Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kačka
|
Zaslal: po květen 12, 2008 6:48 am Předmět: |
|
|
Taky10 : no jo už to nejde tak rychle, ale každý gram dolů potěší ne ?! No na sraz nepojedu, protože se zrovna příští víkend stěhujeme z jednoho podnájmu do bytu po mámě, kde budem než dostavíme...takže snad na ten příští..už se těším na červenec, až budem přestěhovaný doma a budu mít více času..na sebe, na cvičení, na ostatní věci...snad se pak konečně potkám s většinou z vás a třeba i zajdu s váma zacvičit nebo alespoň na kafíčko...
Libuško: nesmutni pořád super výsledek...
Ostatním taky přeji v těchto krásných a sluných dnesch, aby kila šla dolů rychleji a hlavně, aby jsme mohly začít chodit v lechčích hadříkách..nových a všichni byli paf z toho jaké jsme krasavy  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po květen 12, 2008 7:13 am Předmět: |
|
|
No, tak jsem bvstoupila na váhu a mám pocit, že se mi váha chce pomstít, že jsem si na ní těch pár dní, co jsem byla na chajdě nevlezla. To, co jsem tam viděla, abyla hrůza, měla jsem hned ráno po náladě...to je to masíčko a pepřová omáčka....no nic, dnes opět dodržuji vše a obuju se do toho....ještě, že je venku hezky....tak mě jen tak něco neotráví....taky jsem to dnes dostala, tak možná, že to bude jen voda to jsou výmluvy co???? , no uvidíme...... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: po květen 12, 2008 1:14 pm Předmět: |
|
|
Taky10-na začátku cyklu můžeš mít klidně i dvě kila nahoře - tak to prostě je - uvidíš že za týden to bude pryč. Navíc v létě se člověk víc pohybuje a lépe spaluje tak se neboj - ono toho masa určitě zas tolik nebylo a navíc jíš určitěš libový tak se netrap (jo já vím že prase je tučný samo o sobě ale zas je to dobrota!). Já si dnes koupila kopr a zítra chci dělat koprovou omáčku a k tomu buchtu s tvarohem a s čerstvýma jahodama a želatinou - mňam mňam - no jo no - to zase váha vyskoč í Ale já těm dobrotám prostěš neodolám a jak jsem nyní celé dny doma tak co mám dělat také jiného než baštit že? _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Žaneta
|
Zaslal: po květen 12, 2008 10:31 pm Předmět: |
|
|
ahojky. dlouho jsem tu nebyla. ale mám dobré zprávy. 9.6. mám slíbenou operaci. hurá. už se nemůžu dočkat _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wcZ9KEU/]
[/url]
termín operace : 25.6.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: út květen 13, 2008 5:13 am Předmět: |
|
|
Ž.aneto gratulují do června ti to uteče _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: út květen 13, 2008 5:14 am Předmět: |
|
|
Žaneto gratulují do června ti to uteče[/quote] _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: út květen 13, 2008 6:43 am Předmět: Kalhoty |
|
|
Tak je muj pokrok takovy, ze me tak stvou vyrobci obleceni, ze jsem si usila (je to moje prvotina ) kalhoty na miru (rucne! me ruce...) a jsou proste krasny, jeste musim neco dodelat, ale to uz je malickost Jinak vaha neni a je to dobre, nejsem moc zvedava, kolik ted mam... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nanynka
|
Zaslal: út květen 13, 2008 12:58 pm Předmět: |
|
|
Ahojky,tak mám trošku stresík.Za týden po operaci při vytahování stehů jsem měla dolů 3,5 kila-teď je to už 3 týdny od operace a váha se vůbec nehýbe-ani nahoru,ani dolů.....Poctivě odměřuji množství jídla,jím co 3 hodiny-téměř nemám pocit hladu a fakt si hlídám abych jedla.S jídlem nemám vůbec žádné problémy-žádné bolesti,zvracení...řekla bych že jsem naprosto v pořádku.Jen prostě....nehubnu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: út květen 13, 2008 1:18 pm Předmět: Nany, |
|
|
nic si z toho nedělej, mě se to taky nehýbe, už několikátý týden, sádlo se mě drží zuby nehty.Začalo být teplo a mě nezbyde nic jiného, než vystrkat svoje tuky ven z dlouhých rukávů a nohavic.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]
[/url]
bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nanynka
|
Zaslal: út květen 13, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
No,tak já chodila v dlouhém i když jsem ještě byla hubená... takže teď to nějak nehrotím...ale prostě když ten první měsíc bývá úbytek největší,tak nevím jaký u mě bude ty další měsíce-když teď je skoro nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út květen 13, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Nanynko neboj, ono se to hýbne, prostě sádlo vzdoruje se Tě vzdát, ale nakonec to vzdá, hodně pij, já vím, je to k vzteku, když se to nehýbe, znám to a člověka to netěší, ale uvidíš, že bude lépe. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: út květen 13, 2008 6:30 pm Předmět: |
|
|
Terčo, jsi šikulka, máš už tolik kg dole _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: út květen 13, 2008 7:28 pm Předmět: Já vím, Marti, |
|
|
ale myslela jsem, že touhle dobou už to bude míň.Myslela jsem si na velikost 46 a kalhoty zatím nedopnu.A ta Tvoje váha, to je nááádhera!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]
[/url]
bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: út květen 13, 2008 9:31 pm Předmět: |
|
|
qwys teda Zuzanko ,to jsi opravdu šikulka a ruce ,ty museli pěkně bolet ,jo jo já vím o čem mluvíš  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st květen 14, 2008 9:17 pm Předmět: |
|
|
Terčo, vydrž, vždyť se dočkáš, to já jsem si taky myslela...ale uvidíš, že to půjde.....ono něco jiného jsou představy a pak realita...ta je těžšší, každé dkg dole jsou pro mě už radostí, jde to pomalu....pro mě opravdu hodně pomalu, alespoň mi to tak připadá, ale paní dr....té ne.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|