Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
K.KIA

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 7:52 pm    Předmět: operace se blíží Citovat

ahojky, tak jsem se konečně rozhodla, 1.4. nástup do nemocnice, 2.4. bandáž. pocity jsou smíšené, ale už se těším. Snad to bude celková životní změna. jen by mě zajímalo, jestli jsou např. nějaká jídla, co se při bandáži nesmí vůbec. Je mi jasné, že první 3 měsíce je omezení velké, jde mi spíše o jídelníček do budoucna. moc díky za rady a tipy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Olča

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 9:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj blahopřeju k rozhodnutí jít na bandáž, úplně se ti změní život a k tvému dotazu: Po operaci budeš 1 týden na tekuté stravě, asi 2 týdny na kašovité tzn. vše mixovat, a potom budeš postupně přecházet na normální. Jinak budeš moci jíst vše, nikdo ti nic nezakáže, ale každý si sám na sobě musí vyzkoušet co mu nedělá dobře a co mu nesedne. Hlavně vše pečlivě několikrát rozkousat. Každý to má jiné. Někomu vadí rýže, někomu pečivo, hovězí nebo vepřové maso atd... no a někdo nemá problémy žádné a může všechno.
K.KIA

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 9:30 pm    Předmět: Citovat

MOC DÍKY ZA PODPORU Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 9:33 pm    Předmět: Citovat

ahoj K.Kia, nějaké informace jsou také tady na stránkách Bandingklubu- http://www.bandingklub.cz/bariatrie/ - tak se koukni Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
K.KIA

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 9:44 pm    Předmět: Citovat

MOC DĚKUJI,URČITĚ TO VŠECHNO PROČTU Wink
marie S.

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 9:53 pm    Předmět: Citovat

ediný co je vyloženě zakázaný je vláknina, ty různé nápoje navozující pocit sytosti, to co v žaludku nekontrolovatelně roste

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Taky10

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 10:11 pm    Předmět: Citovat

Maruška to napsala dobře, vládkniny jsou zakázaní a pak co napsala Olča, zbytek musíš otestovat na sobě...jinak mě nevadilo celkem nic, kromě rýže, je to divné, ale ta šla ven....mám ráda rizoto...ale od té doby raději neriskuji....pak mě doplnili 2 kubíky a zdýálo se mi to skoro jako by nic...minulou kontrolu mi dali další kubík...a je to sakra znát...po dvou lžících sem plná, grepu sním tak půlku, vše co sním, dost rozkoušu...ale chvíli to stejně tlačí...dá se to vydržet, ale pak tím pádem už nic víc do sebe nedám 4 hodiny
Taky10

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2008 10:14 pm    Předmět: Citovat

Kia...blahopřeji Ti ke správnému rozhodnutí Laughing
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 10:54 am    Předmět: Citovat

Vítám Tě K.Kia-ať ti jde vše jak potřebuješ. Laughing

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Gábina

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2008 11:36 am    Předmět: Citovat

Kačaba - Úplně chápu tvé pocity z necitlivých poznámek Sad Je mi líto, že ani dcera tě příliš nepodrží, ale co bychom chtěli od puberťáků, že ? Confused Wink Mám jednu známou (nutno uznat, že vždy byla trošku jednodušší Rolling Eyes ) a ta vždy, když mě potkala a zeptala se: "Jak se máš?" tak si hned i odpověděla:"Koukám, že dobře!" a předpažila rukama před tělem, jako by v nich držela obrovský balón Rolling Eyes . Teď, když jsem výrazně zhubla neříká nic Confused . Ani to, jak se mám Wink Až jsem jí jednou potkala s její mámou a ta maminka mi řekla: "Ty jsi zhubla, viď! Ale hodně!" tak jsem s úměvem řekla, že ano a na to ta její dcera povídá: "Nó, Gabina zhubla". A to bylo vše Wink Mně do očí to říct nedokázala, pouze si to užívala, když jsem na tom byla nejhůř (fyzicky i psychicky) Evil or Very Mad . A proč to píšu? Přeji ti hodně lidí, kteří ocení tvůj úspěch - a ten se po operací určitě dostaví, o tom nepochybuj - a přeji ti, abys všem posměváčkům brzy vytřela zrak Exclamation . Nečekej, že tě pochválí, ale odměnou ti bude i jejich mlčení a nevěřícné pohledy Shocked Wink Laughing

K.KIA - Jak už psala děvčata, po operaci musíš kvůli svému zdraví přísně dodržovat předepsaný způsob stravování Exclamation . Až budeš moci jíst vše, sama na sobě vyzkoušíš, co lze jíst bez problémů a čemu se raději vyhneš Rolling Eyes . Samozřejmě, že pro účinné hubnutí je lépe vybírat z méně kalorických potravin (vyhýbej se uzeninám, paštikám, tučným jídlům vůbec, sladkým kalorickým bombám apod.), ale až zhubneš, co potřebuješ, budeš jíst vše jako ostatní, jen v mnohem menších porcích Wink . Však ono to zhubnutí nepřijde hned a než dosáhneš svého cíle, spolehlivě se naučíš, při jaké dávce hubneš, při jaké si váhu udržíš a při jaké jde váha nahoru Embarassed Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Taky10

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2008 10:37 pm    Předmět: Citovat

Gábi, moc pěkně jsi to napsala, ty to vždy umíš tak vystihnout
Marie M

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2008 8:29 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den Very Happy
Jmenuji se Marie,je mi 38 a mám velikou nadváhu 160 cm a 130kg Crying or Very sad .Prosím kolik operace stojí- vůbec nic zatím nevím Embarassed
Romana

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2008 9:16 pm    Předmět: Citovat

Marie M ahoj vítej mezi námi .Vše o operacích se dočteš na stránkách banding klubu .No a co se týče ceny myslím že to ještě nikdo neplatil že to jde přes pojišťovnu ale to se potom musíš ptát u lékaře .A oni ti již řeknou .Tak přeji hodně štěstí
Marie M

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2008 9:32 pm    Předmět: Citovat

Romana napsal:
Marie M ahoj vítej mezi námi .Vše o operacích se dočteš na stránkách banding klubu .No a co se týče ceny myslím že to ještě nikdo neplatil že to jde přes pojišťovnu ale to se potom musíš ptát u lékaře .A oni ti již řeknou .Tak přeji hodně štěstí
Moc děkuji Very Happy Snažím se to všechno přečíst a ujasnit si jestli mám dost odvahy se do toho pustit.Kliniku ISKARE znám Very Happy - byli jsme tam na um. op . Sad
janaaa

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2008 11:57 pm    Předmět: Citovat

Maruško M taky tě vítám a na co nebudeš schopná najít odpověď klidně se ptej, je tu dost lidí, kteří ti tvůj dotaz zodpoví.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: