---

P�eju ti �sp�chy, jsi ode mne z daleka, jinak bych ti dala kontakt na toho tren�ra, co k n�mu ob�as chod�m na rady, je sice relativn� drah�, ale fakt dobr�.
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: �t listopad 21, 2006 5:27 pm    P�edm�t: Citovat

V�po�et tepovky orienta�n� vzore�ek
220-v�k x 0,65 doln� hranice
220-v�k x 0,70 horn� hranice
Netr�novan� �lov�k ji dos�hne snadno, ��m v�c je tr�novan�, t�m v�c �sil� do toho mus� vlo�it.
T�eba by �lo po��dit si na ruku jak je po��tadlo krok�, m�lo by to po��tat i tep a po �ase to na sob� �lov�k pozn� kdy se dostane do toho "spalovac�ho" re�imu.
Chodila jsem denn� taky t�i kil�sky tam a zp�tky a bohu�el jsem myslela, �e svi�n� ch�ze sta��, ale bu� byla m�lo svi�n� nebo jsem se potom v�c najedla, proto�e jsem m�la mylnou p�edstavu, �e je to dostate�n� pohyb.

Tabulka p�ibli�n�ch hodnot (opisuju)
20 let ... 130 ... 140 ... mo�n� rozp�t� 115-150
25 let ... 130 ... 140 ... mo�n� rozp�t� 115-150
30 let ... 127 ... 137 ... mo�n� rozp�t� 112-145
35 let ... 124 ... 133 ... mo�n� rozp�t� 112-145
40 let ... 120 ... 130 ... mo�n� rozp�t� 110-140
45 let ... 120 ... 130 ... mo�n� rozp�t� 110-145
50 let ... 116 ... 125 ... mo�n� rozp�t� 110-140
55 let ... 110 ... 122 ... mo�n� rozp�t� 107-138
60 let ... 107 ... 120 ... mo�n� rozp�t� 105-130
65 let ... 100 ... 115 ... mo�n� rozp�t� 100-127
70 let ... 97 ... 112 ... mo�n� rozp�t� 97-122
N�vrat nahoru
bublinka

Zalo�en: 11.11.2006
P��sp�vky: 5
Bydli�t�: Ostrava

P��sp�vekZaslal: st listopad 22, 2006 6:24 pm    P�edm�t: Re: NOV��EK Citovat

Ahoj Evi,jestli mohu,tak se taky zapoj�m Rolling Eyes . Mysl�m,�e 30 kg za 10 m�s�c� je ��asn�,nem� mysl�m kam sp�chat. �etla jsem tv�j p��sp�v�k,ale i odpov�di na n�j...rad� ti pillates,j�gu. Mo�n� m� ostatn� ukamenuj�,ale mysl�m si,�e tohle nen� opravdu to prav� o�echov�,p�i j�ze se hodn� cvi�� na zemi,co� m��e b�t s tvou v�hou a sn�enou pohblivost� probl�m. A pillates? J� m�m 70 kg (jsem tak� po band�i) a relativn� zdrav�,ale pillates vy�aduje takovou kondi�ku,se kterou m�m velk� probl�my i j�. Tak�e ti doporu�uju opravdu zkusit ten baz�n,voda v�e usnad�uje,ale rozhodn� n�co zkus za��t d�lat,jinak ti z �bytkem v�hy za�nou odch�zet i svaly jako m�,u� jsem p�es 4 m�s�ce na nemocensk� s docela velk�mi bolestmi p�te�e.

Zalo�en: 26.11.2006
P��sp�vky: 2
Bydli�t�: Praha 9 - �ern� Most

P��sp�vekZaslal: ne listopad 26, 2006 1:28 pm    P�edm�t: M��u mezi V�s? Citovat

Ahojky, jmenuju se Sa�a, pr�v� ub�hlo 15 m�s�c� od m� band�e, kterou jsem prod�lala v ISCARE, za tu dobu jsem zhubla 18 kg, co� je mo�n� p�kn�, ale nesta�� mi to. P�vodn� v�ha byla 116 kg, je mi 59 let, tud� u� to hubnut� jde hodn� zt�ka. Cht�la bych se s V�mi pod�lit o zku�enosti, proto�e se t�m hodn� tr�p�m.
Jsem nov��kem i u po��ta�e, tak mi tu s t�m trochu pom�h� dcera, proto pros�m omluvte, pokud bych hned neodepsala.
P�eji v�em hezk� den Smile
N�vrat nahoru
Romana

Zalo�en: 18.11.2006
P��sp�vky: 327
Bydli�t�: Brno

P��sp�vekZaslal: ne listopad 26, 2006 1:38 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojky Sa�o tak t� mezi n�mi v�t�m.Blahop�eji za p�kn� v�hov� �bytek.J� jsem taky po operaci ale jen 17 dn� a zat�m m�m dole 8kg tak douf�m �e mi to p�jde dolu tak jak by m�lo.Tahle ta diskuse je super Laughing alespo� si m��eme navz�jem poradit a nebo post�ovat,ale v�dy z toho m�me ur�it� dobr� pocit.Neboj za �as bude� ovl�dat i ten po��ta� nen� to nic t�k�ho.M�j se kr�sn� p�eji p�kn� den Razz
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky  

Zalo�en: 17.7.2006
P��sp�vky: 113
Bydli�t�: JI�N� �ECHY

P��sp�vekZaslal: po listopad 27, 2006 3:07 pm    P�edm�t: Citovat

Ty jo Trixl -to asi n�jak nesed�,moc tomu teda nerozum�m,ale na rotopedu,m�m 180 tepovou fekvenci +-.Abych nezkolabovala Very Happy Very Happy Very Happy
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: po listopad 27, 2006 5:39 pm    P�edm�t: Citovat

bela napsal:
na rotopedu,m�m 180 tepovou fekvenci +-.Abych nezkolabovala

Jestli jezd� v�c ne� na 70% z�t�e, tak nespaluje� tuk, ale z�soby cukr� a hlavn� posiluje�.
N�vrat nahoru
Martina 2

Zalo�en: 4.8.2006
P��sp�vky: 86
Bydli�t�: Zl�nsko

P��sp�vekZaslal: po listopad 27, 2006 6:31 pm    P�edm�t: Citovat

jojo...jezd� na z�soby cukru a kysl�ku.
Ale ur�it� neposiluje� Wink ....prst� se huntuje� a t�lo si bude ��kat o energii t�m, �e bude� �rav�.
N�vrat nahoru
bela

P��sp�vky: 113
Bydli�t�: JI�N� �ECHY

P��sp�vekZaslal: �t listopad 28, 2006 8:11 am    P�edm�t: Citovat

N� holky j� nechci co teda s t�m pomozte a PORADTE MI J� NECHCI B�T ZAS �RAV� Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Jak m�m teda �lapat?A pro� mi to tren�rka ne�ekla?
Jezd�m na z�t� 7 je to do osmy,tak mi pros�m moc pros�m hodn� moc pros�m napi�te jak to m�m d�lat spr�vn�.V�era mi ��kala a� u� si p�id�m z�t� na bend�,zved�m 20kg 3s�rie po 10,j� si ale p�idala 1 s�rii.Jinak na nohy m�m z�t� 30kg na zadn� svaly stehen a na p�edn� 25kg 3s�rie po 15.Tak mi to moc pros�m upravte jestli to d�l�m blb�.Mooc pros���m a p�edem d�kujuu!!!!!
N�vrat nahoru
Amalie

Zalo�en: 10.11.2006
P��sp�vky: 6
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: �t listopad 28, 2006 6:42 pm    P�edm�t: Citovat

Belo, velk� z�t� jak na rotopedu, tak na stroj�ch v posilovn� nevedou ke spalov�n� tuku a ze�t�hlen� postavy. Mysl�m, �e nelze d�t �pln� p�esn� n�vod, kdo m� jak cvi�it, to by m�l pr�v� ud�lat tren�r ve fitku, kdy� by od tebe p�edt�m zjistil, pro� chce� cvi�it (hubnout, tvarovat t�lo, zv�t�it muskulaturu).

Bohu�el, jako ve v�ech profes�ch jsou tren��i a "tren��i". ten dobr� by ti m�l i ��ct, jak p�t, co p�t, m�l by um�t poradit i s j�deln��kem. Dobr� tren�r by ti tak� m� uk�zat, jak si kter� stroj nastavit p��mo pro sebe. A tr�ninkov� pl�n by se m�l alespo� jednou za p�l roku nechat p�ekontrolovat, proto�e pokud cvi�� pravideln�, tak je pot�eba zkontrolovat, jestli ned�l� zbyte�n� chyby, jestli u� nepot�ebuje� zm�nit cviky, z�t�e atd (t�lo si t�eba u� moc zvyklo).

A krom� posilov�n� a spalov�n� by m�l spr�vn� tren�r nau�it sv�ho cvi�ence i protahovat v�echny svalov� partie do cvi�en� zapojen�.

Obecn�, na hubnut� se doporu�uje submaxim�ln� z�t� minim�ln� 20minut, teprve po dvaceti minut�ch se za��n� spalovat tuk. A jak dlouho vydr�� vydr�� jet, je pak na tob�.

Cvi�en� na stroj�ch v posilovn� nen� na spalov�n� tuk� vhodn�. Je dobr� na zv�t�en� muskulatury (velk� z�t�, kr�tk� s�rie, m�lo opakov�n�) nebo na vytvarov�n�, ze�t�hlen� sval� (men�� z�t�, dlouh� s�rie, v�ce opakov�n�).

P�eju hodn� �t�st�, m�m doma hodn� literatury o tom, jak cvi�it, co cvi�it, kdy cvi�it. tak kdybys m�la z�jem o n�jak� samotudium, r�da okop�ruji a za�lu.
N�vrat nahoru
Sa�a

Zalo�en: 26.11.2006
Bydli�t�: Praha 9 - �ern� Most

P��sp�vekZaslal: ne prosinec 03, 2006 2:45 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Rom�o,

d�ky za odpov�� Smile douf�m, �e Tv� kila jdou �sp�n� dol� Wink dr��m palce, papapa
N�vrat nahoru
MICHAELA

P��sp�vky: 141

P��sp�vekZaslal: ne prosinec 03, 2006 3:31 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Sa�o,psala jsem ti na soukromou zpr�vu,koukni na to,je�t� jsi j� nevybrala.Naho�e u n�pisu,klikni na soukrom� zpr�vy a otev�ou se ti.Mo�n� tam nem� jen ode mn�,ale i od jin�ch.Ahoj Laughing Laughing Laughing
N�vrat nahoru
kv�ta

Zalo�en: 12.1.2007

P��sp�vekZaslal: p� leden 12, 2007 9:19 pm    P�edm�t: �AU LIDI ZDRAVIM V�ECHNY Citovat

�au lidi chci v�echny pozdravit a zeptat se jestli byl n�kdo operov�n vRazz Ust� nad/Labem ,nena�la jsem tady zatim nikoho. D�kuji za odpov�d.
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, 4 ... 222, 223, 224  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R