Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 244, 245, 246 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
krata.h
|
Zaslal: čt duben 17, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
marie S. napsal: | já byla bez injekce ale s heliobakteriemi, představa kontrolního gastra tedy byla děsivá, a tehdy jsem poprvé zaváhala na cestě k bandáži..., ale došla jsem.  |
Tak to mám stejné pocity také jsem začala váhat.Protože představa dalšího gastra a už mám deprese.Pak si říkám tak injekci mi dali jednou tak mi snad dají i podruhé doufám _________________ [Url = http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHSiqSD/]
[Img] http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wHSiqSD/weight.png [/ img]
[/ Url]
bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 6:31 am Předmět: |
|
|
Haňulíku a to už takhle brzo po bandáži můžeš jíst ? Já myslela, že tekutá aspoň 14 dní ??  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 6:32 am Předmět: |
|
|
K.Kia : jinak gratuluju k prstýnku a ať kila padaj  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanhula.23
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 7:38 am Předmět: |
|
|
Kačko piju přesnídávky,vývary a caj.Je mi ale pořád děsně.asnažím se pít,ale pořád říhám.Ted bych si nejvíce přála,abyx se mi udělala olespon o trochu lépe.V noci jsem se vzbudila a děsně se mi motrala hlava,myslela jsem,že to se mnou sekne  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgTzFkj/]
[/url]bandáž 15.4.2008 25let ,syn Adámek 3 roky a dcera Esterka 3.měsíce.Začínám druhé kolo hubnutí po porodu:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 8:02 am Předmět: |
|
|
Hani : to já si občas říhnu i teď..většinou po tom co se napiju něčeho s bublinkama, nebo když si loknu po jídle...dej si čas, vždyť je to tepreve krátce po zákroku..  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 10:02 am Předmět: |
|
|
Hance a Kie gratuluji k prstýnku a ať vám kila pěkně ubývají...jinak já říkhám doteď, ale to myslím nevadí...a že jsi unavená, no nediv se, narokoza, hladovění, málo tekupin...snaž se pít co nejvíce a téměř pořád měj u sebe láhev.....jsi zesláblá a možná máš i málo tekutin...taky se Ti pohly snížit nějaké hodnoty v krvi...to víš, tělo dává všelijaké impulsy...ale jsi ještě příliš brzy po operaci, aby jsi se cítila fit....já byla tak nějak v pohodě až týden po vytažení stehů....no a do doby, než mi vyndali stehy jsem polehávala, byla unavená, vše mě tahalo a tlačilo...ale pak už to bylo den ode dne horší, jen ty větry, ty mi 14 dní asi daly nejvíc zabrat  _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 1:34 pm Předmět: |
|
|
jé já bych si tak chtěla říhnout, to by se mi kolikrát ulevilo. Ale moc to nejde, bud pouštím bublinky, škytám nebo .... fuj.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 1:39 pm Předmět: |
|
|
tedy ani se nedivím, že nechtěj dělat operace, když se pojišťovna vzpouzí. Jak jsem dostala výpis čerpání péče, tak jsem se divila jaktože tam iscare nemá moji podzimní operaci a péči vykázanou! Měla jsem z toho divný pocit, ale už jsem na to přišla, pojišťovna jim ji k 31.12.07 nezaplatila! Ten výpis je totiž jen toho co pojištovna uhradila. A pochybuji že jim to dají s úrokem.  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
věra kotrcová
|
Zaslal: st duben 23, 2008 10:16 pm Předmět: už jen krůček a je to tu |
|
|
zdravím všechny přítomné i budoucí.tak mám za sebou vyšetření.dali mi termín od 12.5.tak jsem zvědavá jak to bude dál.vyšetření na gastroskopii....hrůza,děs..ještě ted mi je zle.na na sonu taky nic moc-zvětšený játra.. na interně dobrý.příjemná paní doktorka.odpověděla mi na všechno..i když spoustu otázek mě napadlo až cestou domů,ale jinak fajn.takže to co se mi zdálo daleko je už jen krůček a mám kroužek a snad i naději,že kila pujdou dolů.mějte se všichni moc,moc hezky a at vám to také tak utíká zdravím.Věra pokud mi někdo poradí co s těmi játry budu vděčná...... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 6:35 am Předmět: |
|
|
Ahoj Věrko,
tak moc gratuluju k úspěšnému zvládnutí gastra a ostatních vyš.,.. a k již se blížícímu termínku.. Bude to tu coby dup!
Pokud máš zvětšený játra, tak by to mohla být i kontraindikace k provedení bandáže - bude tedy nutné držet dietu! Ale na to tě měly upozornit v nemocnici... Někomu dají i spec.jídelníček, který je třeba před operací dodržet ..
Dieta na zmešení jater pomůže.. a jelikož máš termín bandáže zhruba za 3týdny, tak je to tak tak, aby si to stihla! Takže nic tučného, sladkého a zmenši si porce - aby se ti podařilo před operací něco sundat.
Aspoň, když už teď naběhneš na menší porcičky, tak se ti po operaci bude pak lépe zvykat. Nebude to ráz naráz
Hodně štěstí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 9:39 am Předmět: |
|
|
Ano, ano - zvětšená játra jsou u obezity běžná, ale zároveň by mohla zkomplikovat operaci . Pokud by byla játra hodně zvětšená, určitě by ti sami řekli, že musíš před operací zhubnout. Ale určitě nic nezkazíš, když se o to stejně pokusíš. Jak píše Evička, základem je vyvarovat se tuků a sladkého. Prostě jíst zdravě, lehká jídla, malé porce, hodně pít - to pročišťuje organismus (pij vodu bez bublinek, ovocné čaje nebo si přímo kup čistící čajovou směs na játra). Když se ti podaří pár kilo zhubnout, budeš mít ze sebe dobrý pocit, že jsi udělala vše pro zdárný průběh operace, omezí se tím i případné pooperační komplikace a doktoři tě určitě také pochválí .
Držím ti palce, ať vše vyjde, jak má  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
věra kotrcová
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 11:33 am Předmět: |
|
|
děkuji všem za rady i za podporu .hned zítra jedu do města a přepadnu lékárnu.dietu držím,ale nic moc.sladký nejím a včera jsem zbodla kousek kachny, ale fakt naposled. musím do operace schodit tři kila.říkám si není to moc,ale asi budu muset držet hladovku.jinak nevím.... .dám vědět jak to semnou pokračuje.snad to bude vše ok.mějte se hezky a at ty kila jsou už pryč... Věra  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 11:49 am Předmět: Věrko, |
|
|
taky jsem měla zvětšená játra, jak se tady již zmínila, kvůli nim mě při první operaci zas zašili a neoperovali.Krom diety jsem si v lékárně koupila ten nejsilnější ostropestřec v tabletách.Prodává se i ve formě nálevových sáčků, ale mě se při pití zvedal žaludek, tak jsem volila radši tablety.Přeju hodně štěstí.Tereza
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wtzteh6/]
[/url]
bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
Na jatra pry plati nekolik dni pred pozadovanym vysetrenim ci operaci vubec nejist, drzi se tam tuk a nejdriv to jde odtamtud (mne teda z prsou a bricha ) takze se zmensi treba za 3 dny hladovky, nebo spise nizkotucne diety (-muze se cukr, napr. caj s cukrem ano, ale zadny tuk)... ja osobne nejedla 2 dny pred o, ale neni to dobre nejist vubec nic... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snetka
|
Zaslal: čt duben 24, 2008 1:33 pm Předmět: |
|
|
Ahojky děvčata, nyní mi volali z ISCARE,nástup pondělí 28.4.08 v 7hodin ráno a operace v 10hodin dopoledne. Tak jsem se dočkala.Alena _________________ Bandáž 28.4.2008
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1E5OoF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|