Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

P�EDSTAVEN� NOV��K�

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, ... 222, 223, 224  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
Amalie

Zalo�en: 10.11.2006
P��sp�vky: 6
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: �t listopad 16, 2006 10:10 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj Evo, jsem tu taky dost nov��ek, nav�c bez band�e, ale p�ipad� mi, �e 30kg dol� je dost, i kdy� jsi t�eba �ekala v�c. Kdybys bez nich vydr�ela do konce �ivota a u� by nic ne�lo nahoru, asi by to bylo super. Mysl�m, �e je d�le�it� i v�ha, se kterou jsi �la na band�. A je�t� d�le�it�j�� je ta, kterou m� te�.

P�e�, �e se nem��e� h�bat, ot�zka je pro�. Podle m�ho, a� s band�� nebo bez band�e, bez pohybu to nejde. V�m, �e i lid� s velk�mi zdravotn�mi komplikacemi mohou ur�it� provozovat n�jak� cvi�en�, kdyby nic jin�ho, tak ti m��e doktor napsat doporu�en� na rehabilitaci, kde t� mohou nau�it n�jak� cvi�en�, kter� ti pomohou alespo� do doby, ne� se bude� moct h�bat. Nejr�zn�j�� dechov� cvi�en�, c�vn� gymnastika a izometrick� cvi�en� mohou cvi�it lidi t�m�� v ka�d�m stavu, vyjma snad akutn�ch hore�nat�ch onemocn�n�. A a� ti bude l�p, bude� moct p�ej�t na cvi�en� intenzivn�j��, ale tvoje fyzi�ka u� bude o n�co lep��, pr�v� po t�ch p�edchoz�ch cvi�en�ch.

Dr��m ti palce a p�eji slun��kov� den!
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
evazahorovska

Zalo�en: 14.11.2006
Bydli�t�: Zl�nsko

P��sp�vekZaslal: �t listopad 16, 2006 2:48 pm    P�edm�t: D�KY Citovat

ZDRAV�M AM�LIE A MOC D�KY ZA POVZBUZEN�.v͊,HROZN� M� U��R�,�E MI TO SPORTOV�N� NEJDE.v�M,�E TO VYPPAD�,�E 30KKG DOL� JE �SSP�CH A V�M,�E JE.jE ROZD�L NOSIT O 30KG V�C,NEBO M�N�.p�I MOJI V�ZE JE TO ,ALE M�LO.p�ED OPREAC� JSEM M�LA 168KG.dNES TEDYY138KG.jE TO �SP�CH,ALE CHHT�LA BYCH V�T��.

p�ESTO TI MOC D�KUJI,DODALA JSI MI OPTIMISMUS,�KODA JEN,�E NEM�M N�KOHO TAKOV�HO POBL͎.v���M,�E KDYBBYCH NA�LA NN�KOHO,KKDOO BY BYL OCHOTEN SE MNOUU ZKOU�EET POMALI�KU CVI�IT,�ASEM BYCH TO ZVL�DLA SAMA.
s T�M CVI�EN�M JE U MNE TRO�KU PROBL�M.m�M ZA SEBOU N�KOLIK OPERAAC� P�TE�E A PO��D TO NEN� LEP��.pOHYBUJI SE VELMI T̎CE O FRANNCCOUZK�CH HOL�CH A POD SILN�MI OPIIOV�MI L�KY,P�ESTOBYCH MOC CHT�LA JE�T� ZHUBNOUT A V�M,�E BEZ CVI�EN� TO NEP�JDE.
zAT�M MOC D�KY A T̊�M SE NA DAAL�� KONTAKT. nEVZD�M SE Exclamation Exclamation Crying or Very sad Wink Smile Laughing Very Happy
trixl

Zalo�en: 14.8.2006
P��sp�vky: 549

P��sp�vekZaslal: �t listopad 16, 2006 5:25 pm    P�edm�t: Citovat

Evo tedy to je t�k� o��ek. �etla jsem tento tv�j p��sp�vek a pak na tebe myslela. Mo�nosti n�jak� jsou i pro tebe.
Baz�n, pokud se nebude� styd�t v plavk�ch mezi lidi, proto�e bys mohla za pomoci vody za��t posilovat svalstvo.
Potom, kdy� rychl� ch�ze a francouzsk� hole to asi nejde moc dohromady, by mohl j�t rotoped. M�m koupen� model do 150 kil a mo�n� i v�c, nosnost a v�rn� slou�� u� asi 4 roky, i kdy� po��dn� ho proh�n�m teprve od srpna. Tam se d� za��t s malou z�t�� a postupn� nab�rat kondi�ku, �asem se dostane� do hladiny kde se dob�e spaluje tuk. M� v�hodu v tom, �e na n�m m��e� jet za ka�d�ho po�as�, nehroz� p�d z kola, nastavit se d�, aby nezat�oval kolena.
Dal�� mo�nost� je joga, ale ne takov� ta b�n�, nejvhodn�j�� j syst�m Joga v denn�m �ivot�, proto�e tam se za��n� nejz�kladn�j��m cvi�en�m, kter� nezat�uje a p�itom pom�h� rozh�bat a pos�lit. Teprve kdy� se toto zvl�dne, postupuje se k jednoduch�m as�n�m. Je pr�v� vytvo�en� s ohledem na za��te�n�ky, nemocn�, m�lo pohybliv� a star�.
Kdy� u� nejde v�bec nic, je�t� jsou tu posilovac� stroje, kter� s �lov�kem cvi��. Prost� v�dycky se najde n�co, ale probl�m je v tom, �e sch�z� informace o mo�nostech kde se k takov�mu cvi�en� dostat.
N�vrat nahoru
evazahorovska

P��sp�vekZaslal: �t listopad 16, 2006 6:37 pm    P�edm�t: odpov�� Citovat

D�ky trixi,v�bec jsem ne�ekala,�e jsou lidi,kte�� ochotn� pom��ou,alespo� radou.
CHt�la jsem se zeptat jestli n�hodou nev� o n�jak�ch str�nk�ch,kde bych pr�v� na�la vhodn� sporty pro sebe.Ale hlavn� kde jsou m�sta n�jak�ch st�edisek,kde touto problematikou zab�vaj�.Jsem ze Zl�nsk�ho okresu,sp� sm�rem na Luha�ovice,alelep�� by pro mne bylo jezdit alespo� 1kr�t t�dn� do Zl�na. Tak kdybys ty nebo kdokoli jin� o n��em v�d�li,dejte v�d�t mi.D�ky za povzbuzen�. Razz Razz Laughing Razz
trixl

P��sp�vekZaslal: �t listopad 16, 2006 7:23 pm    P�edm�t: Citovat

http://www.cvicime.cz/ zkus se Evo zeptata zde na tomto odkaze. je to sice Praha, ale cvi�itel� se znaj�, m��ou poradit. Jsem z mal� vesni�ky na Vyso�in�, tak�e Zl�n a okol� nezn�m.
N�vrat nahoru
Martina 2

Zalo�en: 4.8.2006
P��sp�vky: 86

P��sp�vekZaslal: so listopad 18, 2006 10:22 pm    P�edm�t: Citovat

Evo Z�horovsk�,
j� jsem ze zl�nska.
U� jsem Ti psala soukrom� vzkaz, ale nereaguje�...asi jsi to ne�etla Wink
Tak kdy� bude� cht�t tak napi�. M2 Smile
N�vrat nahoru
evazahorovska

P��sp�vekZaslal: ne listopad 19, 2006 4:14 pm    P�edm�t: Citovat

Ahoj Martino,omlouv�m se ,ale asi jsem n�co zvorala,proto�e jsem se k tv�mu odkazu nedostala.Budu moc r�da,jestli mi pom��e� a spoj� se se mnou p�es m�j mejl evazahorovska@seznam.cz.Jinak jsem za�ala hledat na netu n�co o akvaaerobiiku ve zl�n�,ale neda�� se mi.Tqaky jsem p�em��lela o pilates joze,ale nev�m jestli je to pro mne vhodn� a kde bych ve Zl�n� mohla chodit na hodiny.Tak�e Martinko moc t� pros�m o pomoc a douf�m,�e se na m� nezlob�.Zat�m se m�j kr�sn� a a� se ti da�� kila shazovat.Pa Ev�a Razz Smile Laughing Very Happy
trixl

P��sp�vekZaslal: ne listopad 19, 2006 5:24 pm    P�edm�t: Citovat

Evo te� co to �te�, koukni se na horn� stranu str�nky. Jsi-li p�ihl�en�, �ukni na "soukrom� zpr�vy" a m�la bys m�t zpr�vu od Martiny v doru�en�ch.
N�vrat nahoru
L

Zalo�en: 6.8.2006
P��sp�vky: 124

P��sp�vekZaslal: ne listopad 19, 2006 6:35 pm    P�edm�t: Citovat

Zdrav�m,jen kdyby m�l n�kdo z�jem,tak m�m doma DVD s cvi�en�m Pil�tes.Ale pr� je lep�� to cvi�it pod dohledem,tak nev�m.
M��u poslat.

L.
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: ne listopad 19, 2006 7:59 pm    P�edm�t: Citovat

M� pros�m pro za��te�n�ky? J� m�m druh� d�l s �inkami, tedy p�j�ila jsem ho dce�i, ale taky m��u z n� dostat, okop�it a poslat. M�m to co bylo v �asopisu Puls.
N�vrat nahoru
Martina 2

Zalo�en: 4.8.2006
P��sp�vky: 86

P��sp�vekZaslal: ne listopad 19, 2006 8:11 pm    P�edm�t: Citovat

Jo holky,
pilates je super. ale fakt je pravda, �e to pot�ebuje aspon zeza��tku odborn� veden�.
Pokud nejste b�val� aktivn� sportovkyn� a nezn�te perfektn� jak v�m zab�raj� svaly v t�le p�i pohybu, tak to sami ani nezkou�ejte. Budete bolav� a v�sledek ��dn�. Nav�c m�te v b�i�e v�c, kter� nen� p�irozen� pro t�lo. A nen� nic p��jemn�ho kdy� si u�enete "svalovou hore�ku" t�eba zrovna v t�ch m�stech kde m�te ulo�en� port. Pilates je pot�eba za��nat pod odborn�m veden�m. V�n�.
V�m o �em mluv�m.

M2
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: ne listopad 19, 2006 8:17 pm    P�edm�t: Citovat

Hmmm b�val� sportovkyn� to sice jsem, ale u� tot�ln� m�slo Laughing
N�vrat nahoru
L

P��sp�vekZaslal: ne listopad 19, 2006 8:20 pm    P�edm�t: Citovat

Mam takov� pocit,�e m�m dv� cd.A to jedno je ur�it� bez �inek.Ale jak u� jsme psala,tak je nutn� za��t s cvi�itelkou...pak to pr� nem� ��dn� v�znam,proto�e se to d�l� �patn� a tak...

L.
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: ne listopad 19, 2006 8:25 pm    P�edm�t: Citovat

Ale �e se to tedy v�ude nab�z�?
N�vrat nahoru
L

P��sp�vekZaslal: ne listopad 19, 2006 8:40 pm    P�edm�t: Citovat

Jako,�e se prod�vaj� DVD s Pil�tes? Prodejc�m to je jedno.Hlavn� �e si nahrabou...
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3, ... 222, 223, 224  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R