Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Taky10
|
Zaslal: út duben 22, 2008 8:31 pm Předmět: |
|
|
hm,tak to nevím, tak brzy po operaci bych se bála... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út duben 22, 2008 9:26 pm Předmět: |
|
|
no lariso, na uvodních stránkách se dočteš tedy něco jiného, opravdu nejdřív tekutá a pak kašovitá, rovnou tuhou požvýkanou stravu, no to jsou divné rady. bych to tedy nezkoušela _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: st duben 23, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
Viď Maruško, taky si říkám, že je to divné.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
larisa losinecká
|
Zaslal: st duben 23, 2008 7:53 pm Předmět: |
|
|
mám pocit, že to je jako se vším. každý lékař-jiné rady. mám kamarádku, která má bandáž již 3 roky, taky v Kolíně a postup byl stejný. hned od začátku dietně lehkou, ale tuhou stravu. Má za ty tři ročky 85kg dole. budu volit kompromis. jednou to a jednou to. _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wY4gRHm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: st duben 23, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
Lariso máš moc pěkný metřík . Takový pozitivní a letní . Něco na tom bude, že zelená uklidňuje .
A ta zpráva o tvé kamarádce je fakt bomba . Já bych k tabulkovému ideálu také potřebovala tolik zhubnout ale nemám odvahu ani na to pomyslet . Možná nedokončím ani tento svůj metřík, ale aťsi . . . Je mi fajn i tak  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
larisa losinecká
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 7:50 am Předmět: Gábině |
|
|
Jak nedokončíš? já myslím, že v pohodě. Když vidím jak si Andy - to je ta zhublá kočka, dává to na co má chuť tak věřím, že i mě se to povede. Mimo hovězího - to musí mleté jí vše. Ale jen žďabec. Je naprosto v poho.  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wY4gRHm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
Gábinko, nepiš takové věci, protože já vím, že ty ho dokončíš , jsi šikovná, makáš na sobě a věřím Ti, že toho dosáhneš stejně jako Olča...nemusí to být hned....třeba za rok, za dva, ale jednou přijde den, kdy budem skákat s Tebou a radovat se, že jsi dosáhla svého stanoveného cíle, tomu holčino věřím.........jsi šikulka a jde Ti to krásně a vůbec o tom nepochybuji, že toho nedosáhneš _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 8:40 pm Předmět: |
|
|
Lariso, možná z pohledu druhého, se to zdá v pohodě...až tak velká pohoda to není a chce to úsilí a snahu a píli, kroužek není sám o sobě téměř nic, kdyby to ostatní chybělo, věř mi, vím o čem píši _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
jinak Ĺú, už se těším, jak budem skákat, za chvíli budeš docentka, moc Ti to holčinu přeji, jsi šikulka.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
larisa losinecká
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 10:01 pm Předmět: |
|
|
Ale mě se to jen nezdá. Ona je opravdu naprosto v poho. Vychytala jídla, která nemůže anebo je musí jíst v určité úpravě a je už tři roky opravdu v poho. Má-li chuť na sladké dá si ho. Jen trošku, ale dá. Dnes už jen jezdí dvakrát týdně na kole, nebo jde ven se psem. Žádná dřina a násilí. Jen sebekázeň. A když to nedejbože přežene tak zvrací a to je pro ni pohroma. Jsme spolu poměrně často takže vím o čem mluvím. Neříkám, že to má takhle každý, ale ona je opravdu v poho. _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wY4gRHm/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 11:18 pm Předmět: |
|
|
Taky10 napsal: | Gábinko, nepiš takové věci, protože já vím, že ty ho dokončíš , jsi šikovná, makáš na sobě a věřím Ti, že toho dosáhneš stejně jako Olča...nemusí to být hned....třeba za rok, za dva, ale jednou přijde den, kdy budem skákat s Tebou a radovat se, že jsi dosáhla svého stanoveného cíle, tomu holčino věřím.........jsi šikulka a jde Ti to krásně a vůbec o tom nepochybuji, že toho nedosáhneš |
Marti moc děkuji za krásná slova. Vážím si toho. _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 11:25 pm Předmět: |
|
|
Kláro, pojd do kecacího tématu, tam si se všemi pokecáš. Jo každému band funguje jinak. Tak at tobě jen dobře  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tady.
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 1:44 pm Předmět: Srdce řeklo ne...:-( |
|
|
Nazdar všem,
jmenuji se Ivana a tak jsem se radovala, že tento týden už budu mít bandáž a začnu nový hubenější život, ale člověk míní... Ač už jsem byla na sále a spala jsem jak nemluvně, tak se moje srdce rozhodlo, že se zblázní a bude dělat neplechu. No a tak se operace nekonala, aby náhodou nebyla má první a zároveň poslední. Takže mě čeká kolečko kardiovyšetření a snad nový termín bandáže. Musím někde vyhrabat hoooodně optimismu, abych to nevzdala neboť poslední kardio vyšetření je objednáno na půlku června. Byla jsem tak dobře připravená po všech stránkách a teď jsem docela zdrblá. Stalo se někomu taky něco takového? Nějaká komplikace, při které se operace nekonala??? Kdyžtak pls napište. _________________ Optimismus nade vše, aneb: co tě nezabije, to tě posílí.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 1:47 pm Předmět: Tady., |
|
|
Tady., to je tedy smula, nastesti se u mne nic takoveho nekonalo, ale trochu jsem se bala, ze se neprobudim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: pá duben 25, 2008 1:55 pm Předmět: Qwys, |
|
|
to já měla poprvé strach taky...Při dalších narkózách už ani ne.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]
[/url]
bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|