Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 6:45 pm    Předmět: Citovat

to máš asi gábi pravdu to bys musela těhotenství ještě odložit. Tady v Praze je běžné, že mají první dítě třebaa až ve 40. Ale je fakt že člověk neví jak dlouho bude snaženíčko trvat. Ten UTZ je pravda, taky mi dělali vnitřní, přes tuk na břiše bylo špatně vidět..a císařák se taky zahojil i když se mi napoprvé stehy rozpadly, protože hnisaly a museli šít znova. Akorát že mám řez od pupíku dolů ne podbřiškem, to nešlo kvuli špekům. Ale já mám vždycky něco echt, ty to budeš mít určitě v poho Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olča

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 8:56 pm    Předmět: Citovat

Gábinko Není to tak dlouho co jsem za tebou byla v Iscare, když jsi byla na bandáži. Říkala jsi, že tam kde jsem byla v té době já se snad ani nedohrabeš no a vidíš, teď jsi na té samé váze co já když jsem tě byla navštívit. No a já teď už skoro nehubnu, ale snažím se stále aspoň posilovat tělo a tobě to jde stále moc dobře. Takže Gábinko přijmi můj velký obdiv a skládám ti velikou poklonu, protože to co jsi dokázala ty tady nikdo jiný nedokázal. Romanka doufám promine, ta je taky naše velká rekordmanka, ale nemá bandáž.
Romana

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2008 11:40 pm    Předmět: Citovat

Oli já nemám co promíjet každý má chvály po zásluze Razz ,jen nevím když nemám bandáž ,to jsem tedy asi nepatřím ,ale zatím nikdo stránky s bypassem nezaložil Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Píšeš že už skoro nehubneš no nevím nevím ale podle fotek si myslím že už snad nemáš ani co Razz Laughing Cool Shocked Shocked
marie S.

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 9:03 am    Předmět: Citovat

ale patříš romanko, patříš, jseš náš zářný příklad! Olča fakt už nemá na rozdíl od nás co hubnout, jestli ji odříznou kůži na břiše, tak už nebude mít ani fald! Laughing

zdenkaa1

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 9:16 am    Předmět: Citovat

Romanko já myslím,že sem patří každý kdo chce sám se sebou něco udělat.Ať má jakoukoliv operaci,nebo nemá žádnou.Každá víme jak těžké je být silná.A proto "DOTOHO"!!!!Každý kdo něco pro sebe udělá je vlastně vítěz,nemyslíte? Laughing

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Keisha

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 10:06 am    Předmět: Citovat

zdenkaa1 koukam ze mas dalso kilo dole, obdivuju tvoje nasazeni...jen tak dal

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Yahoo Messenger MSN Messenger
janaaa

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 1:17 pm    Předmět: Citovat

Zdeni ty ses teda rozjela koukám, to ti dodala sílu ta pozitivní informace od pojišťovny? Jsi šikulka, ať už je důvod jakýkoliv.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Olča

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 5:13 pm    Předmět: Citovat

Romanko samozřejmě že sem patříš a jsme moc rádi, že tě máme, ale spíš jsem to myslela tak, že bandáž funguje trošku jinak než baypas, tak pokud se tě to nějak dotklo tak se moc omlouvám. Romanka je naše rekordmanka v baypase a Gábinka v bandáži a to platí Razz
Romana

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 7:23 pm    Předmět: Citovat

Oli ne mě se to nedotklo Razz Laughing prostě mi to nedalo to sem nenapsat ale nemyslela jsem to nijak špatně Razz Shocked Laughing ,ale to jistě víš ,je mi jasné že každá operace je jiná jasně že Gabča se řítí velikou rychlostí dolu ,no a o tobě ani nemluvím ,ty už jsi holka v cíli Razz a jak píše Maruška tak když ti uříznou kůži na břiše tak budeš jak modelka Razz .
Jinak je jasné že sem patří každý človíček co se sebou něco dělá ať sám a nebo s pomocí operace .No jo já to holka urejpaná tak jsem si to holt neodpustila ,ale však mě znáte mě jen tak něco nerozhodí takže je vše OK Razz Razz
mějte se krásně a jen tak dál ať se nám všem metříky posouvají k našemu cíli ,třeba že pomalu ale jistě Razz Razz Razz Razz Razz Shocked Shocked Shocked Shocked Wink Wink Wink
marie S.

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 8:24 pm    Předmět: Citovat

tak jsem opravila moji línou želvu, ale kila jsou furt stejný, ještě se neprobudila ze zimního spánku ( jestli se tedy někdy probudí?? Twisted Evil ) Laughing

Romana

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 8:28 pm    Předmět: Citovat

maruško neboj ona se probudí ,se nedivím že ještě spí však je ještě chladno a víš že se říká březen za kamna vlezem ,duben ještě tam budem Razz a ta želva si to vzala k srdci a spí ale jen co se probudí tak z ní bude sprintérka uvidíš Razz Laughing Shocked
ALENA

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 10:48 pm    Předmět: Citovat

tak jsem si musela opravit metřík, stačí, že doma více piji a zobnu sem tam ovoce a mám 3 kila nahoře Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad bože, jak já bych se ráda najedla těch svíčkových a čín, co tady píšete Laughing Laughing Laughing no každej nemá to štěstí, ale mých těžce vydřených kil si vážím a jsem na ně hrdá i když teda výsledek nic moc Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
ALENA

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2008 10:52 pm    Předmět: Citovat

Romi je obrovský rozdíl, když někdo běží krátkou trať a druhý maraton Wink Wink Wink on ten maraton málokdo uběhne, ale krátké tratě skoro všichni Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Kačka

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 7:09 am    Předmět: Citovat

Gábina, Romana a Olča : vám moc gratuluju a vy jste moje naděje, protože vidím, že naděje, že bych toho dosáhla je reálná...a moc vám fandím a obdivuju Vás...

Zdeni : na Tebe myslím a doufám, že to nakonec dopadne vše dobře a dočkáš se !! Dnes Ti cinknu...jsem K.O. do toho všeho jsem lehla, ale musela jsem minimálně dnes do práce, takže tu sedím s horčkou, kašlu a smrkám a čekám na kolegyni, co přijde v 9:00, abych jí předela nějaký věci a jdu domu do postele...ale musím se pochlubit..už mám novou práci !!! V pátek mi volal můj budoucí šéf a udělal mi nabídku, taklže nastupuju jako HR specilista senior...víc se pochlubím až v telefonu...a jinak jsi šikulka...kilíčka jdou..myslím na Tebe !!!

Alenko: no nepropadej panice...pomalu, ale jistě...ono to půjde dolů...

Jinak musím se pochlubit..o víkendu jsem překonala další pro mě pomyslnou hranici a mám na začátku váhy 8čku...v pátek mě manžel vyvezl na nákupy, protože už na mě vše plandalo..takže jsem nadšeně koupila kalhoty a už se vlezu do 48 Cool , koupila jsem si i 2 halenky a zase mám na měsíc, dva co nosit...takže všichni se držte a ať vám to taky jde...já už lezu pomalu jako slimák, ale kila zatím stále spíše mizí než přibývají a popmalu a trpělivě po gramech lezu každý den dolů...

Děkuji všem za podporu !!!! bez některých z vás, které mě podporujete a fandíte mi bych to nedokázala..velice děkuji a jsem tu vás... Exclamation Exclamation Wink

Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
be-rus-ka

PříspěvekZaslal: po duben 21, 2008 3:45 pm    Předmět: Citovat

Tak se musim pochlubit. Jsem uz po sleeve resekci. Byla jsem na operaci pred tydnem a z nemocnice jsem prisla o 7 kilo lehčí

[/url]

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: