Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 8:29 am    Předmět: Citovat

Taky vítám Marušku M...pořádně čti a pak se ptej...ale asi bych se nejdříve objednala v Iscare....mají dlouhé termíny jak na pohovor, tak na kolečko i na operaci...tím, že se objednáš nic nepokzíš, vždy si to můžeš rozmyslet a odvolat to, navíc pokud se nerozhodneš pro operaci, je tam i obezitologie a mohou Ti pomoci jinou léčbou. Pokud jsi ovšem celý život bojovala s nadváhou, být Tebou nečekám a jdu do toho hned, já osobně fakt lituji, že jsem do toho nešla dříve....Co je taková operace proti pozdějším příchozím nemocem, které ať už chceme nebo nechceme, vždy s obezitou přijdou....bolesti kolen, kloubů, zad, vysoký krevní tlak, cukrovka atd. Měla by jsi také uvažovat, jak moc jsi na sebe přísná a jak zvládáš třeba diety atd., protože pokud jsi člověk, který ujíždí na jídle a moc to neumí kontrolovat....tak pak kromě bandáže jsou tu různé druhy operací....třeba tuburizace...tu ale v Iscare nedělají, ale na Karláku ano.To vše si musíš srovnat v hlavě a i se samozřejmě poradit, ale v Iscare Ti tuburizaci nenabídnou, jsi jejich klient a mají z Tebe peníze, tak Ti nabídnou určitě jen bandáž. Ať se rozhodneš jak chceš, přeji hodně štěstí a držím palečky, už jen to, že začínáš sama nad sebou přemýšlet a snaha s tím něco dělat je malá výhra....
Marie M

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 9:13 pm    Předmět: Citovat

Taky10 napsal:
Taky vítám Marušku M...pořádně čti a pak se ptej...ale asi bych se nejdříve objednala v Iscare....mají dlouhé termíny jak na pohovor, tak na kolečko i na operaci...tím, že se objednáš nic nepokzíš, vždy si to můžeš rozmyslet a odvolat to, navíc pokud se nerozhodneš pro operaci, je tam i obezitologie a mohou Ti pomoci jinou léčbou. Pokud jsi ovšem celý život bojovala s nadváhou, být Tebou nečekám a jdu do toho hned, já osobně fakt lituji, že jsem do toho nešla dříve....Co je taková operace proti pozdějším příchozím nemocem, které ať už chceme nebo nechceme, vždy s obezitou přijdou....bolesti kolen, kloubů, zad, vysoký krevní tlak, cukrovka atd. Měla by jsi také uvažovat, jak moc jsi na sebe přísná a jak zvládáš třeba diety atd., protože pokud jsi člověk, který ujíždí na jídle a moc to neumí kontrolovat....tak pak kromě bandáže jsou tu různé druhy operací....třeba tuburizace...tu ale v Iscare nedělají, ale na Karláku ano.To vše si musíš srovnat v hlavě a i se samozřejmě poradit, ale v Iscare Ti tuburizaci nenabídnou, jsi jejich klient a mají z Tebe peníze, tak Ti nabídnou určitě jen bandáž. Ať se rozhodneš jak chceš, přeji hodně štěstí a držím palečky, už jen to, že začínáš sama nad sebou přemýšlet a snaha s tím něco dělat je malá výhra....
Moc vám všem děkuji Razz
Mám za sebou dvě gin operace.První v 22 to mi vzali celý a 3/4 vaječníku.Několik let jsem pak byla na Agolutinu a ten na mne působí jako kypřící prášek Sad Potom 4x um . opl. a další operace .Nejím tučné maso ,uzeniny,sádlo,máslo,tučné výrobky.Nepiju alkohol,slazené vody.Bohužel jím většinou až večer po práci .Vlčí hlad nemám tak nevím co by bylo lepší. Embarassed Prosím co je to tubulizace?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 9:42 pm    Předmět: Citovat

Vítám Marii M.Info o tubulizaci najdeš na http://www.plasticka-chirurgie.info/zakroky/tubulizace-zaludku.Ahojky Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Marie M

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:09 pm    Předmět: Citovat

zdenkaa1 napsal:
Vítám Marii M.Info o tubulizaci najdeš na http://www.plasticka-chirurgie.info/zakroky/tubulizace-zaludku.Ahojky Zdenka
Děkuji právě jsem si to prohlédla - všechno Shocked Hmm připadá mi to drsnější než kroužek.
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:15 pm    Předmět: Citovat

Asi by Ti oponovali mnohé z nás.Každá ta operace má svoje.Proto máme tolik času do operace si vše zodpovědně promyslet.

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
marie S.

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:32 pm    Předmět: Citovat

tubulizece je v podstatě totéž jako bandáž jen jinou metodou a je nevratná. Sama o sobě také nezpůsobí zhubnutí stejně jako bandáž,jediná operace která má maloabsorbci hubne jistěji, ale také někdy nekontrolovaně.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Marie M

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:33 pm    Předmět: Citovat

zdenkaa1 napsal:
Asi by Ti oponovali mnohé z nás.Každá ta operace má svoje.Proto máme tolik času do operace si vše zodpovědně promyslet.

Jé to je jen můj pocit Very Happy
Mohli byste mi říct něco víc ,ta pro a proti?Já vim jsem moc zvědavá Embarassed Embarassed
Marie M

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:36 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
tubulizece je v podstatě totéž jako bandáž jen jinou metodou a je nevratná. Sama o sobě také nezpůsobí zhubnutí stejně jako bandáž,jediná operace která má maloabsorbci hubne jistěji, ale také někdy nekontrolovaně.
Ježíš připadám si jak Alenka v říši divů Shocked Very Happy prosím co je maloabsorbce? Embarassed Embarassed Embarassed
marie S.

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:38 pm    Předmět: Citovat

pocity jsou nepřenosné a silně individuelní, každý může mít jiný názor. NaIscare tubulizaci zavrhují, že je nevyzkoušená na delší období a žaludek se zase roztáhne ( jako po operaci vředů nebo rakoviny žaludku), jinde tvrdí zase něco jiného. Jsou doktoři kteří operují obojí ( Turnov, karlák- kasalický), minigastrický bypassy dělá Homolka.... vždy asi hodně záleží na doktorovi jak ti to podá... pojd do volné diskuze , tam se hodně dozvíš když si přečteš různé diskuze

Marie M

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2008 10:52 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
pocity jsou nepřenosné a silně individuelní, každý může mít jiný názor. NaIscare tubulizaci zavrhují, že je nevyzkoušená na delší období a žaludek se zase roztáhne ( jako po operaci vředů nebo rakoviny žaludku), jinde tvrdí zase něco jiného. Jsou doktoři kteří operují obojí ( Turnov, karlák- kasalický), minigastrický bypassy dělá Homolka.... vždy asi hodně záleží na doktorovi jak ti to podá... pojd do volné diskuze , tam se hodně dozvíš když si přečteš různé diskuze
Čtu jak o život už 3 večery Very Happy Jdu tam Very Happy
Jana Juranová

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 8:22 am    Předmět: Hledám Jarku z Brna Citovat

Vážení, jsem tu dnes poprvé a dostala jsem nařízeno od pana doktora najít na tomto fóru JARKU Z BRNA. Ať koukám, jak koukám, Jarku z Brna najít nemůžu. Poradíte mi?
marie S.

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 12:09 pm    Předmět: Citovat

klepni si na seznam uživatelů nech si ho seřadit podle jména a uvidíš, ale myslím že žádná jarka z brna aktivně nepřispívá. Laughing

ALENA

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 5:09 pm    Předmět: Citovat

ahoj Jani- Jarka z Brna může být předsedkyně klubu v Brně, zkus se spojit s Romanou, ta bude více vědět a dá ti kontakt, protože Jarka tu psala pouze jednou, když pořádali setkání s plastickým chirurgem Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Gábina

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2008 7:38 pm    Předmět: Citovat

Marie M. - vítej mezi námi Cool. Ničeho se neboj, i s velkou váhou se dá něco dělat Idea . Když jsem začínala, nebyl mezi námi velký rozdíl Embarassed . Bandáž žaludku byla jediná operace podporující léčbu obezity, o které jsem věděla Embarassed . Je to asi nejšetrnější zákrok (myslím k organismu) a i tak jsem se operace dlouho bála, protože měla být má první. Když jsem si konečně přiznala, že sama nezhubnu, bylo mi hned líp. Objednala jsem se do ISCARE a mezitím, než byl termín první návštěvy, jsem "hltala" toto fórum a jiné dostupné informace. Sice jsem pak některým záviděla rychlé úbytky po jiných operacích, ale nakonec jsem vždy došla k názoru, že bych nevolila jinak. Můj strach z operace by mi to nedovolil ani při větší informovanosti Confused .
Jaké výsledky mi bandáž přinesla, vidíš na metříku. Musím se přiznat, že momentálně mám o kilo víc Rolling Eyes , ale čekám "své dny" a tak snad brzy zmizí a metřík bude zase aktuální. Je to zvláštní, že i když poslední dobou váha dolů moc nejde, začali si všímat lidé Shocked . Přidala jsem trochu pohybu a tak se snad tělo trošku tvaruje Wink . No, za měsíc mám kontrolu a tak asi požádám o druhé doplnění Arrow bylo by to po půl roce a tak to snad půjde.
Marie přeji ti, aby ses dobře rozhodla a to rozhodnutí, aby ti posunulo život do dimenzí, o kterých zatím jenom sníš Laughing Laughing Laughing .
Ahoj Gábina Cool

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
kacababa

PříspěvekZaslal: út duben 01, 2008 2:43 pm    Předmět: Kačaba Citovat

Gábina: Dík za tvoje slova z 11.3.,dlouho jsem tu nebyla,pak zapomněla přihlášení,tak jsem znova registrovaná jako "kacababa".Dneska pri odberu krve v ISCARE mě vyděsila sestřička,řekla,že když jsem u VZP,čeká e na bandáž tak rok,to jsem z toho celá vedle,já doufala nejvíc 3 měsíce.. Sad
Bohuželkonzultaci mám až 10.4.,abych se přímo zeptala doktora,alemám pocit,že těch 10dní nepřežiju,jenže co zmůžu,že jo??
Ale aspoň jsem už začala,už něco dělám,ne jen tupě přihlížím,jak kila naskakujou..Cvičení už nepomáhá,zdravě jím,i kdž dost často (jak jsem si psala ten jídelníček,tak pomalu nestačily řádky Very Happy ateďkonečně třeba doktoři odhalí,proč přibírám kilo měsíčně..Už dva roky!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: